- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
Sziasztok,
Találkoztatok magyar görögdinnyével a környéken idén? Merre szoktatok venni?
Köszi. -
moriak
tag
válasz
IO.sys #97356 üzenetére
Halovány emlékeim vannak ezekről így nem mernék voksolni, de azért a Blue Smúztól nem ájultam el, lehet Bazár harangozta be jobban és az elvárás volt nagy.
Egyébként sajnos vagy sem, de nálam mostanában a Brew Your Mind játszik a pöttyös lasztival. Csapról van Peach Please Karavellában. -
moriak
tag
+Laca1212 múlt héten megvettem az általad javasolt Alcatel készüléket, gyorshívásra beállítottam a legfontosabb telefonszámokat és ez elegendőnek bizonyul most. Próba hívások után nagyon pozitív a tapasztalatom, mert nagyon jó a hangminőség és oda-vissza irányba jól hallható mind a kettő fél. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
moriak
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata idősbarát telefonokkal?
Preferenciák az alábbiak lennének:
- nagy nyomógombok
- jó minőségű mikrofon
- erősen hallható beszéd kihangosítás nélkül
Köszönöm. -
moriak
tag
Sziasztok,
Az alábbi oldalt/szolgáltatást szeretném ajánlani: [https://kerdhazhoz.hu/]
Pécsi fejlesztőként arra gondoltam, hogy így tudnék segíteni azoknak termelőknek és vállalkozóknak akik elkezdték a termékeik házhozszállítását.
Szolgáltatáson keresztül leadott rendelésekről a vásárló és a kereskedő is egyaránt kap értesítést és van pár minimális funkció amelynek segítségével könnyebbé tehető a kommunikáció. Esetleg ránéztek és van ismerősötök akinek szívesen ajánljátok azt megköszönöm. -
moriak
tag
Sziasztok,
Keresek írható azonosítóval rendelkező NFC chipet.
Köszönöm. -
moriak
tag
Sziasztok. Pécsett vagy a környéken van olyan cég ahol kültéri bambusz rolókat gyárt egyedi méretre? Vagy szimplán a praktikeren kívül hol érdemes megnézni? Köszi.
-
moriak
tag
Sziasztok. Kérlek tudtok ajánlani egy asztalost? Köszönöm!
-
moriak
tag
*szobafestő
-
moriak
tag
Sziasztok. Kérlek tudtok ajánlani festőt? Köszönöm.
-
moriak
tag
Kölcsön szeretnék kérni egy PS/2-es billentyűzetet egy bejelentkezés erejéig.
Windows XP login képernyőn az USB-s bill. halott.
-
moriak
tag
Sziasztok!
Keresek PC-be min. 1GB-os DDR2-es RAM-ot PC-be, 2X1-es KIT lenne a legjobb.
Köszönöm. -
moriak
tag
válasz
Sir Riccio #78164 üzenetére
Köszi, Besso-ban megcsinálják.
-
moriak
tag
Sziasztok!
Kinéztünk egy használt Fiat-ot és szeretnénk még a vásárlás előtt átnézettetni egy szervizben. Szerintetek érdemes a Fiat-hoz vinni? Milyen más opciót tudtok ahova érdemes vinni?
Köszönöm. -
moriak
tag
Én egy üzletkötő/alkatrészértékesítő számát kaptam meg.. 5:30-tól 19:00-ig hívtak alkatrészekkel kapcsolatban Ausztria, Horvátország, Dubaj stb. most így évekkel később is ünnepekkor több idegen kíván SMS-ben kellemes ünnepeket mint az ismerőseink.
Megtaláltam pár honlapon a telefonszámomat és ezeket felkerestem, hogy legyenek szívesek leszedni.
(most mosolygós a sztori, de amikor fél 6-kor valamilyen kuplungot szerettek volna venni az idegesítő volt)
-
moriak
tag
Sziasztok! Pécsett vagy a környéken keresek nagyon jó motorszerelőt (nagytestű robogó). Előre is köszönöm!
-
moriak
tag
Sziasztok. Ismertek korrekt, munkájára igényes festőt? Előre is köszönöm az elérhetőségeket.
-
moriak
tag
válasz
Dluinet #75688 üzenetére
Köszi. Ennek a kettőnek a kombinációját gondoltuk, amit kinéztünk annak a szárítógép része kondenzációs ami még nem sok mindent mond, hogy mennyire kell odafigyelni egy ilyen típusú készülékre. Jelenleg egy Zanussi felültöltős mosógépünk van ami tökéletesen teszi a dolgát körülbelül 10 éve. (kopp-kopp) Tartósak ezek a mosó-szárítógépek manapság?
-
moriak
tag
Sziasztok. Mi a véleményetek a mosó- és szárítógépekről? Milyen márkák/típusok az ajánlottak? Köszönöm.
(jól emlékszem múltkor téma volt, de nem találtam meg a beszélgetést)
-
moriak
tag
Sziasztok. Keresek pár darab üres DVD-t. Akinek esetleg van pár darab elfekvőben szívesen megvenném. Köszönöm
-
moriak
tag
Sziasztok. Motor akkumulátorom (12V 10ah) lemerült ha a Tescóban veszek egy töltőt akkor nagyobb "kárt" nem okozhatok ugye? Mire kell figyelnem vásárláskor? Köszönöm
-
moriak
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik mobilszolgáltatónál van a legjobb ár/érték arányban kártyás számhoz internet? Előre is köszönöm. (Van a kérdésemhez megfelelő topik?)
-
moriak
tag
Sziasztok! Ismertek valakit aki foglalkozik robogó szervizelésével? Előre is köszönöm. Üdv,
-
moriak
tag
válasz
zsolt19900 #71950 üzenetére
-
moriak
tag
Sziasztok. Nagymeszes dűlőben lévő lakóparkokról mi a véleményetek? Ismertek/tudtok problémákról vagy bármilyen urban legend sztorikról? Köszönöm.
-
moriak
tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a szódásszifonból, hogy lehet kiszedni a nívócsövet? Köszi.
Szóda patront, ha valaki venne akkor a Diana téri Tom Marketben tud. Park center: Penny, Euro Family, Aldi, Diana tér Spar és Reálban nem lehet kapni. Szép kör volt. -
moriak
tag
Sziasztok. Ismertek jó szakembert aki felni javítással foglalkozik Pécsett? Köszönöm
-
moriak
tag
Sziasztok. Véletlenül valaki nem tud korrekt roaming szolgáltatást? Vagy inkább vegyek kint SIM kártyát?
-
moriak
tag
válasz
PRDZsolesz #68999 üzenetére
Hát én itthon a konyhában gondoltam elsősorban használni. @Zewa melyikben ízletesebb számodra az elkészült hús? Persze indoor grillezés estén nem lesz grilles/füstös íze a húsnak. Változatosság miatt illetve, nem annyira száraz az elkészült hús. Árban jóval olcsóbb az öntöttvas... 1:1 eddig az állás.
-
moriak
tag
Grill serpenyővel kapcsolatban kinek van tapasztalata? Anyag, vastagság, márka? Köszönöm :-)
-
moriak
tag
válasz
Silencer83 #68837 üzenetére
+1. Kérlek ha lesz még egy ilyen ajánlatod nyugodtan beírhatod vevő lennék rá. :-D
-
moriak
tag
Mi a véleményetek az AutoSock-ról?
-
moriak
tag
Sziasztok. Eladók az alábbi cuccok. (Szóljatok légy szíves ha valamit túláraztam volna)
Asrock H61M-U3S3-B3 alaplap 5k
Codegen Q-3343-A2 ezüst-fekete számítógép ház 2k
Intel Core i3-2100 processzor gar. 2015. 03. 26 8k
Sapphire 6770 1GB DDR5 11189-10-20G videokártya 7k
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3 memória 5k -
moriak
tag
Pécsen hol van ital kisker? Z+D feelingre gondolok ahol lehet venni pl. üveges kólát.
-
moriak
tag
Az az érdekes, hogy a Vidanet a T hálózatát használja/bérli. Van is tulajdona a Tnek benne. Nálunk a cégnél Vidanet van elsődlegesként meg T másodban ugyan ezekkel a sávszélekkel amiket írtál. Az hogy melyik a jobb? Egyik se... Ígymásra licitálnak a szerencsétlenkedésben. Sokszor szakadozik a net. Mondjuk most már ritkábban, de heti 1X biztos. Volt olyan, hogy a fix ipt módosították. Mi meg csak lestünk. Sebességgel mondjuk probléma nem volt.
-
moriak
tag
Szerintetek Kozármisleny nagyon kiesik a mindennapi (egyszerű) bejáráshoz? Tapasztalatok? Köszi
-
moriak
tag
Sziasztok! Keresek üres írható CD-t!
-
moriak
tag
Kertvárosban tudtok jó cukrászdát? Nyitva lehet ma? Köszi
-
moriak
tag
7632 Pécs Templom tér itt létezik még húsbolt? Esetleg tudtok ajánlani másikat kertvárosban? Köszi.
-
moriak
tag
Segítségeteket szeretném kérni, nem ma használtam VHS-t. Kértem ismerősöktől VHS kazettákat (családi videók) amiket szeretnék majd bedigitalizálni. Viszont ezek ilyen kisebb méretű VHS kazik és mielőtt odaadnám a szakinak szerettem volna belenézni... mivel tudnám lejátszani?
Köszi
-
moriak
tag
válasz
s7evcsenko #63918 üzenetére
Kertváros és dettó ugyan ez volt.
-
moriak
tag
Pécsen/Kertvárosban hol lehet autóklímára nyomás próbát csinálni? Vagy estleg elszinezéssel? Valahol elmegy a klímából a gáz...Köszönöm
-
moriak
tag
Múltkor szóba kerültek a bankok stb. stb. Ma szerettem volna utána járni a 3D secure beállítási lehetőségnek az OTP-nél. Ahol azt az információt kaptam, hogy náluk nincs ilyen lehetőség. (pl.: K&H-nál van) ill. mikor rákérdeztem, hogy a román OTP-nél miért van a válasz az volt, hogy az nem az OTP. Ez nem kicsit letaglózott. Nem tudom, hogy milyen kontextusban gondolta a kedves, de abszurdnak gondolom a dolgot.
-
moriak
tag
4T 125ccm robogó. Semmiképp sem 2 ütemű. Fogyasztás egész jó kb. ~3 liter (nekem anno volt egy olcsó kategóriás Kymco Agility robogóm ilyen célra), de ez használattól is függ. 4T 125ccm robogók viszonylag "igénytelenek", olaj,-olajszűrő csere megfelelő időközönként. Bírja akár a 80-90-es tempót is és így nincs az, hogy letolnak az útról. Most biciklivel járok dolgozni minden nap, esőben, hóban; a lényeg a megfelelő öltözék. Decathlonban pár ezer forintból összehoztam egy szettet magamnak a télre.
-
moriak
tag
Eladó Samsung Galaxy Note 10.1 LTE tablet: [link]
-
moriak
tag
Srácok konditermek a kertvárosban merre vannak? Köszönöm.
-
moriak
tag
Sziasztok.
Eladóvá vált Samsung Galaxy Note 10.1 LTE N8020 táblagépem.
Fehér színű, T-Mobile függő, dobozzal, tartozékaival. Tartozékok: tok, headset, töltő, papírok.
Érdeklődni privátban lehet. -
moriak
tag
válasz
newwave0507 #62104 üzenetére
Jyskben vettem magamnak, magas háttámlás, légrugósat, dönthető ülésrésszel.
Érdemes benézni, de ha esetleg valamelyik megtetszik akkor kérdezz rá, hogy mikor lesz akciós.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!