-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van itt vallásos? Ha igen, mostantól már csak ezt az oprendszert használhatja: [http://444.hu/2014/11/26/a-skizofren-programozo-aki-10-even-at-irt-egy-operacios-rendszert-istennek]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
littlejohnny
aktív tag
En voltam, de nem azt mondtam, hogy el kellene hozzam jonni... Csak akkor nekem lett volna fontos, s annyit mondtam, hogy akar pecsi cimre is mehetne, s az onnan hozzam szallitast meg tudtam volna oldani valahogy.
Amugy nem mellekesen jovo heten elvileg tervezek rendelni... Pecsre jutast elmeletileg nagy esellyel meg tudom oldani, max egy jaratos buszra kellene valakinek elmenni erte... -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Szerintetek ez érhet valamit?
Ezen kívül kérdezném. Van nekem egy szivargyujtoba dughato utólag rateheto ullesfutes. 2-3 e Ft kategória. Namost ez nem sokat ér. Ha 10 15 percig üzemel akkor már nem jéghideg. A kérdés ezek mind ennyit tudnak, vagy az enyém rossz?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Hallottam olyat hogy Pécsen indul vmi banki call center, sok főt foglalkoztatva. Erről tud vki bármi infót? Fontos lenne, mert ismerősöm állást keres:S
Köszi!![ Szerkesztve ]
-
-
Szilofon
aktív tag
RGH-s Xbox 360 konzolt vennék
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
newwave0507
aktív tag
Valaki esetleg jártas a "FOREX"ben , ha esetleg volna ilyen , kérem szépen írjon egy pm-et , köszönöm szépen
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
-
-
Silenzio
addikt
Egyetértek. Még 750 Ti sem volt raktáron az általam megkérdezett helyeken, 7.1-es fejhallgatóból is csak a k.va szar és a kifejezetten fos volt a két opció. Aki kicsit is igényesebb, vagy nem irodai PC-t épít, az menjen csak fel Pestre. Ebben IS lefelé megyünk.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #60574 üzenetére
Jah értem. Mert én ugyan csak a héten kezdtem el használni (most töltöttem fel a 10$-t), de már hónapokkal ezelőtt regisztráltam.
Viszont most nézem, hogy a Digi is ad SIP előfizetést, havi 900 Ft, de akkor bárhonnan ingyen hívható bármelyik hazai Digi szám, mobil meg a szokásos 29.5 Ft-ért hívható. Lehet, hogy ezt is rácuppantom a központra... digiseket szoktunk hívni. Így akkor már nem csak otthonról lehetne.
Na de nem akarok már ennyire VoIP fórumot csinálni a topikból
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nem az a gond hogy nem küld megszakítást, hanem a szolgáltató SIP szervere ezt a parancsot ignorálja és számláz tovább.
Sokan visszakérték a pénzüket a paypal-en keresztül, ezért most a szolgáltató már nem engedi a paypal-es fizetést."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #60569 üzenetére
Én éppen ezért csináltam saját VoIP központot, ezzel remélem a vonalszakítás kicsit biztosabb, mint a saját kliensükkel, amivel úgy kommunikálnak, ahogy akarnak. De persze valószínűleg tévedek, és akármivel is csatlakozik az ember, akkor is tudnak vonalat tartani lerakás után is.
Mindenesetre jobban biztonságban érzem magam, ha saját felügyeletem van a rendszer (egy része) felett, meg a fő lényeg, hogy hálón belül tökingyen beszélünk, saját, egyedi mellékszámokkal, amit én kezelek.
-
nagyúr
én régóta használom, de az utóbbi két hónapban kritikán aluli volt a minősége, és sokaknak túlszámlázott a rendszer, mer nem vette bontottnak a kapcsolatot, így pik-pak ugrott a $10-os feltöltés
én inkább néznék egy drágább de jobb minőségű rendszert, ami másodperc alapon számláz
például a reenger nagyon jó (az ára is magas), de telefonszámot nem lehet választani, csak 21-körzetűt kapsz"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
newwave0507
aktív tag
Valaki tudna nekem segiteni , hogy hol talalnek pecsen noi kalocsai mintas biciklit jo aron ? Feher vagy kremszinu kellene . Baratnomnek szeretnem meglepetesnek karacsonyra.
Koszonom szepen elore is !
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #60564 üzenetére
Közben úgy tűnik, sikerült egy függetlent szereznem. És akkor így letudva a dolog, marad a mostani (asszem Panasonic) sima vezetékes telefon otthon, az asszony ragaszkodik hozzá!!! Mobilt nem használ... na nekem csak ezért kell ez a dolog, mivel már megy-működik a saját "telefonközpontom", amin csatlakoztatva van VoIP szolgáltató is nevetséges percdíjakkal (0.2 Ft vezetékes, 5 Ft bármilyen mobil, ha meg egymást hívjuk, az ingyenes), na ezt használja most az egész család, a saját szerveren keresztül, mobiltelefonokon klienssel, PC-n úgyszintén.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Az összes Pécsi számtech bolt egy vicc.....semmi nincs készletem ami kicsit drágább azt megrendelésre, persze kb 30% al drágábban mintha te rendelnéd meg!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Zewa
senior tag
Fuvaros cimbitől egy kis olcsónyállal feljavítva, némi híg trafóolajjal és persze némiéttermi használttal kiegészítve kiváló csemege volt a XUD 9-nek. No persze ez csúnya dolog , ezért én is csak az interneten olvastam. : )
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
mormota
senior tag
keresek olyan boltot, ahol lehet kapni szárított paradicsomot.
a másik meg olajban eltett paradicsomot. (ezt mintha lidl-ben láttam volna valamikor régebben)
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
Eladó nálam pár cucc, akit érdekel, írjon:
Továbbá akármilyen arany- vagy platinakártyás 30-as előfizetésed van, akár flottás, akármi, megveheted nálam részletre is, 9990-es kezdővel, 10 hónapra 8000 Ft-ért. Abszolút versenyképes ár kamatmentes részletekben. A 32-es SD-t ebben az esetben is adom, mert a cégnél verseny van rá és szeretnék többet eladni. Akit érdekel, ne flame-eljen pls, hanem írjon privátban. Köszi.
Megfelelő ajánlatért továbbá: Lumia 1020 szép állapotban, tokkal, Camera grippel és 2015. augusztusig garival. Árat te írj. Fekete! 30-as értelemszerűen.
Keresek HTC One-t szép állapotban, lehetőleg fehérben vagy pirosban. Privit kérek itt is. Köszi.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
HoldChore
tag
Keresek valakit, akinek van felső marója és elvégezne egy próbamarást fába. Falcot kellene marni 12x28 mm mélységben. Kíváncsi vagyok e, hogy egy menetben ki lehet e marni, mert csak akkor érdemes vennem felső-marót. Szélességben nem lehet, de mélységben elképzelhető.
Priviben."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
mormota
senior tag
valakinek cipzáras puha tok fekete színben?
8"-nak hirdették, de nem megy bele a 8"-os tabletem (talán 7,5"-nak mondanám500 pénz
pécsen[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
a2d2
addikt
Jó állapotú alufelnit keresek a következő paraméterekkel:
16"
Osztókör: 4X100
Agy méret: 60,1 mm
Csavar/Anya: csavar M12x1.5 x27
Szerelhetõ ET számok: 35 ET - 45 ETHa van rajta használható nyárigumi az előny.
Köszi!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
aneda
senior tag
-
Hunter2
addikt
sportdirectes rendelés lesz a közeljövőben?
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Gyakorlatilag új állapotú (tokban, fóliával használt...) Nexus 7 tablet érdekelne valakit?
(az eladás oka prózai: nincs hátlapi kamera, váltanék... )
Köszi előre is az érdeklődést!
A. -
nesa
veterán
válasz Bigemperor #60546 üzenetére
4,2 litert a motorba a tobbit a tankba, ez legalabb faszan keni az adagolot, tele se lenne mert 80liter a tank.
[ Szerkesztve ]
-
ajkgery
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel:
Eladó iphone 5 16gb fekete készülék. T-mobile függő!
A telefon új, nem volt még bekapcsolva se, ezért hibátlan, karcmentes, 1 év garanciával, számlával!
A fülhallgató kivételével minden tartozékot, dobozt is tudok adni mellé. Az adatkábel bevonata egy helyen sérült, de működik.
Ajándék: 1 db tok, 2 db Belkin fólia
Ár: 90.000,- Ft. -
nesa
veterán
válasz Bigemperor #60542 üzenetére
Ha nem 7dcl lenne henem 70L akkor elmennek erte rogton be is toltenenk.
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok!
Van par elado iPhoneom:
3GS 8GB fekete 15K
4S 16GB fekete 60K
5 32GB fekete 80KMind a harom Telekom fuggo, 45-60 kozott laptopot beszamolok.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
blaca83
őstag
Új I7 4770S eladó szuper áron:
[link]Akit érdekel, írjon.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
newwave0507
aktív tag
Iphone 5 volt a legutolsó , előtte iphone 4 , csak az i5re kellett volna költenem..aztán eladtam . Így most belevágtam egy ilyen telefonba , úgy voltam vele hogy csak iOS rendszer..de megmondom őszintén..idáig nagyon úgy vagyok vele hogy nagyon örülök hogy ezt választottam ! Tökéletes telefon szerintem. Pluszban Sony BlueTooth kihangosító jár hozzá, ami neten is a legolcsóbb helyen 13xxx forintnál keződik . Havernak Z1 compact van , az is nagyon szuper !
Üdv,
newwave0507Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
Keresek valami olcsóbb, egyszerűbb IP telefont. Valakinek esetleg? Ha kicsit leharcolt az állapota, nem számít, tesztre kell csak első körben.
-
Szilofon
aktív tag
Maradt 1 henger dvd lemez,még ki sincs bontva,már nem kell.
50db és traxdata,nekem nem volt bajom vele.
2000ft és csütörtök déllelőt át lehet venni.Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Bandus99
őstag
válasz winfos #60526 üzenetére
Anno en Murphy'sban ettem t-bone steaket. Koszonhetoen a torkos csutortoknek.
Osszehasonlitasi alapom nincs, de nagyon tetszett a kiszolgalas es az etel is nagyon rendben volt.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
aneda
senior tag
válasz newwave0507 #60518 üzenetére
Milyen telóról váltottál?
Én is gondolkodom Z3C-ben ill. Z1C-ben, de nem tudom melyik legyen.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
winfos
tag
Sziasztok!
Pécsen hol érdemes tényleg jó steak-et enni? (akár több megoldást is várok )
köszönöm
-
M_AND_Ms
veterán
Nem. Eheted nyersen is. 😉
Amúgy, ez nem telefon kérdése, hanem az akkumulátoré. Már a nem okos telefonokban is olyan akksik voltak, amiket nem kellett.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
rnrn
aktív tag
Egyáltalán nem egyedi, a Kozelen kívül pl. a Krusovice is 3,8%-os. Mindegyik nagyon-nagyon finom sör!
Más: megkóstoltam a Három Királyokat! Ekkora maláta bombát még nem ittam! Árpamaláta, karamell-maláta, festőmaláta — ezek után nem csoda, hogy piszkosul édes. Ennek ellenére ízlett, mert találtam benne egyéniséget, egyáltalán nem átlagos, vagy szokványos. Szóval erősen édes, de karakteres. Tetszett!
-
Kovaratis
senior tag
válasz newwave0507 #60520 üzenetére
Most vettél?
-
Kovaratis
senior tag
Nem, alapon ki vannak.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Az okostelókat ki kell sütni ? ( z3 compact )
-
Exian
addikt
Sálálá.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Én egy nagyon jó sörissza vagyok, jelzem is nektek, hogy alig fél órája ebbe botlottam a pécsi Intersparban (only 219 HUF!!!):
Egyébként félreértettetek, vagy a cikket értettétek félre. Nincs olyan, hogy egy sörnek állandó a minősége, még ha a recept u.az is. Egy, csak egy állandó: a VÁLTOZÁS!
A 3 királyokra meg azért merészeltem pozitív változtatási igényt megfogalmazni, mert a legnagyobb nemzetközi oldalon elég siralmasakat írnak róla. Én még nem kóstoltam, és bár tegnap behűtöttem, ma ismét beelőzött pár kézműves sör kishazánkból...
Üdv!
-
a2d2
addikt
válasz Bigemperor #60496 üzenetére
Erről jut eszembe, ha valakinek kertváros környékén lenne kidobásra szánt fáradt motorolaja az inkább jelezzen nekem mert szívesen megszabadítanám tőle.
Most deszkázom épp az istálló déli oldalát és le kellene kezelnem kicsit.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nesa
veterán
válasz Bigemperor #60498 üzenetére
Azert megveszel +1L olajat hogy 2-3dcl hasznalj belole?
Szerintem ez placebo, de a megnyugvas vegett megertem hogy kell az a 3dcl olaj bele. -
nagyúr
válasz Bigemperor #60500 üzenetére
akkor nagyon jól veszed, az ilyen szintű olajok jóval drágábbak szoktak lenni
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN