Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60021) M_AND_Ms válasza Bigemperor (#60017) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

"A Sanimix egy ipari hulladék, ezt a szerelő a saját tapasztalata alapján mondta"

Mert egyszer találkozott egy hibás termékkel, vagy egyszerűen csak személyes ellenszenvvel viseltetik a márkával szemben. Te viszont semmiféle ilyet nem tapasztaltál. Konkrét hibát, problémát nem tudtál elmondani a Paraktiker vevőszolgálatán, egyszerűen visszavitted és odab@sztad nekik, hogy ez szar. Mire ők elnézést kértek és visszavették a saját belső szabályozásuk szerint. Semmiféle törvényi szabályozás nincs rá, hogy visszavegyék, ők mégis megtették.
Igen, vannak kereskedelmi cégek, ahol egyből visszaadják a pénzt, lehet őket is választani. Ez a piac. De gondolom, senki se tartott fegyvert a fejedhez, hogy márpedig a Praktikerben kell vásárolnod.

Te most tipikusan az egyszeri vásárlót mintázod: beszalad a boltba, lekap valamit, kiszalad, majd utólag rájön, neki nem tetszik az egész. És a végén marhára fel van háborodva.
Miért nem a vízszerelődet ostorozod, hogy képtelen volt elmondani mit és hol vegyél, hogy eleget tegyél a szeszélyeinek, ehelyett utólag okoskodik? Miért nem magadat szidod, hogy képtelen voltál egyértelműen kideríteni, mik a csalódott vevők által visszahozott termékek visszavételének módja az adott üzletben?

És mindezek után itt fröcsögsz már jó ideje, mert képtelen vagy egy 10 forintos utalvánnyal elboldogulni. Elég hosszú sorok szoktak lenni, és és elég lassú pénztári ügymenet a Praktikerben, hogy legyen időd valakit elkapnod és lezsíroznod vele az ügyletet.

(Megsúgom pont hasonló okok miatt én is más áruházakat preferálok, de anno, mikor megkaptam a magam utalványát, nem szaladtam és kürtöltem szerte-széjjel, hogy micsoda banda ez a Praktiker. Hónapok múlva találtam náluk egy számomra megfelelő terméket és elköltöttem arra és azóta ha lehet, máshol vásárolok. Mellesleg nekem azt mondták csak azért nem tudják már visszaadni a pénzt, mert kártyával fizettem és nem aznap jöttem vissza, így könyveléstechnikailag nem tudják másképp rendezni - érdekes máshol meg tudják oldani)

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.