-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
sziasztok! fekete UJ 7 collos tablet tok billcsivel, usb-s. nagyon dizajnos nagyon olcson elado. mondjuk 3,3khuf? erdeklodni priv.
a 10 collos kek szinubol meg van!
-
Szpájki
tag
Sziasztok!
Cserélném MSI G41-P26 -os garanciális alaplapomat, hasonlóra, amiben megy a 8 giga ram. Ebben sajnos csak 4GB megy.
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
-
nesa
veterán
Keresek 15V 2A laptop tapot csatlakozo mind1.
-
Van esetleg valakinek 2x2GB DDR2 800MHz ramja eladó?
Mutogatni való hater díszpinty
-
FuckeR19
senior tag
usb-s 3.5ös satás háza nincs valakinek?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Újra keresek okostelefont ~30k magasságában illetve még mindig keresek valami olcsóbb árfekvésű PlayStation 2-t.
köszi!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
NovaBlue
aktív tag
-
Exian
addikt
Ha jól emlékszem, hirdetett valaki smart LCD TV-t.
Vagy érdekel bárkitől 32" körüli, elsősorban Samsung TV, ami smart, full hd. Garancia legyen rá.
-
Topikgazda
válasz Janoska26 #54528 üzenetére
Senkinek nem kell ez a jóképű laptop?
Eladó Toshiba Satellite L30-101 Notebook.
Processzor: Celeron M 440 1,86GHz
Memória:1Gb DDR2
HDD:120Gb Sata (31 bad sector ami a tartalék helyre áthelyezve, de tökéletesen működik)
Wifi, 15,4-es kijelző,magyar bill. Friss XP-vel. Akku kb 1/2-1 órás. Teljesen rendben van, netre Facebookra tökéletes, most is erről írok:-). Kérésre csinálok képet, de Uránvárosban nálam bármikor megtekinthető kipróbálható, sőt igény szerint házhoz is viszem.
Irányár:23000FT. Akció!!! -
gergobaby
aktív tag
Karácsonyra kisgyereknek, nagymamának netezős konfig:
S478 Celeron 2.4Ghz
1GB DDR 400Mhz
AGP-s Geforce VGA
40 GB HDD
Kultúrált fekete-szürke irodai házban, DVD íróval.Vasárnap tudom felvinni Pécsre, az ára legyen 8k.
Ha addig elviszed, adok mellé még egy külső antennás PCI wifi kártyát. -
blaca83
őstag
Van három 0 km-es játékkódom:
1 db Battlefield 4
1 db Splinter Cell Blacklist
1 db Assassin's Creed Black FlagEGYBEN LENNE LEGFŐKÉPPEN ELADÓ de természetesen a piaci ár alatt adom olcsón.
Írjatok privátot, hogy kinek mennyit érne meg és megegyezünk! (De NE komolytalankodjunk)
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
őstag
Ok. Köszi! Megpróbálom. Nem RT-s, hanem teljes win8.1 van rajta egyébként. Nem gondoltam, hogy driver kell hozzá külön, eszembe juthatott volna. De ez csak akkor áll, ha az eszközkezelőben megjelenik, mint ismeretlen eszköz, ugye?
Bandus99: Átlátszó. Majd próbálok sasolni.
[ Szerkesztve ]
-
Ez egy USB hálókártya.
Winnyóz eszközkezelőnek mutatnia kéne, ha rá van dugva.
Legrosszabb esetben fogod a mini PC-t, vagy egy rendes számítógépet, rádugod, és egy Everest megmondja, milyen chip van benne. Onnantól kezdve lehet vadászni rá drivert a 8.1-es Win-hez (esetleg ha RT van a tableten, ami elég valószínű, akkor ahhoz).
Nyilván azért nem kellett neked drivert települni a másik gépen, mert az OS-be volt beépítve.[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Sziasztok. Van egy Win8.1-es transformer book-om, aminek értelemszerűen nincs lan csatlakozója. Van viszont egy lan to usb átalakítóm. Én botor azt gondoltam, hogy bedugom az usb-be és akkor menni fog a vezetéken is a net, de nem... Nem ismerem a win8.1-et annyira, valamit esetleg telepíteni kell még hozzá? Vagy más ötlet esetleg?
-
ugyeletes
tag
sziasztok!szabaditsatok meg 10 collos uj kek szinu tablet toktol... 3000 ft-ert a tied. otg kabellel okostelohoz is jo.
-
Bandus99
őstag
Van koztetek LG G2 tulaj?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Valakinek volt garanciális ügyintézése az Infolexben ? kb mennyi időt vett igénybe ? -
-
Birsmann
tag
Valaki tudna ajánlani egy jó helyet, ahol bútorgörgőt ("bevásárlókocsi-kereket") tudnék venni? Praktikerben 3 darabjával volt/típus...
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #54551 üzenetére
elkelt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
aneda
senior tag
Valaki foglalkozik itt iPhone-al?
Lenne pár kérdésem priviben.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
blaca83
őstag
-
HoldChore
tag
válasz blaca83 #54554 üzenetére
Nem sürgős. Amíg nincs megfelelő ember, addig nem késett el.
A tabletem már postázás előtt van, legalábbis ezt írta a csaj a Kuponoldalaknak úgy másfél hete
Igaz nekem meg azt írta, hogy nincs tablet, mert őt is átverték.
Ma adták be a nevemben is a közös feljelentést ellenük.
Itt van a Fox kupon károsultak csoportja is
Zavaros ügy, most derítik ki a dolgot nálam mérgesebb pesti ügyfelek isA Paypalnak írtam, zárolták a pénzemet a számlájukon, tehát lehet, hogy visszakapom 11 nap múlva.
[ Szerkesztve ]
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
blaca83
őstag
válasz HoldChore #54522 üzenetére
Mennyire sürgős?
A héten nem vagyok otthon de van egy ismerősöm aki nekem és a baráti körnek is szokott segíteni apróbb munkákban!
MÁS:
A "Foxkupokon" Tableted megérkezett már?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Van eladó Intel alaplapom, Atom N450 procival (D410 a lap). Mini ITX. Óccó. Ha valakinek kell.
-
freaghill
őstag
Van eladó 2db egykezes súlyzóm 4x2.5kg-os gumírozott súlyokkal.
Ára legyen mondjuk 6 pénz. -
zsolt19900
őstag
Vadi zsír Logitech c270 webkamera? full doboz cd gari 2013.10.03-tól 24hónap mondjuk 4500 pénzért?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
#TOTTI
őstag
Valakinek valami? Remélem jól linkeltem.
-
rnrn
aktív tag
SD rendelés esetleg még Karácsony előtt?
-
Bla82
tag
Szerda környékén lesz egy eladó konfigom/félkonfigom:
- i7-870 oem igény esetén gyári hűtő
- Asus P7H55-M/USB3 oem hátlappal
- Kingstone LoVo 2x4GB 1600MHz DDR3-as ram, CL9 1,35V! dobozos, holnapra megnézem van e rá gar
- Asus GTX650 1GB DDR5 TI GTX650TI-DC2O-1GD5 dobozos 2,5 év PCX garIgény esetén tudok házat (oem olcsó fehér/sárgás öreg kuckó) és tápot (oem Gigabyte SuperB 460 FSP bél! ,keveset használt, szétszedetlen még a garmatrica is rajta!) is adni!
Bontani csak akkor fogom, ha legalább a lap+proci párosra van vevő!
Akit érdekelne PÜ-ben jelezze árral. Többit ott megbeszéljük.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Petya1981 #54533 üzenetére
Milyen winyó? Első körben kell keresni ugyanolyat, amin jó az elektronika. Ha elektronika hibás csak, akkor sima ügy. Ha nem, akkor valóban kürt kft, de az pénztárcábanyúlós Legutóbb ismerősömnek bruttó 420e áron mentettek adatot halott laptopwinyóról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Petya1981
tag
Valaki tudja, hogy ki tud visszanyerni adatokat hibás vinyóról?
SZERETEM A NYUSZIFÜLET
-
Úgy néz ki, lesz eladó Mini-ITX Atom N450 -es alaplapom. Ha valakinek. Ára még nincs.
(IDE, SATA, 2 RAM és 1 PCI foglalat, hang, háló, VGA kimenet, PS/2, jó sok USB.)Mutogatni való hater díszpinty
-
Topikgazda
Eladó Toshiba Satellite L30-101 Notebook.
Processzor: Celeron M 440 1,86GHz
Memória:1Gb DDR2
HDD:120Gb Sata (31 bad sector ami a tartalék helyre áthelyezve, de tökéletesen működik)
Wifi, 15,4-es kijelző,magyar bill. Friss XP-vel. Akku kb 1/2-1 órás. Teljesen rendben van, netre Facebookra tökéletes, most is erről írok:-). Kérésre csinálok képet, de Uránvárosban nálam bármikor megtekinthető kipróbálható, sőt igény szerint házhoz is viszem.
Irányár:25000FT.[ Szerkesztve ]
-
cserkész
tag
Valakinek esetleg egy Vivaz karácsonyra?
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
freaghill
őstag
Valakinek van bárdiban vagy unixban nagyobb kedvezménye egy söré, csokié?
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Rendelt esetleg v.ki már AVIA cipőt az SD-ről? Én kb. 15 éve találkoztam utoljára ezzel a márkával, nosztalgiából vennék is, mert jó féle cuccaim voltak anno ebből a márkából. Az SD-n kb. 1 hónapja érhetők el AVIA cipők és igen kedvező áron. Futócipőt vennék, de érdekelne, hogy mit kapni ennyi pénzért...
Ma voltam a Decathlonban, próbáltam pár cipőt, de ég és föld volt a különbség közöttük, az áruk pedig teljesen hasonló. Azt vettem észre, hogy az Asics mindent ver. Mint ha a lábamra öntötték volna...
Szóval AVIA... :?Köszi!
2 hét múlva megyek Miskolcra, ha még megvan az SD, benézek, remélem lesz választék...
Üdv!
-
Debilon
addikt
valakinek Sygic full európa licenc androidra jó áron?
megvettem a mostani sale-ben, és a +1 ajándék licencet szeretném eladni
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
NGA
addikt
Keresek valakit, akinek van cetelem kártyája, és segitene megvenni az mm-ben valamit ma, hogy kapjak 10%-ot. Kp-ban fizetem a helyszinen az árát.
-
HoldChore
tag
Munka!!!
Keresek weblapszerkesztőt erre a weblapra.Inkább munkanélkülinek vagy alkalmi munkában adnám ki, de csak a felépítésre, további karbantartás csak újabb megrendelésre.
Mindegy milyen rendszerben van építve, csak utána tudjam kezelni.
Jelenleg wordpress.
Nem bonyolult, szinte statikus weblap, de professzionális kinézet szükséges.
Mobilverzió is legyen, sokan nézték már telefonról, de a képek túl nagyok.
Bele fogok szólni a kinézetébe! (érzékeny lelkületűek kizárva )
Többnyelvű kell legyen, (angol a fő nyelv) webshop opcióval, paypal, CIB-bank.
Minden ésszerű újítást elfogadok. A többit a jelentkezővel megbeszélem.
Értek a weblapépítéshez alapszinten, csak elértem a számomra egyszerű munka határát és nem akarom megtanulni tovább"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
NovaBlue
aktív tag
-
NovaBlue
aktív tag
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Ma délelőtt vettem észre hogy feltörték a melléképületem és elvitték a láncfűrészem.
Megpróbálom hétfőn a kereskedéstől számla alapján megtudni a gyári számát.
Megtennétek hogy dobtok egy privit bárhol a városban láttok majd újszerű MS 170-est eladót?Köszi!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
RZozo
aktív tag
Egy 5.1 csatornás Onkyo házimozi erősítő karácsonyra?
-
Hunter2
addikt
Eladó asztali gép:
-Gigabyte GA-m56s-s3 lap
-4Gb memória 800Mhz kingmax
-amd x2 5200+
-9600gt 512Mb
-dvd-rw
-320Gb hdd 100/100
-tp-link wifi kártya (ar5005g)
-karcmentes ház 450W-os táppal de az elején van lcd ami mutatja a venti fordulatokat a hőmérsékletek meg az órát.
-win7 home premium próba verzió telepítve a kipróbálhatóság miatt. -
Exian
addikt
Van valakinek egy akármilyen ócska mobilja, ami független vagy T-s és pár tábla csokiért/pár üveg sörért megválna tőle?
Kellene nekem egy bármilyen telefon, aminek az akkuja mondjuk bír 2-3 napot és telefonálási funkciója működik (és beszéd közben bírjon mondjuk 15-20 percet legalább). Bármilyen vacak jó lenne, nem kell, hogy szuper legyen. Ilyen nagyon nagyon második, eldugott telefonnak kéne, egy olyan kártya lenne benne, amire nagyon ritkán jönne hívás, egy a fontos, hogy akkor, amikor jön, akkor viszont fel tudjam venni. Én hívást indítani róla nem fogok.
Van valakinek valamilyen fiók mélyén heverő őskövülete?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
valakinek a kishibás canon mp160 mutlifunkciós gépem? ma megyek be elvileg Pécsre be tudom vinni
Amennyiben a gép nem kell, de érdekelne valakit a benne lévő patron, akkor a színes az fullos utángyártott victoria 51 típusú a fekete patron pedig gyári canon 40estovábbá eladó még a pár [hsz-szel] feljebb meghirdetett asztali kis masinám is, ha esetleg érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
bluetooth 3.0 -s bill-es tok 7 collos tabhoz, bontatlan csomagolas!
ilyesmi... nem tudom, mennyit erhet... ha erdekel valakit, privi!uj iphone 4 es 5 tokok meg mindig eladoak, szarert-hugyert, csak szabaditsatok meg toluk.
link itt.
a lampak mar elfogytak.Nemsokara lesz uj fekete "sima" usb-s bill-es tablet tok 7 es 10 collos, ha erdekel valakit!
-
a2d2
addikt
Hátha valaki nem látta: [link]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Silencer83
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
hattrickuser
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla