- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FuckeR19
senior tag
Egy Z-5500as hangrendszer javitasahoz kellene. A POD es a melyet osszekoto kabel megtort valahol ezert kellene cserelnem. (D-sub csati megy a melybe) Toldas nem megoldhato sajnos de az 1,7m meg eleg is lenne, viszont 14er minimum kell.
Esetleg nincs tipped honnan lehetne beszerezni? -
omikron23
senior tag
válasz
blaca83 #52489 üzenetére
Lényegében 2,5 éve kb ugyanaz a gépem, csak a vga szokott cserélődni, ill, nemrég a ház... Sajnos egyre kevesebbet játszok, így főleg munkára kell a gép. Viszont olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is egyben, így néha beáldozok egy kicsit nagyobb összeget...
A váltás másik oka, hogy garanciás termékeket jobb áron el lehet adni, mintha addig használom, amíg csak fillérekért tudom eladni... -
hcl
titán
-
blaca83
őstag
válasz
omikron23 #52475 üzenetére
Te is aztán folyamatosan váltogatod a dolgokat...
Én már ráuntam, ill. rájöttem hogy semmi értelme és már kicsit szerényebben adom elő mint régen.
Nincs OC-zás csak finoman maximum és a szériákat sem váltogatom már sűrűn csak ha tényleg lesz igazán értelme, nem csak papíron hoz a teszt pár ponttal vagy Fps-sel többet.
-
FuckeR19
senior tag
Illetve ami fontosabb hogy az én monitorkábelem nem is 15 eres
Max 8-9 lehet benne....
-
FuckeR19
senior tag
15 eres kábele nincs valakinek? 2-3 méter és árnyékolt kellene...
Vagy ha van valakinek olcsón d-sub toldója, esetleg olyan kábel aminek az egyik vége d-sub az is érdekelne. -
hcl
titán
válasz
Sir Riccio #52481 üzenetére
OK! Ha ráérek...
-
hcl
titán
válasz
Sir Riccio #52479 üzenetére
Mikorlesz?
-
Sir Riccio
addikt
Az idei Scott Kelby féle fotósétához egyelőre ITT gyűjtjük a helyszín illetve útvonaljavaslatokat. Akinek van kedve...
-
Exian
addikt
SÜRGŐSEN KERESEK:
Laptopba való Intel procit, 989-es tokozásút, kétmagost, nem celeront. Valakinek van esetleg bármilyen példánya? 2GHz körüli előnyben.
És ugyanitt eladó lesz egy 1.5GHz-s 989-es kétmagos celeron (azt kellene lecserélnem egy ismerősöm gépében).
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Egy fekete XBox 360 slim, egy nagy rakás játékkal, vezeték nélküli kontrollerrel eladó! Részletekért privátban érdeklődjetek légyszi!
Esetleg asztali számítógépet, vagy tabletet beszámítok.
-
omikron23
senior tag
válasz
blaca83 #52474 üzenetére
Nem mindent, csak kisebb változtatások lesznek...
A 680-ra most nincs szükségem, tele vagyok munkával. Lassan kijön az új AMD, arra leszek később kíváncsi, de a megjelenéskor tuti mindenki azt akar majd venni, így akkor szerintem felejtős, hogy értelmes árat adjanak a Lightning-ért. Szóval mennie kellett... A többi az a véletlen műve. Hirtelen összetalálkoztam valakivel, aki vevő lett volna az alaplap + proci + memória triómra. Hát eladtam neki...
Helyette egy Haswell rendszert rakok össze... Egyenlőre i5 4670K proci, Asus Maximus VI Gene alaplap + valamilyen memória lesz hozzá... mindez egy mATX-es házba...
Így a mostani kissé tágas lett... -
RZozo
aktív tag
marmonkannák és műanyag kanna van eladó
-
Bandus99
őstag
En meg komposztalot keresnek
-
FuckeR19
senior tag
120L-es műanyag hordója nincs valakinek elfekvőben? Vevő lennék rá..
-
NGA
addikt
Valaki ismer profi telefonjavitót?
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valakit érdekelne ez a kis kuckó...Pécs belterületén előre egyeztetett időpontban akár házhoz is viszem...
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
60cm-es beépíthető Whirlpool mikrót cserélnék 50cm-es beépíthetőre!
-
gergobaby
aktív tag
Corsair Dominator 2x2 GB 8k
WD 1 TB SATA 10k
GT 440 12kHa valakinek kell valamelyik, be tudom küldeni
-
Bandeee
tag
Valakinek esetleg egy IDE-s laptop vinyó?
Üdv.
-
0xmilan
addikt
Megy véletlenül valaki a napokban Pestre? Néhány füzetet kéne felhozni.
-
Bandeee
tag
Hali emberkék, valakinek kis ram bővítés régi laptopba? Van 2 x 512-őm DDr 1-es
Üdv.
-
Kaics
aktív tag
Valaki el tudna vinni egy iPad-et mostanában Butapestre?
-
a2d2
addikt
válasz
zsolt19900 #52451 üzenetére
Hány darab van még belőle?
-
zsolt19900
őstag
holnap is megyek Pécsre, akit esetleg érdekel az intel ssd, be tudom vinni egy megbeszélt helyre
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Keresek 1Tb körüli noti vinyót 15 körül.
-
Debilon
addikt
köszi mindenkinek, körbenézünk elektromos bringa ügyben
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy ilyen eladó tápegységem: [link]
-
Bandus99
őstag
válasz
Debilon #52441 üzenetére
Az en 2 eves tapasztalatom, a pavliknal nem igazan van keszlet, amikor mesz akkor rendeli.
Ha keszletet akarsz akkor menj Bonyhadra (Kõrösi László; Pertzel utca 36.; Tel: 74-456-458; korosikerekpar@fraktal.hu)
Ez is a valasztek.Tesco Praktiker is arul, de szvsz 48V kellene ide Pecsre azoknal meg 36V altalaban, ha jol neztem.
-
zsolt19900
őstag
nagyon fancsari népek vagytok mostanság
direkt azt járt a fejemben, hogy: na kiírok még egy árat is, mert tuti megszólnak, most meg tessék ezért is
hát még ilyent.... inkább vigyétek el, holnap megyek Pécsre, ott személyesen át tudom adni
-
Debilon
addikt
üdv!
tudna valaki helyet, ahol elektromos kerékpárt lehet Pécsett vásárolni?
-
emre
veterán
válasz
zsolt19900 #52433 üzenetére
He?
Tegyél már be pár pontot meg vesszőt vazze!
Mondjuk az ilyen fogalmazású hirdetésekkel eleve nem szoktam foglalkozni, de most pont SSD-t keresek, és minimum 60Gb-os érdekelne.
-
zsolt19900
őstag
eladó egy intel 320ssd 40gb darab még 2014 végéig garis akit érdekel privi árára 14et gondoltam
-
Bandus99
őstag
koszonom...
-
Bandus99
őstag
sziasztok
Arkadon kivul hova erdemes elmenni egy gyors ebedre ahol van esetleg vmi fozelek fele is?
-
-
air
nagyúr
válasz
Silencer83 #52425 üzenetére
Irányár?
Mit jelent a Trinity alaplap? Az ismereteim ebben a témában a nullánál is kevesebb. -
Silencer83
addikt
XBOX 360- SLim , Trinity alaplapos! ( ez a leheto legjobb )
nagyon keveset hasznalt, karcmentes, doboz kellekek aranyozott HDMI cabel...
elado!
-
ktmt
aktív tag
Van eladó 2.5 notebook vinyója valakinek? 500GB-tól érdekelne.
-
hattrickuser
aktív tag
A néhány hozzászólással előrébb említett HDD-n kívül érdekel még 2x2 GB DDR3 memória (esetleg 2x4 ha nagyon jó áron adod), és VGA kártya kb. 12.000 kategóriában.
Ha van ilyened, ajánlatokat továbbra is Privát Üzenet formájában várok.
-
ha3fis
tag
Szalántán völgyben lakunk, eddig a tv melletti szekrényen volt egy ilyen antenna:
Ezzel jött a 7 alapcsatorna szépen.Tegnap leadtam a téhómos beltérit és vettem egy WayteQ beltérit a 17-es extra csomaggal, de ahhoz már kell a külső antenna, pont volt egy ehhez hasonló itthon:
Ezt egy kb. 10 méteres kábelen leraktam az erkélyen a járólapra és így is tökéletes a kép, 80%-os a jel a beltéri szerint.
A beltérit viszont kicserélem ma, mert csatornaváltáskor már 4x lefagyott -
rnrn
aktív tag
Sziasztok, féltengely csukló gariban cserélve. A rövid sztory képekkel itt.
Üdv! -
Ez egy jónak mondott beltéri antenna. Az erősebbel lehet nem is kell falat furkálnod.
Itt pedig egy és mégegy kültéri antenna elég jó nyereség értékkel, ha mindenképpen kint szeretnéd elhelyezni.
Sajnos ezeknél az antennáknál DB értéket adnak meg a DBi érték helyett a nyereségnél, így csak következtetni lehet a tényleges nyereségre, mert a DBi érték lenne a pontos érték.
Sajnos a monitor/tv-hez nem értek, azt sem tudom, hogy mindegyik kiad-e feszültséget az antenna csatlakozón keresztül, mert ezekhez az aktív antennákhoz az kell, különben konnektorba kell dugni. Ha lesz mellette beltéri dekóder, akkor viszont nem fontos, mert az kiadja a feszülséget az antennának.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan veszek egy monitor/tv-t. Nem a kábel tv-t kötném rá, hanem a digitális földfelszíni sugárzás pár csatornáját fognám csak. Mivel a tv kb. 15 cm-re lesz feltéve egy ablaktól, inkább -- ugyan kicsi, de -- kültéri antennában gondolkozom (átfúrnám az ablakpárkányt). É-i falam van, nem tudom, befolyásol-e valamit. Van esetleg ilyen "rendszere" valamelyikőtöknek? Ötletet szívesen vennék monitor/tv-re és antennára is. Minden megoldás érdekel!
Köszi előre is! -
hattrickuser
aktív tag
3.5" HDD-t keresek Komlói, vagy Pécsi személyes átvétellel.
Csak HDSentinel 100/100 hibátlan érdekel. SATA II-III, minimum 250 GB.Ajánlatokat Privát Üzenet formájában várok.
-
Kaics
aktív tag
Vennék egy darab 155/70 r13 4 x 100-as normál állapotú nyári gumiabroncsot felnire szerelve. A lényeg, hogy ne legyen megba**va.
-
krizmo_
addikt
Nem vagyok ismerős arra, de ezt találtam:Esetleg valamelyik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ASUS ROG STRIX B550-A GAMING
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR