- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
air
nagyúr
válasz
djdaniel #63832 üzenetére
Mi is sokáig jártunk a Blue Dogba, de egy pár éve átmentünk a Kuckóba (Endresz György u.).
Közelebb van, tudtunk menni gyalog. Itt dolgozott dr. Molnár Ágnes, aki annyira kedves, empatikus és kiváló orvos, hogy amióta átment a Kék Keresztbe a Megyeri útra, azóta mi is követtük.
Hétfőn műtötte a kutyánkat, egyre jobban van.
Én csak őt ajánlom. -
Nevil2
tag
válasz
djdaniel #59988 üzenetére
Reminél sem csillgo minden és nem mondanám, hogy enni lehet a földről. Ez egy kifőzde ... ennek megfelelően kell kezelni. Ha szokták enni a vásárban, akkor itt sem lesz gond.
A hús amúgy nem hiányzik a gyrosból... pont annyi, mint máshol ... de a párom sem akar nyúlkaját enni, így neki mindig a Spártát vesszük ... én az Alexandroszt preferálom.
A kajaszag elkerülhetetlen ... az egész hely nincs 10m2. Maximum kérsz és kiállsz az ajtó elé. Munka, színház előtt nem érdemes bemenni és persze az öltöny/kisestélyi is felejtős.
Várni kell... mert mindig vannak előtted, és a tiéd is el kell készüljön. Itt nem a pita...zöldség...öntet...hús..zöldség..öntet sort kell kivárni. Frissen sül a bacon, a tojás ... ez idő. Amúgy eddig 10-15 perc volt a legtöbb.
-
HoldChore
tag
-
Exian
addikt
válasz
djdaniel #58664 üzenetére
Én a Király Házban lévő fogdokikat ismerem. Sokat járok hozzájuk, igaz, nem mint páciens, hanem ők a pácienseim
De ismerem őket jól. De hogy melyiküket "merném" ajánlani (4-en vannak)?!? Hát, az jó kérdés. Nem szeretném megsérteni egyiküket sem, szerintem mindegyik jó szakember. Én a Somogyi dokinénihez jártam, amikor gyökértömésem volt, ő jól csinálta, amit csinált. De sajnos hamarosan nyugdíjba vonul. A Pálvölgyihez sokan járnak, a Serdülthöz úgyszintén. A Ceglédi doktornő is jó szakember. De ilyen szempontból tényleg nem ismerem őket, "gyakorlati" tapasztalatom csak a Somogyi doktornővel volt. Nem ők műtenek engem, hanem én őket, pontosabban a gépeiket
-
válasz
djdaniel #58667 üzenetére
Nekem úgy húzták ki a fogamat, hogy 1 gyökér beletört és kiszakadt az arcüregem. Befogta a doki az orrom és a fogam helyén jött a levegő
A vége ugyanaz lett, szájsebészet, jópár varrat, 1 hét táppénz és zacskós leves
Egyébként a kozármislenyi Pirk Tibort ajánlom, mi hozzá járunk, teljesen ingyenes. Mondjuk időpontot lehet nem kapsz csak szeptemberre
-
-
-
-
-
-
Lomha 8V
addikt
válasz
djdaniel #56128 üzenetére
Eddig sem ártott, ha volt nálad valami önvédelmi eszköz. Pécs egyre nagyobb szemétdomb, sajnos. Mondjuk én siklósi vagyok, de gyakran járok Pécsen (meg dolgoztam is bent 2 évig) és nem vagyok vak, látom mi van.
Hogy ON is legyek, Fujitsu Siemens Amilo PA1538-hoz vannak a következő cuccok:
-távirányító
-processzor hűtőventilátor és borda
-CD/DVD író-olvasó
-monitor
-bekapcsoló panelMinden működik, a gép az alaplap hibája miatt lett elbontva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest