-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Ezt ki tudná nekem megcsinálni?
domesz: 20-25be tudok kéket, aminek betört a kijelzője
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Hátha érdekel valaki itt Pécsen, kedvezménnyel persze!? Lenovo S400 notebook
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok Dartsosok!
Mától 3 héten át profi darts a Sport TV műsorán, mivel hogy este 8-tól indul a világbajnokság.
Jó szórakozást mindenkinek!
Üdv! -
domesz
aktív tag
Nincs valakinek fehér független iphone4 vagy galaxy s3 eladó?
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Topikgazda
Eladó Iphone 5S fekete 16Gb-os zsír új bontatlan, gyári független számlája megvan. Ajánlatokat priviben várok.
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
SOS-be kellene 10.000ig PCI-E VGA, ati v nvidia mind1
-
gergobaby
aktív tag
Keresek flesselt Xbox 360 slimet KP-ra, Pécsett.
-
FuckeR19
senior tag
Eladó 1150es procija van valakinek?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Van valakinek eladó normálisabb minőségű tápja? 300-350W elég, csak ne kodegány legyen... Ez még csak érdeklődés, de ha kell, akkor a hétvégén lehet át is venném
Mutogatni való hater díszpinty
-
zsolt19900
őstag
válasz Enszuke #54486 üzenetére
köszi eme kihagyhatatlan ajánlatot
többieknek is köszi az ötletet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hunter2
addikt
válasz zsolt19900 #54481 üzenetére
aktív USB hosszabbító kell.
-
válasz zsolt19900 #54479 üzenetére
Az USB kábel sem lehet végtelen hosszú, mert ugye van vesztesége. Külső tápos USB hubot a kábel végére, illetve két 5m-esből összerakni, és a közepére a hub, vagy pedig USB repeatert kellene használnii jelerősítőnek.
Az USB jellemzően nem ilyen messzire való, ráadásul a 8m-essel is csökken a sebessége már...Mutogatni való hater díszpinty
-
a2d2
addikt
Igen ez a lehető legrosszabb.
A 2-3m-es kábelhez sokkal gyengébb anyagot használnak mint pl egy 10m-eshez.
Eveszik útközben a jel.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nagyúr
egy vastagabb réz kábel szükséges (ne a szigetelés legyen vastag a réz meg vékony) esetleg rakjon rá ferrit gyűrűt mindkét végére
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
válasz Dluinet #54480 üzenetére
okés köszi, megpróbáljuk.... az volt a problém, hogy nem volt a boltban szerelt 10m-es kábel és így összedugogatottal operál, én hirtelen erre tippeltem, de akkor mondom neki, hogy szerezzen be, egy jobb fajta kábelt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #54479 üzenetére
üljön 2 méterrel arrébb
viccen kívül: jobb minőségű 10m-es kábel kell
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
van egy ismerősöm 8m-es kábelen csatlakoztatja a laptopjához a wifis usb sticket, de amint rádobja 10m-es kábelre nincs jele, arra valami ötletetetk/tippetek
-
a2d2
addikt
Van egy eladó 5770-esem ha érdekel valakit: [link]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
Egyik ismerősöm részére keresek valami nagyon jó állapotú, masszív laptopot. Azonnal fizet KP-ban.
Olyan 50-80e közötti területen. Márka szinte mindegy, az állapot a fontos, meg az, hogy min. core2 2GHz körüli legyen 2-4GB rammal, winyó is nagyjából mellékes de azért 250GB és felette.
Van valakinek valami tuti ajánlata?
-
Exian
addikt
Van. Ez volt az első meglepetés náluk. Sajnos 1-2szer használtuk, aztán volt egyszer egy nagyobb tétel, amit egy ideig fizettünk havi részletekben kamatostul (havi 10e Ft), aztán egyben visszafizettük egyszer a maradékot (kb. 100e F) és onnantól nem volt semmi fizetnivaló. Tehát a kamatmentesség nem csak az első 45 napban érvényes, igazából valamilyen szinten utána is, max. az első havi részlet kamatát kell csak kicsengetni. Épp ezért a cetelem kártya az egyedüli, amit meghagytunk vészhelyzetre, a többinél nem tudom hogyan van, de gyanítom, hogy nem mindenhol van ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Mit lehet tudni a cetelem kártyáról?
Van olyan, hogy azonnal visszafizetem kamatmentesen? -
-
Exian
addikt
válasz domesz #54469 üzenetére
Én is jártam már így. Konkrétan Dombóvárra postáztam egy komplett gépet, 10e Ft körüli pénzért, nálam még működő állapotban. A vevőnél már el sem indult egyáltalán.
Én voltam a hibás, tesztet még csak "munkapadon" gyors összedugott állapotban csináltam. Miután összeraktam a gépet a házban, már nem teszteltem, így is el voltam késve, gyors postáznom kellett. Viszont már összerakáskor kicsit furcsa volt a CPU hűtő felhelyezése, éreztem, hogy valami nem oké, nem úgy ment rá, ahogy szokott, de ennyi, nem foglalkoztam vele. Aztán utólag kiderült, hogy a CPU-t frankón lesarkaztam, ugyanis elfelejtettem rárakni a CPU-ra a lesarkazásvédőt, ugyanis ez még az a fajta CPU volt, ami igen hajlamos volt a saroktörésre. Egy Athlon akármi proci volt. Tuti, hogy nem a vevő bohóckodott vele és nem ő szúrta el, mert 1-2 árulkodó jel volt, hogy nem volt megbontva a gép. Akkoriban még matricáztam meg a csavarokat jelöltem is néha, hogy megbontás esetén legyen valami nyoma.
Úgyhogy ezt a dolgot buktam, pedig először magabiztosan vállaltam a garanciát, úgy, hogy lementem autóval a helyszínre, mivel vállalta a vevő, hogy ha még is működik a gép, akkor kifizeti az "életrekeltését". Sajnos ez nem sikerült ott helyben, úgyhogy buktam a benzinköltséget, meg az odaküldéskori postaköltséget.
Simán mondhattam volna, hogy "bocs, nem vállaltam garanciát, ez a gép még működött nálam, csinálj vele, amit akarsz". De nem, sokkal fontosabb volt, hogy ezen eset után még jópárszor üzleteltünk, épp azért, mert tudta, hogy nálam nincs zsákbamacska, és utána nem is volt soha semmi probléma többet egyik alkatrésszel-géppel sem.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
Az ügyhöz visszatérve: most írta hogy nem jó sehogy sem, Jánoska tanácsára visszaküldetem vele a lapot és megnézem hogy mi a gond, már ha tudok komponenseket kérni hozzá.
Bár lap + proci van. Körítést csak találok, ha esetleg nem és hétvégén megyek Pécsre, valaki ráérne egy gyors tesztre? /édességgel honorálnám /
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
775-ös, DDR2 (vagy DDR2/DDR3 combo) alaplapot keresek sürgősen. Ha van rá valami garancia, az sem baj. Ha nincs, hát úgy sem rossz, csak tutira működjön
-
a2d2
addikt
Vagy a fentieket egyszerre, álljon a bal lábán és közben jobb kezével fogja meg a bal fülét - tuti jó lesz!
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
domesz
aktív tag
válasz Janoska26 #54461 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, első körben javaslom akkor neki a BIOS resetet/frissítést, ha nem jön be akkor visszaküldetem és valahogy megoldom a tesztelést. Igazából így hogy még megvan a proci nem is lesz nehéz dolgom.
-
válasz domesz #54458 üzenetére
Én ilyenkor visszaküldetem, visszaadom a lóvéját, meg a postát is. A posta bukó, de ha kamuzik, nem adja vissza, vagy ha igen, akkor megszopatta magát.
Nekem is volt már ilyen, fasza lap, elküldöm, célállomáson már meg se nyikkan. Szopás.
Ha már újra nálad van, akkor ki lehet tesztelni, és kibújik a szög a zsákból. Ha jó, eladod még egyszer.Mutogatni való hater díszpinty
-
air
nagyúr
válasz domesz #54455 üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy a lap jó, akkor én azt javasolnám a helyedben, hogy próbálja ki másik processzorral, memóriával, videokártyával. Ha ő biztos benne, hogy a te lapod a rossz, akkor jobb a békesség alapon érdemes visszavenned. Felesleges szívózni, és negatív értékelést kockáztatni, ha rosszindulatú a tag.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Topikgazda
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Kéne 1-2 vélemény a dologgal kapcsolatban.
Árultam egy alaplapot amit megvettek előre utalással, akkor szedtem szét a komplett általam mindennap használt gépből. És még aznap elküldtem postán gondosan becsomagolva. Megérkezett és mondtam hogy csak pár nap múlva tudja kipróbálni, tegnap ez sikerült neki és ez az üzenet jött."Megjött a vga és össze raktam, de valami nem kóser a lappal.
Minden 5.-ik indításra indul a szerkezet.
Ez így nem okés....
Felpörög, le áll , felpörög leáll felpörög és le áll majd felpörög és be bootol majd 5 perc mulva le áll."Mondtam hogy garancia nincs rá, mert amint kikerül a kezeim közül nem tudom mi történik vele, de mivel hibátlan volt adtam neki próbagaranciát.
Ilyenkor mit csináljak?
ja és még valami: amikor ugyanebből a gépből eladtam a VGA-t akkor csináltam egy videót amin tökéletesen látszik az alaplap is meg az hogy hibátlanul bekapcsol-bebootol a rendszer, majd elindítok egy Aidat.
Bocs hogy ilyennel zargatlak titeket, de érdekelne a véleményetek.
-
-
-
Nem sajnos... hosszú, hasáb alakú, nem tudom pontosan, mi a szabvány neve. 100% lehet kapni helyette erősebbet, csak gondolom nem olcsó, a keret meg fix, és azért lap-cpu-ram muszáj, hogy cserélődjön/bővüljön. De az sem hátrány, ha keveset eszik a cucc.
-
Ha fizikailag belemenne nagyobb, akkor már valami 300W körüli kis márkásabb táp lenne benne. Ezen kívül, játékra sem nagyon van a gép használva, amire igen, az elmenne egy integrált kártyán is, de egy kiskamasz előbb-utóbb elkezd fullhádé kliepekt nézni a jutúbon Amire használja, amúgy, arra VGA nélkül is éppen elég, csak jobb, ha van némi kraft a asban, hogy mé egy ideig használható legyen.
-
Exian
addikt
Ezek mind vannak, amik a weboldalon szerepelnek? Mert akkor király, van bőven olyan, ami megfelelne!
Holnap valszeg beugrok, ha tényleg vannak ezek.
SZERK.: ja, most látom, hogy nem, csak aminél jelezve van.
[ Szerkesztve ]
-
gergobaby
aktív tag
Ha hclnek még sem stimmt a kari, akkor én megveszem. Majd jelezz ha elvált a dolog
-
Exian
addikt
Változott a helyzet: most már BÁRMILYEN 775-ös, jobbfajta alaplap jó lenne. A lényeg, hogy DDR2-es memóriákat megegye, de lehet combo lap is (DDR2/DDR3).
És legyen rajta teljes PCI-E foglalat, meg a lényeg, hogy ne legyen kondi problémája mostanában.
Van valakinek valami? Max péntekig érdekel.
-
-
zsolt19900
őstag
eladósorba került egy canon pixma mp160 hibás nyomtató: nem húzza be a papírt, ennyi a hibája, megbeszélt összegért vihető és ehhez egyben van külön eladó egy teljesen fullos színes canon tintapatron ennek az ára is megbeszélés szerint.... ha valaki viszi egybe akkor dobjatok egy olyan árat priviben, ha külön külön érdekes lenne valakinek akkor pedig úgy pécsi, komlói, beszállítás megoldott részemről
-
-
-
Zewa
senior tag
Keresek PlayStation 2-t, elfogadható áron.. Pár játék, joy van hozzá öröm de nem feltétel.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
ILYEN kurblis ledlampa elado, uj, 0 euro helyett 2200 HUF.
az UJ autos fullhd-s dvr meg mindig elado. 13 000 Ft
noi polar kabat, L-es, UJ - sosem hasznalt - elado. 3200 Ft
erdeklodni priviben.
-
-
válasz Dluinet #54427 üzenetére
Tökéletes lenne! Integrált VGA mellé.
Így is jó az a gép, csak fullscreenen akadozik a juhtyúk fullhádéba'. Mondjuk ha nem juhtyúkról néz filmet, hanem winyóról, akkor akadásmentes. Iskolés csajnak lesz, jelentlegi formájában is megfelel mondjuk, csak ha van óccó VGA, akkor jöhet.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Van valakinek eladó low profile pcie VGA kártyája? Alacsony fogyasztás előny. Még csak érdeklődök.
Illetve DDR2 2GB 800MHz RAM kéne.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Nem keres valaki eladó netbookot 3-4 órás akksival? [link]
40-ért vihető.
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Eladó az alábbi két számítógép:
Komplett asztali PC monitorral:
ASUS P5Q
Intel 6750 (Arctic Cooling Freezer 7 Pro)
AMD HD3870 (Zalman VF700)
Kingmax DDR2 2Gb 800MHz
Western Digital 320GB SATA
Cooler Master Elite Power 500W
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft billentyűzet
Fujitsu Amilo L3190T monitorLaptop + táska:
HP Compaq 610 - esztétikai hibás (berepedt a műanyag borítás a sarkán) - 0 perces akkumulátorral
[link]Kipróbálható, megtekinthető Pécsett, írjatok üzenetet, ha valamelyik érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
-
Hunter2
addikt
Eladó újszerű üzleti kategóriás Lenovo laptopok:
Hangsúlyoznám nem belépő szintű konzumer szemét, ezeknek a kezdő ára 3-400k volt.
Lenovo R61 55000Ft
-Core2 Duo T7100 (2x1.8GHz)
-2GB Ram (kérhető többel)
-Nvidia Quadro NVS140 vga
-160Gb HDD (nagyobbal is kérhető)
-DVD író
-1680x1050-es kijelző
-wifi
-gyári töltő
-billentyűzet világítás
-1.5-2 órás akksi
-trackpoint
-Win7 home Premium 64bit telepítve driverezve, ingyenes video lejátszóval, virus keresővel. használatra készen.Lenovo R500 65000Ft
-Core2 Duo P8400 (2x2.26GHz)
-2Gb DDR3 RAM (kérhető többel)
-AMD Radeon HD3450
-160Gb HDD (nagyobbal is kérhető)
-DVD író
-1680x1050-es kijelző
-wifi
-gyári töltő
-billentyűzet világítás
-3-4 órás akksi
-trackpoint
-Win7 home Premium 64bit telepítve driverezve, ingyenes video lejátszóval, virus keresővel. használatra készen.Képek: [link]
-
HoldChore
tag
SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink
Érdekel valakit? Én vettem újonnan anno.
Érdeklődés esetén kitalálunk valami árat.
Privi előnyben."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
freaghill
őstag
Keresek valakit aki ki tudná olvasni nekem a gyári alpha rádióból a kódot.
-
Exian
addikt
válasz ugyeletes #54413 üzenetére
Bocs, privát az nálam olyan (meg sok egyéb dolog), hogy szeretek elsiklani felette A gond az, hogy ezerféle dologban benne vagyok, belekezdek valamibe (pl. válaszolni), aztán lesz más dolgom és máris ugrik/felejtődik a dolog akár órákra, napokra, hetekre... évekre
Még gondolkodom a dolgon. A lényeg, hogy ha van rá vevőd, add el nyugodtan, nekem nem égető. Eleve csak érdeklődés szintjén kérdeztem a dolgot, hogy tudjam, mi mennyi. Meglátjuk majd.
-
ugyeletes
tag
Exian, a privimet nem latod, vagy csendkiraly van?
majdnem ilyen autos dvr elado "féláron", új, 13kHUF.
hdmi, meg fullhd elvileg, g-szenzor, meg minden nyalanksag. -
-
Exian
addikt
hcl javasolta, hogy írjak cikket a logoutra a netkávézós alkalmazásomról.
Megtettem Ez az első cikkem...
-
Bandus99
őstag
Jo ez a facebook
Ebben csak az a szomoru, hogy lesz akit be lehet palizni - pl nagymama, aki csak annyit tud, hogy unokanak videokartya kellene, itt meg olvassa, hogy szinte uj ...
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok Pécsen olyan embert/boltot ahol ilyen laptop asztal kapható? 2850 a neten de +1000 a posta, ha van Pécsen akkor az egyszerűbb és olcsóbb lenne nekem.
köszi
-
Inception
tag
Van valakinek eladó autóba való akkumulátora?
Olcsón kell,de nem olyan amit nem lehet használni!
minimum 55 vagy felette,ünnepek előtt vhogy nincs kedvem újat venni -
ugyeletes
tag
sziasztok, a nagysikeru lampa akcio utan ismet ujabb remek termeket javaslok karira...
Az aru: autos DVR, majdnem olyan, mint a fooldalon van a prohardver.hu-n. ehhez nagyon hasonlo cucc elvileg 720p-t tud felvenni, de a dobozan 1920x1080p van, meg talan fizikailag is tud annyit, mert 1080p van kiirva mikor bekapcsolom.. hdmi is van rajta, satobbi.
Erdeklodni priviben, sajnos erre sem nagyon tudom, hogy mennyit lehet ezert kerni.
A cucc uj, bekapcsoltam csak, hogy lat-e.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla