-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Pécsen hol lehet jó árban autó akkut kapni (55-60ah)? Vagy egyáltalán hol érdemes "nézelődni"? Illetve Ti milyen márkát javasolnátok/nem javasolnátok - bevált/nem vált be? (Régebbi 1.3as Corollába lenne) Köszi előre is.
¤ R'n'R ¤
-
Zewa
senior tag
válasz Janoska26 #42390 üzenetére
Tuskó, Hülyeazértnemvagyok bolt és Extreme Digital. Nézz körül és találsz valamit.
Főleg ha csak fel akarod rakni és a falon nem akarod mozgatni. Ez esetben ~5k-bl kapsze gy stabilat.106cm kicsit túlzás de ha jó áron adod akkor még ma viszem!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
#TOTTI
őstag
HP Compaq 6820s-hez képernyő tartó zsanért keresek 17"-os a gép! Ha valaki tud felhajtani keressen meg.
-
Inception
tag
Xbox360 játékok
Meet in the Robinsons:2500ft
Rainbowsix:vegas 2: 2900ft
Fallout:new vegas: 2900ft
Resident evil 5: 2900ftMég mindig meg van
Meg maradt pár eredeti Canon tinta patron,természetesen bontatlan.Olcsón
eladó!(A boltban ennek a 17db patronak az ára 66000ft!) Én ezeket egyben oda
adom fix 17000ft-ért! Megéri!
De akár pár darabonként is eladó.
canoncli-8c: 1db
canoncli-8m: 6db
canoncli-8y: 2db
canoncli-8bk: 4 db
canonpgi-58bk: 4 db -
De, mert a MILC-eken lehet obit cserélni (a választék más kérdés ), meg azért manuális módban is többet tudnak esetleg. Nem beszélve a kézi zoomról, és fókuszról, háttérelmosásról. Nem is annyira a nagyobb érzékelő kéne kompaktokba, hanem hogy annyi Mp legyen, amekkora illik ahhoz a szenzorhoz. Akkor talán nem zajosodna annyira.
Csak ugye vásárló mit néz? Zoom meg Mp.@s7evcsenko : 1000 éve nem nézek kompaktokat, de amiket most egyik ismerősöm FZ8 (vagy 18) Panájától látok, az is jó (és kissé régebbi gép is). Viszont hogy maradéktalanul egyik sem fogja megoldani, az tuti.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
válasz s7evcsenko #42389 üzenetére
Lehet hogy jobb, de drágább is. Egyébként meg Te tudod eldönteni melyik tetszik jobban a szemednek.
Szerintem ebben az árban nincs olyan gép, ami mindent tud.
Kb. 2 éve panaszkodik mindenki, hogy a bridge gépeket túl kicsi képérzékelővel forgalmazzák, nagyobb kéne, de ha ez megtörténne, akkor senki nem venne milc-et, így nem érdeke a gyártóknak.
-
plaszy
őstag
Eladó cuccok:
- WD TV HD: 10k
- P7450-es noti proci: 5kKomplett asztali PC:
- Gigabyte alaplap
- Intel D915 2,8GHz proci
- 2GB RAM (2x1GB)
- NVidia GF 7200GS 128MB (Extra 8 centis barkács hűtéssel!)
- Fekete DVD-RW (IDE, azt hiszem LG)
- Samsung 250GB SATA wincsi
- 80GB IDE wincsi
- előlapi floppy helyett SD+sok más olvasó+USB kütyü
- 350W-os táp
- 17"-os Hyunai TFT monitor (1280x1024)
- fekete egér+bill. (PS/2-sek)
- Fekete - szürke szélű ház, hibátlan, nem kopott. Csak annyi, hogy a reset nem megy
- Ára: 35.000.- HUFHosszú akku idős netbook érdekel cserébe!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
Topikgazda
Megkérdem hátha valaki jártasabb a témában nálam...Van 1 ilyen TV-m fel kéne tegyem a falra, de nem tudom milyen fali konzolt vegyek hozzá. Olyan max 10k-t szánok rá, aki ért hozzá priviben dobhatna pár ötletet milyet érdemes venni. No meg ha van is valakinek olyan ami nekem jó meg is venném.
-
Nem az a baj, hogy részletek.
Hanem hogy megmossa a képet, illetve ha nagyon zajosodik, akkor élvezhetetlen lesz az egész.
Különben sötét.
Próbálj meg gyenge világításban, kézből, magas ISO-n fotózni. Pl. nyári táborozás, vagy nagymama öreg házában a 60-as izzó fénye.
Vakuval nagyon bután kinéző képeket kap az ember, vaku nélkül meg bemozdultat, vagy zajtömeget.
Na ami ezt megoldja élvezhetően, az a jó gép.Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
válasz s7evcsenko #42383 üzenetére
Ha egy kicsit kell a zoom, akkor a Panasonic Lumix DMC-GF3 sem túl jó választás a 14-42-es objektívvel, amit adnak hozzá.
Egyébként pont az általad említett okok miatt nincs új fényképezőgépem immáron 2 éve Valami mindig hiányzik, továbbá, ahogy hcl írta, sötétebb fényviszonyok között nem túl jól teljesítenek.
Ez az általam linkelt Canon gép az, ami most kezd meggyőzni, hogy érdemes megvenni. Méghozzá ebben a tesztben a templomban készült tesztképek alapján mondom, hogy egy bridge géphez képest igen jól kezeli a sötét helyeket is.Innentől, hogy nem 12x-es zoom van rajta, hanem 35x-ös, az csak egy nyereség.
Gondoltam leírom, hogy én az elején rendszeresen elkövettem azt a hibát, hogy a képeket 1:1-es nagyításban néztem, ahol a monitoron látható képen a fénykép kis részét látod. Na úgy tényleg csak a komolyabb gépek képei néznek ki jól. De őszíntén, amikor elmentél nyaralni, és otthon megnézed a képeket, akkor a képnek a részleteire leszel kíváncsi, vagy az egész képre? Szóval a minőségről való döntésnél szerintem nagyon nem érdemes belenagyítani a képbe, amíg otthon fullHD monitort használsz.
-
Macka
veterán
LOGITECH G110 gamer billentyűzet eladó. Garanciás (Digitstar),dobozos,minden tartozékkal,angol nyelvű (mivel magyar nincs belőle). 15.000
-
tajcsi
őstag
Van néhány eladó cuccom ITT
A héten megyek Pécsre így átvehető személyesen isAmi érdekel:
-Z5500Ja és tud e valaki Pécsen normális műhelyet ahol van waterjet/cnc vagy hasonló masina? Szerétnék kivágatni 1-2mm-es alu/vas/acél lemezből pár dolgot egy pc házhoz...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
válasz s7evcsenko #42383 üzenetére
Ha meg képminőség, akkor nem kompakt.
Nappal nagyon szép képeket lehet velük, de kicsit sötétebb esetben (télen akár) már nem biztos.
De különben ja, ha nem akarsz obikat cserélgetni, meg veszegetni, akkor viszont csak kompakt lehet.Nekem nagyon jó az 1100D, csak nem 120 ezer volt a két objektívvel, meg ezeknál az objektíveknélkb. csak jobb létezik.
-
s7evcsenko
addikt
Igazábol nem annyira a zoom , hanem inkább a képminöség a lényeg, csak úgy vagyok vele, hogy ha 1x már veszek egy "normálisabb" gépet, akkor az már tudjon is valamit.
Nem kell nekem 36x-os csoda, de azért 12x-es optikai minimum legyen.
A 120k-t sem kell feltétlen beleölnöm, csak ne kelljen cipelnem egy fényképezöt és egy kamerát 1x-re.
Ár érték arányban szeretnék egy jó masinát.
Ha ez nem kivitelezhetö, akkor inkább nem veszek semmit, eddig is megvoltam nélküle."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
aneda
senior tag
-
Írta, hogy nem akar tükröst, szóval nem javasoljuk.
Főleg, hogy ami tükrössel tényleg jó videót lehet, az a Nikon D5100 pl., ami 200k, kitobival.
Jó, meg a D700MILC megint felesleges, mert a legtöbbhöz nem nagyon van tele, neki meg zoom kell. Meg a MILC-ek is elég drágák.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz s7evcsenko #42377 üzenetére
Pl.:
http://www.digitalcamerainfo.com/content/Sony-Cyber-shot-DSC-HX9V-Digital-Camera-Review.htmhttp://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx9v_review/
Bár, most látom a megcélzott árkategóriát, abban lehet, hogy ennél találsz jobbat is, hisz ez 80k körüli.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm.
A Panasonic Lumix DMC-GF3-t ajánlották máshol, és az FZ150-el összehasonlítva a készített képeket, a GF3-nak sokkal részletgazdagabbak a képei.
Leginkább a cserepeken szembetűnő a különbség.
S ahogy nézem még az SX40-nek is kicsivel szebbek a képei az FZ150-nél, de az is elmarad a GF3-tól.
Viszont a GF3-nak meg ahogy nézem rosszabbak a videói...
Nyilván kompromisszumot kell kössek valamilyen irányban, de szeretném ezt a kompromisszumot minimalizálni.M_AND_Ms: még nem találtam komplett tesztet az általad linkeltről, még vesézem ezt a masinát.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
őstag
válasz s7evcsenko #42366 üzenetére
Ennyi pénzből én egy Canon PowerShot SX40 HS-re ruháznék be (kb. 110-115k).
Zoom az van
Full HD video is.
Szép képeket csinál.
Egyszerűen használható, viszont később, ha kreatívkodni szeretnél, arra is ad lehetőséget.Ami jobb alternatívája lehet, az a Panasonic Lumix DMC-FZ150, de az hosszabb 15-20k-val.
Ha valaki azt mondja, ennyiért már kapsz használtan egy nagyon jó tükörreflexeset 2 objektívvel, akkor nyugodtan ne hallgass rá Ha jól vettem ki, nem fotóművésznek készülnél, így felesleges olyant venned.
Ja TESZT.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
lenne itt egy eladó számítógép:
proci: intel pentium 4 3.0ghz
alaplap: asrock p4i65g
memória 2x512mb
vga: ati radeon hd 2600 xt 512 mbmonitor: benq fp91e 19" monitor
a géphez jár egy egér billentyűzet van benne még egy tv-tuner is
hdd nincs a csomagban
ára: 25k mindenestül
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Antimatrix
senior tag
Eladó vagy nagyobbra cserélhető
LG W2240S-PN 22" full Hd (1920*1080) , Dobozos
LG
2012.01.11-én vásárolt / számla megvan23 vagy 24" - monitor érdekelne - esetleg Tv+monitor egyben - gari kell rá!!!
márka mind1 ASUS-ACER-BENQ-LG-SAMSUNG
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
M_AND_Ms
veterán
Sony dsc-hx9v. A tavalyi év legjobb modelje, kiemelten jó videóval (többek között). Olvass róla teszteket! Az idei hx10-est már nem annyira dicsérik (az érzékelőt lecserélték, ezzel elszúrták a színhelyességet).
Nézz körül, a hx9-est jó áron megkaphatod!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
makro
senior tag
Ki foglalkozik még CD-DVD osztogatással 10 db DVD-re vevő lennék
-
cserkész
tag
Egy kis android-os mobil ha esetleg érdekel valakit....
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Superzoom Fuji-k, vagy Panasonicok
Panákban nagyon jó a stabilizátor.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Szeretnék vételezni egy komolyabb fényképezőgépet, amivel viszonylag jó minőségű videót is tudok készíteni, ha úgy adódna...
Minél nagyobb optikai zoom legyen, és ne kelljen hozzá túl sok szaktudás, ahhoz, hogy jó képeket tudjak vele készíteni.
Max. 120k-m van rá, de az se baj, ha van sokkal olcsóbban is...
DMC-GF3-t ajánlották egy helyen, de nem igazán tetszik...
Tudnátok valamit ajánlani?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Hunter2
addikt
-
Bigemperor
senior tag
-
chungee
addikt
válasz Bigemperor #42356 üzenetére
Köszi. Akkor nagyív. Korrekt helyeken feltüntetik a szervízdíjat az árjegyzékben.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Anno az Aranykacsát feltettem Homárra. Hát megsértődtek. Rendeltem gyümölcslevest pirított mandulával, de mandula az nem volt benne. Amikor megkérdeztem, hogy mi van, azt mondták, hogy elfogyott. De azért zokszó nélkül felszámolták. Az, hogy elnézést, az meg derogál nekik. Ha pécsi étterem, akkor részemről csakis a Tettye jöhet szóba.
Ja, és az, hogy szervízdíi van, azt fel kell tüntetni jól láthatóan az árlapon.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
nem hiába halódik Pécs, tele van alkalmatlan vállalkozókkal. nyilván Bp-en is vannak szar helyek, de a nagy számok aránya + a koncentrálódás miatt inkább olyan vendéglátókat találni, akik kinyalják az ember seggét.
szervízdíj sok helyen van itt, persze van, ahol ez rendben van, afölött nem is adok borravalót-minek?I humbly and respectfully decline™
-
Sok helyen úgy gondolják, hogy a borravaló az jár.
Én meg úgy gondolom, hogy akkor jár, ha olyan volt a kiszolgálás.
Jó idő esetén nézzetek el a Kolpingba, ott mi tavaly nagyon jó kis gyertyafényes vacsit csaptunk, az egyik legkorrektebb kiszolgálással az utóbbi időben.Mutogatni való hater díszpinty
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Pénteken voltunk feleségemmel az Aranykacsa étteremben. Senkinek nem ajánlom a helyet, ha esetleg vki. gondolkozott rajta mostanság! Nem elég, hogy a személyzet mögöttünk az egyik vendégasztalnál dumált és evett!, de van pofájuk 10% szervizdíjat felszámítani, az amúgy nem túl jó kaja után! Ja és emellett több, mint 50 percet vártunk minimális forgalom mellett a két főételre, levest nem is kértünk. Milyen alapon fizessek szervizdíjat? Voltam mostanában pár vidéki étteremben, nem emlékszem arra, hogy akár a jobb helyeken is dívott volna szervizdíj felszámítása. Na ide sem megyek többet.
üdv. -
Zewa
senior tag
Mennyire legyen jó féle? Profi bringákal az imperátor foglalkozik Pécsett ~100k-tól - ~2milláig.
Egyszerűbb bringát keresel akkor fit-boys. Szerintem érdemes valami megkímélt használtban is gondolkozni. Itt és itt érdemes keresni.Remélem tudtam segíteni.
ps.: Most látom hogy használtat keresel. Bikemag, Testbike, fitboys, illetve van egy bolt a Csontváry buszmegálló felett a soron. Ott korrekt a fickó nagyon és egészen jó használt bringákat árul.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
macimeister
aktív tag
GAINWARD HD4870X2
Ha valaki érdekel, akkor hajrá -
domesz
aktív tag
Hello!
Lassan megyek Pécsre.
Van egy Samsung Galaxy S 5.0 - 40k
Apple ipad dokkolo - 4k
Apple iphone dokkolo - 4k0620kilen25160nyolc
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
MrSealRD
veterán
válasz OP-ToTo #42347 üzenetére
Elvileg bármelyik számtech boltban...infolex compugroup...stb
de van épp egy eladó notebook hűtőm ha érdekel. 4,5K ért odaadom
http://hardverapro.hu/apro/revoltec_rnc_2000_black_aluminium/hsz_1-200.htmlAzért ez sem árt a nyári melegben
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Denniss
aktív tag
válasz Dluinet #42343 üzenetére
Nem is tudsz email címet megadni nálam az SMS küldéshez...
Szerk:
Szóval ok okozati összefüggés nélkül ne bántsd a rendszeremet[ Szerkesztve ]
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
omikron23
senior tag
válasz Silencer83 #42345 üzenetére
Írtam Pü-t...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudok ma hűtőpasztát venni pécsen? 60 fokos a notebook procim, szerintem valami beszáradt ott belül Lassan repül az asztal felett a gép.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
-
Macka
veterán
Logitech X 230 2.1 hangszóró eladó. Doboza nincs, ellenben tökéletes az állapota. 6.000,-
-
Denniss
aktív tag
-
aneda
senior tag
Urak!
Jóféle használt bicókat hol árulnak Pécsett?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
omikron23
senior tag
válasz Silencer83 #42337 üzenetére
A Tettyén épp lenne egy... csak a csekket nem tudod nálam beváltani...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Topikgazda
válasz Silencer83 #42337 üzenetére
Az uránvárosiban és a budaiban nincs, a másik kettőben még nem néztem
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
van esely ra, hogy valamelyik Tesco-ban van Diablo 3 ?
csak mert van csekkem amit ott be tudnek valtani...
-
Hunter2
addikt
tudtok valami helyet ahol lehet hardveres írásvédelemmel rendelkező pendrive-ot venni?
Egy olyan kellene amin van egy kapcsoló ami read only módba tudja kapcsolni. -
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy sikerül összehozni egy Gázautós talit ide, Pécsre.
Én nem emlékszem, mikor volt utoljára ilyen az országban, és azt sem tudom, mikor lesz a legközelebbi.
Tény, hogy júni. 30-án lesz. Ha sikeres lesz, akkor nyilván várható még ilyen -- akár Pécsett is.
Szóval, akit érdekel a téma, az jöjjön el, próbáljon ki LPG-s autót, nézze meg a rendszereket, hallgassa meg az előadásokat és szerezzen új ismerősöket. Kaja lesz, védőital (SZÓDA ) biztosított.
Már csak a jó időre várunk...!
Köszike!
Részletek: ide kattintvaJó hétvégét és jó szurkolást (EURO12)!
-
Denniss
aktív tag
válasz ha3fis #42329 üzenetére
Köszönöm!
Úgy érzem, talán a probléma a számhordozás miatt lehet, mert most próbálok 30-asokat is, és jól megérkeznek.Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
Passz. Nekem 2db 70-esre most megjött gyorsan.
Lehet hogy a számhordó miatt van, de majd ha lesz elég sok bejövő adat, akkor kiderül.
Köszi az infót!Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
omikron23
senior tag
Diablo 2-3 érdekel valakit???
-
Denniss
aktív tag
Igen. Ez érdekes.
Tuti jól adtad meg a telszámot?
003670 003630 003620 -szal kezdve?
Országneve Magyarország volt már amennyiben itthonra küldted. Fontos a küldés szempontjából hogy jó legyen az ország.
Úgy veszem észre hogy érdemes írásjeleket írni pontot, egyebet a szöveg végére.
Nem tudom még miért.Szerk: Lehet esetleg tudni azt is hogy melyik szolgáltatónál vagytok?
[ Szerkesztve ]
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
TRob1
veterán
válasz Dodder #42319 üzenetére
Mikor írtam a hsz-t akkor újra megpróbáltam - most magamnak küldtem egy próbaüzenetet -, de az se érkezett meg azóta se. (Mindkét esetben kiírta hogy elküldve) Sebaj, nem fontos, csak kipróbáltam... (írok vagy havi 1 vagy 2 sms-t amivel 1 év alatt se használom el az 1 havi ingyen sms lehetőségem).
szerk: Lehet jelentősége hogy mindkét szám amire próbálkoztam, "számhordozásos"
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Denniss
aktív tag
-
Bird
addikt
válasz Denniss #42310 üzenetére
Köszi! pont ilyet kerestem....
plaszy: főlia műhely 1 - állítólag jók, fólia műhely 2 - náluk csináltattam anno jó áron...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Autó sötétítő fóliázó cég melyik jó Pécsett?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Inception
tag
Meg maradt pár tinta patron,természetesen bontatlan.Olcsón eladó!
(Boltban ez a 17db patron 66000ft. Én fix 17000ft-ért oda adom) De pár darabonként is eladóm.
canoncli-8c: 1db
canoncli-8m: 6db
canoncli-8y: 2db
canoncli-8bk: 4 db
canonpgi-58bk: 4 db[ Szerkesztve ]
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Pécsett is kiépítve a free SMS küldés
Akinek van kedve, nyúzza, hadd térdeljen a szerver!
Ja, és hiba esetén szóljatok ha lehet!Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Macka
veterán
Corsair Venegance 2x4 GB Kit 1600 Mgz CL9 Blue, alacsony profilú, 2016-ig garos. 14.000
-
cotag
senior tag
Kiscsajnak vennék Samsung Galaxy S telcsit, esetleg eladná valaki?
-
a2d2
addikt
Eladó 11,5-es gázpalackja nincs valakinek itt a környéken?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Macka
veterán
válasz csucsbicep #42304 üzenetére
Van, csak nem eladó...
-
csucsbicep
nagyúr
Nincs vkinek garanciális 1155-ös lapja?
-
Sz7Cs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN