- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Tud valaki olyan céget amely ilyen tisztítást-fertőtlenítést végez? Ez a fránya penész szag nem akar eltűnni...
ugyanitt: ráspó valakinek kölcsön??
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Laptopos kollegáktól kérdezném hogy a lenti Acer laptop jól van-e belőve ár tekintetében?
Húgom gépe, én vettem neki pár éve, akkor még lanpartikra is kölcsönkértem és egész jól használható volt játékra is.Core2duo T3200 1Mb Cache
3Gb DDR2
320GB HDD
NVidia 9300M+Windows Vista home premium matrica
Ha valakit érdekel akkor Pécsett is átvehető.
Üdv!
Miki
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Keresek biztonsági fürdetőt, ülős kivitelt, ha lehet akkor békásat (asszony diktálja)
-
tajcsi
őstag
Szükségem lenne baranya megye részletes térképére. Aztán szeretném ezt kinyomtatni ilyen 3*4méteres papírra. Van ilyen térkép valakinek vagy lehet letölteni?
-
Dare2Live
félisten
Nikor 70-300VR objektív 115.000Ft.
LG 22" monitor W2240-PN 2010.12.06 a számla és 3év gari van rá azaz 2013.12.06ig garis, még 1.5évig.
Canon SX100 fényképezőgép. 29.000Ft
SE K810 mobiltelefon. ajándék 1gb memoriakártyával.
Nokia X2 mobiltelefon. Jó erős elemlámpa van benne.ajándék 1gb memoriakártyával.
CanAmp A-class Amplifiler 40.000Ft.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, a szabadság úton van v.hol egy notebook szerviz, ugye?
Mi annak a neve?
Haver notijánál se kép, se hang...
Elvinném hozzájuk, mert komoly a masina és nem szeretné kidobni.
Köszi szépen! -
nesa
veterán
PH!otóstalálkozó Szentendre - 2012.10.06
Tobben menni jobb lenne, egyedul else indulok.
Erdekel valakit?
-
Van eladó:1db Francia ágy(160*200cm), 1db Gyermek kanapé(Összecsukva 135*70cm kihajtva 120*200cm),és 1db 70*140cm-es matrac olcsón helyhiány miatt
. Akit érdekel szóljon priviben küldöm a részleteket és a képeket.
-
tajcsi
őstag
válasz
mormota #43068 üzenetére
99% hogy beszivárgott a cucc a parketta és az alapzat közé. Namost szerintem ráöntök egy kis sósavas vizet, oszt lesz ami lesz, majd szadolin és ha így sem akk b*ssza meg
Fiuk kéne nekem egy sata IIes kábel ajándékba.
Van eladó p67-es deszkám meg egy kurwajó procim mellé.Más: tyd valaki valami jó kis receptkönyvet ilyen drycooker/turbósütőhöz, amit annó a TVshopban árultak?
-
Bandus99
őstag
Sztetek hova erdenes elmenni Pecsen ahol lehetne kapni vmi jominosegu hasznalhato borsőrlőt? Lehet akar elektromos is. Van vmi konyhai cuccos szakbot?
-
Zewa
senior tag
Nincs valakinek eladó spárga nélküli otthoni telefonja?
Illetve Samsung rv510 kijelzõt honnan érdemes bugázni? ebay?
Köszi! -
Dreams0811
csendes tag
Eladó egy PS3(FAT) gép 80GB,olvasófej hibás.
2db konzol(eredeti) és 3db játék(F1 2011,Formule One Championship Edition,NFS Carbon)
Irány ár.: 28.000Ft
Ha kell képeket is küldök! Csere is érdekel(Alaplap,VGA,Processzor,HDD) -
chungee
addikt
Helllósztok! Vannak itt jogászok, növendő ügyvédek stb
Feljelentést tett ellenem a rendőrség. Feri hegyen nem a parkolózónán, hanem lenntebb várakoztam a "többiekkel" csak sajnos én voltam az utolsó így "ők" fel tudták húzni a nyúlcipőt. Engem pedig elővettek a rendőrök. Nem ismertem be a tábla észrevételét, mert a "többiekre" figyeltem fel. Tudok a fix 30k-ról, de ha több lesz akkor fel fogok lebbezni. Mit képzelnek már
Nem megúszni akarom a fix-et, hanem érdeklődni szeretnék. Hogy közmunka keretében ledolgozhatom
Középfokú végzettséggel beoszthatnak a "söprűsök" közé
Boltieladó vagyok 4órás munkaviszonnyal 47k-s bérrel. Nem tudom mennyire számít.
-
{Zodiac}
senior tag
Ha van olyan pécsi kolléga, aki a Sony Ericsson Live with Walkman (WT19i) telómat rootolná (ICS 4.0.4), ill. beállítaná, hogy Wi-Fi-n is tudjon a PC-mmel beszélgetni, ne csak USB kábelen, az kap egy 2000-es 3 puttonyos Roy Mathias Tokaji Aszút
Viccen kívül, nem kérem ingyen, csak valaki segítsen, mert egyrészt majdnem elcsesztem már a telómat, másrészt biztosan van, aki jobban ért hozzá!
-
mormota
senior tag
válasz
tajcsi #43051 üzenetére
a penész-szag elvileg eltűnik, ha nincs már penészedő cucc... ha nem látsz a falon penészt, akkor valahol máshol keresd. egyébként a flancos penészeltávolítók helyett használhatsz sima klóros cuccokat, a penészölőkben is az van.
történet: bátyámék ágya (fenyő, ágyneműtartós) egyszer régen még bepenészedett, mert a lakás eléggé rosszul szellőző volt. a barátnője kezelte mindennel ami csak volt a földön, az ágyneműtartó furnérlapját (az lett penészes). még szellőző lyukakat is fúrtak az ágy háttámlájára.....kijönni kijött a lapból maga a penészgomba, de a szag megmaradt. végül hozzám került az ágy, én egyszerűen kihajítottam a lapokat, és volt nincs szag.
tanulság: tehát az nem biztos hogy elég, hogy eltűnik a gomba maga
-
Inception
tag
Van valakinek eladó 82cm-s lcd tv-je? Korrekt áron +venném.
-
agressiv
addikt
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
agressiv #43056 üzenetére
pro logic, dd5.1 ami fele húz a szívem
éppen a xonar d1-et nézegetem.
efféle csati kell, és már jó is vagyok.
d-audioban találtam is átalakítót.
megnézem az x-fit megint
-
rizso
addikt
Esetleg eladó laptopja van valakinek, ami megfelel a kritériumoknak?
-
tajcsi
őstag
Bocs a dupláért később jutott eszembe....szükségem van egy sataIIes kábelre. Továbbá érdekelne, hogy szerintetek hogyan tudok egy szobából ahol előtte szemét volt
takarítás után is megmaradó penész-szagot eltűntetni ha a szoba parkettás?
Ugyanitt: kölcsön tudna valaki adni egy ráspó készletet?
van finom külföldi söröm
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
agressiv #43043 üzenetére
jelenleg via vt2020 van, és iszonyat gyér a szoftveres támogatás. hadveres dd5.1 keverés keresve sincs.
nekem ami kéne: hardveres pro-logic, rendes dts támogatás (ezt még nagyjából kezeli a via is) és az 5.1 szett úgy normális kezelése. plusz hangkártyák nem szoktak spdif disconnectet csinálni a sample lejátszás után.
(a realtek alc sajnos szintén csinál olyat, de kijátszható. a disconnect hátránya. egyéb esetben a hang lejátszásának első fél másodperce elveszik... pl TS-nél és egyéb voicechat esetén is gáz.)kipróbáltam egy audigy-t, ami igaz régi, de so-so elment win7 mellett is. wasapi mondjuk nem szerette :S
-
oPalRx7
aktív tag
van valakinek hangkártyája?
feltételek: optikai kimenet, pci csatoló (bár pci-e is jó), és jobb szolgáltatásokat nyújtson mint az alc889a
-
HoldChore
tag
Elfekvő laptop valakinél van? win xp ne akadjon, sok usb előny. 15-25 körül. Akksi nem kell, hogy jó legyen. Ja, és ne szereléssel kelljen kezdenem
-
cotag
senior tag
Fekvenyomópadot és súlyokat vennék, leginkább egyben érdekelnének....
-
cserkész
tag
Van egy eladó galaxy s-em ha érdekel valakit. Töltő, usb, 8+2gb, gyári független. Gari nincs már sajnos. Ár fix 40k.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Csak kérdezem,hogy ha esetleg úgy meghirdetem magam itt PH-n,hogy karbantartási,szervizelési munkákat vállalok olcsón,akkor az már átlépi az ingyenes hirdetések keretét?
-
tajcsi
őstag
-
endib
tag
Valakinek esetleg
Radeon 9000
vagy
mobil rack
? -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Autós témában jártas emberkéktől kérdezném, hogy a 3D fekete/szürke/sárga stb. karbon fóliával való motorháztető befedése mennyire szabályellenes? Értem ezalatt, hogy műszakin belekötnek-e?
Köszi.
-
rizso
addikt
Még mindig megvan a laptopom, vegyétek-vigyétek!
Illetve ismerős áthozott egy wifis routert, az is vihető!
-
Passa
csendes tag
Valakinek esetleg eladó Samsung Omnia 7-e eladó Pécsett?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Bandus99 #43020 üzenetére
itt esetleg? bár a belvárosban vannak megbzható szervizek (XIII, V, VI, esetleg IX, Budát nem is írom, ha a pesti oldal a lényeg). amúgy a XVI. kerületbe az ember max eret vágni megy, én bizalmasabb lennék egy belvárosi szervizzel.. ha érdekel, írok 1-2-t...
-
Bandus99
őstag
segitsetek nekem hol kellene megkerdezni melyik topikban, hogy BP 16. kerben vagy kornyeken egy hozza nem erto hova vigye melyik boltba az 5 eves laptopjat egy kis memori a bovitesre meg portalanitas pasztazasra?
-
Hunter2
addikt
A DELL Streak-hez menet közben lett doboz és számla.
Jótállás 2013.02.19-ig a MédiaMarkt-ba. -
Dare2Live
félisten
Valahogy az merült fel bennem, hogy büntetni kéne, ha valaki ilyen korú gumit kínál eladásra.
Igazad van vhol, de pl nekem már többször elvitték a 6-7éves gumijaimat pályára hülyüli, csúszkáni, füstölni... és nem hinném evvel bármi baj lenne.
pl ha kell vkinek 4db téligumi viheti egy milka csokiért.
-
"Ha másnak nem, pótkeréknek tökéletes..."
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Főleg a tökéletes szót.
Valahogy az merült fel bennem, hogy büntetni kéne, ha valaki ilyen korú gumit kínál eladásra. Főleg a másodikat, ami már totál tönkrement, látszik a köpenyen.
Ha valaki nem ért hozzá, de örül, hogy olcsó volt, simán felrakja (legrosszabb esetben előre a kettőt mondjuk, ha már egy típus) és az angyal repül felette, mikor megy.
Lehet, hogy durva, amit írtam, de a hirdetés is az volt...
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, itt a 2 db pirelli 6000-es gumi. 185/60R14
2004-es gyártás. Az egyik pótkerék volt 7 éven át, csak 1 évet ment (30.000 km). 5 mm környéki a profil.
Képek:
pict1, pict2, pict3, pict4A másik kopottabb, ennek nem ismerem az előéletét, én 30.000 km-t mentem vele, de nyilván előttem már használták (kf. felnivel együtt vettem).
Képek:
pict1, pict2, pict3, pict4, pict5Én még használtam volna őket, mert hátul futottak. Azonban az első kettő már dobós volt, így inkább vettem 4 újat. Ha másnak nem, pótkeréknek tökéletes...
Ár: 6+4 doboz sör. Együtt a kettő 8 doboz sör. De nem valami gagyi, ha kérhetem...
Lehet látni a gumikon pasztát, a levételnél használta a gumis, az nem hiba.
Továbbiak priviben...
-
NovaBlue
aktív tag
már csak 32k és a héten házhoz viszem
-
macimeister
aktív tag
Egy összerakott konfig amibe csak egy videókártya kell és már szaggat is, illetve alkatrészenként is megvehető!
E8500, P5Q3, DDR3-1333 HyperX, WD HDD 2x250GB, Enermax 1000W
Szervizeseknek hibát keresni ajánlott
PCI alaplap teszter -
A politika tilos a fórumon!
-
Sir Riccio
addikt
Van két db WD5000AAKX 7200RP 16MB SATA3 500GB-os vinyóm amikre még kb 18hónap infolexes gari van, viszont lehet, hogy eladnám őket SSD-re váltás miatt. Mit érhetnek/db?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!