- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oPalRx7
aktív tag
Nincs valakinek ilyesmije? Nincs kedvem Debrecenből rendelni
-
dunc
nagyúr
Noti
hardverapro.hu/apro/toshiba_l750d-169_par_hetes_bomba_ar_pecs/friss.html -
-
4sal3
aktív tag
hali
lesz eladó huawei ideos s7 slim, 8gigás, 3g (sim foglalattal)
esetleg ha van érdeklődő, dobhatna privátot
zsír új mindegyik -
-
endib
tag
Lenne egy eladó ilyenem ha valakit érdekel: TL-WN781ND
Garancia is van még rá.
Ára 2.000Ft -
OrangeBud
tag
Hol tudok a legolcsóbban beszerezni egy Canon EOS 550D kit 18-55 55-250 DSLR gépet ezzel a két obival ?!
-
-
rnrn
aktív tag
A generátor akkor is tölti az akksit, mikor egy helyben áll az autó, és csak alapjáraton ketyeg? Bocs a láma kérdésért... Lefekvés előtt elindítom majd az autót, mert -25 celsius fokot jósoltak. Már -10 alatt vagyunk... Kicsit megmelegítem a motort... Meg az sem baj, ha tölt közben az akku.
-
a2d2
addikt
Vettem végre fülest. Ez lett végül: [link]
Eddig tetszik. -
littlejohnny
aktív tag
válasz
macimeister #40171 üzenetére
Befutott par ajanlat... jovo heten kellene, tehat meg alszok rajuk... Koszonom!
-
a2d2
addikt
válasz
macimeister #40171 üzenetére
-
macimeister
aktív tag
válasz
littlejohnny #40170 üzenetére
Gigabyte HD3450 256MB DDR2 PCie VGA, TVout passzív
2012,10-ig garanciával?
6 ezresért? -
littlejohnny
aktív tag
Uraim! Olcso PCIe VGA kartyat keresnek... nem igazan jatszos kategoriat. Ha valakinek lenne, privit kernek. Koszonom!
-
rnrn
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Akkor nyugodtan vágok neki holnap...
Jó éjt! -
válasz
zsolt19900 #40165 üzenetére
OK, nekem az is jó.
Somogyban nem szoktak takarítani -
crabi
tag
Itt pécsváradnál tegnap nagyon havas volt még a hatos, de ma du. már nem volt semmi ho elolvadt/eltakarították!
Szerintem Nádasdnál is jó már az út! -
válasz
M_AND_Ms #40161 üzenetére
Igen. Az autó fenntartása azért minimális ahhoz képest, amit elfogyaszt, ha járok vele. És ha kell, még mindig ott van, beugorhatok, és megy.
Meg jelenleg fele fizut kapok, szóval spórolás van. Bérletet meg elvileg kifizeti a melóhely, utólag, csak még kissé khm, szóval elb*ták a cafeteria rendszert -
rnrn
aktív tag
Nádasdnál kötelező volt -- ha jól tudom -- tegnap még a hólánc.
Most mi a szitu? -
válasz
zsolt19900 #40159 üzenetére
No hólánc, csak téli gumi
Meg egy hete meg se mozdult az autó, mert kiszámoltam, mennyi bejárni a melóhelyre autóval + egyvonalas bérlettel -> a busz nyert :S -
-
4EYE
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lenne egy 1Terrás Maxtor 32Mb Kevés nappal 15k
Linksys Wrt54gl 1.1v Eu-s Tomato szoftal. 7k -
rnrn
aktív tag
Holnap Pécsről Mecseknádasdon át vezet utam. Még mindig csak hólánccal szabad/lehet átmenni a Mecseken (6-os út)?
-
válasz
zsolt19900 #40153 üzenetére
Jah, órásnál én már tudtam venni CR2032-t is (sürgősen kellett) 700Ft -ért
(Minden máshol 300 körül van.)
Lehúzás. -
zsolt19900
őstag
googlét pedig használtam, jó barát
de wikis linket nem adott, úgy ahogy én kerestem, őőőő az jó mert pr44 es elemet jóval drágábban találtam, speciel bementem egy óráshoz asszongya nekem 700Ft mondom viszont látásra, teszkóban 6-8db összecsomagolva 1 darab ezredes, szóval akkor, ha az is jó akkor az lesz vételezve
-
csucsbicep
nagyúr
Nincs vkinek eladó 1155-ös lapja+procija, akár külön is? Alaplap legyen garis.
-
Inception
tag
-
-
válasz
zsolt19900 #40145 üzenetére
Méretileg elvileg semmi különbség, csak a PR44 az más technológia.
Mellesleg a Google 1. oldalán talán a 3. találat volt? -
Inception
tag
Csütörtökön lesz megint makulátlan gyári független Sony Ericsson C902 és W960i telok
-
zsolt19900
őstag
ért esetleg valaki itt hozzá, gombelemem van egy jeladóban kilométer óra jeladó, és láttam pr44 és lr44 es gombelemet, nagyságra mintha ugyan akkorák lennének, van különbség, vagy kompatibilisek egymással?
-
FuckeR19
senior tag
Keresek sürgősen routert 2,5-3K-éer
-
-
Sz7Cs
aktív tag
Gratulálok a Linux a gyakorlatban, kezdőknek cikkedhez !
Hiány pótló írás, ami nagyon közérthetőre sikeredett !
-
-
Bandus99
őstag
Meg egy pillanatra terjunk ide vissza:
Nincs jogdíj az óvodás meseelőadásokon
2012 február 06.A szerzői jogi törvény az oktatási, nevelési célú előadások széles körét mentesíti a jogdíjfizetés alól. Az Artisjus ezen túl is törekszik arra, hogy a kicsik a legkönnyebben jussanak zenéhez, irodalomhoz, meséhez.
A magyar jogalkotó a nemzetközi és európai uniós szabályok adta keretek között a legszélesebb körben biztosít mentességet az óvodai, iskolai célú előadásoknak. Mindaddig, amíg ezek a nevelési programban, tantervben foglaltak szerint valósulnak meg, nem kell jogdíjat fizetni. Mindegy tehát, hogy az előadás az óvodában, iskolában vagy azon kívül (például könyvtárban) történik.
A nyilvános iskolás, óvodás előadások esetén a szerzőknek csak akkor kell jogdíjat fizetni, ha belépődíj van, illetve ha a külső előadónak fellépti díjat, gázsit fizetnek.
Az Artisjus arra törekszik, hogy a lehető legszélesebb körben biztosítsa a kedvezményt, akkor is, ha a szervező maga nem ismeri a mentesülés lehetőségét.
Természetesen a népmesék, népdalok, illetve a 70 évnél régebben elhunyt szerzők alkotásai bármilyen esetben, akár kereskedelmi céllal is jogdíjmentesen használhatók fel.
En ugy erzem, jelen esetben nekem lett igazam. Nem mas az egesz mint felhaborodas, hogy nem marad annyi haszon az uzleti alapon szervezodo mesedelutanokon.
-
-
rnrn
aktív tag
25.000 Ft helyett 24.000 Ft-ért eladó, ill. adok hozzá pluszban egy több fakkos hibátlan hordtáskát!
10xOPT Zoom
1 GB XD (H)
Nyakpánt
CD
USB kábel
TV kábel
Újszerű állapot.Köszi!
-
cotag
senior tag
htc sensation full full extrákkal eladó, apróban...
-
s7evcsenko
addikt
Valaki tud olyan autó-hitelkonstrukcióról, aminek a THM-je jobb, mint 15% és viszonylag egyszerű úton elérhető?
-
valentinho
senior tag
válasz
valentinho #40098 üzenetére
köszi mindenkinek, xbox elkelt!
-
oPalRx7
aktív tag
Van-e esetleg valaki, akit érdekelnek ISDN cuccok?
Ascom eurit 22 telefon, és DeTeWe BeeTel Home 100 usb/analóg alközpont.
-
mizol
tag
Eladó
Megkímélt, szép állapotú Samsung G800 Telenoros mobil.
Minden tartozéka, doboza megvan. Próbagari természetesen jár hozzá.
Iár: 10.000FtSAMSUNG SP2504C (250GB/7200rpm/8M) SATA2 HDD
Iár: 6.000Ft -
nesa
veterán
válasz
macimeister #40121 üzenetére
Koszonom az ajanlatot, de ilyen aron nem kell.
-
-
hoax
senior tag
Volna egy kis problémám...! Megsemmisült a külső meghajtóm és legnagyobb pechemre az összes zeném rajta volt. Ez még nem is lenne probléma, viszont hétvégén farsangi mulatság lesz... Ha van köztetek valaki, aki el tudna látni egy nagy csokor vegyes mp3-al, azt megköszönném! Nincs időm a neten mazsolázni/tőttögetni...
P.S.: Egy feltételem lenne csak... Legalább 192Kbit-es grab!
-
cserkész
tag
válasz
ErőVarázsló #40112 üzenetére
Igazából a kollegámnak kell és el akarja adni a gépet ugyhogy szerintem mindenképpen rendes kártya kéne neki. Egyébként mi a módja?
-
zsolt19900
őstag
érdekes, nekem is most írt egy foszer a privimre amit 2006-ban küldtem neki, furcsa egybeesések lennének, vagy valami baj van?
-
nesa
veterán
válasz
macimeister #40111 üzenetére
Termeszetes hogy hasznaltat, de vegulis mind1 csak jo aron legyen.
-
nesa
veterán
Meg mindig keresek 2x1Gb DDR2 ramot!
-
cserkész
tag
Nincs valakinek eladósorban xbox 360-hoz memóriakártyája? 512,vagy 1gigás kellene.
-
-
Dodder
tag
-
-
HoldChore
tag
Itt tessenek aláírni:
http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?fGYrLcb&pv=313Van még ilyen is:
https://www.facebook.com/events/284679514931085/ -
aneda
senior tag
válasz
Bandus99 #40096 üzenetére
Ja ja, a legnagyobb probléma eddig az volt, hogy mindenki keresett rajta, csak az Artisjus nem...
Na kilobbizták hogy ez ne így legyen, köcsög egy Egyesület ez.
Érdekes, ha te meg én csinálsz egy Egyesületet, nem hiszed hogy mögénk áll a törvényalkotás és a végrehajtás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest