-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Egy az egyben? Csúnya lenne. Valamennyit azért még kérnék a kis FuSira
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Macka
veterán
Csere egy az egyben egy toshiba-ra???
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
plaszy
őstag
Hétvégén tervezem a HAF932-esbe való átköltöztetését a gépemnek. Ezért az előző HAF922-es eladó lenne. Nem lelakott, sok cuccával, de, hogy pontosan mik vannak meg, azt még ki kell derítenem. Induló árként 20k-t kérnék érte. (Pécs-FEMA parkolóig beviszem, akinek kellene.)
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dare2Live
félisten
Ha vkit érdekel IBMnél való munkavégzés, nyugodtan írjon nekem privit.
Nem csak infosok kellenek ide, nemrég segítettem bnőm testvérének bekerülni ide, bölcsész diplomája van, meg tud angolul és hát sokkal jobb itt nyugis körülmények között majd dupla annyi pénzért, juttatásért dolgozni mint Pécsen, tanárként/call centerben.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz fudi2002 #41491 üzenetére
Gondolom Székesfehérvár (IBM) nem játszik?
ha tudsz németül AS400ra most keresünk embert. De ha nem tudsz vagy nem tetszik az AS400 mehetsz unixra, Dominora, AIXra, SAPosnak....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fudi2002
veterán
Ha már állások is mehetnek:
Ha valaki tud valami informatikus melót jelezze kérem.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
-
rizso
addikt
Szekszárd, Bonyhád, Pécs, Mohács környéki meló engem is érdekelne (pontosabban öcsémet) - akár azonnali kezdéssel is! Elsősorban turizmus-vendéglátás terület érdekelné (pincér végzettsége van, mellé elvégzett egy két éves OKJ-s vendéglátós képzést, meg van egy BOLS mixer vizsgája is), de egy lovardában is jól ellene (szereti a lovakat, ért is hozzájuk). De igazából bármilyen munka jöhet, amihez nem kell spéci képzettség, és bele lehet tanulni...
-
nesa
veterán
Augusztusi kezdessel tud valaki valami melot?
Privibe johet ha valaki tud valamit. -
oyko
tag
Üdv mindenkinek!
Eladó egy újszerű Sony DAV-DZ 780 -as 5.1 házimozirendszer!
Ár: 65.000.- Ft
Érd.: oyko@freemail.hu
Pécs -
Magnum_
nagyúr
mit indítottam el...
I humbly and respectfully decline™
-
-
-
TRob1
veterán
-
oPalRx7
aktív tag
én imádom a nagy egereket
-
rizso
addikt
Lehet érdekelt volna, ha beszámolsz egy Gigabyte M6900-at, de ahogy látom már megvan az utód...
-
rizso
addikt
Akkor nem is agyalok tovább rajta. Ha neked nagy, akkor valószínűleg nekem is az lenne...
-
rizso
addikt
Meggyalázod szegény Toshibát egy Asus rágcsálóval? Egyébként kicsi vagy nagy az egér?
-
Macka
veterán
Voda is tilt okostelefont IMEI alaján...
Csak mert korábban volt vita ebben a kérdésben...vagy nem... -
Macka
veterán
Asus GX900 Gamer patkány eladó. Kb 2 hetes, számlás, garanciális, VHComban vásárolt.
Eladás oka: nem jön be a kézméretemnek...7.000,-
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz s7evcsenko #41447 üzenetére
Nekem a Pécs-Bécs vonal ideje tetszett anno igazán. 1910ben rövidebb volt rajta a menetidő mint 2008ban.
-
-
Palafi
aktív tag
-
csucsbicep
nagyúr
Nem tudjátok, hogy a Hungária utcában hol van ingyenes wifi?
-
Bandeee
tag
Hali emberkék
Van valakinek egy jól működő eladó webkamerája?
Dobj egy privit!!!Üdv.
-
oPalRx7
aktív tag
Athlon II M320 kell-e valakinek?
31W tdp, 2100mhz, 1.25V, S1G3 socket
Működik jól, csak gondolkozok egy TurionII M620-as cserén
-
NovaBlue
aktív tag
Gigabyte 7600GT Silent 3k,ha érdekel valakit
-
aneda
senior tag
-
Csepy
őstag
Az utoljár vagy 15 éve volt 2.5 óra.
Az elmúlt 10 évben mindig 3 óra felett volt már, jellemzően 3.5 óra.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Szerintem vasárnap óta, amikoris "ésszerűsítettek" a menetrenden.
Mutogatni való hater díszpinty
-
plaszy
őstag
Lehet, hogy már a vonat sofőröket is büntetik gyorshajtásért Óvatosabban vezetnek. Lassan már ezen sem lepődnék meg. Ami ebben az országban folyik már.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Mióta tart 3 óra 50 percig egy Pécs-Budapest IC-vel?
Ez korábban nem 2.5 óra volt?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
4sal3
aktív tag
egyenlőre csak kérdés, hogy vki nem akar cserélni asztali pc-t netbookra?
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Olcsó, irodai alkalmazásokra (office, net) képes laptopot keresek, jó akksival, ár-elképzeléssel. Ajánlatokat priviben kérnék. -
Van itt, aki mostanában cseréltetett nyílászárókat? Ha igen, tudnátok írni tapasztalatokat?
Konkrét árakat is írhattok, hogy kinek mennyibe fájt, lehet privátban is.
Kezdek tájékozódni, mire számítsakMutogatni való hater díszpinty
-
Macka
veterán
Meg tudja mondani valaki, hogy mi a telefonszámom??? A google nem tudja...
-
-
Zewa
senior tag
Lenne esetleg valakinek eladó kis méretű férfi tusfürdője/annak a doboza / erre a célra felhasználható praktikus tároló alkalmatossága? Valami ilyesmire gondoltam.
Sajnos ezek külön nem nagyon kerülnek külön kereskedelmi forgalomba inkább csak szettekben illetve ajándék tárgyakként. Esetleg termékminta is játszik. (Férfi illat nem hátrány. )
Esetleg fogkrémből is akadna mini annak szintén örülnék.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Merlinclub #41433 üzenetére
Nekem fogalmam sincs. Azt se tudom, hol lehetne utánanézni. ;-)
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Merlinclub
senior tag
Nem tudja valaki a Pécsi Metro ügyfélszolgálat számát?
Csak azért kérdem, mert kezd kifújni a telefonszám-dráma, és itt is központi szám van, de hátha....
Adjunk egymásnak, osszuk az észt. -
csucsbicep
nagyúr
Eladó lehet 4x2GB DDR3 1333 Kingmax ram, dobozosak, örök papiros Infolex garancia. Akit érdekel pü. Ár 10K. Csak egyben.
-
-
plaszy
őstag
SHARK STORM-32 autós erősítő eladó!
4 csatornás, sok állítási lehetőséggel.
Beszámításból került hozzám, kipróbálási garanciával tudom adni. Beszerelni nem tudom, személyesen Pécsre betudom vinni.
Amit látok rajta: 3200 Watts, 4-Channel Mos-Fet High Power Amplifier. 3x25A biztosíték van a hátuljában. Valamint egy 5 "szárnyból" álló hűtés az erősítő elején, teljes hosszában (~45 cm).Ára: 7.000.- HUF
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #41415 üzenetére
Mi az uráni Pellérdibe szoktunk járni. Van ami időnként kicsit drágább de többnyire a többiek alatt vannak...
Meg az építők útján is van egy hentesbolt, szintén nem rossz árakkal.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Macka
veterán
Eladó Vodafone Smart Tab 7 (ZTE)
Ésszerű alku belefér.
PH!-s teszt: [link] -
zsolt19900
őstag
foglalkozik még valaki dvd ill. cd vel? privizzen rám
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MrSealRD
veterán
válasz Inception #41413 üzenetére
Attól is függ melyik részét keresed a sertésnek.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Inception
tag
Pécsen melyik a legolcsóbb hús bolt?(sertés hús kellene)
-
plaszy
őstag
Ismerősöm eladná független SE X8 telóját.
Kb. 1 éves múlt, jó állapotú, nem törött, nem repedt.
Jár hozzá a töltő, 2 akksi és számítógép kábel.
Érdeklődni: 0670-2098191Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
domesz
aktív tag
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
-
Bandus99
őstag
Felve kerdezem, van a buszveg kornyeken vmi motoros bolt, de nem tudom a nevet.
Kellene elerhetosege.Igazabol Apam szeretne Schwablehoz oldaltamaszt venni, ezert kellene felhivni van-e naluk.
Vagy esetleg tudtok javasolni mas boltot ahol ezt erdemes megnezni? Netan netes rendeles?
Nagyon nem ertek ezekhez a motoros dolgokhoz mit hol erdemes,.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
vatomi
aktív tag
Notebookot keresek 12"- tól SE X10 mini pro Android 2.3.7 beszámításával + 35K max!
20K értékben a mobil + maximum 35ezer a kp, amit rászánok, de már egy erősebb Pentium M is megfelel. A lényeg, hogy a telefonra fizetek rá értékegyeztetéssel! -
MZsoltee
veterán
Lenne eladó
AM2+s lapom GA-MA785G-UD3H
egy év garival a cgroupba.
Valamint egy jó kis 4magosított procim hozzá.[link]Valamin érdeklődnék valakinek van-e vízhűtése itt a környéken, szívesen megnéznék egyet illetve kérnék tanácsokat az építéséhez.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Merlinclub
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad L490 i5-8265u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku / jogtiszta win11
- Xiaomi 3G router
- Gigabyte GTX 1650 OC 4G Low Profile videokártya - 3 hónap garancia Aqua.hu
- Gaming PC: AMD Ryzen 5 4500 // RX 5700 XT 8Gb // 16Gb Ram // 512Gb SSD
- Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz PVS432G360C8K
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest