-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
keresek pár darab 120-160Gb-os sata noti vinyót. Ha van valakinek eladó jelezze.
-
Inception
tag
Meg maradt pár tinta patron,természetesen bontatlan.Olcsón eladó!
(Boltban ez a 17db patron 66000ft. Én 20000ft-ért oda adom)
canoncli-8c: 1db
canoncli-8m: 6db
canoncli-8y: 2db
canoncli-8bk: 4 db
canonpgi-58bk: 4 db -
Sz7Cs
aktív tag
PGR4 + CARS 2
Eladó xbox 360 játékok együtt csak 4db ezresért pécsieknek ! -
yerico
senior tag
Eladó:
Samsung Galaxy Spica telefon (2 éves lesz július végén. T-nél vett, de hogy függő-e, passz.) Gyakorlatilag karcmentes, végig védőfóliával használtam, és bőrtokban tartottam.
[link]
Előnye, hogy fizikai gombbal bír a hívásindításhoz, tehát nem kell képernyőt tapizni, ha valaki nem szereti (nagy királyság egyébként). (15K)Concorde 7.1 tablet (7", rezisztív kijelző)
[link]
Sokat nem volt használva, főleg vonaton használtam filmnézésre. (15K) Ez augusztusban lesz 1 éves[ Szerkesztve ]
-
válasz omikron23 #42291 üzenetére
De hát az kötelező
Egy normális lappal kb. annyi, hogy átírod a FSB-t. És ha nem emelsz feszt, akkor nem is fog különöseben jobban melegedni.
De meg ha melegedik is; kit zavar, hogy 40 vagy 46 fokos a proci?
Én is először belőttem 40 fokra a BIOS-t, mert tud ventilátorvezérlést... tartotta a 40 fokot.
Aztán egyszer kikapcsoltam. Azóta halkabb a gép, a proci nem sokkal melegebb, és semmi gondja... Évek óta úgy megy már, hogy 2,13GHz-ről 2,7-re van húzva. (Intel E6420)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
plaszy
őstag
Eladó cuccok:
- WD TV HD: 10k
- Samsung 250GB SATA wincsi: 6k
- 80GB IDE wincsi: 4k
- T6600-as noti proci: 5k
- APACER Giant II 3x2GB DDR3-1866MHz TRIKIT: 10kKomplett PC:
- Gigabyte alaplap
- Intel D915 2,8GHz proci
- 2GB RAM (2x1GB)
- NVidia GF 7200GS 128MB (Extra 8 centis barkács hűtéssel!)
- Fekete DVD-RW (IDE, azt hiszem LG)
- 400GB wincsi (SATA)
- előlapi floppy helyett SD+sok más olvasó+USB kütyü
- 350W-os táp
- 17"-os Hyunai TFT monitor (1280x1024)
- fekete egér+bill. (PS/2-sek)
- Fekete - szürke szélű ház, hibátlan, nem kopott. Csak annyi, hogy a reset nem megy
- Ára: 35.000.- HUFHosszú akku idős netbook érdekel cserébe!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
mexx0407
tag
Kiadó 2 szobás panellakás ! 30 e + Rezsi+ 2 hó kaucióval
-
omikron23
senior tag
válasz Dluinet #42284 üzenetére
Jobb lenne, ha lenne 3-4 MB Cache legalább... 6550 és az fölött lenne az igazi. 6400-al annyi a gondom, hogy kevés a cache, és alacsony az órajel...
Ha nem gond, még várnék 1-2 ajánlatot...ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
omikron23
senior tag
Sziasztok...
Lenne 2db Core2Duo procim. Sajnos az alaplapom nem támogatja őket, és Bios frissítés sem várható hozzá (Abit).
-E1400 az egyik. E5500 a másik...
A két procit adnám 1-ért cserébe.
Garancia nem érdekes, az enyémen sincs.
Procik kipróbálhatóak.A listából az E5200 fölöttiből bármi jöhet, ami nem "Under testing"...
E5500 helyett esetleg megoldható E7500 is. Részletekért légyszi privátban...ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Magnum_
nagyúr
olcsóság van! kicsit kell a gempa.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Pug
veterán
Ha valaki véletlenül korrekt GSM boltot keres Pécsett, akkor javaslom, hogy a Jókai GSM-et messzire kerülje el.
(#42271) hcl:
Azért tartozékok létezésének letagadása egy adott modellhez szerintem nem mindennapos még ezen kufároknál sem, de lehet, hogy tévedek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 - EXTRÁKKAL https://hardverapro.hu/apro/logitech_pro_x_superlight_2_extrakkal/hsz_1-50.html
-
Bird
addikt
Sziasztok!
Működőképes, 775-ös tokozású Intel Core 2 Duo procit (1066 Mhz) keresek régebbi Gigabyte 965P alaplapba.... Aki tud az ármegjelöléssel segítsen nekem!
Thx előre is!
Bird
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
rizso
addikt
válasz oPalRx7 #42267 üzenetére
Neked is köszönöm a felajánlást, de ha minden igaz, akkor már elvitte szervizbe a gépet - ott meg elvileg egyből kiderül, hogy mi a gond...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
plaszy
őstag
Netezős, irodai PC eladó:
-Giga alaplap
-Intel D915 2,8GHz proci
-2GB Ram
-NVidia GF7200GS 128MB (Extra 8 centis barkács hűtéssel)
-DVD-RW (IDE)
-400GB wincsi (SATA)
-előlapi floppy helyett SD+sok más olvasó+USB kütyü
-17"-os Hyunai TFT monitor (1280x1024)
-fekete egér+bill. (PS/2-sek)
-Fekete - szürke szélű ház, hibátlan, nem kopott. Csak annyi, hogy a reset nem megyÁra cakk-pakk: 35.000.- HUF
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Inception
tag
-
-
-
Inception
tag
Pécsen hol lehet kapni még csavaros fagyit
Mert ahol voltak tavaly,ott már nincs -
rizso
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek HP Pavilion Dv5-1190eh-hoz való töltője? Havernak kellene egy próbára, hogy kiderítse mi a hibás: a töltője, vagy maga a gép...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
Makulátlan IBM ThinkPad X41 ELADÓ, könnyű, 1,5kg max, szuper állapot, hibátlan működés - olcsón!
Makulátlan HP EliteBook 8440p ELADÓ! rengeteg extrával.
Holnap Pécsen átvehetőek. Csak jelezzétek még ma
-
Magnum_
nagyúr
Makulátlan IBM ThinkPad X41 ELADÓ, könnyű, 1,5kg max, szuper állapot, hibátlan működés - olcsón!
Makulátlan HP EliteBook 8440p ELADÓ! rengeteg extrával.
Holnap Pécsen átvehetőek. Csak jelezzétek még ma
-
Kaics
aktív tag
Eladó!
AMD Athlon XP, 1800 MHz 2200+
Epox EP-8K9A(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)
Memória : 1280 MB (DDR SDRAM)2db 512 és 1 db 256 DDR1-es
Merevlemez : WD 40GB
Videó kari : Ati 256mb !
Dvd Író : LG
Usb portok,integrált hang
TP-Link antennás usb wifi adapterrel és usb 2.0 Dellock kártyaolvasó!
Billentyűzet,egérEsetleges ajánlatokat priviben várok!
-
Inception
tag
rizso
addikt
-
Csepy
őstag
omantikázni én mindig Flekken 2 és a Peking City-t szoktam használni. Mindkettő hangulatos, nm zsúfolt, nem méregdrága...
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Magnum_
nagyúr
-
vatomi
aktív tag
AMD Phenom(tm) II X4 960T Processor dobozos (garantáltan 6 magosítható, így is vettem) - 30K
Samsung Galaxy S I9000 fekete, gyári független - 42K
Hibás Fujitsu Siemens notebook (Pa2548, Pa1538) - ajánlatokat várok
Asus VE228 (full hd, 21.5", d-sub, dvi, hdmi) 1 pixelhiba, garancia Kaposváron - 25KOlcsóbb, sata vinyós, 2 magos noti csere érdekel, más nagyon nem
Pécsre megegyezés szerint le is viszem[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Ma este megy valaki fel a mecsekbe?
-
-
Inception
tag
-
Kaics
aktív tag
Nem biztos, hogy a "romantikus" jelzőt kellett volna használnom.
Köszönöm a tippeket!
Döntő pillanatban képes az ember fia elfelejteni, hogy milyen sok jó hely van Pécsen.
Már foglaltam is asztalt. Remélem nem bánom meg, de ez nem csak a kaján fog múlni.
Bigemperor: Krúdy valóban nem rossz. Múltidéző.
-
s7evcsenko
addikt
Nem a hangminőség a lényeg, hanem, hogy egyáltalán vigye.
Autóban amúgy sem hiszem, hogy meghallani az apró részleteket, amik a flac-ban megbújnak.
Csak, ha 1x már megvannak flac-ban, akkor ne kelljen konvertálgatnom...
A sandisk-ről itt eléggé megoszlanak a vélemények.
Aszem bepróbálom a másikat, lesz ami lesz."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Szpájki
tag
Még mindig keresek vkit akinél tesztelhetnénk a cuccaim, msi p26 drr3 e6550
jólenne mihamarabb mert lassan vissza kell mennem németországba
nyilván nem ingyen kérem..
köszönöm.A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
-
-
domesz
aktív tag
Valakit érdekel egy Samsung Galaxy S 5.0 Wifi?
2012.04.02 a vásárlás napja, teljesen makulátlan, dobozos 2 év gari.
Az ára Pécsen 40k lenne.
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
-
Kaics
aktív tag
Szevasztok srácok!
Romantikus vacsorához keresem a legjobb éttermet! Párszor volt már szó róla, de most akkor melyik is a nyerő?
-
Inception
tag
Meg maradt pár tinta patron,természetesen bontatlan.Több mint fél áron eladó!
canoncli-8c: 2db
canoncli-8m: 7db
canoncli-8y: 3db
canoncli-8bk: 5 db
canonpgi-58bk: 6 db(vagy tudtok olyan boltot aki átveszi?)
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #42215 üzenetére
Sandisk sansa-ról olvasgattam terszteket még régebben és nagyon jó hangminőségűnek írták.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
aneda
senior tag
válasz s7evcsenko #42215 üzenetére
Ebben az árkategóriában semmi, de semmi értelme a flac-nak.
A végső hangminőséget úgyis a lejátszóban lévő DAC fogja meghatározni, az pedig ennyi pénzért nem lesz egy csoda...Az oroszok már a spájzban vannak!
-
s7evcsenko
addikt
válasz ha3fis #42214 üzenetére
Akkor az már félsiker.
Ez és ez közül szerintetek valamelyik bevállalható?
SanDisk-ről hallottam már, de nem audió téren, a másik viszont teljesen ismeretlen számomra.
Viszont kb ez az a lélektani határ, amit szánnék rá.
Megpróbálok véleményeket vadászni a neten...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ha3fis
tag
válasz s7evcsenko #42213 üzenetére
A leírásokban az van, hogy USB-s a töltője.
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #42210 üzenetére
Amit felsoroltál az alapján a használt is 8-10000Ft-os sávban mozog.
Ha a flac-ot berakod ogg konténerbe, akkor normális Samsung mp3-asok lejátsszák.
Fm transmitter-rel felesleges flac minőséggel erőlködni, annak az mp3 is sok."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nesa
veterán
válasz s7evcsenko #42210 üzenetére
Ha ilyet talalsz szolj!
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valaki tud olyan mp3-as kütyüt, ami memóriakártyával bővíthető, lejátssza a flac-ot?
Akár fm transmitter is lehet...
Viszonylag szépen szóljon, mini-usb-s töltőcsatlakozója legyen, és ne legyen horror áron.
AUX-on, és aksiról használnám, így az üzemidő nem lényeg."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Alien83
senior tag
Üdv ismerősöm fiának szeretnék keresni egy csippelt ps2-őt, ami viszi a másolt játékokat.
Olcsón érdekelne.
THX.Pécs-Mohács és környékéről!
-
Pug
veterán
Halihó!
Valakinek esetleg valami PCI-E VGA-ja nagyon olcsón van-e talonban?
ELADÓ: Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 - EXTRÁKKAL https://hardverapro.hu/apro/logitech_pro_x_superlight_2_extrakkal/hsz_1-50.html
-
-
törölt tag
Megköszönném ,ha segíteni valaki egy olyan autósbolt címével, elérhetőségével ahol lehet venni autó márkajelzéseket, emblémákat.Sajnos sikerült letörni a chevi lacetti hátsó márkajelzését.Előre is köszi.
-
Eastman
addikt
Pécsről Pestre kocsival jön valaki a héten? (bátortalan up...)
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN