-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz agressiv #43667 üzenetére
Ezt próbálom itt megtenni. Hétfőn hívom fel őket újra. Nem tudom pontosan, hogy csak alapra vagy igazából mire használható fel. Alaplapból nekem jobb lenne az új. Azért mert annyi hiba lehet benne, jobban örülnék még 2-3 év garanciának ismét.
A DDR2 ramjaim, ha el tudom adni gyakorlatilag drágábbak mint a DDR3. Vagy azonos értékűek és cserélhetőek. Processoron sem buknék pár ezer forintnál többet.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
oPalRx7
aktív tag
válasz agressiv #43056 üzenetére
pro logic, dd5.1 ami fele húz a szívem éppen a xonar d1-et nézegetem.
efféle csati kell, és már jó is vagyok.
d-audioban találtam is átalakítót.
megnézem az x-fit megint
-
oPalRx7
aktív tag
válasz agressiv #43043 üzenetére
jelenleg via vt2020 van, és iszonyat gyér a szoftveres támogatás. hadveres dd5.1 keverés keresve sincs.
nekem ami kéne: hardveres pro-logic, rendes dts támogatás (ezt még nagyjából kezeli a via is) és az 5.1 szett úgy normális kezelése. plusz hangkártyák nem szoktak spdif disconnectet csinálni a sample lejátszás után.
(a realtek alc sajnos szintén csinál olyat, de kijátszható. a disconnect hátránya. egyéb esetben a hang lejátszásának első fél másodperce elveszik... pl TS-nél és egyéb voicechat esetén is gáz.)kipróbáltam egy audigy-t, ami igaz régi, de so-so elment win7 mellett is. wasapi mondjuk nem szerette :S
-
-
nagyúr
válasz agressiv #42810 üzenetére
- tessék, mi a panasz?
- doktor úr, mindenről AZ jut eszembe.
- mutatok önnek néhány ábrát, mondja el, mit lát.
(vonal)
- P.N.!
(kör)
- P.N.!
(háromszög)
- P.N.!
(négyzet)
- P.N.!
(bárány)
- P.N.!
(dinnye)
- P.N.!
- önnek _tényleg_ _MINDENRŐL_ az jut eszébe!
- de doktor úr, hát maga mutogat nekem állandóan p.n.kat![ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Silenzio
addikt
válasz agressiv #42728 üzenetére
Hát, lehet ám igazad van, de a Galaxy-ra a hűtője annyira nem hasonlít, a Gigabyte ha jól láttam nem csinált ref hűtős verziót, így az sem lehet, a Fujitsunál meg nem találtam pontos termékinfót ill. képet. Egyedül a totál referencia nvidia kártya képe illik rá, de az meg zöld nyákú. Hoaxtól van, ő azt tippelte Palit, de megnéztem, és arra sem hasonlít. Viszont jó hogy nekiálltam nézegetni, mert valahonnan rápottyant egy csavar, kiveszem, mielőtt baj lesz belőle.
Hűtőt valóban tehettek rá utólag, de valószínűbb, hogy eleve ez volt rajta.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
-
Inception
tag
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Zewa
senior tag
válasz agressiv #40337 üzenetére
"Mondjon valaki egy helyet ahova be lehet ülni normális árak mellett és ki lehet kapcsolódni"
Írtam egy párat. Van benne olcsóbb söröző és drágább kávézók is de a maguk kategoriájában mindegyik igen versenyképes szerintem. Egy jó sörre mondjuk Lion's-ba a barátokkal, nővel egy teára a Walzerba. Kinek mi a kedvezőbb helyileg illetve a különleges igényekre tudja szabni de bármelyiket nyugodt szívvel ajánlom csalódni nem fog benne.
Zacc: Nagyon kulturált, színvonalas hely. Ez az árszabásában is megmutatkozik.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Bandus99
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #39570 üzenetére
Ha pénzt utalsz a központi postahivatal maximum security belső terméből, az is eltart két hétig, mire a pénz rámegy az illető számlájára. Ugyanez egy átlag bankban másnapra megvan.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MrSealRD
veterán
válasz agressiv #38994 üzenetére
Nem döglött a kártya. Amióta megvettem ez az 1.03-as BIOS üldögélt rajta, most viszont gondoltam lesz valami pozitív hatása az 1.07-nek. Amúgy 425/378 a gyári órajel, de soha nem üzemelt ennyin. 418/374-et állított magának. Egyszer kipróbáltam a tuning lehetőségeket is és 450/410ig stabil volt...Szóval ezek alapján bírnia kellene. Szerintem valamit elbénáztak ebben a bios-ban.(Ami szerint egyébként 426/378 az eredeti). Amit sajnálok, hogy végre megcsinálták, hogy helyesen mutatja a CPU hőfokát, és sajnos le kellett mondanom róla...
Jelenleg az 1.04-est tettem fel, ez szerencsére nem nyúlt a VIDEO BIOS-hoz.A VGA BIOS-ba hogy lehet turkálni?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Topikgazda
válasz agressiv #38869 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a karácsony szele már elérte a pécsieket és szívesen segítene valaki egy 3 gyermekes apukán, hogy a gyermekeinek örömet okozhasson, én sem pénzért csinálom meg neki, hanem teljesen ingyen A pénz nem minden, legalábbis ilyenkor nem, év közben lehet nyerészkedni(sőt akkor kötelező ), de ne most...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz agressiv #38867 üzenetére
elég agresszív az ár Nem mindenáron kell, ráér, csak egyik kollégám gépe beszart tegnap, és neki szeretném összepakolni, hogy karácsonyra a gyerkőce ne legyen gép nélkül. Az bosszant, hogy tegnap adtam el 2db E6300-as procit 7k/db áron, tehát max 5-5,5k van rá, mondjuk nem is ér többet
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #38813 üzenetére
Senki sem kötelez rá, hogy IGP-s lapot, vagy procit vegyél, mindegyik árszegmensben találni IGP mentes cuccot.
Viszont egy esetleges vga cserénél jól jön, hogyha várni kell az új vga-ra, addig nem kell régi vacak karit betenni vagy kunyerálni valakitől. Amúgy meg pl. a chipsetbe integrált gpu ára igazából elhanyagolható az alaplap árához képest...Enszuke: mikor a téli olimpiát élőben HD-ban küldték, és azt a DVB-T beltérin néztük a 106-os Pana plazmán, na akkor volt seggre ülés, pedig még régebbi plazma, "csak" 800*480-as.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz agressiv #38813 üzenetére
Ki mondta, hogy lesz? Nem mondtam. Azt, hogy lehet mellé tenni. Nem kötelező. Amiket a melóhelyen használunk Dell gépeket, 99%-ában az életben nincs semmi dugva a PCIE aljzatokba.
Egyébként laptop esetében mondjuk van annyi előnye a dolognak, hogy procicserével lehet VGA-t upgradelni, míg az integrált VGA-s chipsetek esetében ez azért nem nagyon volt lehetségesMutogatni való hater díszpinty
-
válasz agressiv #38811 üzenetére
OK, de igazából az IGP-s proci mellé is lehet külső VGA-t tenni IGP-s lapnál meg lapot kellett cserélni, ha valaki (de miért akart volna) erősebb IGP-t akart (LOL).
Mondjuk annyiban gáz, hogy drágábbak lesznek a procik, a lapok meg nem olcsósodnak. Szeretünk, mesterségesen gerjesztett igény![ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz agressiv #38798 üzenetére
Azért, mert a legtöbb usernek halál felesleges diszkrét VGA kártya. Pl. nekem is.
Aki játszik, annak kell, meg pár speckó esetben, munkaállomásokba, stb. Viszont a legtöbb PC egyszerű office melóra van használva, vagy otthon neteznek, meg filmet néznek rajta -> igazából egyszerűbb, ha nincs +1 sokat fogyasztó eszköz.
Persze nyilván a gyártóknak meg plusz profit, hogy ha erősebb VGA kell, akkor cserélj procit is, nyilván ez a nagyobb indok :S De szerintem úgy fog alakulni a dolog, hogy lesznek diszkrét VGA-k annak, akinek az kell, meg akinek nem kell, az vesz IGP-s procit.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
válasz agressiv #38736 üzenetére
Khm, azért valamit valamiért. Átlagos használatra bőven elég az LCD TV, élesebb a képe, kicsit fakóbbak a színei. Persze analóg TV adást nézni mondjuk hülyeség ilyet venni.
Amúgy ha összeveted a LCD TV-ket a CRT-vel, akkor azért lássuk csak azt is, hogy azonos méretben mennyit fogyaszt. Nekem pl. bőven jó, hogy a 19" -os LCD monitorom fele annyi energiát kér, mint asszony 17" -os CRT-je.Mutogatni való hater díszpinty
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla