-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Magnum_ #11498 üzenetére
Hm, a személyit a rendőr kérheti el...
Bár mondjuk amiket az emberek megangednek maguknak a Pollackon néha...Egyébként te mire jársz? Elfelejtettem...
Nekem a Pollackon csak a Jelekkel volt bajom + a kapcsolódó dolgokkal, szakmai cuccokkal meg semmi.Mutogatni való hater díszpinty
-
GTheo
tag
Ki tud jó áron Sennheiser CX 300-at szerezni?
-
válasz Magnum_ #11491 üzenetére
Pollákon ilyet eddig is csináltak... Nekünk is nézegették a személyinket Programozás I.-II. vizsgákon... Egyáltalán amúgy el sem kérhetnék a személyit, szóval sünsz*rás...
Másrészt meg amilyen könnyű volt az az akármi, azon csodálkoztam hogy aki azt nem tudja megtanulni, az a középiskolát hogy végezte el...@ha3fis : Tényleg, mi baja volt?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
marci130
csendes tag
Szép jó napot! Sűrgősen eladó egy Fuji S7000 típusú fényképező gép! Dobozában, papírjaival, kiválló állapotban és sok kiegészítővel! Adok hozzá egy uv szűrőt, cirkuláris polár szűrőt, szűkítő tubust, egy két gigás memória kártyát, napellenzőt és egy táskát. 63.000 az ár alkú képes!
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes
-
ha3fis
tag
Van valaki, aki profi router beállítás ügyében????
És ha még valaki nem ismerné: Winive - egy hely a Nyerteseknek.
-
Disc Man
csendes tag
Hajnali négykor a férj felébreszti a feleségét és mielőtt az teljesen magához térne, ráveszi, hogy menjenek el az állatkertbe. Mikor odaérkeznek, egyenesen a gorilla ketrecéhez sietnek és a férj azt mondja:
-Drágám, megvicceljük a gorillát?
Miért ne?!
-Jó, úgy sincs itt ilyenkor senki, vedd le a blúzod!
Leveszi, mire a gorilla mocorogni kezd...
-Jó, akkor most egy kicsit ingereljük tovább, vedd le a szoknyád!
Leveszi, mire a gorilla a rácshoz közel húzódikés nagyon bámulja a nőt.
-Nagyon jó, akkor most vedd le a melltartód, mutasd meg a gyönyörű cicidet!
Leveszi, mire a gorilla a rácsnak feszül, és nagyon izgatottan figyel.
-Jó és akkor most vedd le a bugyikádat is,drágám!
Leveszi, mire a gorilla annyira bekattan, hogy szétfeszíti a rácsot és a nő felé rohan..... A nő teljes pánikban menekül és üvölt a férjének:
-Segítség drágám!!!Most mit tegyek???!!!!!
-Most próbáld megértetni vele, hogy fáradt vagy, fáj a fejed és amúgy sincs hozzá kedved...www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
-
HoldChore
tag
válasz s7evcsenko #11485 üzenetére
Én megnyúzom neked
UT2004-et játszom egész este.
GF7900-em van így érdekelne mennyivel jobb.
Pécs-nyugaton lakom.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
s7evcsenko
addikt
Van valaki aki elég sokat játszik és meg tudna nyúzni egy Giga 8800GT-t??
Nálam szarakodik és szeretném kizárni a szoftver problémát!! Hátha valamivel összeakad!
Két napot kellene nyúzni, de rendesen!!!
Ha előbb jelentkezik a hiba, akkor persze csak addig..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Agostino
addikt
válasz Dare2Live #11481 üzenetére
Üdv.
Én már csak azt nem értem, mi baj volt a régivel? Tök könnyen el tudtam igazodni rajta, amit tudtam megcsináltam, katt ide, katt oda. Most mi van? Hánynom kell a gondolattól, hogy be kell oda logolnom még jópárszor. Nem vagyok segghülye a témához, de ez az új "ETR" kifogott rajtam. Ha megszakadok sem látom át a rendszert. Btw pár régi hiba ugyaúgy megmaradt: 20 férőhelyes a kurzus, 5 fő után már a sír a szája: hogy betelt, húzz anyádba kisköcsög.
Btw Dare2Live, ezt már rég meg akartam kérdezni, csak kíváncsiságból: 1-es és 2-es szabály?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dare2Live #11481 üzenetére
Annyira nagyon most nem volt rossz, a tárgyfelvételkori leállás is csak 1,5 óráig tartott és szerencsére nem rögtön következett be. Mondjuk új tárgyfelvétel is elég fura volt ,de legalább megvan és mobilról nettezve is szépen lehet olvasni az órarendet. Meg végre helyrekerültek az elvégzett/nem elvégzett tárgyak, mert a fele fel volt cserélődve.
Talán 10 év múlva majd eljön az a világ, mint pl. Debrecenben, hogy nem kell index könyvel szaladgálni plecsniért...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Dare2Live
félisten
válasz CPT.Pirk #11478 üzenetére
döbbenet, hogy 10+év alatt képtelenek voltak kifejleszteni egy legalább nagyjából jól müködő rendszert... mi több az idei talán a legrosszabb azok közül amit vha is láttam.
kb fel kéne állniuk, elismerni, hogy ehez a "nagy" feladathoz ők gyengus koklerek... persze ebböl sem lesz semmi az egyetemista(+to) meg szív vég nélkül ők meg markolják el a szarért a pénzt tovább vég nélkül.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Nem felhívni kell, hanem a fejére csukni a kis ablakot. Az való neki, ahogy viselkedik néha.
Mondjuk van 1-2 meredekebb ember is a Pollack TO-n, de ennyire egyik sem egyenletesen bunkó.
A TTK TO-n a 4 év alatt még csak csúnyán sem néztek rám egyszer sem Az volt a jó hely (A gabx76 tudja )
-
fixi
csendes tag
Pesten tartózkodom jelenleg. Felhívom a Plávicsot vagy írok neki vagy vmi legyen már. Ez így nem állapot
-
Kevo
tag
Még mindig eladó egy Siemens C470IP telefon (lemondtam a vezetékes vonalat, Skype-ot, stb.-t pedig már nem használok jó ideje), ő lenne az: [link].
Mivel már nem használom, így az árát is lenyomtam a padlóra, így annak is jó, aki megveszi és legalább nekem sem porosodik
Az ára legyen kerek perec 10K .
Az ajánlatokat priviben várom
Üdv
Kevo
[ Szerkesztve ]
-
MrWolf
csendes tag
Eddig is vitte adminisztrációban a prímet a PTE, de látom most bekeményítettek. Megpróbálják a legtöbb embert kirakni adminisztrációs apróságokért, mert így, úgy lehet felvenni az állami támogatást, hogy az oktatókat nem fárasztja a hallgató ....Azt kell mondanom ügyesek
I solve problems
-
-
fixi
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
marci130
csendes tag
Szép jó napot! Sűrgősen eladó egy Fuji S7000 típusú fényképező gép! Dobozában, papírjaival, kiválló állapotban és sok kiegészítővel! Adok hozzá egy uv szűrőt, cirkuláris polár szűrőt, szűkítő tubust, egy két gigás memória kártyát, napellenzőt és egy táskát. 63.000 az ár alkú képes!
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes -
zsolt19900
őstag
Hello Csá
Valaki tud nekem sennheiser cx 300 - as fülest?? preeveeben.
Köszönöm Köszönöm
Hello Csá
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
freddyke
tag
MSI U100W-089HU Wind notebook
(Ultra könnyű mini notebook, mindent tud amit a nagyok.)Geniune Windows XP Home edition
10" OLED 1024x600
Intel Atom 1,6GHz CPU
1GB DDR2 RAM
120GB HDD
Intel 945 chipset + integrált VGA
WIFI, Bluetooth, WEBCAM, 3 USB, VGA kimenet, fülhallgató, mikrofon ki/bemenet
tok, 3 cellás akku, 1 Kg az akkumulátorral2 év jótállás
bruttó 100.680 FtAzonnal elvihető, érdeklődni: 70 / 514-5776.
-
mark75
senior tag
daelim 2002-s robogó eladó,fix 60e(bukóval)
nokia 5200,vodás,fix 12e.
nokia 6670,független,fix 12e
sony k550i,független,fix 16e
panasonic plazma tv,fix 150e -
Dodder
tag
Nincs valakinek eladó tv-tuner karija?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
hoax
senior tag
nesa!
Így utólag is grat a kicsihez!Don't panic!
-
a2d2
addikt
-
Kaics
aktív tag
Samsung Plano CW-29A114N eladó!
Van hozzá eredeti táv, számla és egy kis leírás. 3,8 éves, keveset használt, szép állapotban.
35ezer Forint házhozszállítással!
-
Hobli1988
aktív tag
Oil és alkatrész eladó,írd meg mi kell és én megszerzem neked és minden termék új és számlás!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
litter
tag
-
marci130
csendes tag
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes
-
cannibal
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Lesz nekem itt egy eladó Pentax optio E 35 digitális fényképezőm.
Tudni kell róla: ki sem lesz bontva na jó annyira hogy megnézzem, ha
kéri a vevő nem lesz kibontva. Az adatai ami rá jellemzőek: [link]
képek készíthetok vele: [link]
Eladás oka: Nyeremény és nekunk már van egy másik, és ez felesleges lenne.
Árat mondjanak az érdeklődök.Csá csá
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
freddyke
tag
MSI U100W-089HU Wind notebook
Geniune Windows XP Home edition
10" OLED 1024x600
Intel Atom 1,6GHz CPU
1GB DDR2 RAM
120GB HDD
Intel 945 chipset + integrált VGA
WIFI, Bluetooth, WEBCAM, 3 USB, VGA kimenet, fülhallgató, mikrofon ki/bemenet
tok, 3 cellás akku, 1 Kg az akkumulátorral2 év jótállás
bruttó 100.680 FtAzonnal elvihető, érdeklődni: 70 / 514-5776.
-
zsolt19900
őstag
-
fridaycs
tag
P4 2,66 Celeron, 768 MB RAM, Radeon 9200, 80 GB HDD, CD író/DVD Combo, billentyűzet, egér, 19" flat monitor.
Szekszárd, Pécs közelében házhozszállítás megoldható.
Sürgősen!
Irányár:25000!
Lehetőleg egyben.''És egy pár üveg sörtöl majd mindenki elfelejti...''
-
-
Hobli1988
aktív tag
Oil eladó!
-
Hát akkor ismét eladó egy komplett P3 konfig - 850-re tuningolt P3 proci, 450Mb RAM, 40Gb winyó, GF4 videokari, CD olvasó... 7db ezresért.
Meg van ugye a Compaq Presario 700 is, 45 ezerért...
Meg van 2db hálókártya, egy ISA meg egy PCI, ezek valami 0-hoz közeli összegért.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz CPT.Pirk #11426 üzenetére
Hopp kicsúsztam a modból. Van még egy Canon powershoot A300 fényképezőm, 512-es CF kártyát adok mellé, emlékeim szerint 120 kép fér rá, plusz saját kártyája is megvan. 3.2Mpixel
[link][ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
SE K750i eladó, szép állapotban, független, minden tartozékával, joystick hibátlan. Gari már nincs. 16k
Csak azért adnánk el, mert cserélve lenne K800i-re...[ Szerkesztve ]
-
bijesz
aktív tag
Keresek wireless routert. Olcsón persze.
Jó a b-s is.
Ha valakinek van PÜ. -
Bandus99
őstag
Nem jar veletlenul vki mostansag Hobli1988 kolleganal?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
mexx0407
tag
D600 eladóóóó....
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudjátok véletlenül pécsen hol lehet színes plexit (esetleg uv-set) vagy ilyen tejszinűt kapni?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
HoldChore
tag
A hétfőig elvihető 2 darab Sun 21" Flat CRT Computer Monitor GDM-5410
Képhibás. Kivilágosodik a kép, de lehet resetálni és akkor pár napig megint jó a kép. Egyszer már lett javítva a panel ami azt vezérli, de megint világosodik.
Előny viszont az, hogy adok hozzá egy ugyanilyen másik monitort is, amit alkatrésznek vettem, hogy ebben kicserélem a rossz panelt.
Nos cseréltem, de nem hiszem, hogy a rosszat, így nem történt semmi.
Ha valaki ért hozzá, akkor talán össze tud tenni egyet a kettőből.Itt van kép egy ugyanilyen monitorról, hogy ne kelljen csinálnom
Így néz ki.
Ha hétfőig nem viszi senki, megy a kukába.
Helyileg Pécsett az nyugati körforgalomnál van onnan kell elvinni. De ne busszal gyere"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
-
Ferdzsoo
addikt
Ez mondjuk spec nem azzal készült, de ezekszerint úgy is meg lehet csinálni!
Csak ha jól tudom a lézer melegszik és hajlamos elhajlani, ill. deformálódni a fém a magas hőfok miatt.A kezem meg attól kék, mert qrvaratyi képeket csinál a telóm.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kevo
tag
Sziasztok!
Eladó egy Siemens C470IP telefon (lemondtam a vezetékes vonalat, Skype-ot, stb.-t pedig már nem használok jó ideje), ő lenne az: [link].
Az árát eléggé lenyomtam a padlóra, hogy mennyire, nos, ennyire, nevezetesen:
14K .Összehasonlításként: [link]A telefon makulátlan, mindene megvan (doboz, kábelek, stb), még bőven garanciális és hát nem semmi kütyü, annyi szent
Az ajánlatokat priviben várom
Üdv
Kevo
[ Szerkesztve ]
-
vatomi
aktív tag
-
-
Hobli1988
aktív tag
Minden mozgó szerkezethez olcsó alkatrész és bármihez olaj jó áron kis és nagy mennyiségben számlás papirral!10k felett házhozvisze a jővő héttől Pécs és környékén!
-
aneda
senior tag
-
Ferdzsoo
addikt
Igazából az egész egy prototípus, a srác ahol voltam mondta hogy soha nem csináltak még ilyet, de megpróbálják a kihívás kedvéért. Valszeg 95%-ra mondták hogy kidobhatom az oldallapot utánna. Bevállaltam.
Ennek ellenére qrva jó lett és teljesen profi munka, mivel látták ezt ők is, és mivel elég sokat szarakodtak vele mondták hogy csak akkor adják oda, ha nem mondom meg hol csinálták,( ) mert akkor kb. qrvasokan keresnék fel őket ilyennel, és erre se idejük, se kapacitásuk, nekem is csak a próba kedvéért csinálták. Bár aki kicsit jártas a fémmunkkálásban az vágja hogy hogy megy ez.
Mindenesetre óriási szivességet tettek, nem akarom megszegni a fogadalmat.
Az országban különben több helyen is van ilyen.Mondjuk én a helyükben ponthogy hírdetném ezt az egészet és szép kis summát begyűjtenék belőle.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #11401 üzenetére
Akkor te jöttél velem szembe a domb aljában a betonúton. Még néztem is, hogy milyen fasza az UT jel.
Jó kis UT1 a magyar beszólásokkal, még mindig nincs párja!
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Kivágattam az oldallapomat. Szerintem nagyon fain lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest