-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz #TOTTI #12796 üzenetére
kupak leszedés az nagyon risky 110C környékén enged el a fém ami a kupakot és a magot összetartja.
Kupak leszedést NEM AJÁNLOM!ilyen esetekben mindig felpolirozzuk procit. pont mint tükörpolir esetén csak ha nagyon dombos kicsit durvább papírral kell kezdeni. nézegesd a poliros topikokat ott megtalálod a szükséges infot. logoutos írás itt: [link]
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
-
Dare2Live
félisten
Pécsen Ybl Miklos úton tégla felujitott, mosogép..... albérlet kiadó!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
emre
veterán
válasz #TOTTI #12788 üzenetére
Az elég gáz.
Sajnos ennél jobb nincs. Nekem ez is elég lenne (jó is volt), de átpakoltam a gépemet egy fekvő házba, és nem fér be 10cm-nél magasabb cpu hűtő.
Jelenleg egy hőcsöves amd hűti a cpu-mat, de nem bánnám ha akadna ennél jobb, valahogy nem teccik. Kénytelen voltam bekapcsolni a C&Q-t hogy normális legyen a hőmérséklet.Valami ilyesmi kellene: TT xigmatek
Ha valakinek lenne hasonló eladó kérem jelezze, holnap mennék Pécsre...
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Ferdzsoo
addikt
Valakinek esetleg s462-es procca elfekvőben?
Vagy 9600pro szintű VGA? AGP-s?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kaics
aktív tag
Keresem azt a vállalkozó szellemű pécsi BTK-s hallgatót, aki akar keresni egy 5000-est!
-
chungee
addikt
Vennék 2GB (mindegy, hogy 1*2 vagy 2*1) 800mhz DDR2 RAM-ot jó áron!
-
csehe02
csendes tag
HP 656c nyomtat eladó.
színes patron nincs meg.a fekete üres.tápja megvan valahol.CD is megvan.
csak annyit volt használva hogy a gyári patronok kifogytak.genius colorpage vivid-3x szkenner.használt.kábelekkel.CD nincs.
jo ideje itt porosodnak.
ki mit ajánl értük?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
maradt még 1henger (10db) Verbatim DL lemezem, 3600-ér
meg 1 henger memorex DL (10db) 2800-ér
meg 25db TDK DVD-m 55FT/db áron.
De lehet rendelni jövő hétre holnap estig, picit mentek fel az árak sajna, Verbatim DVD 64FT/db áron lesz, TDK 58FT/db áron érkezik, ehhez tartsátok magatokat -
@Pirate@
tag
hali
PCI háló kari vkinek eladó?...
-
#TOTTI
őstag
Keresek komoly léghűtőt... minnél jobb annál jobb..
-
Kaics
aktív tag
Keresek újabb fajta lehetőleg SATA csatlakozós desktop vagy notebook vinyót mai átvétellel!
Nem kell nagy, de ha már nagy, akkor legalább olcsó legyen.
-
hoax
senior tag
-
Topikgazda
válasz s7evcsenko #12751 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
Van egy 3200/1MB/800 Prescottom ami 100%, hogy jó!
Pár lábat kellett visszahekkelnem rá, tehát javított! Ez majd az árán is meglátszik...
Ha gondolod elbótolhatjuk...
De ha nem kell ekkora, akkor van egy 2800/128/400-as Celeronom is...[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Mplayerhez ért valaki nagyon?
Tv-t nézve nincs hangom (más tv progikkal van) és szeretnék mencoderrel tv-ről felvenni... De a legtöbb fórumon b*nak segíteni.Ha valaki jártas ilyesmiben akkor pü me plz
Mutogatni való hater díszpinty
-
#TOTTI
őstag
Vigyétek...
-
#TOTTI
őstag
válasz s7evcsenko #12766 üzenetére
Jól gondolod... 1.7 Celeronnal POSTIg jutottam.. 512PQI rammal... a lap jónak kell h legyen..
-
s7evcsenko
addikt
válasz CPT.Pirk #12762 üzenetére
Ezt én értem, de ez hogy jön ide?
Volt egy gép, ami meg sem nyikkant!
Kicseréltem a tápot, semmi.
Kicseréltem az alaplapot, és már volt élet a gépben, de csak pár másodpercig!
Ebből kifolyólag azért arra tudok következtetni, hogy az az alaplap, amit most tettem bele, nem rossz! Vagy rosszul gondolom?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
#TOTTI
őstag
válasz s7evcsenko #12761 üzenetére
Mi nem kevés 478as procit cserétünk már...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #12761 üzenetére
A bekapcsolást egy Flip-Flop áramkör átbillenése idézi elő, amit a bekapcsoló gomb billent át. Ez a flipflop tartja rövidre zárva az ATX csati zöld vezetékét a testtel, ezért marad bekapcsolva a táp. Szóval olyan nincs, hogy ez egyszer jó, egyszer meg nem. Ergo ebből nem tudsz következtetni az alaplap állapotára. Az, ha a táp lekapcsol a bekapcsolás után rögtön, az annak a jele, hogy a kimeneteit figyelő áramkör pl. rövid zárat érzékel, és lekapcsolja a tápot a füst elkerülése érdekében.
Remélem tudtam kicsit segíteni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
stuntmanmike
tag
Heló!
Nincs valakinek Samsung F480-hoz adatkábele/usb kábele? Kölcsönbe (egy firmware frissítés erejéig) vagy megvételre.
-
#TOTTI
őstag
lett volna 1.7 celeronom... amugy a lappal minen ok..? mit csinál a cucc..?
-
cannibal
senior tag
Esetleg PS2 memoriakártyája nincs olcsón valakinek?
-
Magnum_
nagyúr
laptopszalon, notebookstore. vagy mediamarkt
nesa: én a notebookstore-ban vettem a notimat. amugy mire kellene,hogy AMD kell?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nesa
veterán
Pecsen hol erdemes laptopot venni fokent DELL vagy Toshiba erdekel.
s7evcsenko!
Siman lehet a tap barmit magaval huz ha gagyi, haveromnak a monitort is elrantotta a codegen
Van 1 1,7 P4 procim nemtom jo-e, probara mehet.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Valakinek eladó s478-as procija?
Esetleg valaki kölcsönözne egy s478-as procit próbára, az is segítség lenne.
Létezhet az, hogy egyszerre meghal a táp, az alaplap és a proci is??"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Topikgazda
válasz Janoska26 #12738 üzenetére
Verbatim DVD-k elfogytak ami maradt még:
TDK 16x-os 56FT/db. 75db van
DL Verbatim 10db/henger 3600FT. 1henger
DL memorex 10db/henger 2800FT. 1henger
DL-ből hengert csak akkor bontok, ha legalább 5db-ot elviszel
Ha valakinek még köllene lemez, akkor vasárnap estig jöhetnek az igények priviben, kedd környékén akkor jön az újabb adag, picivel magasabb áron már sajna, megpróbálok 5FT/db árnál feljebb nem menni -
Ferdzsoo
addikt
válasz Thomas1 #12736 üzenetére
Érdekelne a vidikari, mennyit gondoltál érte?
Nekem Tomb Rider 3, ill. 4-em van eladó ha már ennyire kiírja mindenki.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Dodder
tag
Akkor nálam is eredeti gamek eladóak:
colin mcrae rally 05
Need for speed underground 1
Flatout 2
Haegemonia 1-2Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Kobe
veterán
no, nem érdeköl snkit egy jó kis tripod olcsóé :
Vanguard MK2
ára egyelőre 5 k de lehet alkudni[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Lemezek ennyim maradt:
TDK 16x-os 56FT/db. 100db van
Verbatim 16x-os 60FT/db 150db.
DL Verbatim 10db/henger 3600FT. 1henger
DL memorex 10db/henger 2800FT. 1henger
Ilyen jó áron mostanában nem lesznek, csak megsúgom -
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Lenne pár eladó cuccom, sok csak a helyet foglalja nálam.
LG 52/24/52 CD-RW
LG 16/48 DVD
Egy viszonylag normális kinézetű ATX ház táppal. Kérésre készítek róla képet.
Inno MX440 128 MB 128 bit 8x AGP, passzív hűtésselÉs árat kérnék egy FuSi Amilo Pro V3405 laptopra. A gép dobozos, szép állapotú, 120-as vinyóval és 1 giga rammal, a többi jellemzője egyezik a leírással.
Lehet válogatni, kell a hely!
A laptopnál esetleg moddolt, hűtésmódosított Xbox360 csere is játszhat, részleteket megbeszéljük.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy bontatlan 1év garis Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553-as Notebook 160k-ért!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Topikgazda
maradt pár lemezem jóáron persze, érdeklődni priviben
-
Bandeee
tag
Jánoska FőHuszár úrnak egy szép pötty, korrekt business partner!!
-
Bla82
tag
Keresek eredeti NFS Underground 2-t. Akinek lenne eladó kérem PÜ-be jelezze.
-
#TOTTI
őstag
MSI P35 Neo3 valakinek 12.5K..? zacsi+hátlap
-
cannibal
senior tag
válasz cannibal #12636 üzenetére
Sikerült beújítanom egy eredeti Quake 4-et! thx Csepy
Továbbra is keresek eredeti Company of Heroes-t és kiegészítőjét ezeket előszeretettel csomagolják videokari mellé szóval ha csak a polcon porosodik akkor add el nekem illetve Half Life 1-2-t és kiegészítőit, és más gamékat is
-
-
chungee
addikt
Vennék 2GB 800mhz DDR2 RAM-ot jó áron!
-
Bandus99
őstag
vhol olvastam trafirol a tuzer u ban de most nem talalom ki irta... es szeretnem megkerdezni pontosan hol is van?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
ha3fis
tag
Biztos egy gyenge/lassú AMD-s gépen indítottad, és nem bírtad kivárni az intrót...
Toljad tovább és jobb lesz...
Ha ez neked dög unalom, akkor szerintem Te nem is szereted a jó FPS-esket...[ Szerkesztve ]
-
Hobli1988
aktív tag
Tud valaki olcsó külsö vinyót,amit esata kimenetes géphez jó?
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Macka
veterán
Far Cry2 megvan már valakinek?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vennék eredeti AC/DC, Tankcsapda és Johhny Cash Audio CD-ket, a lényeg h. ne legyenek karcosak.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zolepapa
csendes tag
Sziasztok Pécsiek, eladó lett jóegypár alkatrész a régi gépemből, ha valaki stabil netezős gépet szeretne vagy csak érdekelné: http://hardverapro.hu/apro/fel_konfig_2800_gef_6200/hsz_1-50.html
Előre is köszi ha lesz rá érdeklődő -
mark75
senior tag
-
-
Dodder
tag
mégse
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla