-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Beszurom hatha valaki tud segiteni,fontos lenne,megneztem HD sentinelel megtalalja de ugye az nekem keves.
Vennek ma delutan 320-500GB HDD elsosorban olyan erdekel ami garis lehetoleg Hitachi vagy samu,ha delig nemkapok jo ajanlatot akkor veszek ujjat most vam 30 ho garival 12k er 500 as samu, igy kene az arakat beloni.
[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
Eladósorba lépett egy fekete színű Panasonic fz-8 digitális fényképezőgép, ő lenne az (itt egy tesztet is olvashattók róla): [link] .
Mivel a teszt mindenre kiterjed, így erre most nem térnék ki, inkább a lényegre térek, amolyan lista jelleggel. Ellőte még annyit, hogy a gép nincs 4 hónapos, így még bőven van rá garancia (Pécsre szól), minden tartozéka megvan, ami csak járt hozzá (napellenző is) + garilevél és természetesen makulátlan állapotban van. Nos, lássuk:Eladás oka: főként időhiány, eddig kb 4-5 alaklommal használtam, pedig nem ennyire vettem (nagyon remek kis gép), és így most csak áll benne a pénzem és így felesleges ilyen profi gép (erre a régi kis alap digigépem a maga 3MP-jével is bőven elég).
Ára: mivel az eladás sürgős lenne (nincs mese, lenne helye az ellenértéknek), így ez az árán is látszik, nevezetesen: 45K, csak összehasonlítás végett: [link] + még adok hozzá egy 1GB-os SD karit is ajándékba, amit utólag vettem és hát így legalább az új tulaj azonnal használatba veheti
Aki ma, vagy holnap lecsap rá, annak jelképes összegért, mindössze 2,5K-ért adok még egy újonnan 8K értékű profi fotóstáskát is, mégpedig őt [link]
Priviben várom a jelentkezőket, átvátel akár már holnap
Üdv
Kevo
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
nincs valakinek elfekvőben kissebb fajta winyója 4-5-6 gigás? Olcsóért?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
domesz
aktív tag
uhh sajna nem tudtam már módosítani az előzőt egy márkásabb táp + ház is érdekene egy kb 11-12k-ból
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bubu maci #10178 üzenetére
Nos, nálam ez volt a tuti:
régebbi driverrel: kábel bedug, gép bekapcsol, win feláll, kissé összenyomott kép megjelenik, ekkor felbontást belőttem 1280*720-ra (enyém nem tudja 1366*768-at) , majd a frissítést belőttem 50HZ-re, valamint a 3D altti frissítést is, ekkor minden helyreállt, tökéletessen éles képet kaptam teli képernyőn. Mostani új ati driverben már nem így kell, onnan, hogy beállítod a neked kellő felbontást, át kell menni a DTV / (DVI) menübe, ott pedig a scaling fülre kattintani, és az ott lévő csúszkát elhúzni 0-ra, ezzel kimegy teljes képernyőre, és minden faja lesz. Itt már mindegy, hogy 50 v. 60Hz-re állítod a moncsit, csak utána állítsd a scaling csúszkát.
Ezeket expert módba kapcsolt catalystban találod meg.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
domesz
aktív tag
haliho!
megvettem egy frankó xbox360-at, össze szeretném kötni monitorral (samsung 226bw)
a kérdésem az hogy nem e tud vki Pécsen eladó xbox360 vga kábelt (Pesten van sok de + posta és ugy már nem az igazi ) segítségeteket előre is köszönömbye
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
rollins
őstag
HD4850-et magtartanám, viszont:
Samsung 320GB HD322HJ eladó (kicserélték, ez valamivel halkabban sípol, de engem zavar, ez valami feature úgy látszik) 2x1GB DDR2 Kingmax 1066MHz ramot beszámítok -
mark75
senior tag
elado Panasonic TH-42PA60E tipusú PLAZMA TV. 106cm képátlójú.
fél éves,gari nincs mert németböl van.állvánnyal együtt. semmi baja.eladás oka:nagyobb lesz helyete
170esony ericsson w900i,30e
motorla v3x,15e
sony ericsson w810,19e
sony ericsson k550i,16e[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz Silencer83 #10182 üzenetére
Nem kell venned adok neked egyet ha Pécsen vagy..
-
Silencer83
addikt
koszi SRacok, de egyre jobban aggodok
nem akarom hogy a Tv behaljon ( ahogy Pirk kollega irta ), alapjaraton tvkent hasznalnam ill a box360 arra van kotve!
na most neha ra szeretnem csatlakoztatni a notimat/asztali pcmet, divx lejaccasa pl...
vegyek akkor sima vga cabelt? -
#TOTTI
őstag
válasz Bubu maci #10180 üzenetére
Rádugod a TVt összekötöd... majd a driverben látsz olyan fület hogy nem is tom pontosan talaan kijelzők kezelése vagy megjelenitők kezelés... ott huzd rá a szürke kijelzőt második monitornak drag and droppal.. majd kivélasztod a kiterjesztést.. és elvileg annyi finombeállitásokról nem tudok nyilatkozni.. mert nam hasznaltam öket..
-
#TOTTI
őstag
válasz CPT.Pirk #10175 üzenetére
Igen én is Atit használok de VGA kábelen 1366x768as felbontáson tökélesen éles a kép és nem torzit mig 1024en vagy akármelyik másik felbontáson torzit kicsit.. 720p HDMI pedig nem tölti ki teljesen.. lehet csak PCn van igy máshoz nem probáltam! De mivel elég messze van a TV a géptől most már marad a VGA kábel mert egy 20as DVI tizenx ezer.. és azt behuzni is bonyolult..!
De ami igaz az igaz..! Ha van lehetőség HDMI kábel legyen..!
Különben én a monitorom 1680*1050ben mig mellette a TVt jobbra kiterjesztett asztalon használom 1366x768ban...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Silencer83 #10170 üzenetére
Mivel ezeket a tvket nem feltétlen monitornak tervezték, van ami meghal, ha pc-t dugsz a hdmi csatlakozóra. Analog VGA kábelt használni megy nagyon tré megoldás. (persze ha notin csak az van, akkor azt kell szeretni)
tsigalkov: kitöltést driverből kell állítani, atinál van erre opció.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
#TOTTI
őstag
válasz Silencer83 #10170 üzenetére
Nekem is Samsung LCDm van és VGAval a legjobb a kép.. azzal tölti ki teljesen.. HDMI kábellel csak 1280*720 megy.. és minőségben sem tartom jobbnak... pedig a VGA kábelem kb 13 méteres..! Ha neked elég egy 2 méter körüli tudok adni 2 félét is van vastagabb minőségibb is..
-
Topikgazda
Jánoskánál ma nagy akciók vannak hajrá Huszárok!!!
Mondom én a lelkem is eladó[ Szerkesztve ]
-
misterH
csendes tag
http://prohardver.hu/apro/fujitsu-siemens_m1437g_tipusu_notebook_elado/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
válasz Silencer83 #10168 üzenetére
Valami hasonló van nekem is. Samsungoknál valóban nem feltétlenül nyerő a DVI-HDMI csatoló. Vga-val ad tökéletes képet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyakran csak 1024*768, ráadásként ekkor átméretezi a képet, mert ez 4:3-os felbontás, a tévék meg ált. 16:9-esek. Meg ugye digitális - analog - digitális átalakítás miatt fakó életlen lesz a kép.
TheSilencer: beugrassz mondjuk electroworlcdbe, és veszel hama dvi-hdmi kábelt, vagy dvi-dvi kábelt, attólo függ, mit raktak vidkaridra kimenetnek. Ez a legolcsóbb típus, nincs szükség itt aranyozott bizbaszokra...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
gyiku
nagyúr
-
Silencer83
addikt
huu Skacok 1000 hala, most mar csak haza kene ernem vegre...
szerda hajnalban indulok Londonbol ( kocsival ), remelem csut. delelott otthon leszek
koszi a felajanlast, elkepzleheto hogy elek vele -
gabx76
őstag
válasz Silencer83 #10161 üzenetére
Még T*scoban is van talán.
-
#TOTTI
őstag
Adok egyet ha nem a méret a lényeg..?
-
4sal3
aktív tag
nálunk az árkádi interbe lehet, bár nemtudom, hogy van-e így fejből
nameg számtech boltokba alap dolog, hogy lehet kapni[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
Sracok!
hol tudok venni vga cabelt?
LCD tvmet akarom osszekotni a geppel, es nem talalom amit adtak hozza -
Macka
veterán
GALAXY 8800 GTS tunnyingbarát eladó 35 karcsikáért! Esetleg csere 1:1 ATI 4850-re.
-
Dodder
tag
Szasztok!
kellene nekem hétvége felé valami agp-s videókártya 5k körül meg 512mb 400 as ddr ram.
Ajánlatokat priviben kérném.Annyi lenne még hogy 10 alatt áljon meg az egész.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
wid22
aktív tag
3850 s 256MB kártya 12 ezer eladó.
-
-
wid22
aktív tag
Van egy E2160 box (hutovel),garis MO-as,... 9,0k
-
Nem biztos hogy szándékosan ilyet adott a pofa... Megjött a lap, összerakom, nem kapcsol be (egyéb alkatrészek másik lappal 100%-osak). Semmi, meg sem mozdul.
Tápon rövidzárom a zöld+feketét, láss csodát elindul, képet is ad.De az alaplapi power tüsikkel semmi... pedig elvileg ugyanazt csinálja.
Szóval ebből gépet építeni nem nagyon lehet... Kérdeztem a pofát hogy ezt most hogy... állítja hogy neki OK volt, de hát az nekem sovány.
Mondjuk utánanéztem a neten, másnak is volt ilyen baja, többnyire úgy oldották meg hogy tápcsatin a power on rövidre köt, és a 220-ból kihúzással kapcsol ki a gép (Nem, BIOS-ban semmi ilyesmi beállítás nincs )Amúgy Intel BX40SE a lap.
Esetleg valakinek tippje, hogy miért nem indul...?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
baluhell
tag
még mindig keresek olcsón cd-s (mp3) fejegységet.
esetleg érdekelne egy UV-s neon gépbe[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Van 2 doboz maxell DL lemezem ha valakit érdekel priviben megtalál, kicsit belerendeltem
-
Pentium III-as alaplapot keresek újra... Szereztem egyet de jól átb*tak
Mutogatni való hater díszpinty
-
Macka
veterán
válasz Silencer83 #10137 üzenetére
-
mexx0407
tag
vigyétek a telcsit nagyon jó árban van
-
Silencer83
addikt
válasz mark75 #10135 üzenetére
nem tudom mennyibe megy igy kez alatt, de mivel 1 napos origi csomag ehhez tudom csak beloni. plusz ez ugye gyari fuggetlen.
Vodafone VitaMax 81 .990
Vodafone előfizetés 66 .990
T-Mobile előfizetés 24 hó 69 .990
T-Mobile előfizetés 12 hó 79 .980ha komolyan erdekel, irj egy osszeget, max alkudozunk kicst
-
mark75
senior tag
válasz Silencer83 #10120 üzenetére
menyibe fáj ez a telo $
-
mark75
senior tag
szép motorola v3x,cuccaival,16e.(vodás)
szép,fehér sony k550,cuccaival.16e,(pannonos)
jo állapotu sony w810,cuccaival.19e.(független)
jo állapotu sony w900i,cuccaival.33e(független) -
Macka
veterán
válasz Silencer83 #10129 üzenetére
És ha én megveszem magamnak, akkor kapok 5K kedvezményt?
-
mexx0407
tag
SonyEricsson telcsi 15k hibátlan......
-
dunc
nagyúr
válasz Silencer83 #10127 üzenetére
Az jó pénz !!!! Go hardverkufa!
Még mindig keresek ps2-öt.
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #10126 üzenetére
az kimaradt sry, hogy
aki segit az eladasban&kozvetitesben, 5k-t azaz 5000Ft kiteritek neki rogton
-
Silencer83
addikt
XBox360 PREMIUM
20gb HDD, wireless contr., dobozaban kellekeivel, marha keveset hasznalt ( alig 4 honapos )
gyari gep, nem gányolt...
hozza szinten eredeti gamek : NFS Pro STreet, COD 4, Splinter Cell : Double AGent, Forza Motorsport 2 Limited Edition, Gears of Warelado v biznisz mehet
aug.2-tol atveheto Pecsen, vagy elviszem ha kell akar hazhoz is.
megnéz-kiprobal-megvesz-örül -
mexx0407
tag
Milyen bizniszek folynak itt manapság gyerekek !?
Eladó SonyEricsson V640i Vodafonos ,megvan mindenne kb 2hónapos...........[ Szerkesztve ]
-
fl0ri
csendes tag
Még mindig eladó!
AMD Turion64 X2 1,6 GHz (TL-52, 2x512kB L2 cache)
Memória: 1024 MB (DDR2, 667 MHz)
Merevlemez: 120 GB Samsung SATA-II, 5400 RPM)
Optikai meghajtó: DVD±R/RW Dual Layer
Kijelző: 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel)
Videokártya: nVidia GeForce 7200 Go 64MB dedicated (+256 MB)
Modem, LAN, Wireless LAN: 802.11 (a/b/g), Bluetooth,
FireWire, USB 2.0: 3 db
S-video, VGA-out, Express card, Kártyaolvasó: 5in1
Tömeg: 3kg
Akku: 6 cellás, Li-Ion (üi.max.:2óra)
Egyéb: QuickPlay +távirányító, SPDIF, Webkamera (1,3MP), Sztereo mikrofon
Operációs rendszer: FreeDOS
Garancia: bolti 2008.10.30.Tuti masina, alapból DVD-lejátszó, H.264 (720p) HD videót simán lejátsza.
Asztali PC-t esetleg be tudok számítani max.: 30.000Ft értékhatárig.
i.ár:140.000FtAhány ház, annyi baj legyen!:D
-
Macka
veterán
válasz Silencer83 #10122 üzenetére
-
Macka
veterán
válasz Silencer83 #10120 üzenetére
N95-N95!
-
Silencer83
addikt
Fullxtra telcsire vagysz? nem akarsz tucattelefont?
bejon az erintokepernyo es vennel egy innovativ, exkluziv mobilt?[link]
Samsung F480 ( Tocco )
nezd vegig a kepeket, tesztet, minosegi uj termek a Samsungtolha komolyan erdekel egy mai napon vasarolt ( LOndonban ) gyarilag fuggetlen magyar nyelv is benne van... - uzenj privatban. ( doboz, papirok, kellekek minden megvan )
AUg. 2an atveheto!
kp v biznisz[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz chungee #10116 üzenetére
Én 5-10 K -t szoktam kérni a 10 K gépvásárlás,összeszerelés,telepités,tesztelés? az 5 Kwin reinstal és beállitgatás,eddig nem volt rám panasz.. Régebben freebe csináltam és nagyon a fejemre nőttek,tehát kicsit meguntam mostnra már csak családtagnak dolgozok ingyen.....
Valakinek eladó PS2?
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
válasz chungee #10111 üzenetére
akkor érdekes ismerőseid vannak.
én már jó pár éve csinálom de eddig semmi panasz nem volt.Most hoztak vissza egy gépet 1 éve csináltam rajta a winfost eddig birta.elhoztam 2k volt a javítás szó nélkül kifizette.stb.stbÉn bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
-
chungee
addikt
válasz Dodder #10110 üzenetére
Hogy utána leszídjanak, ha vmi baj lesz Nem tudod te kik is "ők" valójában. IQ forever! Mondok pl.-t.
- Ha visszautasítottam volna a kérésüket, akkor bosszúból mindenfélét (pletyka) hordanak velem kapcsolatba (persze negatív írányba). Nem beszélve a szüleimnek is elmondják stb...
- Elvállalom kp-ért, akkor: ilyet fogok hallani először: "Juuuj, de drága vagy... ", másodszor(1 hét után): "Baj van a géppel, én kifizettem, csináld meg!"
Jobb ha természetbe kifizetnek talán így a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz Dodder #10108 üzenetére
Itt vidéken nem értenek a géphez. Egyik falubelinek újratelepítettem a gépét és eljárt a szája. Most 3 gép vár újratelepítésre a szobámba. Muszáj lesz kérnem vmit, mert 2k-ért(+benzin) biztos nem viszik be a városba és engemet fognak nyaggatni.Sztem ebből egyiktől 2liter vörösbort, másiktól 1 kiló kenyeret és harmadiktól 1 pár házikolbászt fogok kérni. Már meg is van a vacsora
-
misterH
csendes tag
procit elírtam:Intel Pentium M 750 Dothan SL7S9
-
misterH
csendes tag
Eladó 1 megkimélt állapotú Fujitsu-Siemens M1437G típusú notebook
- Processzor: Centrino M740 (1.86Ghz, 2Mb cache, 533 fsb) Socket 479
- Kijelző: WXGA TFT, Crystal View, 15.4" (1280 x 800)
- VGA: ATI Mobility Radeon X700, 128MB DDR Video RAM
- HDD: 80 GB SATA
- RAM: 1024MB (2x512MB Dual DDR2)
- DVD író
- Audio: Azalia codec (7.1 SPDIF), 2 built-in speakers, built-in microphone, 1x subwoofer
- 4 in 1 card reader (SD/MS/MMC/MSPRO)
- LAN: 10/100/1000 Mbps LAN
- WLAN: Intel PRO/Wireless 2200BG
- Modem: 56K, V.92
- Csatlakozók: 1 x RJ-45, 1 x IEEE1394, 3 x USB2.0, 1 x RJ-11, 1 x S-video, 1 x DVI-I
- Akkumulátor: Li-Ion 4400mAH
- 1x ExpressCard slot (34/54mm)
- távirányító -
chungee
addikt
Boltban mennyiért telepítik újra a rendszeredet
-
dunc
nagyúr
Van valakinek chipelt PS2-je eladó?
Esetleg psp?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla