- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
A paypal csinálta volna az ilyenkor szokásos 1 dolláros próbatranzakciót, de a rendszer valamiért érvénytelenítette.
Hívd fel az erste ügyfélszolgálatát, valszeg többet tudnak mondani.
Amúgy jó eséllyel a maestro kártyával lesz gebasz, nagyon nyomatják mostanában, hogy már ezek is alkalmasak cnp tranzakciókra, a paypal is büszkén hirdeti, hogy már ők is elfogadják, de újra meg újra felmerülnek ilyen esetek, hogy mégsem tökéletes.
(ha esetleg közben kiderülne, hogy mégsem ez az oka elnézést, de én erre fogadnék) -
-
hidroponi
tag
irtam, hogy hazautalas elott mindenkepp a PP fogja valtani.
ha hagyod valutaban, akkor
1. onnan tudsz vasarolni (erteket jobban orzi)
2. varhatsz egy olyan alkalomra amikor ugy meggyengul a Ft, hogy jobban jarsz ha akkor valtod at Ft-ra.
3. viszont az is elofordulhat, hogy erosodik a forint es akkor roszabbul jarsz a valtassal. -
aclandiae
senior tag
Remélem nem lesz ilyen beállítottságú kolléga a kézbesítők között!
Köszönöm a linket!Elég sokat lehet olvasni a különféle csalókról. Elbizonytalanodtam a levelezésünk miatt. Hogyan bizonyosodhatnék meg róla, hogy nem akar átverni?
Végül is attól hogy a PP-hoz használt mail címet megtudja, mit kezdhet vele?
Azt írta hogy fizetné a postaköltséget és az árát előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest