Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
A paypal csinálta volna az ilyenkor szokásos 1 dolláros próbatranzakciót, de a rendszer valamiért érvénytelenítette.
Hívd fel az erste ügyfélszolgálatát, valszeg többet tudnak mondani.
Amúgy jó eséllyel a maestro kártyával lesz gebasz, nagyon nyomatják mostanában, hogy már ezek is alkalmasak cnp tranzakciókra, a paypal is büszkén hirdeti, hogy már ők is elfogadják, de újra meg újra felmerülnek ilyen esetek, hogy mégsem tökéletes.
(ha esetleg közben kiderülne, hogy mégsem ez az oka elnézést, de én erre fogadnék)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
caprine
senior tag
Nekem a héten volt kártya cseré és aznap már le is vonta az 1 forintot ellenőrzésképpen és tudtam is vele vásárolni. Sőt beaktíváltam az új kártyát és a paypal írt nekem egy levelet, hogy cserélni kellene a kártyaszámot Jól összedolgozott rendszer.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
hidroponi
aktív tag
irtam, hogy hazautalas elott mindenkepp a PP fogja valtani.
ha hagyod valutaban, akkor
1. onnan tudsz vasarolni (erteket jobban orzi)
2. varhatsz egy olyan alkalomra amikor ugy meggyengul a Ft, hogy jobban jarsz ha akkor valtod at Ft-ra.
3. viszont az is elofordulhat, hogy erosodik a forint es akkor roszabbul jarsz a valtassal. -
aclandiae
senior tag
Remélem nem lesz ilyen beállítottságú kolléga a kézbesítők között!
Köszönöm a linket!Elég sokat lehet olvasni a különféle csalókról. Elbizonytalanodtam a levelezésünk miatt. Hogyan bizonyosodhatnék meg róla, hogy nem akar átverni?
Végül is attól hogy a PP-hoz használt mail címet megtudja, mit kezdhet vele?
Azt írta hogy fizetné a postaköltséget és az árát előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Renault, Dacia topik
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Mobil flották
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest