Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kszöntem

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy a Paypal mennyiért váltja a pénzt, pölö a dollárt?
Köszi előre is a válaszokat.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Adott egy paypal számla, rajta x dollár. Hogyan tudom átutalni a hagyományos bankszámlámra ezt az összeget? Még valami. A számla forintban van, a paypal-os pénz meg dollárban. Van itt valamit teendő? Vagy hagyjam, hogy a paypal váltsa a dollárt forintra? Előre is köszi a segítséget.

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egyik ismerősöm Paypal accountot szeretne csinálni, de a kártya elfogadása után nem tudott továbblépni. Azt írja ki a renccer, amikor bejelentkezik, hogy limited access. Semmit nem tud csinálni, amíg a credit card statement nincs meg. De a vicc az, hogy már vagy 10-szer megcsinálta. Elvileg arról szólna a dolog, hogy kell küldeni vmi kimutatást, vagy ilyesmi. Ő a webes felületen lementette ezt pdf-ben, fel is töltötte a paypal honlapján az aktuális rásznél, de még mindíg az van kiírva, hogy várják, hogy megcsinálja. Már elég rég óta ez van, és nem tudja használni. Segíteni meg én sem tudok, mert anno mikor én csináltam még nem volt ilyen. Tud vki estleg segíteni?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok, volt egy kérdésem, de úgy látszik elveszett a sok hsz között. Tudnátok esetleg rá válaszolni?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Már jó pá éve csináltam paypal-t, és cask egyszer vagy kétszer használtam vásárlásra német ebayről. A mostani cucc (egy tablet) kínából jönne, és van olyan postázási módszer, amivel kb 25 nap, mire ideér, business days természetesen ,tehát az 5 hét. Ha paypal-on fizetem a lóvét, akkor meddig tartja zárolva a pénzt a paypal? illetve honnan tudja, hogy én megkaptam a terméket, vagy nem? Egyáltalán hogy is van ez? Mert én úgy tudom, hogy elküldöd a pénzt, és az ugyan rákerül a másik számlára, de zárolva lesz, tehát az összeghez nem lehet hozzáférni x ideig. Ez mennyi idő? 30 nap?
Előre is köszi a válaszokat
-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez igaz, de állítólag szarabbul váltja az Eurót, meg az összes többi valutát, mint más hazai bankok
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Ismerős most akar paypal-t csinálni, de azt mondta, hogy kérnek vmi papírokat lakcímről, meg ilyesmiről. Ezt kötelező megadni?
És még egy olyan kérdésem lenne, hogy most kellene neki beírni a 4 jegyű kódot, de az sms-t amit kapott, abban az van, hogy nem levonták a 400FT-ot, hanem csak zárolták, tehát nincs levonva, és a 4 jegyű kódot sem látja. Ilyenkor mi a teendő? mert nem tud továbbhaladni.
Előre is köszi a segítséget. -
GrooveHero
addikt
én vdupán innen veszem:
[link]a paypalos rész közepén van, és kint a jobb szélén. Mondd, hogy az illető tudja rosszul légyszi

-
GrooveHero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szia. Köszi. Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg csak 55 ezer forintig téírítik ivssza a kárt?
mert itt kicsit többről lenne szó, egészen pontosan 270k-ról
-
GrooveHero
addikt
Sziaztok. Az ügyben írnék, hogy egy vásároltam vmit e-bayen euróban fizetve. Sajnos az eladó nem írt még vissza múlt péntek óta, így nem tudom, hogy most mi van a termékkel, vagy megkapta e a pénzt egyáltalán. Egy másik fórumon azt írták, hogy a paypal a pénzt 45 napig tárolja, és csak utána fizet, mert van egy 45 napos reklamálási határidő. Bár itt a ph-n azt írta az egyik kolléga, hogy a pénzt azonnal megkapja akinek fizettem paypalon. Ha vki nagyon jól tisztában lenne ezekkel a paypalos reklamálási és hasonló feltételekkel, az kérem segítsen ebben az ügyben, vagy magyarázza el érthetően, hogy mi is a helyzet.
Előre i köszi
üdv

-
GrooveHero
addikt
köszönöm a gyors választ, tényleg megjött a pénz, már értesítettek. köszi még1x

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Német E-bay-ről vásároltam és paypal-lal fizettem €-ban, nemrég utaltam el a pénzt. Sms jött, a levonásról. Azt szeretném kérdezni, hogy az eladó számláján kb mikor fog megjelenni az általam utalt összeg?
Ez is olyan mint a bankoknál, hogy van 1, vagy 2-nap átfutás?előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Steam Deck
- Amazon Prime Video
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsi, akkor még nem volt tisztázott a dolog, hogy ez miatt lehet. Most sem 100%, de én személy szerint erre gyanakszom. Mindegy, mail elment a kontakt-nak, oszt majd jön a válasz

V/