Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hintalow
senior tag
Nem tudod dollárral feltölteni az egyenleged, csak forinttal.
illetve valszeg el tudnád küldeni az utalás, de valami jófajta (persze nem neked jófajta) árfolyamon átváltanák forintra, egyszerűen azért, mert a paypal magyar unicreditnél vezetett számlája, amire kell utalni a feltöltéshez, az egy forint számla.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Laza...
addikt
válasz Chaser #12818 üzenetére
Levonás akkor van, mikor hozzárendeled a kártyát a PP fiókodhoz. Ez egyszeri összeg, és elkölthető (visszautalható).
Ha van a PP számládon x összeg, azzal, annak értékében tudsz vásárolni, valutától függetlenül, a váltást a PP végzi (rosszabb árfolyamon mint a bank tenné)
a Premier, azt hiszem olyan 6-700k éves fogadott összeget tesz lehetővé
Never give up!
-
-
Winner_hun
titán
válasz Chaser #13107 üzenetére
Valami gond szerintem nálad lesz. Nem tudom hogy mennyi a limit, az biztos hogy én 280 901 Ft-ot fizettem már ki PayPal-en keresztül minden gond nélkül. 300k+-os fizetésre nem emlékszek, de biztosan van rá lehetőség. 10 000 dolláros limit rémlik csak.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 4
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest