- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7 #39633 üzenetére
Mi biztos?
Be tudsz most lépni vagy nem? Én azt vetem ki a szavaidból hogy nem tudsz belépni a PayPal fiókodba. Ha eltávolítod ezt a belépési védelmet és be tudsz lépni akkor aktivál sz egy olyat ami használható is. Ha kettő közti időben, mert ezt 1-2 perc alatt meg lehet csinálni, nagyon kicsi a valószínűsége annak hogy feltörik a fiókodat és elköltik az összes pénzed.
Ha be tudnál lépni és leállítani akkor nem lenne szükség erre a lépésre. Most pont ez van amit ír, be van kapcsolva és nem tudsz belépni, ha kikapcsolod akkor szerintük ez merad a helyzet. Én úgy gondolom amíg az ez app "véd" addig hiába kapcsolná ki a PayPal ügyintéző csak meg fogja gátolni a belépés.
Nem egyszerűbb egy teljesen tiszta helyzetet teremteni?
Ne az ellen védjen már hogy senki se léphessen be, az egy elég rossz opció. MI ami még téged is kizár no az 100% védelem, de hasznos?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest