Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Pontosan ez most mit jelent?
Thank you for contacting PayPal regarding the invoice INV2-9GX.
From what I can see it was not paid yet. In order for buyer to be protected, please try to avoid paying for the goods using personal payment if you are in doubt use "Payment for an item or service" method and in that case you will be able to open a dispute and track the payment.
If seller insists on "Personal Payment", please be aware that personal payments are not protected and it is on Buyers own risk.
Mert ebből azt szűrtem le, hogy nem baj, hogy nem fizettem.
De akkor miért ír vásárlói védelemről?
Személyesen biztosan nem fizetett. -
vp90
csendes tag
Sziasztok,
hátha tudtok segíteni. Van egy nyitott ügyem paypalen, visszaküldtem a terméket, tölteném fel róla a bizonyítékot és beírnám a követési számot de hibával visszadob a vitarendezési központba. Írtam nekik, erre kaptam egy sablon emailt. Van még valami mód arra, hogy elküldjem nekik a bizonyítékot ?
-
-
borges7
aktív tag
2., a hitelesítő alkalmazás kódját nem fogadja el. Na most ezt elvileg kikapcsolták a Paypal-fiókomban, azt mondta az ügyintéző, akivel beszéltem telefonon. Miután ez megtörtént, mondta, hogy próbáljak belépni, de ugyanúgy kérte a hitelesítő app kódot, és ugyanúgy nem fogadta el(lehet hogy azért, mert már túl sok volt a belépési kísérlet rövid idő alatt). Ekkor mondta a tag, hogy várjak egy napot, és próbáljam meg újra, ha úgy se megy, akkor a hitelesítő alkalmazást működtető céget keressem meg, hogy csináljanak valamit.
-
válasz
borges7
üzenetére
Akkor tisztázzuk hogy mi a gond. Én amit olvastam úgy értettem hogy nem tudsz belépni a PayPal fiókba.
1. Ha sms-ben kapott kóddal lehet belépni, de most nem lehetséges mert nem kapsz sms-t akkor az sms védelmet kell kikapcsoltatni.
2. Ha valamelyik hitelesítő alkalmazást használsz és nem tudsz a fiókba belépni mert nem fogadja el a kódot, akkor ezt a hitelesítési módot kell kikapcsoltatni.
Ha a kettő közül valamelyik megtörtént és szeretnél kétlépcsős azonosítást akkor a másikat aktiváld mint amit eddig használtál. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Oké, én másik fajta ideiglenesre gondoltam.
Tudom van ez a hepjük, de mivel arra csak te tudsz pénzt kiküldeni és csak egy előre beírt számsor, akár be is írhatod, aztán 2 hét múlva törlöd vagy hagyod, mert nincs jelentősége. Ott érdekesebb ahol fizetésre is lehet használni a hozzáadott bankszámlát.
Viszont így teljesen igazoltnak tekinti majd a fiókot rendszer. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mennyire ideiglenes ez a Revolut ideiglenes kártyája? A dátum azért egy évnél tovább tart? Vagy hogy van beállítva
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Legalább neked volt aki segítsen elintézni, de nekem nincs... Most írtam még egy levelet nekik, ez már a harmadik... És a legrosszabb az, hogy amíg zárolva van, addig lezárni sem engedi
Nem mint ha napi használatban lenne a PayPal fiókom... De akkor is... Én nem akarok amúgy sem bankszámlát a fiókom mellé. A Revolut ideiglenes kártyája van mellé társítva biztonsági okokból, amit befagyasztva tartok, és csak akkor oldom fel, ha kell. A kártyát és a személyi okmányaim feltöltöttem, de a mai napig nem történt meg a feloldás?
-
darvinya
titán
Valós email cím: cs_surveys@paypal-customerfeedback.com
-
atala
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Megértelek. Én is a lányommal intéztettem el a telefonálást, és nem volt könnyű még neki sem, pedig már elég jól beszél angolul. Sajnos kifogtunk egy olan ügyintézőt, aki annak ellenére, hogy a lányom mondta, hogy nem beszél jól angolul, nem beszélt lassabban, vagy érthetőbben. Azért csak össze hoztuk. Egyedül nem vágnék bele.
-
borges7
aktív tag
Én az előbb felhívtam az ügyfélszolgálatot, kissé bele is izzadtam az angol párbeszédbe, de azért megértettük egymást, de úgy néz ki, nem sikerült megoldani a problémát. Illetve holnap teszek még egy próbát, hátha. Az a gond, hogy hiába jó az email+jelszó, plusz az sms-ben, vagy emailben küldött megerősítő kód, be van állítva a kétfaktoros hitelesítés, és azt a kódot, amit az app generál, soha nem fogadja el. Újabban, mert eleinte működött, csak egy idő után nem(pedig az összes többi szolgáltatásnál most is működik, Amazon, Discogs stb). Na most ezt a 2. lépést elvileg megszüntette az ügyintéző, azt mondta nekem a telefonban, viszont mikor megpróbáltam újra bejelentkezni, megint csak kérte...Aztán már a túl sok próbálkozás miatt sem működött, szóval azt tanácsolta a Paypalos ürge, hogy egy nap múlva próbálja meg újra, és ha akkor sem tudok belépni, akkor vegyem fel a kapcsolatot ennek az authenticator-nak(LastPass) a kezelőjével. Volt már valakinek hasonló gondja?
-
válasz
Maksifül
üzenetére
Nem a bank váltja, a PayPal csak forintot fog kiküldeni, tehát ők konvertálják.
Ha működik és a PayPal megengedi hogy csatold a Transferwise-től kapott USA számlaszámot, akkor most az lenne az egyedüli megoldás. Néhányuknak működik és van akinek nem adták hozzá. Van leírás az Összefoglalóban és egy kicsit keresgélve a topikban látod hogy miként megy a dolog, az utóbbi időben fis foglalkoztunk vele
Egy biztos hogy akkor lehet esélyed az eddigi tapasztalatok alapján ha a fiókod teljes jogú, tehát van hozzá csatolva bankkártya, magyar bankszámla a személyazonosságodat okmányok feltöltésével igazoltad.
A rendszer nem fogja azonnal engedni, el kell jutni odáig hogy jöjjön az az üzenet hogy nem tudják hozzáadni, próbáld később. Ilyenkor kell telefonos segítséget kérni a hozzáadáshoz.Ha a pénzed a Transferwise egyenlegen akkor nem kell vele semmit sem tenni, vásárolhatsz, felveheted bankkártyával ők kedvező árfolyamon váltják, nem biztos hogy forintos bankszámlára célszerű kiküldeni, de azt majd látod akkor hogy van-e értelem.
-
Maksifül
senior tag
PayPal egyenlegen lévő dollárból, hogy lehet a leggazdaságosabban forintot csinálni készpénzben?
Nyilván, ha egyszerűen a PayPal-ról a forintszámlára küldi az ember az USD-t, akkor a bank váltja át forintra /talán középárfolyam közeli összegen/, s akkor még kell fizetni egy csomót a banknak /Erste/, ha fel akarja készpénzben venni az ember a saját számlájáról a forintot.
Esetleg olcsóbb megoldás lehet a PayPal-ról Trasferwise-ra küldeni az USD-t, ott átváltani HUF-ra vagy Transferwise-ról küldeni az USD-t magyar számlára, HUF-ra konvertálva, s utána felvenni a KP-t?
Egyéb ötletek?
-
aytukabozs
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az androidos translate app-ban mostmár van beszélgetés fordítás is. Nem ér meg 1 próbát?
-
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor nem lenne kb. semmilyen rendszer jelen nálunk.
Itt többen írták, hogy semmi gyér angollal is meg tudták oldani a problémát, szerintem tegyél egy próbát. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Akkor esélyem sincs ügyet intézni telefonon, mert nem tudok ilyen szinten angolul beszélni,akkor ez a zárolás feloldása halott ügy marad. Kell egy új PP fiókot csinálnom. Hurrá
Én amúgy nem engednék üzemeltetni ilyen-olyan szolgáltatást, aminek nincs az adott ország anyanyelvéhez telefonos és emailes ügyfélszolgálat!
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Angol a kommunikáció nyelve, csak magyar telefonszám miatt magyar percdíj, nem külföldi hívás, a böngészős oldalon mindig jön a kód, az app-ot az ügyintézésre én eleve nem ajánlom.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez a paypalos telefonálás nem hozott sikert, 5hívásból 5ször angol nyelvű ügyintéző vette fel...és ráadásul kódot sem kaptam az appból
-
válasz
Predator2
üzenetére
Nem, erre nincs garancia, azt a szolgáltatóval kötött szerződés alapján a felszámolást intéző céghez, személyhez kell követelésként benyújtani. Ez kívül esik a PayPal vásárlói védelmén, sőt a fogyasztóvédelmi szabályozáson is.
De ilyen még nem volt nálunk, hogy egy szolgáltató felszámolása során az előfizetők kaptak volna vissza valamit. -
Predator2
addikt
Helló
A helyi kábelszolgáltatónak szeretnék fél évre elő fizetni, így akciós lenne a kábeltévé, és van lehetőség Paypallal fizetni.
Az volna a kérdésem, ha ne adj isten megszűnne a cég, attól még a paypal vissza tudja szerezni a pénzem?THX
-
Nem takarékbetét-számla de persze megoldható. Viszont ők sem ajánlják.Az sem árt ha fiókod teljes, igazolt úgy hogy a személyes adataidat is igazolod okmányokkal, mert adott esetben pont amikor szükséged lenen a pénzre akkor fogják kérni és ez az ügyintézés több napig is tarthat. Bankkártya is legyen hozzárendelve, mert az a teljes fiók.
Annyit tudj ha € marad az elsődleges akkor a legközelebbi €-os vásárlásnál onnan fogja leszedni a pénzt.
Kártyáról nem tudod az egyenleget feltölteni. Utalsz az egyenlegedre a forintot, azt az egyenlegek közt konvertálva €-vá alakítod.
Azután elsődlegesnek a forint egyenleget teszed meg és fizetéskor nem fog az €-os egyenleghez nyúlni, mert nem fogja "látni".
Ehhez persze kell a forint is egyenlegként. -
updog
őstag
Sziasztok!
Jelen beállítással tudok olyat Paypalon hogy forintszámláról / kártyáról feltöltve euroban "tároljam" a pénzt? Mi ennek az ésszerű korlátja? Nem árfolyamnyerészkedés miatt, sokkal inkább egy kis-közepes biztonsági tartalékot akarok.

-
Igen, a Balance vagy Egyenleg szöveg alatt ha forint az alap értelmezett deviza, akkor mindig átkonvertálva írja ki a más deviza egyenlegen lévőket.
Van font és van forint is de alul a Total az fontban van kiírva:
Hasonló a mostani felületen is.Nem egészen értem már amit írsz.
Kaptál refund-ot valamiért. Aztán ezt visszavonták. Ha nem váltod át, akkor nem buktál volna semmit, mert a 36.32 USD-t vonták vissza, nem a forint összeget. A különbözet a két érfolyam közti különbözet, a visszaváltás nem a "devizavételi" árfolyammal történt. -
vesir
tag
Miert ne tudtam volna rola? Nem ez a kerdes, hanem, hogy miert vonta le azt az osszeget nehany ora elteltevel, amit korabban “Pricing issue” cimszo alatt jovairt. Tekintve, hogy ezt a tranzakciot nem en kezdemenyeztem, ugy lenne korrekt ha ugyanannyit vonna le, amennyit atvaltottam, nem pedig a vegen meg en jojjek ki szarabbul. Atvaltani meg azert szoktam, hogy forintban tudjam kovetni, hogy miert mennyit fizetek a kesobbiekben. Vagy ha USD zsebbol fizetek, akkor is irja, hogy az forintban mennyi?
-
Most akkor nem tudtál arról hogy itt is, mint bankoknál kétféle deviza árfolyam van?
A mikor fizetsz akkor azt tekintjük a banki devizaeladási árfolyamnak, amikor átváltod vagy kiküldöd a bankszámládra akkor azt az árfolyamot meg devizavételi árfolyamnak. Ez utóbbi mindig alacsonyabb.
Mi a csudáért váltottad át forintra ha egyébként $-ban költöd el? Semmi értelme. -
vesir
tag
Ma volt egy jóváírásom, miszerint:
"$36.32 USD;PayPal Posting Date:Mar 16, 2020;Payment from:Paypal;Refund for Pricing issue 19 August 2019 to 5 March 2020, when the User Agreement was corrected."Átváltottam az egészet 10 678 HUF-ra, majd nemrég megjelent egy ugyanilyen USD összegű levonás, miszerint:
"$36.32 USD;PayPal Posting Date:Mar 16, 2020;Payment to:Paypal;Correction to Refund for Pricing issue 19 August 2019 to 5 March 2020, when the User Agreement was corrected."Mindezzel csak az a baj, hogy az átváltás miatt most buktam 378 forintot, mert ugye ezt a levonást HUF-ból konvertálta vissza USD-re. Ilyenkor mit lehet tenni? PayPal önkényesen ír jóvá majd von vissza "Pricing issue" címszó alatt összeget, majd még én bukok rajta ha át mertem váltani?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
valami biztos van a paypal-lal, mert a mai napig nem történt nálam sem semmi megoldás a számlám zárolásával kapcsolatban... pénteken írtam nekik, akkor jött valami automatikus válasz,azóta semmi
kép link
Probléma megoldásra bankszámla csatolást kér, de lassan 1hete nem enged bankszámlát csatolni a rendszerutoljára a cdkeys.com oldalon vásároltam a fiókommal(korábban is használtam ott), ez után zárolták...
-
darvinya
titán
PayPal háttércsoport válaszolt, hogy kövessem a leírást a vita indításhoz.
Ami eddig sem működött. [kép]
Válaszoltam email-jükre, hogy nem lehet indítani vitát, stb.
Olyan érzésem, hogy magát PayPal-t is meghekkelték, mert csak ennél a számlánál nem működik a Megszakítás gomb.
Magyar számon lévő ügyfélszolgálat tud segíteni? -
Hazugság, mert a Telenor felé a PayPalnak a Telenor a szolgáltatója.Telenor simről jönnek az sms-ek. Ők nincsenek szinkronban a hordozott telefonszámok adatbázisával, mert az akkor automatikusan küldi a megfelelő irányba. Ha esetleg megnézed hogy milyen számról érkezett ezelőtt szerintem az nem Telekom szám volt.
De ezeket a köröket hidd el lefutottuk, már, sőt nekik is el lett küldve megfelelő magyarázattal hogy miről van szó, mi a probléma. Csak az ő esetükben van ilyen gond, a többinél, Vodafone, Telekom, DIGI és UPC nincs ilyen a hordozott számokra probléma.
2018 novemberében szintén volt ilyen probléma akkor a Vodafone számok esetén jött elő, azt a Vodefone megoldotta, nem a PayPal, mivel ők a 70-es számról küldözgették az sms-eket, amelyek nem jutottak el a felhasználókhoz. -
atala
addikt
Én mondtam a Telenornak, hogy a Paypal szerint jól működik a rendszerük. Azt mondták, hogy az lehet, hogy a Paypal valóban rendesen kiküldi az SMS-t, de a Paypal-nek a szolgáltatójánál lehet valami gebasz, hogy pl a 30-as hordozott számnál nem a Telenorhoz fut be az sms, hanem a Telekomhoz. Tehát nekik kellene valami tenni.
-
Ékezetes betűk és különleges karakterek kezdetektől nem voltak írhatok, bár ez a számlanév csak a neked a fiókodba jelenő kiírás így nem lenne jelentősége.
Országoktól függően változik a bankszámla funkciója, van ahol lehet fizetésre használni és van ahol csak az egyenlegről való pénzkiküldés funkcióhoz lehet használni. Amikor hozzáadod akkor más az ellenőrzési módszer.
Az első számla általában nem problémás -a karakter mizériát kihagyva-, de van olyan aki (nem magyar reg) takarékbetét számlát, vagy nálunk egy bankkártya alszámlát akar hozzáadni. Az első azért nem jó mert arra csak rámehet pénz és nem lehet fizetni róla, az utóbbi esetén meg nem tud visszafelé pénzt fogadni. Azoknak is ez az üzenet jöhet.
Magyar magánszemély esetén nem igazán jellemző a több bankszámla, ami indokolná akár egy másik számla hozzárendelését.
A PayPal-ra is vonatkozik az hogy nem lehet azonosítatlan számla és a pénzmosás elleni szabályozás is. Kialakítottak egy ellenerőzési eljárást és valószínűsítem hogy ezzel "kényszerítik" a fiókhasználót arra hogy egy ellenőrzött személy legyen belőle.
Háttérben még ott van az szabályuk hogy virtuális bankszámla nem csatolható, erről is írtam már, így az online bankok számlái mint például a Gránit bank eleve megakad az automata rendszerben, lehet hogy emberi ellenőrzés után lehetséges hozzárendelni. Azért feltételes módban írtam, mert volt akinek első számlaszámként simán sikerült hozzáadni.
Nekem leve abba a sorrendben ment a dolog hogy regisztráció, adatok igazolása okmányokkal, kártyahozzáadás, megvártam amíg a kártya megerősítésével el lettek törölve a limitek és azután adtam meg a forintos bankszámlaszámot.
Amikor az USA számlát adtam hozzá akkor persze jött az a később próbáljam üzenet, de azt tetem amit célszerű felvettem velük a kapcsolatot és meg lett oldva.Lényeg az hogy nem feltétlen rendszerhiba ha valahogy arra irányítanak hogy személyes kontaktusba kerülj velük és ne egy azonosítatlan, akár kitalált személy mozgasson pénzeket.
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Ezt inkább a Gearbest topikban kellene kitárgyalni, de van raktári készlet hiány és ez szokott az eljárás lenni és mindig az üzletnél kell az elállást kezdeményezni és náluk is működik ez.
A PayPal ebben nem tud segíteni mert ez még nem tartozik a vásárlói védelem kategóriába. Amit nem adnak fel arra nem lehet meg nem érkezett dispute-t nyitni.
Én vártam amikor hasonló eset volt. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
GB oldalon rendeltem egy MicroSD kártyát 5 héttel ezelőtt. Még fél sem adták. Írtam, hogy most akkor WTF? Erre jön a válasz, hogy ha február 20 előtt fizettem, akkor március 6-ig feladják. Hát én 11-én fizettem, de azóta se indult meg. Gyakorlatilag az elállás lehetőségét fontolgatom.De erre a GB-os ügyfélszolgálat nem akar reagálni. Pontot ajánl, ha várok tovább. Ezzel lehet menni a PayPal felé, hogy 5 hét alatt tracking number sincs nem hogy termék? Vagy egy esetleges "bejelölöm elköldöttnek, hogy lenyugodj a pics@ba" esetén, ha mégse jön meg időre, akkor nem tudok hibajegyet nyitni újra erre?
Mert nem szeretek a feladásra ennyit várni. Mikorra lesz ebből termék? -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen. De kérj előtte kódot. ÖF, Tippek 6. pont
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor ne írj á betűt, de szerintem már blokkolt.Vagy amit már írtam ez a bakszámlát eleve virtuálisnak veszi a rendszer és azért nem megy automatikusan a hozzáadás. Egy telefon, feloldják a blokkolást és hozzá tudod adni, a magyar számukat hívd. Holnap 9:00-től., ha az á kivétele után sem megy most.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ugye nem K & H Bank Zrt van írva? Vagy Gránit. Ha OTP akkor az jó. És pénzforgalmi számla.
Ha már volt számla hozzá rendelve akkor egy újabb az ügyfélszolgálaton keresztül adható hozzá mert van egy blokkolás az utóbbi időben az újabb számlák hozzáadásánál ugyanazon fiókhoz. Akkor is ha az előzőt törölted.
Akkor is blokkol a rendszer ha egymás után futsz ebbe a az üzenetbe.
Ha visszakeresel erről is volt szó mostanában. -
válasz
mzeperx
üzenetére
Nem PayPal a probléma okozója. Egy Telenor, de hordozott számra jönne az sms ugye?
Mivel nincs az lehetőség ami abban a pontban volt leírva az Összefoglalóban , ezért nincs ott. Az hogy a keresés feladja nem tehetek róla majd egy éve megszűnt ez.
Mostanában is foglalkoztunk vele itt van néhány hozzászólás.
Egy
Kettő
Három -
mzeperx
tag
Három napja nem tudok belépni, az sms nem érkezik meg, vagy 30 szor próbálkoztam, már sokszor várakozásra rakott, szolgáltatót váltottam, de a telefonszámom maradt.
Idióta Paypal erre semmilyen megoldást nem ad. Ha angolra állítom a nyelvet az első enter után visszaáll magyarra, több böngészőn is próbálkoztam.
Vagy 10 helyen van linkelve, hogy az Összefoglaló Tippek részlegében van a válasz:
8. Ha nem érkezik meg az SMS belépési kód 5 percen belül.
AZONBAN EZT TÖRÖLTÉK az összefoglalóból, nincs benne ilyen. Tudna valaki segíteni? köszi
-
válasz
neophyte79
üzenetére
Ezt a szülő-gyermek dolgot. Itt a leírás és díjazás. Soknak tűnik de nézd meg hogy mit adnak érte, és nem egy gyereke lehet az anyának.
Vagy az egyik a te neved alatt fut, mint magán.
Vagy rákérdezel hogy ők mit javasolnak, lehet hogy van valami más opciójuk. -
válasz
neophyte79
üzenetére
Idéztem hogy nem lehet azonos a banki adat.
.....you have separate bank accounts, credit card....You cannot share bank accounts, credit cards or email addresses.
-
válasz
neophyte79
üzenetére
Egy személy egy magán és egy üzleti fiókot regisztrálhat.
És még ez:
You can have two PayPal Accounts providing you have separate bank accounts, credit card and email addresses. You cannot share bank accounts, credit cards or email addresses.
Vagy fizetős szolgáltatásként használod a Website Payments Pro-t ekkor lehet szülő és gyermek fiókod, de ezt ők tudják létrehozni, ehhez fel kell venni velük a kapcsolatot. -
neophyte79
tag
Sziasztok.
Hogyan tudok 2 külön domainhoz Paypal-t adni? Az egyik üzleti megvan, de nyitok egy új site-ot, és oda is szeretnék Paypal-t. Megoldható ez egy Paypal fiókból, vagy csinálnom kell egy új üzletit? Ha igen, akkor lehet ugyanazt a bankszámlaszámot megadni? -
válasz
darvinya
üzenetére
Küldd el nekik azt amit írnak a vásárlás törlésről. Közben nézd meg hogy a cancel gomb működik-e, de ne legyen blokkolt a böngészős oldal. Egyébként írhatsz a PayPal-nak hogy hamis terméket adnak el, ezért nem akarod kifizetni, de nem hajlandók törölni és a PayPal felületen sem tudod megtenni.
-
Köszi mindenkinek az infót
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Olyan sokszor írtuk már hogy Összefoglalós is lett, mivel kártyával fizettél az nem kerülhet az egyenlegre. le van könyvelve mint bejött tétel, de a pénz megy tovább
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni. -
embe
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nézd meg a zárolt összegek között - ha van olyan! Az Erste is ott pihenteti. De van hogy 3 nap múlva látszik csak.
-
Tegnap kaptam visszatérítést egy webshopból egy decemberi vásárlás meghiusulása miatt.
A visszakapott összeg látszik is az egyenleget mutató oldal jobb oldalán a pénzforgalom részletezésénél.
Viszont a pénz beérkezése ellenére a bal oldalon látható egyenlegem nulla Ft (dollárban is nulla
) A pénzt nem utalta vissza a paypal a bankszámlámra sem, ott is kerestem már
Mikor fog ez a visszakapott összeg jóváíródni a számlámon?
-
embe
nagyúr
Én csak amiatt írtam, hogy amit Te említettél, pont azok mennek, azokat kell engedni akármi is történik.
Csak most mindenki próbál megfelelni, és lehet kicsit túllihegik a dolgokat...
Természetesen ne legyen semmi gubanc!
El is engedem ezt a témát, már sok lett az OFF miatta. -
Hol volt ilyen, áruszállítás jellegű lezárás az elmúlt időszakban? A kínai vámosok is hivatalosan csak 3 nappal tovább nem dolgoztak az eredeti ünnepi munkaszünetek kívül (jan 24-31+3 nap) Nem az USA elnök hülyeségére értve. Amikor nyilvánvalóvá vált hogy miként terjed volt postai szállítás a legtöbb helyen. Nem fix blokád volt.
Egyébként meg lehet önként vállalt blokád a külföldről történő vásárlásokra, amíg nem normalizálódik a helyzet.
-
embe
nagyúr
Nem pánikot keltek, csak morfondírozok ezen.
"Ha nincs szállítás akkor hogy juttatják el a gyógyszereket, védőfelszerelést élelmiszert a lezárt terültekre?"
Azért ugye ez teljesen más kategória, erről gondoskodni kelleneaz államnak. Meg ez ugye országon belüli szállítást jelent. És itt lép az olyan intézkedés hatályba, hogy az általad említett szállításon kívül minden mást le lehet tiltani. Csak ezek közlekedhetnek.
Főleg nemzetközi áruszállítás érdekes ilyenkor, mikor mindenki fél már a határon.És még mindig nem pánikkeltés, csak a lehetőségek mérlegelése.
-
Ne szaladj már annyira előre. Ha nem kapsz meg valamit akármilyen ok miatt, akkor visszakapod a pénzed. Ez nem úgy van hogy hetekig áll a teherszállító jármű a határátkelőhelyen, visszafordul és visszakerül az eladóhoz a csomag. Az meg egyeztet veled hogy mi legyen. De nem kell pánikot kelteni, mert ilyenről nem volt szó, nem is ajánlja a WHO. Lehet a járművet fertőtleníteni és lehet találni olyan sofőrt aki nem hordoz vírust. Ez nem szórakozásból utazik. Ha nincs szállítás akkor hogy juttatják el a gyógyszereket, védőfelszerelést élelmiszert a lezárt terültekre? Úgy jártak?
-
embe
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Legalább addig engedjék, amíg ez a 2 csomag megjön! No persze meg a Ti csomagotok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen
Egyelőre az áruszállítás megy. Kamionstop is törölve. -
embe
nagyúr
Csak egy kósza gondolat fészkelte be magát a kisagyamba.
2 csomagot várok (Angliából és Németországból) kb. ~ 250eFt. étékben. Egyik Ebay a másik csak egy apróhirdetésre vásárolt cucc. Persze mindkettőt PP-el fizettem.
Ja és a németországi DHL-es csomag tegnap reggel óta nem mozdul Németországba. Utolsó infó tegnap reggel 08 óra, elindult kis hazánkba.
Na most mi van ha azt mondják: határ lezárva nem jöhet a csomag se be?
Visszaigényelhetek vajon pénzt ?
Vagy ez vis maior, és így jártam? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
már a nevéből és a dizájnból ítélve tuti adathalász oldal
meg hát a whois lookup azt mondja, hogy 23napos az oldal,és minden nyom CZ-be vezet US Texas-on keresztül
a másik gyanús dolog az oldallal kapcsolatban az az, hogy nem rendelkezik biztonsági tanusítvánnyal, azaz nem https címen érhető el,pedig az online vásárlás feltétele a titkosított kapcsolat
-
válasz
darvinya
üzenetére
Azt írják hogy írásban jelezd, csak a szállításra került nem vonható vissaz, amit nem fizetsz ki azt meg nem küldik el.
Cancellations If you wish to cancel your order, pls email us immediately. Cause that we process all orders as quickly as possible within 24 hours after orders placing, so we are not always able to cancel an order after it is placed. And shipped orders cannot be cancelled. Hope you can understand in this key point.Thank you!De nem tudom hogy találtad meg, én nem vásároltam volna tőlük, mert hiányoznak a valódiságukat megerősítő információk.
Milyen cég az aminek nincs igazi címe? Minden vállalkozás bárhol is működik a Világon kötelezve van erre az összes országban.
Persze lehet hogy nem átverős, de akkor ez miért hiányzik? -
válasz
darvinya
üzenetére
Milyen cégeket? Nem történt semmi. Vásároltál és fizettél volna azután meggondoltad magad. Az hogy a kosárba tétel fizetési kötelezettséggel is jár előfordul, az eBay-en is van ilyen opció a kosár esetén, lehet hogy még írták is az feltételeik közt, ez is és a lemondás is a vállalkozás szabályai szerint működik, ez még nem jogsértés. Pénzed az elment? Ha nem és nem fizetsz akkor szerinted mi történne?
De ezt a cég tudja törölni nem a PayPal és ők tudják szabályozni hogy ez a gomb amit látsz működjön vagy nem, de lehet hogy csak bizonyos ideig nem használható. -
darvinya
titán
Írtam a megadott email címre, hogy töröljék, csak kíváncsi leszek meg is teszik.
Mert Chart törlés után ismétel bent lett hajnalra, csak úgy magától.Csak azt nem értem, hogy akkor miért van Megszakítás gomb, ha egyáltalán nincs funkciója.
Fizetési határidő lejárta után sem fizetem ki, akkor van szankció?
Mert már biztosan lehúzós cég, mert nemcsak összeg nem tetszet/túlzás, hanem bank kártya fizetés esetén CVC kódot kért.
Azért jó lenne, ha PayPal ilyen cégeket kizárhatnának. -
darvinya
titán
Sziasztok
Tegnap egy oldalon kosárba raktam tételt, folytattam, már fizetésnél láttam, hogy nagyon nem az a összeg lett, mint amit vártam.
Ekkor visszaléptem és töröltem.
Ma reggelre jött a számla, az oldalukon kosárban ott a tétel, amit már töröltem, és ismételten töröltem.
PayPal oldalon ott Megszakítás gomb, de nem lehet megszakítani, csak fizetni határidővel.
Resolution Centerben nem tehetek rá panaszt, stb.Hogyan törölhetem, mert nem akarom megvásárolni?
-
válasz
CSAVI38
üzenetére
Meg van határozva hogy miként kell rendezni a megérkezéskor a felmerült hibákat és a garanciális ügyintézést. Ha azt a folyamatot viszed mindig reagálnak rá.
A PayPal-nál a cégbejegyzési cím van megadva, ők csak azt írják neked, mivel a BG-n több helyről is vásárolhatsz kínai, hong kongi vagy EU-s raktárból ezért nem egységes a visszaküldés helye és van amikor eleve nem is kell visszaküldeni.Ide írtál:cservice@banggood.com vagy az űrlapon jelezted a problémát? Ők szokták megadni a konkrét címet, de a javítási költség kifizetése is módszer.
-
CSAVI38
tag
konkrétan nem válaszoltak semmit miután írtam nekik hogy nem működik az óra, kb 5 ször írtam aztán feladtam és mentem a paypalra. Pedig ezt a címet adta meg mint látod, de ha nemi de, akkor hova küldjem, ha nem oda küldöm ahova írva van akkor nem kapom vissza a pénzt a küldés után, ha viszont rossz a cím akkor meg sosem veszik át. Ezt nem lehet valahol jelezni paypalnak? írjak nekik külön? Köszi a segítséget
-
CSAVI38
tag
Lehet ezt jelenti, akkor félreértelmeztem, mert fent azt írja várható lezárási idő március 25.???
Mi az eladó ajánlata?
Az eladó beleegyezett, hogy 15,29 USD összegű teljes visszatérítést nyújt. A visszatérítés fogadásához vissza kell küldenie a tétel(ek)et az eladónak a következő határidőig: 2020. március 20. 19:42:25 GMT-7.
Mi a teendő?
A tétel(ek)et vissza kell küldenie az említett visszaszállítási címre, a követési adatokat pedig fel kell töltenie.
Visszaszállítási cím
CHINA,Guangdong Province,Dongguan City,Tangxia TownNo.27,Si Li South Road,Daping Village523721Dongguan CityGuangdong Province 523721Kína
Mi történik ezután?
Miután az eladó megerősíti a tétel(ek) kézhezvételét, feldolgozzuk a visszatérítést, és lezárjuk az esetet. Az esetet automatikusan lezárjuk, ha a következő határidőig nem válaszol: 2020. március 20. 19:42:25 GMT-7. -
CSAVI38
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy mit kell csinálni az alábbi esetben?
Bangood-on vettem egy ébresztőórát ami nem működik. Mivel fülük botját sem mozdították a reklamációra így paypalon keresztül dispute-ot indítottam.
Paypal most azt írja küldjem vissza az órát és ha a vevő megkapja akkor visszakapom a pénzt. Két problémám van, 03.20 at jelölték meg határidőnek az óra visszaérkezésére ami nyilván vicc, mert Kínába ha holnap feladom sincs esélye odaérni. A diputenal nem tudok válaszolni mert csak olyan pont van, hogy töltsem fel a követési információt. Ilyenkor hogy kell jelezni, hogy adjanak már jóval több időt. Másik problémám, hogy az óra 4000 Ft-volt, erre most ha visszaküldöm az nyilván ennél többe fog kerülni, így kb vicc az egész. Ha visszaküldöm kb 4000 Ft-ért akkor azt is kifizeti a paypal vagy ilyenkor mi a helyzet? Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A pénzt nem utalta vissza a paypal a bankszámlámra sem, ott is kerestem már
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)