Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
blue eyes
üzenetére
Az Összefoglaló végén a Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz 2. pontnál van egy link gyűjtemény a limitre és a feltöltésre. Az éves 2500 € pénzforgalmi limited van, ha azt megközelíted akkor majd kérni fogják az okmányokat a személyazonosság igazolásához. vagy valamikor kérik ha a jogszabályok miatt hamarabb kellene.
Nem muszáj elébe menni a dolgoknak, ha ők nem kérik akkor a mostani időszakban magyarázkodni kell hogy miért küldöd be, ezért inkább ráérsz vele -
blue eyes
tag
A bankkártyám és a bankszámlám hozzáadtam a PayPal fiókhoz, hol lehet megnézni a limiteket, és hol tudom személyazonosság igazolásához feltölteni a dokumentumokat?
-
válasz
envagyok
üzenetére
Írsz arra az e-mail címre hogyha van neki PayPal fiókja akkor küldje vissza, egyébként meg visszakerül hozzád a pénz úgy 14 nap múlva ha nem igazi az e-mail cím.
Ha küldési tételsort lenyitod ott nincs véletlenül Cancel lehetőség, gondolom nem baráti küldés volt.
De itt írtad úgy hogy megadtad hogy melyik tranzakció azonosítós tételt szeretnéd törölteni és erre írták azt hogy nem lehet?
-
envagyok
veterán
Fizettem egy termékért paypalon, de mivel mobilon nem engedi vágólapról bemásolni az email címet, ezért azt fejből írtam, persze hibásan.
Mivel arról az rmail címről biztosan nem fogok semmit se kapni, hogyan lehet sztornózni a kifizetést?
Írtam a paypal-nak, de a választott lehetőségek közt nem volt hibás utalás, ezért valahova máshova reklamáltam, de nem fogadták el.
Van ötletetek?
Szerintem az az email nem is biztos hogy létezik vagy hogy regisztrált pp felhasználó lenne -
válasz
üzenetére
Nem védek senkit, leírtam az opciókat, de ezek szerint te is tisztában vagy vele, elnézést.
De azt írtad hogy mindkettőt megkaptad a porszívóból, így csak elküldték mindkettőt. És csak az egyiket vámolták.
A szállítási díj témára nem igazán tudok mit írni, gondolom nem utólag kérték és azt sem értem hogy lett 3000-ből 19850 Ft, amikor kifizetted a rendelést akkor ez a nagyobb összeg volt írva az összesítőnél.
De te tudod hogy mekkora volt a csomag, lehet hogy a kettő egyben a méret miatt már nem volt az adott módszerrel szállítható. Nem csak a súly hanem a befoglaló méret is számít.
A lényege a mondanivalómnak az lett volna hogy nem igazán látok esélyt arra hogy kapjál valami kárpótlást, azok az ügyek amivel a rendőrség foglalkozik jól körülhatárolt dolgok és itt nincs olyan ok. De ezzel sem védem őket. Szándékos hogy nem vásárolok tőlük. -
törölt tag
Erre a termékre alapból 2-3000 a szállítás. EU Priority Line-al. Én fizettem érte 19850 Ft-ot durván. Ebből is lehetett volna egyet rendelni, de pont olyan promó volt, hogy kettő jobban megérte volna. Egyre akkor szintén párezer lett volna a szállítás, kettőre meg 20k körül.
Errefeladják az egyiket így, a másikat úgy. Anélkül hogy értesítenek róla. Ne én legyek már a h#lye emiatt. Tíz éve rendelek Kínából, tisztában vagyok a dolgokkal, de ha fizetek valamiért, akkor úgy adják fel, ahogy fizettem érte, vagy írjanak, hogy úgy nem tudják, igényt tartok e a rendelésre vagy sem. Ennyi kellett volna, semmi több. Ne azokat védd már pls, akik a termékeik felét fel sem adják, hiába van készleten, persze kamuból, azt össze vissza húzzák halasztják a dolgokat.
Ha rendelek itthon valami apró vackot 5-600 Ft-os foxposttal, de kihozzák másnap Express szállítással és kérnek pluszban 3500 Ft-ot, akkor értelem szerűen fel lennék háborodva szintén. Ha valamit nem tudnak teljesíteni írjanak róla, törlöm a rendelést, love vissza és kész is. -
válasz
üzenetére
Az áfát akarod visszaszerezni amit a vámeljárás miatt kellett fizetni? Sosem volt olyan vállalásuk hogy ha nem sikerül becsempészni akkor kifizetik a + költséget. A BG-nek van ilyen külön fizetős biztosítása.
Így az a probléma hogy ezt sem a GB sem a PayPal nem érti, az EU-n kívülről érkező küldeményre ha meghaladja a az áfamentes határt akkor van vámeljárás és áfázás, ez a magyar jogszabály.
Az hogy nem egy csomagban küldték a kettőt az meg megint olyan hogy nem minden esetben lehet összecsomagolni, ha nem kellett külön-külön szállítási díjat fizetni hanem egy összegben fizetted a kettőt, de nem egyben küldték azon sem igazán lehet reklamálni, pénzt követelni rajtuk.
Nem igazán van alapja a követelésednek.
De ha a rendőrség elfogadja az akármilyen okot a feljelentésben akkor a PayPal kifizetné. De nincs megfelelő indok rá. Szóval én nem igazán látok rá esélyt hogy ebből neked valami pénz legyen. -
törölt tag
Hali!
Most konkrétan azt kéri a paypal, hogy jelentsem fel a Gearbestet?
[kép] -
-
horvotto
újonc
Üdv. Érkezett egy kifizetésem a számlámra, ebay-es eladás után. De mivel régen használtam a paypal számlám zárolva lett az összeg. A vevő már meg kapta a terméket. Mikor tudok hozzájutni a pénzhez, már 3 napja ki lett szállítva a termék. köszi-Ottó
-
válasz
norrberth
üzenetére
Nem lenne célszerű, mert ha változna a neve (válás esetén vagy újból férjhez megy és azért) akkor elfogadható, az hogy más is változik az nem oké.
Addig használhatod a kártyát ennél a fióknál is amíg nem kérik igazolni a tulajdonlás jogszerűségét. Inkább neked kellene egy új fiók és ahhoz hozzárendelni a kártyát. -
norrberth
addikt
Sziasztok

TransferWise kártyát belehet rakni Pay pal alá?
Ha igen, a váltást akkor kire bízni? -
válasz
mert_csokis
üzenetére
Lehet hogy tényleg nem érhetők el már megint telefonon, de akkor legalább nem ajánlom senkinek ezt a módot
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
9 és 16 közt valamikor hívtad őket? Már megint nem lehet elérni őket munkaidőben?
Az EU-s az ír vagy a magyar számokon érhető el.
Ezt az ír számot hívtad: 00353 1 436 9111?
Ez lenne a magyar ügyfélszolgálati vezetékes telefonszám: 1 777 7944 -
mert_csokis
senior tag
Egész jól megy az angol, így megvolt az is. Csak automata, a jelen helyzetre hivatkozva. Weboldalra irányít, nézzek szét a már meglévő válaszok és menüpontok között, ésatöbbi.
Két számot is próbáltam.
Az egyik amerikai volt, a másik ír. Szó szerint ugyanaz a szöveg, csak más akcentussal.
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
Ha ne megy az angol akkor keressél aki tudna beszélni és telefonálj.
-
mert_csokis
senior tag
Már semmit.

Csak a hívás lehetőségét dobja fel, az sms küldést már nem. Annyiszor próbáltam már, hogy szerintem tiltotta azt a módot.
Mindegy, ma már nem erőltetem. Megpróbálom holnap.
Csak zavar, hogy egyáltalán nem tudok belépni, a pénz meg ott van. Ráadásul nem is kis összeg.
Persze a cuccot küldenem kell, mert a vevő ugye kifizette. Tehát az ő oldaláról legit a dolog.
Az, hogy én mit bohóckodok itt össze, az nem az ő baja ugye. -
válasz
mert_csokis
üzenetére
Lehet hogy náluk van gond, de én jártam úgy hogy egyszerűen nem vitte a számokat hiába nyomkodtam a telefonon a képernyőt, pont ennél a módnál.
Úgy sikerült hogy nem mobilszámot adtam meg és a vezetékes telefonon ment ennek a kódnak a megadása, azóta ha kell akkor mindig sms-t kérek. A Próbálja másképp az mit ad fel neked?
Akkor is az jutott az eszembe hogy nem véletlenül írja hogy a telefon billentyűzetével adja meg, az okostojás telefonnak nincs billentyűzete.
-
válasz
mert_csokis
üzenetére
Csak így kell beírni a fiókadatoknál 308889999. Automatikus a +36 a magyar fiók esetén
Amikor jön a hitelesítés akkor jó ha ezt látod:
Mobil 06 3* *** *999 és erre küldi az sms-t.
Ha fiókba belépsz és aTelefonszám részt nézed, akkor meg ez a jó kiírás: +36 3* *** 9999
Előfeltétel hogy az első sorban lévő formában van beírva.
Kipróbáltam mind Telekomra, mind DIGI Mobilra jönnek az sms-ek az ilyen formátumoknál. -
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Eladtam egy terméket eBay-en, amit a vevő ki is fizetett. Lépnék be a PayPal fiókomba, és a PSD2 hitelesítés szükséges ablak fogad.
Teljesen mindegy, melyik opciót választom, a megadott számra nem küldi a kódot, illetve hívás sem érkezik.
Nem történt szám csere, évek óta ez a szám van a fiókhoz rendelve.
Viszont sima 0630-ként írja, nem +3630-ként. Lehet ez a gond?
A 0630-as előhívóval nem tud mit kezdeni a rendszer, mert ugye a +36 a hivatalos formátum.
Valaki írta itt fentebb a jelszó megváltoztatását, amit meg is tettem.
De semmi nem változott, mivel a számra nem érkezik meg az sms, illetve a hívás sem.
A pénz meg ott van... -
válasz
fireman123
üzenetére
A 2-5 munkanap az átfutás. Egy külföldi bankból fognak utalni, nem azonnali a folyamat.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, ebay-es vásárlás téves teljesítése miatt (nem azt küldték amit rendeltem) az eladó visszatérítette az áru teljes árát, ennek a tranzakciónak a részletei látszik is a paypal számlámon, ott az szerepel, hogy a visszatérítés az OTP-s webkártyámra történt, amiről annak idején a vásárlás is ment. Viszont ehhez az OTP-s webkártyához tartozó számlán nem jelent meg a visszatérített összeg, ...ennek esetleg több napos átfutási ideje van mire az OTP számlán megjelenik a visszatérített összeg? .....tegnap volt a visszatérítés és még nem látszik a számlán, ...várjak türelemmel?

-
válasz
User42
üzenetére
Előfordulhat hogy van olyan kereskedő aki a PayPal-on megadott címre postáz és ahhoz a nevet a regisztrált adatokból veszi a rendszer, most úgy tűnik hogy eredetileg fordított sorrendben adtad meg. Ezt egyébként kiszokták írni a honlapjukra hogy csak a PayPal címre postáznak.
A név változtatás nem egyszerű folyamat a PayPalnál és ez nem tud magától felcserélődni. Az hogy egy másik helyen az ott megadott cím kerül a PayPal igazolásra, az is jó mert a PayPal könyveléshez a kereskedő adja át a cím adatot, ha nem az előbbi említett módszerrel, a PayPalról szedi az információt. Ezért van annál neked megfelelően jól, mert úgy (fordított sorrendben) írtad be a kereskedő oldalára.
Ki lehet javítani a nevet, csak mellékelni kell az arcképes igazolványt a névvel és leírni hogy utónév és vezetéknév cserét kérsz.
Ha vásárolsz akkor az adott helyen meg kell nézni hogy van-e olyan írva hogy a PayPal címre postáz és akkor valahogy jelezni kell a kereskedőnek hogy te máshogy szeretnéd.
A postára meg olvasni tudó embereket vesznek fel, ha a postaládára, a csengőhöz ki van írva neved a fordított sorrend ellenére be tudnak azonosítani. -
User42
csendes tag
Megadtam a nevet, címet a rendeléskor. Mindig úgy szoktam megadni, hogy a borítékra a magyar névsorrend kerüljön, most is így tettem. A rendelést visszaigazoló e-mailben benne is volt a szállítási és számlázási cím is, és mindkettőnél rendesen a magyar névsorrendben szerepel a nevem.
Éppen ezért lepődtem meg, amikor végre feladták, és kaptam egy újabb e-mailt, amiben szerepelt, hogy hova küldték és ott már angol nyelvsorrend volt, hiszen én nem úgy adtam meg, sőt az ő visszaigazoló e-mailjükben sem úgy szerepelt!
Ezért kezdtem el gondolkodni, hogy vajon honnan szedhették ők a fordított névsorredet...
Megnéztem a paypal nyugtát és ott írja a " Shipping address - confirmed" sor alatt a nevemet angol névsorrenddel, szóval gondolom innen! Megnéztem az egy héttel azelőtti paypal nyugtát is, de ott még a magyar névsorrend szerepel a címnél! Szóval nem tudom, hogy most miért fordulhatott meg.
A paypal fiókomba belépve is angol sorrendben írja a nevemet és nem magyarul.
Amúgy csak azért aggódok, hogy ne okozzon ez gondot a postán -- ahogy írtam is -- mivel esetemben megtévesztő, hogy a keresztnevem és a vezetéknevem is keresztnév. Ha mondjuk Kovács Katának hívnának akkor nem lenne gond, hogy Kovács Kata vagy Kata Kovács szerepel a levélen, mert ott elég egyértelmű, hogy a kettő egy személy.

De ha mondjuk Sára Kata helyett írtak Kata Sárát, akkor az már akár lehetne akár egy másik személy is, mert fordított sorrendben is értelmes név.
-
válasz
User42
üzenetére
Hol fizettél? Ott nem adtál meg nevet és címet, mert nagyon ritkán veszik át a PayPal-os címet.
Nem változott semmi, ha a regisztrációnál a first name mezőhöz az keresztnevedet és a last name mezőhöz a vezetéknevedet adtad meg az úgy a jó és mindenhol így lenne a helyes formátum, mert ez a hivatalosan is elfogadott adattartalma a szavaknak.
Inkább eddig adtad meg helytelenül, ha a külföldiek a magyar sorrend szerint címeztek.
A magyar fióknál magyar és angol nyelvnél a profilnál (fogaskerék ikon fent jobbra) a magyar névsorrend van kiírva, de az előbb írtak szerint kell megadva lenni.
Az összes külföldi levelem, csomagom fordított sorrendben írt névvel (nem magyaros) jön és a közel 3000-ből nem volt gond a kézbesítéssel. -
User42
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten rendeltem valamit külföldről, és amikor küldték az e-mailt a feladásról, arról hogy milyen címre küldték, ott a nevem az angol névsorrenddel szerepelt (keresztnév elől, vezetéknév hátul).
Meglepődtem, mert én nem így adtam meg a szállítási címet. Később jöttem csak rá, hogy a PayPallal fizettem. Oda bejelentkeztem, és ott láttam, hogy ott is az angol névsorrend szerepel már, nem a magyar.
Ezt mostanában változtatták? Nálatok a PayPalban hogy szerepel a nevetek, milyen sorrendben?2014 óta használom a PayPalt külföldi rendelésekre, de eddig mindig a magyar névsorrend alapján szerepelt a nevem, a csomagokat is mindig így kaptam meg.
Nem lesz ebből gond a postán, hogy nem szó szerint az én nevemre jön a csomag, hanem a "fordítottjára"?
Nekem a vezetéknevem is magyar keresztnév, tehát a nevem fordított sorrendben is értelmes magyar név, csak épp nem az én nevem....
-
AXisBOLD
addikt
hello,
100 éve nem léptem be az oldalra, most szükségem lenne rá, de belépésnél kell egy hitelesítés és a probléma az, hogy a már nem élőrégi számomra küldené a hitelesítő kódot, telefonszámot meg nem tudok változtatni, mivel nem enged belépni...
erre van megoldás?
off, jelszó változtatással sikerült...
-
lacko6
senior tag
Hi.
Valakinek mukodott a visszakuldes aranak visszateritese?
Ami a leirasban van paypal link az nem megy.Amit irnak hogy a tranzakcio megyitasanal ott az opcio a reszleteknel.Az nem talalhato.Tudna valaki irni egy linket? -
Phobion
addikt
válasz
germinator66
üzenetére
Pontosan, ma raktam át google authentikátorra, mert ez egy rossz vicc volt így.
-
germinator66
aktív tag
Most éppen működik a Telenor-os hitelesítés is.
-
törölt tag
Azóta kaptam üzit egy másik pasitól, hogy jelenleg nincs elérhető ember, aki foglalkozna velem és próbáljam meg újra hozzáadni a kártyát.
Megírtam neki, hogy ez nem működik, és az előző üziben meg azt írták telefonos egyeztetés kell.
Megpróbálom még GB-t, ha nem megy, akkor lehet kérek segítséget.
Az összes havi feliratkozásomat innen vonják + ebay és hasonló netes vásárlásokhoz használom. Ennyi erővel minden oldalon megadhatnám a bankkártyám és vonják úgy, de pont az a jó, hogy egy oldalon kell csak megadnom és van még vásárlói védelem is.Bankszámlát hozzá tudok adni. Az miben különbözik a kártyától? Levonni ugyanúgy tudnának?
-
válasz
germinator66
üzenetére
Az MNB nem tud lépni, a GVH felé bejelentés, de sajnos mire lesz belőle valami addigra lehet hogy a COVID-os hivatkozás is idejét múlja.
-
germinator66
aktív tag
Elnézést, de muszáj megjegyeznem: ráadásul nem is karitatív szervezetről beszélünk... Nem hiszem el, hogy nem tud valamelyik hivatalos szerv a se**ükre verni. Az egyik legrégebbi fintech cég, közben meg a supportja a legalja...
Viccen kívül: hova érdemes bejelentést tenni, ahol meg is tudják őket mogyorózni? Úgy látom, az MNB elég aktív volt az utóbbi időben, és korábban meg is piszkálták őket - ugye azóta vannak magyar leírások, de jó lenne, ha ezt a login (support) dolgot is lehetne finomhangolni.
-
válasz
üzenetére
Én ezt a számot ismerem 00353 1 436 9111. De sajnos megint átmentek bunkó üzemmódba, még mindig COVID-ra hivatkoznak ami egy ekkora cégnél a telefonos elérhetőséget nem kéne hogy befolyásoljon, ez már némileg túlzás.
így aki nem tud belépni az nem tudja felvenni a kapcsolatot velük. Próbálj meg Facebook-on rákérdezni ha sem üzenni, sem telefonálni nem lehet nekik akkor hogyan is lehet elérni őket.
Írok neki, de ha privátban elküldöd a PayPal azonosítót és a telefonszámot ahol el tudnak érni akkor megkérem őket hogy hívjanak fel. Engem nagyon bosszant ha egy szolgáltató nem érhető el egy olyan indok miatt, amit megfelelő munkaszervezéssel ki tudnának küszöbölni -
válasz
germinator66
üzenetére
Próbáld később vagy esetleg az Ír számot hívd. Lehet hogy a 9 óra is korai nekik, hiába akkortól írják.
-
germinator66
aktív tag
Próbáltam hívni őket, de azt mondja, hogy most nem tud kapcsolni emberhez, küldjek üzenetet stb. A kérdésem, hogy ez általános, vagy próbálkozzak később? A ciki az, hogy nem tudok belépni én sem a Telenor hiba miatt, és ilyenkor tudtommal üznetet sem lehet küldeni... A vicc, hogy direkt adtam meg alternatív telefonszámot, de azt meg nem lehet választani... Lehet, hogy a hiba nem a PayPal-nál van a konkrét esetben, de azért vicc, hogy ha bármi történik a telefonszámmal, nincs semmilyen alternatíva, csak a hívás, amit viszont a vírusra hivatkozva nem tudnak fogadni...
-
válasz
motorhead
üzenetére
Oké és a Szívesen segítünk link? Ott az elérhetőségük jönne elő.
De nézd meg ezt a videót 1'30" mp-től érdekes. Jelszó cserével megoldódott.
És ezt a linket használd belépésre. -
motorhead
aktív tag
-
válasz
motorhead
üzenetére
Be tudsz lépni a fiókodba? Ha igen ott nincs a jobb felső sarokban valami piros szám az üzenet résznél, nem irányít át másik, mondjuk adatbekérő oldalara?
Biztos téged nem tudnak azonosítani?
Ha nem kérnek igazolásokat, akkor próbáld meg kizárni a böngésző problémákat.Töröld a PayPal sütiket, ezután a böngésző gyorsítótárat és indítsd újra a böngészőt, ha van reklámblokkolód és azon nem engedted át a PayPal-t akkor azt állítsd le. Ha nem otthoni Internet vonalat használsz vagy az nem magánjellegű beállítású akkor a böngészőtől függően privát vagy inkognitó ablakot használj.
Nem jegyeztetted meg a belépési eszközöket és ez kimaradt ahol használnád? -
motorhead
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Tranzakciót szeretnék indítani, és azt írja, hogy :"nem tudtuk megerősíteni hogy valóban ön az" Eddig semmi bajom nem volt a PayPal-al. 14 éve változatlan minden beállításom, sms-ben jön egy bejelentkezési kód, azt is elfogadja. -
válasz
üzenetére
Oké, akkor ne hívd fel őket. Ezt kérdezted: Szóval ezt még meg lehetne oldani valahogy? Erre adtam javaslatot hogy miként lehet megoldani, az csak úgy megy ha kommunikálsz velük.
Az írásos kommunikáció egy felfüggesztett fiókkal nem fog menni, ezért javasoltam a telefonálást. Ennél többet én nem tudok segíteni. -
válasz
üzenetére
Nem tudom ki a telefonszolgáltatód így csak a sajátomat tudom írni a magyar számot hívva és szerintem 10 perc alatt lebeszélve a dolgot 40 Ft vagy 114,3 Ft.
Egyértelmű a felhasználói megállapodás, ha az abban leírt általad a regisztrációval elfogadott szabályt megsértesz akkor nem tekinthető pofátlanságnak az eljárásuk.
Mert mi van ha az automata védelmi rendszer tévedett? Ha nem sértettél meg semmit, akkor ha nem közlöd velük, akkor nem is fog rendeződni, így inkább azt javaslom hogy próbálj meg velük egyeztetni. -
válasz
üzenetére
Telefonálhatsz, de kevés a valószínűsége, a Felhasználói megállapodás alapján ilyen szituációnál (20 case ellened vagy nem tudom hogy miként érted, te indítottál 20 visszatérítési kérelmet pát napon belül, mert azért az is sok és én sem tudok ilyet elképzelni) nem oldanak fel semmit, de talán el tudod mondani hogy ezek miért voltak jogos vagy jogtalan case-ek ha ellened lett indítva.
Magyar idő szerint 09:00-17:30 munkanap, 00353 1 436 9111
Ez lenne a magyar ügyfélszolgálati vezetékes telefonszám: 1 777 7944 de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók: -
válasz
Boonen007
üzenetére
Nem kell módosítani nevet, ha eredetileg jól adtad meg first name = Imre, last name = Kakuja akkor jónak kell lenni, ha véletlenül felcserélted és nem így van, akkor sem a név miatt nem tudod hozzárendelni.
Persze a szerkesztés, edit link és a másodikat választva, csatolva egy okmányt és hogy miért akarod cserélni mehet a dolog, de csak munkanap foglalkoznak vele és nem igazán fogják érteni az okát.
Milyen számlát akarsz hozzárendelni? Az Összefoglaló 5. b pontra nézz rá és ha ott stimmelnek azok amiket csináltál akkor a számlahozzáadásod van blokkolva. Írni kell nekik és visszahívást kérni vagy hívni őket ahogy itt írva van hogy oldják fel a blokkolást. Írásban és beszédben is angol a nyelv. -
Boonen007
őstag
Sziasztok, volt egyetlen eladásom az Ebayen és paypallal szoktam intézni a pénzügyi részt PayPal-bankkártya megoldással. Ott is van a pénz a PayPal egyenlegemnel, viszont ugye hozza kene adnom Bankszámlát is, hogy az kerüljön a karytamra. De amikor hozza adnam nem Kakuja Imre van alul hanem Imre Kakuja, lehet ezért nem engedne, nevet kell modositanom?
-
törölt tag
A címben nincs ékezetes karakter.
A hibaüzenet akkor van, amikor mindent beírtam és a Confirm gombra nyomok.
FF alatt fura, hogy lejárati hónap és év helyett az email címemet húzza be alapból és a CVC kód helyére pedig a jelszót.
De ettől függetlenül sem Edge sem Chrome alatt nem megy.
Már kipróbáltam másik 4 DNS-t is, újraindítottam a modemet, routert és a gépet is. De több ötletem nincs.
Felhívom majd a bankot, hátha látnak valamit, de üfsz csak hétköznap van.
A kártyával fizettem boltban is és használtam elektronikus számlabefizetésre is, szóval ez a része megy, működik. -
válasz
üzenetére
Mikor jelenik meg a hibaüzenet? A címben ami hozzárendelődne nincs ékezetes karakter? A megye neve nem számít. A CVV kód az egyértelműen azonosítható a kártya hátoldalán. Volt már ilyen probléma is hogy nem egyezett azzal ami a banki rendszerben benne volt. Egyébként az Erste esetén van vásárlási limit 5 db az alap 1 napra.
-
válasz
üzenetére
Úgy értettem hogy a PayPal-ról törölve a kártya vagy még ott van? Mivel a számlaszámod nem változott amihez a kártyák tartoznak ezért törölni kellene a kártyát. Azután kilépni és törölni a FF-ből a PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárat újra indítva belépni és akkor hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest