Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroni
aktív tag
Sziasztok! Esetleg tud valaki nekem segíteni? Nem kaptam meg a rendelést ,de már egyszer lemondtam mikor egy hónap után még nem adta fel, de a fordító félre fordította az ebay meg visszaküldést kért! most újra kellene kezdenem, de az angolom nem javult! Esetleg privátba megkereshetne aki tud segíteni! Előre is köszönöm!
-
válasz
debian7
üzenetére
Már ott elhasalt a dolog hogy pénz nélkül akartad hozzáadni, az automata védelmi rendszer a többszöri próbálkozás miatt is letiltotta.
Azt azért nézd meg hogy tényleg aktivált és Netes vásárlásra beállítva a kártya, legyen rajta pénz és holnap délelőtt amikor működik a bank akkor próbáld meg újból. Lehet hogy csak a ami napra tiltotta le.
Ha ezek után sem megy akkor felkell hívni a PayPal-t és kérni segítséget a kártya hozzáadáshoz -
debian7
csendes tag
Először is, nézzétek el nekem, ha olyan kérdést teszek fel, ami esetlegesen ismétlődő, de nem igazán ismerem a topicot, 6-7 év alatt ez a második kérdése.
Szóval, a gondom a következő:
Van egy Paypal fiókom, amit már évek óta használok, eBay, Gearbest, stb. fiókkal összekapcsolva.
Eddig nem volt sem bankszámla, sem kártya hozzátársítva, befizettem a Paypal számlára x összeget, 2 nap alatt lekönyvelődött, utána el tudtam költeni az összeget.Most igényeltem a CIB Banktól egy VISA internet kártyát, azt szeretném a Paypal fiókomhoz társítani, de az istennek sem akar sikerülni!
Megadom a kártyaszámot, a lejárati időt, a CSC (ami ebben az esetben CVV) kódot, és azt a hiba üzenetet kapom, hogy:Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később.
A kártyán szereplő adatok rendben vannak, aktiválva van a kártya.
Gondoltam, az lehet a baj, hogy nincs rajta egyenleg.
Átvezettem rá először 500 ft-ot, gondolva, hogy akkor végre tudja hajtani a Paypal az 1 USD terhelést - jóváírást, de akkor sem sikerül.
Utána itt a topicban olvastam, hogy minimum 1000ft legyen az egyenleg.
Jelenleg 1123 ft.
De így sem sikerül...
A lakossági folyószámlánkhoz tartozó bankkártyát minden további nélkül tudtam társítani, az is VISA kártya.
A topic leírásban is az szerepel, hogy küldéshez - fogadáshoz elfogadja a Paypal a VISA kártyát.
Lövésem sincs, mi lehet a probléma!A hibát tapasztalom a Paypal app-ban és webes felületen is.
Valaki tud segíteni?
Várom a segítséget előre is megköszönve!
A fenti képen látható a hibaüzenet.
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Banggood vásárlással PayPal fizetéssel kapcsolatban!
November 19.én vásároltam a Banggood oldalról két terméket. Egy 3d nyomtatót és egy cnc gépet.
A cnc gép megérkezett időben, viszont a 3d nyomtató sehol!Rengeteg levelet váltva a Banggoodal és a Paypalal is azt hozták ki az egészből, hogy megkaptam a csomagot. Sajnos a csomag nem érkezett meg, karácsonyi ajándék lett volna!
Kaptam egy üzenetet a PayPaltól miszerint
"
Megkaptuk a következő napon benyújtott reklamációját: 2019. december 14.
Megvizsgáltuk az esetet, és elutasítjuk a reklamációt. Azért döntöttünk így, mert megkaptuk a kereskedőtől a szállítmány követési adatait, amelyek azt igazolják, hogy az árut kézbesítették Önnek."A DHL oldalán látni, hogy a küldeményt Romániába szállították le és nem magyarországra!
https://www.logistics.dhl/de-en/home/tracking/tracking-parcel.html?submit=1&tracking-id=CP007558575DEAz lenne a kérdésem, hogy mit tudok tenni az ügyben?
A fiamnak lett volna karácsonyi ajándék és nem volt olcsó!Kérem aki tud segítsen!
-
válasz
bostone
üzenetére
Mindkettőhöz van topik, a használatuk nem problémásabb a PayPal-on, de bővebb tapasztalat a kártya használatról a topikokban
Revolut topik linkje.Ha a neveden van a kártya hozzáadhatod, ez azért lényeges mert néha kérik ezt is igazolni. Amiket hallottam az hogy néha a fizetés és refund körül vannak problémák, Revolut esetén a refund néha hosszabb idő mint egy normál banki kártyás fizetés esetén.
Az kell megnézned hogy a bankod kártyás deviza árfolyama (általában a deviza eladási) mennyivel kedvezőtlenebb, mint a másik kettő kártyáé.
Az hogy bankodnál mennyibe kerül a netkártya és megújítása és ha kevesebbre jön ki hogy Revolut kártyával fizess, akkor azt használd, a banknál meg mond le a netkártyát, mert felesleges fenntartani, főleg ha nem ingyenes.
Azt én nem tudom hogy Revolut vagy Curve kártya esetén hogyan működik ez az új bank jóváhagyosdi dolog, az is befolyásolhat vásárlást.
Viszont a bankszámláik nem adhatóak hozzá a PayPal-hoz, tehát arra pénzt nem tudsz kiküldeni az egyenlegedről. Ahhoz a jelenlegi magyar bankod pénzforgalmi számlája használatos. -
bostone
addikt
Nagyon köszönöm, így picit nyugodtabb vagyok.
Más.
Az utóbbi időben egyre több "kártyás hirdetés" landol a kijelzőmön. A curve vagy revolut használható, megadható paypal számla alá? Van előnye vagy hátránya?
Tüzetesen nem néztem utána, de érdekel, hogy tapasztaltabb felhasználók, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. -
válasz
bostone
üzenetére
Egy pillanat a kártyás fizetés az egy másik dolog. Akkor is banki utalás történik, csak te a kártya segítségével utaltatod el a vételárat a bankszámládról a kereskedőhöz pár nap múlva.
Persze a bankod az "lefoglalja", zárolja a pénzt, hogy legyen fedezet, ne menj mínuszba.
A pénz visszajövetele mivel ismert a bankszámlaszám az utalással fog történni.
A netes, virtuális kártyák számlái is egy fő számlához -pénzforgalmi- kapcsolódnak és így áttételesen csak lehet fogadni pénzt.
A kártyás vásárlások sem azonnal teljesülnek a banki utalások időbe telnek, így van ez visszafelé is.
Az hogy a PayPal kártyára küldést ír az nem szó szerint értendő. -
bostone
addikt
Ezt a számlát, illetve kártyát az internetes vásárlások okán tartom fenn. Akkora összeggel töltöm fel, amennyi éppen szükséges. Még sosem utalt rá más személy. Azt gondoltam az okozza a problémát, hogy nem képes fogadni idegen forrásból.
Tehát, várjak és, ha nem történik semmi pár napig aztán lehet aggódni.
-
válasz
bostone
üzenetére
Segítség az Összefoglalóból:
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni. -
bostone
addikt
Sziasztok!
A paypal fiókomhoz egy otp virtuális kártyát adtam meg. Ma kaptam vásárlásból való visszatérítést, amely a paypal szerint erre a kártyára megtörtént, viszont én nem találom ezt a tranzakciót és a pénzt sem. A paypal pénztárca is üres.
Hol lehet a gond? -
Antonio
senior tag
Sziasztok, lassan 10 éve regisztráltam PP-ba, de nagyon ritkán használtam és akkor is csak netes vásárlás.
Pár napja én kaptam rá pénzt 150 eHUF, amit szerettem volna átutalni a saját bankszámlámra. hozzá is adtam folyószámlámat, de nem sikerül az átutalás, ezt a hibaüzenetet kapom
"
Probléma merült fel
Jelenleg nem tudjuk átutalni a pénzt a bankszámlájára."De hogy mi a probléma azt nem írja.
Erste -be akarok utalni 150e HUF -otIrtam pp help desken keresztül, azaz FAQ ban végig zongoráztam mit kell tenni és ahol elakadtam ott felajánlott 100 karakternyi helyet a probléma leírására, ami épp elég volt arra hogy beírjam a hibaüzenetet.
Valami ötlet?
köszönöm a segítséget
-
-
-
válasz
Irvine81
üzenetére
A Telenor a szolgáltatód, a számtól függetlenül.
A jelszó csere jóváhagyása is sms-ben végződik általában, nem mindig kérhető az e-mail jóváhagyás, ha a belépési sms nem jön meg akkor ez sem fog megérkezni.
Így bonyolultabb levenni a védelmet, mint amikor meg van az eredeti belépési lehetőséged az eredeti jelszóval. kikapcsolják és be tudsz lépni,nálad ezután még kell egy kört futni egy belépési jelszóért.
Ha nálad is gond akkor az lesz amit írtam, de nagyon nehéz meggyőzni az ügyfélszolgálatos embereket hogy hibásan is működhet a rendszerük és rábeszélni őket arra hogy a műszakiak is dolgozzanak már egy kicsit. -
Irvine81
csendes tag
Én ugyanígy vagyok, hogy nem kapom meg az sms-t a belépéshez. Tegnap és ma is próbáltam. Telenor a szolgáltató de 70-es az előhívóm régi számhordozás miatt. Ez számíthat valamit?
Én kértem tegnap jelszó cserét mert nem tudtam belépni, úgy gondoltam úgy hátha be tudok
Az okozhat valami gondot?
Köszi!
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Talán jelentkezik valaki aki náluk van, hogy be tud-e lépni.
Annyit azért tegyél meg hogy böngészőn keresztül próbálj belépni, de ha nem jön meg az sms akkor egyenlőre hagyd. Előtte annyit tegyél már meg a hogy a telefon csak 2G-n működjön.
Holnap 9:00-tól tudod a PayPal-t hívni és kapcsoltasd ki az sms belépési védelmet átmenetileg.
Viszont nem tudom hogy most van-e Telenornál működő ügyfélszolgálat, de célirányosan rá lehetne beszélni őket hogy a műszakiak ellenőrizzék már le azt, hogy az sms küldő rendszerük nem blokkolja-e véletlenül a nem telefonokról érkező sms forgalmat. A másik két szolgáltató esetén is ez volt gond, nem valószínű hogy az övék nem képes ilyenre. -
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ki a telefon szolgáltatód? Mert esetleg tudjuk ellenőrizni hogy mi megkapjuk-e. A másik dolog hogy van amikor nem a PayPal miatt nem kapod meg, előfordult már hogy nagy tagadások után (Telekom és Vodafone) derült ki hogy az sms szerverről érkező üzenteket nem továbbította a rendszer, mert nem "telefonról" jöttek.
Ha PayPal-nál van hiba ők 1-2 órán belül megjavítják.
Remélem az meg mindenben nem kértél jelszócserét? -
Hali
Pár napja nem érkezik meg a telefonomra a megerősítő sms a PayPal-tól. Nem változott semmi adatom se a számom, se a telefon se semmi. Nem tudtam megrendelni banggood-on a cuccot, buktam egy 20%-os kupont. A telefonon lévő alkalmazással sem tudok belépni, már 3 napja nem jön sms. Már rányomtam az újraküldésre is meg minden. Wtf? -
mufi
senior tag
V/,
visszaterve wgy regi dologra. A paypal meg mindig visszatartja vagyis az ebay azt a 300 euro osszeget. Gondolom a vevot mar refundoltak, de akkor a rendszer miert mutatja azt, hogy "hold", miert nem torlik a tranzakciot? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 180 nap utan jovairjak az osszeget.
-
takatsa
csendes tag
Hát, tényleg ez volt a gond. 2 terméket szerettem volna eladni, és a két termék együttes összege túllépte a havi keretet. Csökkentettem 1 termék eladására, és így sikerült a hirdetés feladása.
Köszönöm szépen a segítségedet. -
válasz
takatsa
üzenetére
Ha erre rákattintasz Einmalzahlung für Gebühren ott azonnali számla fizetőeszközként a kártya lesz, az úgy jó.
Nálam kártyára tudnám átállítani a Automatische Zahlungsmethode-t.
Magyar lakcím van megadva az eBay-en és a vevőknek engedélyezve van a PayPal?
Ha igen akkor a beállítások jók.
Ne haragudj, most figyelmesebben olvastam el amit írtál, 500 $ a kezdő szint a 890 € az sok.
Nézd meg mennyit ír a Mein eBay, Verkaufen - Übersicht és a Monatliche Verkaufslimits-nél. Az ottani limiteket nem lépheted át. Ha 500 $ akkor 446 € a vége kb. -
takatsa
csendes tag
Köszönöm a részletes útmutatást. Átrágtam magamat rajta.
Ahogyan leírtad, a paypal verifikáció rendben van, ugyanaz a szöveg jelent meg, mint amit te bemásoltál.
Viszont a probléma az, hogy az Automatische Zahlungsmethode - Kreditkarte-ra van állítva, és ha az Andern-re lépek, akkor a paypal lehetőséget nem kínálja fel, csak a Lastschrift-et és a Kreditkarte-ot.
Van egy egyszeri fizetés (Einmalzahlung für Gebühren), ott a Paypal van elsődlegesnek beállítbva. De az automatikusnál a Paypal opció me, jelenik meg, így nem is állítható be. -
válasz
takatsa
üzenetére
A PayPal fiókodhoz van bankkártya hozzárendelve? A bankszámla is célszerű lenne, bár nagy jelentősége most még nincs. Egyébként a Paypal felé már leigazoltad a személyazonosságodat?
A gond az hogy a német eBay az bankszámláról fogadná az eBay számlák kifizetéséhez a pénzt és magyar fiók esetén ez nem áll rendelkezésre.
Ha belépsz a német eBay-re, menj a Kontoeinstellungen menübe - a neved alatt jön elő -, középen a Zahlungen résznél a PayPal-Konto.
A Kaufen bei eBay-nél a PayPal e-mail címed hozzá kell hogy legyen rendelve az eBay fiókhozAz eladási sor végén van ez a szöveg: Einstellungen bei eBay ansehen und aktualisieren. Ez elvisz a vevők fizetési lehetőségeinek beállításához ott a PayPal-nak engedélyezve kell lenni.
Ezután kellene megpróbálni a Werden Sie verifiziertes PayPal-Mitglied! gombot Nekem erre kiírja azt amit alább látsz, neked is ekkor jó a dolog
-
takatsa
csendes tag
Köszönöm a gyors választ. Ezek szerint van remény.
Hülye fejjel ebay.de-n regisztráltam, vagy 15 éve, de ebay.com-ot, vagy ebay.co.uk-t használom. Számtalan vásárlásom volt, és a paypalt használom ebay-on kívül is, tehát utalások is érkeznek hozzám, és soha semmi problémám nem volt.
Ebay.com-on adtam fel a hirdetést. A kilistázáskor átirányított az eba.de-re, ahol a következő üzenetet kaptam:
Anhebung der Verkaufslimits beantragen
Wenn Sie mehr auf eBay verkaufen möchten, bestätigen Sie bitte Ihre Bankkontodaten in PayPal. Mehr zum Thema Und so funktioniert's
1. Loggen Sie sich bei PayPal ein oder erstellen Sie ein PayPal-Konto, wenn Sie noch keins haben.
2. Geben Sie Ihre Bankkontodaten in PayPal ein, sofern noch nicht geschehen.
Befolgen Sie die Anweisungen, um Ihr Bankkonto zu bestätigen.
3. Durch Klicken auf Weiter erklären Sie sich damit einverstanden, dass Ihre Bankkontodaten an PayPal weitergegeben werden.Ezután átirányít a paypalra, ahol a következő felirat fogad:
The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Thailand, United Kingdom and United States.És innen nincsen már tovább, nem kínál fel semmi lehetőséget.
Az a furcsa, hogy vásároltam én már 1200 EUR-ért is (profi mikrofont) USA-ból is, és Svájcból is, ebay-paypal segítségével. De úgy néz ki, hogy hasonló volumenű (890 EUR) eladást nem engedélyez magyarországi regisztrációval. Ez azért szerencsétlen dolog, mert Magyarországon reményem sincsen eladni egy ilyen árkategóriájú, feleslegessé vált profi mikrofonpárt.Természetesen ebay.de-n is megkiséreltem az áru feltöltését, de ugyanez lett a végeredmény.
-
válasz
takatsa
üzenetére
Nem, ilyen nincs. Nekem is magyarországi minden és bármelyik eBay oldalon adhatok fel hirdetést
Melyik eBay oldalon akarsz hirdetést feladni és melyik az alap eBay regisztrációd? Össze kellene rendelni a két fiókot és az eBay-en megadni hogy a PayPal lesz a díjak levonásának fedezete. A PayPal fiókod az megfelelően eligazolva? -
takatsa
csendes tag
Évek óta vásárolok ebay-n és van hozzárendelt paypal fiókom. Most következett be az a pillanat, amikor valamit el szerettem volna adni. Kitöltöttem a termékfeltöltési űrlapot, majd az ebay a paypal fiókomba irányított, ahol azt az üzenetet kaptam, hogy Magyarországról regisztrált paypal fiókkal nem kezdeményezhetek eladást.
Ez lehetséges? -
peu407
senior tag
Sziasztok. A következő megoldásra váró feladat lenne a paypallal: hónapokkal ezelőtt korlátozták a fiókomat, mondván gyanús eset történt. No ez baromság! Hosszú évek óta használtam a paypalt eddig az esetig. Lefénymásoltam a személyes okirataimat plusz egy a lakcímemre szóló közüzemi számlát és a kérésüknek megfelelően feltöltöttem a paypalnak. Le is ellenőrizték, de a mai napig nem oldották fel a korlátozást! Hiába írtam nekik többször is angolul, magyarul, csak sablonszövegeket írnak ,nem történik semmi érdemleges. Mit tegyek,mit javasoltok?
-
mufi
senior tag
Probalom a revolut kartyamat linkelni paypalhoz, de sem a virtualisat, sem a fizikait nem engedi, azt irja, hogy ez a kartya mar linkelve van egy masik accounthoz - ami igy nem igaz, mert egy elozo accountnal hasznaltam egyszer, de aztan toroltem, sott, zaroltam azt a regi accountot is.
Mi lehet a gond, miert nem fogadja el sem a fizikai kartyat sem a virtualisat (peddig abbol mar ketto ujat csinaltam....)Koszi elore is.
-
válasz
Ironfist77
üzenetére
Ők is azt szeretik mint néhány más szolgáltató hogy bankkártya legyen hozzárendelve a PayPal fiókhoz, így érzik biztosítottnak hogy a havi díjat, nem csak az elsőt, le tudják vonni -persze abba ne menjünk bele hogy netkártyák esetén ez nem igazán van így-
A PayPalhoz küldenek hogy ebben a régióban mi az elfogadott fizetési mód, de a fizetési kliensben ők állították be a kártya ellenőrzést, így az nem fog változni. De legyen úgy ahogy írják és a PayPal igényli.
If you do not have enough money in your PayPal account to pay your monthly Netflix charge, PayPal will attempt to take the money out of a linked bank or credit card account.Nézd meg hogy ha a 2490 Ft duplája van az egyenlegen akkor elfogadja-e.Bár ezt nem tudom hogy nettó vagy bruttó összeg.
De mivel ez alábbi jelenik meg lehet hogy 3990 Ft-ot a szükséges pénz az egyenlegenMég annyit hogy a PayPal fiók esetén más lehet a helyzet ha személyhez kötött -okmányokkal igazolt-, azután is kérik azért a bankkártyát, de az igazolt fiók az inkább megfelelő a fizetésekre.
-
Ironfist77
csendes tag
Sziasztok!
Rendelkezem PayPal fiókkal, azonban bankkártyát nem adtam hozzá, és ezt nem is szeretném a jövőben sem. Elő akartam fizetni PayPallal a Netflixre, de amikor a fizetésre kerülne sor (most az első hónap ingyenes, de azért a Netflix próbaképpen zárol egy havi összeget a számláról) kéri, hogy adjak bankkártyát a PayPal fiókomhoz. Nem értem, hogy erre miért van szükség, hiszen a havi díj összege a PayPal fiókomon rendelkezésre áll.
Kérdésem az lenne, hogy mit kellene beállítani, hogy működjön a dolog (egyáltalán az eladónak mi köze van hozzá, hogy van-e társítva bankkártya a fiókhoz vagy nincs?).
Köszönettel. -
válasz
Corleone33
üzenetére
Ja értem, az mindig banki munkanap, nézd meg a bankod hogyan működik könyvelésileg az ünnepek alatt. A december 31 az nem lehet érvényes, esetleg 30-án könyvelnek, a másodika is inkább 3.
De eddig nem dátumokat írt, hanem munkanapokat., nincs is ráhatásuk a dologra. A múlt hónapban küldtem és nem volt pontos dátum. -
válasz
Corleone33
üzenetére
Milyen beérkezési idő? Nem egészen világos a kérdésed, hiszen ők csak pénzt kezelnek, semmi közük a szállításhoz, nem foglalkoznak vele. Ahol vásároltál az ottani szabályok érvényesek a szállításra.
Ha meg a beírt nyomkövetési számmal kapcsolatos akkor inkább egy általános keresővel tájékozódj. -
Corleone33
senior tag
Paypalnál a várható beérkezési idő mennyire pontos?
mert itt két tranzakciónál is dec 31-et ír ki meg egy másiknál január 2-t
-
válasz
decoNTANK
üzenetére
Az automatikus válaszra kell lényegében ugyan azt szöveget elküldeni válaszként, mivel nem oldódott meg a probléma a lehetőségektől. Van rá utalás a szövegben.
Egyébként milyen banknak a számlájáról van szó?
Ha később sem sikerülne, mert tényleg érdemes máskor is próbálni (böngészőben érdemes próbálni, ne legyen reklámblokkoló és süti tiltás, néha jobb az angol nyelvű felületen) akkor telefonon kel felhívni őket, a magyar telefonszámon nekem nem vették fel, de az írországi munkanapokon elérhető és tudnak segíteni. -
decoNTANK
csendes tag
Sziasztok
Először kaptam pénzt paypalra,amit szeretnék kivenni,de nyilván semmi nem ilyen egyszerű.
Mikor hozzá akarom adni a bankszámlám:
Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később.
Mikor próbálok a supportnak irni emiatt:
Sajnáljuk,nem tudjuk megerősíteni,hogy tényleg te vagy az.
Supportnak sikerült az add money szekcióban írni...kaptam egy automatikus válasz,ostoba google fordítós magyarral,nem a kérdésemre válaszolva.
Ötletek,teendők? -
válasz
ptesza
üzenetére
Magyarként még nem használhatsz PayPal-t, többször linkeltem már a Google Play országonkénti fizetési lehetőségét, csak az oldalukon kell egy kicsit keresgélni.
De mivel még a hónap elején volt és így gyorsan előkerült, itt a linkjük.
Ha országot váltasz Hungary-ról akkor egyértelmű hogy hol áll rendelkezésre PayPal is.
A trükközések nem müxenek. -
ptesza
senior tag
Google Play áruházban szeretnék Pay-Pal fizetést megadni.
A fizetési lehetőségeknél nem is szerepel, amíg nem használok VPN-t. (pl. Germany vagy UK.)Ezt a hibát dobja:
A PayPal-fiók országa különbözik a fizetési profilban megadott országtól. Kérjük, válasszon másik fizetési módot. [OR-IMPRS-01]A magyarok ki vannak tiltva? Márpedig a Google nem fogja eltárolni a bankkártya adataimat...
-
válasz
Surci1
üzenetére
A bankodnál, gondolom bankkártyával fizettél, azt nézd meg a hogy az utolsó 4 számjegy amit látsz a PayPal-nál az egyezik-e, ha igen akkor az simán ment vissza arra a bankszámlára amihez tartozik a kártya. Hitelkártya esetén lehet hogy trükkös a vissza könyvelés, de ez megint a bankod tudja.
Az biztos hogy a pénz december 20-24 közt megérkezett a bankodba, az hogy ők miért nem könyvelték az megint más dolog.
Tehát az is lehet hogy ma könyvelnék, de karácsony van. És 21-22-én sem dolgozott a bankod. Nézd meg hogy 27-én dolgoznak-e, vagy mikori az első banki munkanapjuk mostanában.
Véleményem szerint a jelenlegi körülményeket figyelembe véve várjál türelmesen. -
Surci1
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre, tanácsra lenne szükségem. Kaptam egy teljes refund-ot, ami dec 19.-ei dátummal + összegként dollárban szerepel a paypal fiókom tevékenységei között. Ma is beléptem a K&H e-bankba de az összeg még nem érkezett meg. Volt már több refundom is az elmúlt években, de általában 2-3 nap alatt mindig visszaérkezett a banszámlára az összeg.
Mennyi szokott lenni a max átfutási idő? Meddig várjak türelemmel? Ha esetleg valami gond van akkor az a bankomnál lehet vagy a paypal-nal?
Lehet butaság, de lehet az probléma hogy hitelkártyával fizettem anno és oda nem tud visszamenni a pénz? -
Darko_addict
őstag
@Zeki és @V/
Rendben, köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
válasz
Darko_addict
üzenetére
Teljesült a vásárlás azon már nincs mit védeni, az hogy neked nem felel meg a tartalma nem a PayPal-ra tartozik, rád és az eladóra. Tőle kérd vissza a pénzt. Biztos van valami lemondási szabályozása, pénz visszafizetési garanciája. Ehgyáébként is ezt a javasolt sorrend a PayPal részéről. Az eladóval eygezkedni, aztán ha nincs megegyezés akkor fordulni hozzájuk.
Ott link az Összefoglalóban a szerződési feltételekhez, de szerintem ere jogalapot nem fogsz találni a dispute-hoz, hogy nem tetszik. -
-
izmike
tag
Sziasztok
Vásároltam egy telefont. Nem az jött amit kértem hanem egy feleakkora értékű. Paypalon dispute ahol részleges visszatérítést ajánlott az eladó. Írtam neki hogy elfogadom. Erre elküldte ajánlatban és ott az van írva hogy elfogadás és a vita lezárása. De ha elfogadom és lezárom a vitát mi a garancia arra hogy el is küldi a pénzt?
Köszi a segítséget! -
Zeki
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
Szerintem így jártál. Lemondod és tanulópénz. Mivel a teljes tartalomhoz hozzáfértél, így nekik jár a pénz. Te meg vásárlás előtt olvass fórumokat, kérdezz.
Kisebb az esély haszontalanért fizetni.
A trustpiloton tudod értékelésben lehúzni az oldalt. -
Darko_addict
őstag
Sziasztok! A korlatozott vagy egyenesen nem biztositott buyer protection `digital goods and services' korben az eladonak vagy a vasarlonak kedvez? Habar a definicio neveben benne van a 'buyer' szo, forumozas kozben olvastam ezt is, azt is. Elofizettem egy oldal tartalmanak premium tudasbazisahoz, de 2 het mulva ra kellett jojjek, hogy teljesen haszontalan, egyenesen felrevezeto butasagok vannak benne, csak az ingyenes resz nagyon szep es biztato volt... Jo volt a korites, de korvonalazodott, hogy nemikepp az is manipulalt informacio volt, igy mara az egeszrol negativ velemennyel vagyok. 10 ezer Forint havonta, es 2 het telt el. Van lehetosegem refundert folyamodni PayPal-on keresztul ebben az esetben, jobban mondva, lehet eredmenyes? A vasarlas szamla elleneben tortent, digitalisan PayPal-on kiallitott szamla volt. Koszonom!
-
agroman
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
hat a paypalnal vannak jobban valto cegek..
az otthoni banki viszonyokat te ismerheted, ahhoz nem tudok hozzaszolni.
ha nem nagyon akarod kulfoldi devizaban sokaig tartogatni, hanem rogton hazakuldeni, akkor talan a revolut es a transferwise is szoba johet. mindkettorol bizonyos korlatokkal de ingyen tudod ATM-bol otthon kivenni.. revolutrol meg eleg jo konverzioval is. -
válasz
Armagedown
üzenetére
Az alap limit 2500 € éves szinten. Ha leigazolod a személyes adataidat, adsz hozzá bankkártyát is akkor nincs éves pénzforgalmi limit semennyi.
Ha bevételként jön és nem személyes tranzakció akkor díjat vonnak a pénzből 2500 € éves forgalomig a küldő országától függően 3,4-5%+0,35 €, 2501-10000 € 2,9-4,9%+0,35€ (román PP fiókról van szó)
Meg kell nézni hogy bankod mennyiért könyveli át a devizákat és milyen árfolyamon lej-re, ha arra kéred és úgy összehasonlítani. -
Armagedown
őstag
válasz
agroman
üzenetére
Átalában dollár, euro, de van aki indiai rubelben vagy kanadai, ausztrál dollárban fizet.
A pénz az oldalról a Paypal fiókomba szeretném utalni, ha pedig kpban volna rá szükségem, akkor előtte átutalnám a rendes bankszámlámra, Romániában élek, szóval lejben fogom elkölteni, ha már a számlámon van. -
agroman
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
milyen devizaban kapod a penzt, miben szeretned elkolteni es hogyan..
-
Armagedown
őstag
Mekkora pénzforgalom a megengedett egy átlag fiókban?
Semmi illegálisat nem akarok csinálni, szabaduszóként szeretnék dolgozni és a pénzt a Paypal fiókomra utalnám.
Egyáltalán érdemes-e ilyet csinálni az esetleges díjak miatt, vagy közvetlenül a bankszámlámra kérjem az utalást? -
válasz
bobek72
üzenetére
Azt amit előzőleg bankkártyával fizettél és később lett visszatérítve? A legutóbb előtt nem kaptál?
Akkor ez egy piros pont nekik, bár a devizaárfolyamuk miatt meg kettő fekete pont kapnak.
Akkor módosítom a hsz tartalmát:
A legtöbb bank nem, kivéve a Budapest Bank, ha olyan az sms értesítői csomag hogy minden egyben értesítenek.
Bár igazából nem véletlenül nincs benne, mert egy utalás sztornó lenne a szituáció és azt "késleltetve" nehezebb könyvelni. -
válasz
oil120
üzenetére
Nem egészen értem. Honnan és mit akarsz visszaigényelni?
A 4800 Ft az egyenlegeden van, azt ki tudod küldeni a bankszámládra, lásd Összefoglaló, 5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Transfer money (Pénzátutalás) menüponttal.
A Brag 26,95 fontja meg mivel gondolom bankkártyával fizettél az ment a kártya mögötti bankszámlára, ha rákattintasz erre a tételre akkor írja is hogy továbbítva az x-9999 számú kártyára. Úgy november 15-ig meg is kaptad.
Egyiknél neked kell csinálni valamit, a másik meg automatikus.
De törlöm, mert túl sok magán információ olvasható. -
-
válasz
rudi666
üzenetére
Nem igazán tudlak már követni. De röviden ha Szlovákiában élsz, az ottani lakcímet le tudod igazolni, (közüzemi számla, bankszámla kivonat a címmel, szlovák szig mindkét oldala) akkor készíthetsz egy ottani PayPal regisztrációt, de nem lehet azonos kategóriája a magyarral, ha személyes lenne mindkettő, akkor abból csak egy lehet, így a magyart törölnöd kellene.
Ha magyar regisztrációd van, akkor csak egy forintos, a saját neveden lévő bankszámlára lehet kiutalni. A PayPal magyar felhasználóknak az Unicredit banknál egy forintos számlát biztosít a pénz ki és bemozgatásához, ez forintot fogad és küld.
A bankkártya csak fizető eszköz magyar fiók esetén, arra pénzt nem lehet küldeni, arról csak leszedi a pénzt.Szlovákiában valóban € van, de ott szlovák lakcímen élő személy regisztrálhat. Egy magyar fiókot nem fognak átírni más nemzetiségűnek, ha kiköltöznél Szlovákiába tartósan, akkor ott új PayPal regisztrációt kell csinálnod.
A szlovák regisztráció esetén lehet bankkártyára pénzt kiutalni, de az hogy a Revolut kártyát elfogadná a rendszer az nem valószínű, angol fontos kártyának érzékeli nem €-osnak.Szabályszegéshez meg ne kérj, ne adj ötleteket mert azt a hsz-t akkor törölnöm kell.
-
rudi666
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is nagy erőkkel keresem a megoldást arra, hogyan tudnák kevésbé "gyilkos" árfolyamon kihozni pénzt paypalról.Perpillanat ott tartok hogy írtam a supportnak, állítsák át az országot szlovákra.
(nevetséges, de ott engedélyezett a jóváírás bank kártyára is, míg magyarországon kizárólag számlára)Revolute virtuális kártyát csatoltam, deviza euróra átállítva, ide ki lehetne hozni a pénzt a Revolute árfolyamán.
Most ott tart a dolog, hogy csatoljak valamit amivel igazolom a nemzetiséget

Néztem, nem csak személyit engedélyeznek, mivel lehetne megtrükközni a dologt

Nyilván nem állok neki szlovák személyit fotoshoppolni

(transferwiset próbáltam anno, azt a kiskaput már régen bezárták.)
-
válasz
nagyi2k
üzenetére
Már nem írják hogy csak angol a kapcsolattartási nyelve, mert néhány hülye ezt is kifogásolta a GVH-nál , de többen beszélnek, olvasnak angolul az írországi ügyfélszolgálaton, mint magyarul. Egyébként nem sokat kell írni, azt hogy nem oldódott meg a probléma.
Egyébként a magyar telefonszámukon én eddig senkivel nem tudtam beszélni, ezek magyar nyelvű megnyilvánulásaik csak hülyeségek. -
nagyi2k
tag
Sziasztok!
Van egy függőben lévő esetem, ami azóta sem oldódott meg. A paypal emailben jelezte is, hogy 3 napom van, reklamációvá minősíteni. Ezt magyarul tette. Ha felminősítem, akkor a leírásban írhatok magyarul - könnyebb lenne- vagy maradjak az angolnál?
Üdv.: nagyi2k -
válasz
gyulaszu
üzenetére
Idéztem az adott oldal szabályát:
Note: Paying from PayPal balance directly is only supported if a valid Credit/Debit or bank account is also linked to your PayPal account!
De akkor itt a nyersfordítás:
Fizetés a PayPal egyenlegről közvetlenül csak akkor támogatott, ha a credit / debit kártya vagy bankszámla is kapcsolva van a PayPal számlához!
Nem elegendő a pénz az egyenlegen, más feltétel is van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest