Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OTP webbanknál nem látszanak a külső terhelések semmilyen lekérdezésnél (a hóvégi számlakivonat kivételével), így nem igazán tudom, hogy kellene érvényesíteni a webkártyámat PayPal alá, ahol ugye kellene a terhelés során használt azonosító 4 számjegye. Használ vki OTP-s webkártyát PP alá? Hogy oldotta meg a regelést?
-
Hintalow
senior tag
válasz
CloZee
üzenetére
Ez ilyen sajnos, nekik van egy szabályzatuk, amit követnek, abba meg nem mindig illeszthető bele a sok világszerte működő bank ezerféle rendszere

Minden bank tud kiállítani igazolást utalásról, abba olyan adatok kerülnek bele, amit te akarsz, és gond nélkül kiállítják angolul is, csak ez már nem az ingyenes kategória. -
CloZee
aktív tag
A paypal magánszemélyes ügyfélszolgálata valami rettenetesen nevetséges.
Kérik az utalásról a bizonylatot angolul, mondom nekik csak (magyarul) így tudom adni, mert ezt lehet letölteni pdf-ben a bank weboldaláról (nem nehéz kitalálni mi mit jelent). 10 email után sikeresen felfogja az ügyfélszolgálatos, hogy ez van, nincs más.
Ez után azzal van a gondja, hogy nincs az elküldött bizonylaton rajt a nevem, egyenlőre 6 email alatt nem sikerült megértetnem vele, hogy csak így lehet elküldeni, mert nincs más. Előbb írtam neki, hogy tudok-e mással beszélni rajta kivül, válasz "No.". Persze a képernyőről fotózott tranzakciót meg nem fogadta el. -
adamm001
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy gitárom, amit feltettem jofogásra, hogy eladjam.
Jelentkezett rá egy csaj amerikából, hogy elvinné, csak csináljak paypalt, aztán fizet.
Csináltam paypal számlát, kaptam is egy e-mailt, hogy megkaptam rá a pénzt (a gitár árát+szállítási költséget).
A számlámon nem jelent meg a pénz.
Azt írta a csaj, hogy akkor lesz rajta a pénz, ha elutalom a szállító cégnek a 65000 ft szállítási díjat western unionnal, aztán utána egyből látni fogom a számlámon, hogy megkaptam a teljes árat. Utána küldi a szállító céget és jönnek a gitárért.
Na most nekem ez így kicsit bűzlik, bár lehet, hogy én vagyok túl konzervatív.
Írtam neki, hogy inkább hagyjuk az egészet.
Erre azt írja, hogy ő már elküldte a pénzt, mindenképpen utaljak, nem tudja így visszakérni a pénzét.Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Nyugaton ez így működik? Szerintetek mit kellene csinálnom? Tényleg nem tudja visszakérni a pénzt?
Köszi előre is!
-
Kernel
nagyúr
válasz
aftercooler
üzenetére
Ha a befizető neve azonos a PayPal regisztrált névvel, akkor nem kizárt, hogy több számláról is lehet utalni. Már csak azért is, mert nem ritka eset, hogy valakinek több bankszámlája is van (mint nekem is). Nem hinném, hogy a PayPal ennek útjába állna, miután ez nem illegális, pénzmosásra sem ad lehetőséget.
Csak az nem jó, amikor egy bankszámla már társítva van egy PayPal-fiókhoz, olyankor ne akarjunk másik fiókba utalni, mert nem oda fog menni, hanem a társított fiókba, egyedi azonosítót ignorálja ilyenkor.
Unicredit személyes befizetés külön téma, itt a topikban is valakinek működött, valakinek problémája is volt vele. De a problémás esetnél is például épp a személyi igazolvánnyal, vagyis a névazonossággal volt valami gond.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aftercooler
üzenetére
Szia!
Szerintem ezek fentebb meg lettek már válaszolva, néhány nappal ezelőtt, bár az elsőt lehet nem Te kérdezted!
Befizetni állítólag nem lehet, csak utalni, ha szerencséd van, vissza fog menni a befizető lakcímére az összeg! Ez persze idő, majd viszi a postás...
Ilyen opció nincs, elsődlegesen PP balansz fogy el, aztán húzza a hozzákapcsolt kártyát!
-
aftercooler
aktív tag
Hali!!
Ha készpénzt utalok a bankból nem saját számláró és nem saját bankból ,hanem készpénzt fizetek be a paypal számlára erre:

Akkor tényleg elveszik az az összeg és nem íródik jóvá a paypalomon?
A budapest banknál vagyok, és ez a számlám van összekapcsolva a paypalommal, én pedig az unicredit bankból fizettem be készpénzt a paypalra.(És Hogy kell beállítani, hogy ne a PayPal balance -ről, hanem a hozzákapcsolt bankszámlárol vonjon le pénzt?
Mert ezt még mindig nem értem.
) -
Blaize
csendes tag
Hello!
Csak tájékoztatás jelleggel érdeklődnék, hogy volt egy elindított panaszom, amiről a paypaltól egy ilyen üzenetet kaptam "We'll contact you with any developments or if we require additional information from you by Jul 1, 2014."
Ezidáig nem kerestek további adatokért, így nem tudom, hogy most jó úton haladhate a dolog.
Valakinek van bármilyen tapasztalata erről, hogy ezen státusz után milyen fejlemények következhetnek?Előre is köszönöm a választ!
Üdv
Balázs -
axioma
veterán
válasz
SteveJobs
üzenetére
Ezert nem gariztatunk soha ugy, hogy kuldjon masikat. Hanem (ha muszaj visszakuldod), full refund, es megrendeled ujra, mert akkor ujraindul minden, uj vasarlasnak szamit... (nem mellesleg ezt o is tudja, es talan nem probalja kiszurni a szemed valami mar visszakuldott vacakkal).
Egyebkent ez sima ebay vasarlas? -
rozso22
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Meg oldódót itt Manny Mannny köszi

-
rozso22
csendes tag
Valakiiii!!!! Még egy kérdés az előzőkhöz, ELŐZŐK Az OTP-hez ha beérkezik a disputom, a bolt számla száma van feltüntetve vagy az én paypal számom? Köszi előre is!
-
SteveJobs
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor b..tom?
-
SteveJobs
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ez már a második amit kértem.Ez kb fél hónapja van nálam.Most innen nézzem a 45 napot vagy az első rendeléstől?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S3-hoz rendeletem még 4hónapja kijelzőt . Ez 1 hónapig működött a telefonban . Vissza küldtem , majd kaptam egy másikat a hiba miatt . Összeraktam a telefont a második kijelzővel ami 10percig működött .
az érintőkijelzőm szinten nem működött .
Elküldtem szervizbe a telefont és kiderült , hogy másodjára is rosszat küldtek . A panelom ki lett próbálva másik kijelzővel , semmi hiba jelenséget nem produkált tökéletesen működik . Ezek után innen nem lesz csere . Pénzemet vissza kérem .
Annyi segítséget kérek , hogy hol tudok hangot adni a reklamációmnak, ha nem válaszol vissza ? Illetve hol tudok valamit tenni ha nem kapnám vissza a pénzemet PayPal-on ? -
rozso22
csendes tag
Amit itt irtam, ahhoz még annyi, ha az Otp vissza dobná a pénzt, azt én látom majd a Paypalon?
-
róland
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Miután PP-re regisztráltam a kártyát.
-
RBJ
addikt
valami van nem tudok belépni a jelszavammal. Vagy én butulok vagy baj van.
-
róland
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én se értem miért. Szerintem az Erste rendszerében megy át nehezen. Én anno, egy hetet vártam, mire működött.
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Erste Visa electron kártyával szerettünk volna venni 2 itemet paypalon keresztül ebayen.
400 Forint terhelés megvolt, validáltuk a kártyát, paypal számlán ott is van a 400 FT, ebay látja is és 745 + 400 forintot akar levenni, de ezt írja ki fizetés után: We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-6710 because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay.
Ez mitől lehet?
Ezzel a kártyával már vásároltunk egy internetes felületen párszor, paypallal még ugyan nem, de nem értem, hiszen 400 Forint terhelés megvolt, de nem akarja most a maradék 745 levonni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
LarsHirnen
üzenetére
nincsmit, ezért van a topic

-
LarsHirnen
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
ó köszi szépen a segitséget, rányomtam a cancel-re és rögtön visszakaptam a pénzt. hálás vagyok a segitségedért, szép napot.
-
Executioner
tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Szia!
Steamről vásároltam volna - azóta már vásároltam is - és ott nem akarta felajánlani a kártyás fizetési lehetőséget! Azóta már kiderült, hogy addig nem ajánlja fel a kártyás lehetőséget míg van az egyenlegemen annyi pénzi ami elég a vásárlásra...
, de legalább már ezt is tudom. -
aytukabozs
addikt
válasz
LarsHirnen
üzenetére
Azonnal biztos hogy nem küldik vissza hiszen az az alapvetés hogy PP-vel BÁRKINEK tudsz pénzt küldeni, csak egy email cím kell hozzá.
Ez meg azt feltételezi hogy
1. akinek küldöd az kap egy email a PP-től hogy "haver kapsz pénzt, gyere regisztrálj hozzánk"
2. az illető regisztrál, de előbb lehet hogy vásárol, beb@szik, vagy megtekeri az asszonyt
3. a létrejött fiókra a PP áttolja a pénzt.Magától a PP nem fogja visszautalni hisz ők most arra várnak hogy a tesód létrehozza a fiókot és elfogadja a pénzt, vagy te a lap alján látható CANCEL PAYMENT gombra bökj és ezzel megszüntesd az 'átutalási megbízást'.
-
LarsHirnen
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
link megint
[link]Értem. De PP elküldi a pénzt egy emailre, akkor is ha nincs olyan? Nem érzékeli, hogy nincs olyan, és visszaküldi a pénzt, hogy haver, nincs ilyen email, itt a pénzed, adj egy rendes emailt. Vagy ilyenkor hová lesz a pénz, mert se nekem nincs, se a tesóm nem kapta meg? PP benyelte? 45 napon belül vagyok még, ilyen esetben nem adják vissza a pénzt?
-
zsoltrs
tag
Üdv.
Segítséget kérnék Tőletek!
Június 5.én eladtam vmit $530-ért, a vevő Kínából 7.-én kifizette én 10.-én postáztam.
Aznap bejelöltem, h postázva és a tracking numbert is beírtam.A PayPal-on a jó öreg Pending bejött és nem férhetek hozzá a pénzemhez.
A help azt írja, hogy ha beírom a tracking numbert akkor 7 nap múlva hozzáférhetek.
Ha nem írunk be semmit, akkor 21 nap. Ma van ez a 21 nap és semmi.A poén az, h a vevő már rég megkapta. Le is pozitívolt én is le +oltam. A paypal meg csak erősködik azzal sz.r pendingjével.
Eddig az Estimated funds availability*-nél a mai nap szerepelt, most meg már az h "try later"... köszi.
Mit tegyek? Várjak még? 210 pozitívom van, de ez csak a 3-4. eladásom (ilyen összegbe ez az első).
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
aytukabozs
addikt
válasz
LarsHirnen
üzenetére
A linked nem működik.
Ha nincs PP accountja a testvérednek akkor természetesen előbb regisztrálnia kell.
Ha van neki akkor meg nem a PP által ismert email címét adtad meg a kedvezményezett email címénél.
Ez a 2 ok lehet amiért nem kapta meg. -
LarsHirnen
csendes tag
válasz
Executioner
üzenetére
A gond az, hogy nem kapta meg a pénzt, ezért szeretném visszavonni.
[link]Ott irja, hogy The recipient of this payment is Unregistered. Meg Status: Unclaimed
Meg hogy 45 napon belül ha gond van, akkor lehet jelezni. -
Hintalow
senior tag
válasz
Executioner
üzenetére
Honnan próbálsz vásárolni? Szállítana amúgy magyarországra? Ha nem simán lehet olyan beállítás, hogy nem enged külföldi kártyával fizetni.
De néha az eladók használhatnak olyan beállítást is, hogy egyáltalán nem fogadnak kártyás fizetést, csak paypal egyenlegről.aftercooler:
nekem van egy tippem a maestro kártyára, hogy az a bűnös (még mindig elég köhögős velük az online vásárlás

-
Executioner
tag
válasz
LarsHirnen
üzenetére
Szia!
Ilyen opció nincs!
-
LarsHirnen
csendes tag
paypalon vissza lehet vonni egy utalást? pontosan arra gondolok, hogy küldtem a tesómnak pénzt PP-n, de vissza szeretném vonni. Van erre mód, és vissza is kapom az elutalt összeget? hogy kell?
-
Executioner
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
Hát ez nem sok! Tedd amit (#13848) hidroponi mondott. Kérdezd meg a bankod hogy mi a probléma.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
hát ez nem túl informatív, a bankodat kérdezd meg, ők lesznek a ludasak ahogy itt előttem is már írták.
[szerk.]
Bár a steam topicba is benézhetsz, volt már itt ugyanez a steames hiba, hátha ott fejből löki valaki mi a baj.. -
aftercooler
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Hát,ez van ott:

-
aytukabozs
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
akkor nyomd meg a details gombot! (?)
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Executioner
üzenetére
Fogalmam sincs,hogy mi van sajna passszzzz....
-
hidroponi
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
vszinu a bank visszautasitotta a tranzakciot.
nezd meg van-.e fedezeted a kartyahoz tartozo szamladon, nincs-e vmi limit rajta.
ha minden rendben kerdezz ra a banknal hogy miert tagadtak meg a teljesitest. -
Executioner
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
Mit ír a részleteknél(Details)?
-
rozso22
csendes tag
Köszi akkor várok türelmesen!

-
aftercooler
aktív tag
Most meg ez van:

Nem értem.
Megkaptam a megerősítő emailt,levonta a 400 ft-ot aktiváláskor,de nem tudok fizetni a steamen,mert visszadobja.Köszi a segítséget!!
-
Executioner
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nos igazad van, valóban így van!

Ez így elég sz*r rendszer.... namind1.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
egyrészt nemjó a képlinked, másrészt meg ha hozzárendelted a kártyát sikeresen akkor felesleges még egyenleget IS feltölteni.
Vásárolsz a PP-n keresztül kártyával, és ennyi... -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aftercooler
üzenetére
Most nem fognák neki a leírásnak, rengeteg jó weboldal van, ahol magyarul, képekkel végig van mutatva a folyamat, csak keresni kell!
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És hogy töltök rá fel pénzt??
Megerősítő emailt sem kaptam még, pedig már kb 2 órája regeltem. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
aftercooler
üzenetére
Feltölthetsz a pp számládra pénzt, de vásárolni lehet pp-n keresztül a kártyáról is, tehát nem feltétlenül szükséges a pp-n pénznek lennie! A bankszámládon lévő egyenleget meg soha nem is fogja mutatni a pp, erre ne is várj! A boltban sem látja a pénztáros, hogy mennyi van rajta...
-
aftercooler
aktív tag
Mit kell csinálnom, hogy legyen a Paypal számlámon pénz?
Csináltam accountot, minden rendben de 0 FT-ot mutat,pedig a bankkártyámon van pénz.
Külön át kell utalni valamit,vagy hogy megy ez?
Megerősítő emailt sem kaptam még.
Levont a bankkártyámrol 224 ft-ot,utána meg visszaküldött ugyanenyit.Itt egy kép is: http://kepfeltoltes.hu/140627/725690791_www.kepfeltoltes.hu_..
Köszi!!
-
Executioner
tag
-
Hintalow
senior tag
válasz
rozso22
üzenetére
Ha kártyával fizettél, és refund lett, akkor vissza fog menni a pénz a bankszámládra, akkor is, ha közben megszünt a kártya.
Ami a bibi, hogy minden bank másként reagál intézi ezt, egy a közös bennük, nem túl gördülékenyek benne. Az ok az, hogy bankkártyatranzakció visszafordítása alapból nem gyakori esemény, ha meg megszünt a kártya, akkor könnyen por kerülhet a banki gépbe, ilyenkor hajlamosak vmi saját függőszámlára tenni a pénzt, amíg manuális ügyintézéssel rá nem jönnek, hogy mit kéne csinálni.
Ha 6-8 munkanapon belül nem jön vissza a máni, akkor érdemes a bankot buzerálni, legvégső esetben megadni egy panasz, annak nyomán majd lekezelik.
(ezt nem azért írom, mert olyan bankellenes lennék, csak tapasztalatból tudom, hogy a fiókos referenseknek, telefonosoknak ilyen folyamatra semmi rálátásuk, és mivel alapból ritka/extrém helyzet, a napi támogatást nyújtó háttércsoportok sem tudnak sokszor mit kezdeni egy ilyennel.) -
rozso22
csendes tag
Ja és ez van alura irva!
This transaction will appear on your bill as "PAYPAL *BELIEVEINJA".
Nem igazán értem hiába forditom! -
rozso22
csendes tag
Sziasztok,, párnapja csinálni kellett egy Disputot mert hibás volt a teló és a bolt igy nem külte el, a fizetés kb 3 hete történt, de az Otp-és számlámra még nem érkezett vissza semmi, pedig a Paypalon "át futot az öszeg".
Hétfőn új bankkártyát kaptam, de a Paypalon a régi kártyám van feltüntetve az öszeg mellett a részletekben, pedig hétfőn át irtam a kártya számott. Már "beszéltém" a Paypalal részükröl rendbe, el ment a pénz, azt mondták menjek az Otpbe, az Otpnél nem is látnak semmit mert a régi kárgya le van tiltva, azt mondák vissza megy a pénz ahonan jött, és utalják majd el úrja!
Meg fogom kapni a pénzt, mit tegyek, hogy igy legyen? -
-
TheWich
csendes tag
Igen, belépéskor írja és paypalnál is ugyan az látható mint az otp-nél.
Csak ugye mint tudjuk fordítva kellene hogy legyen.Mind1. Elküldtem. Hárombetűs vezeték név, nem bonyolult. csak meglesi valaki, vagy ezt automatikusan robot végzi??
Ha a közleményes kód és minden egyezik. Reménykedés van.Valahogy meg kell fordítanom majd a nevet paypalban. Azonosító dokumentum scannelve vagy valami.
-
TheWich
csendes tag
válasz
Kernel
üzenetére
Köszi!
Már látom. Van Top Up Account (instantly)
Ahol öt bank megtalálható:
1. OTP Bank
2. ERSTE Bank
3. Raiffeisen Bank
4. K&H Bank
5. UniCredit BankViszont gond van / lehet a névegyezéssel. Bár egyezik a név. Csak a paypal adatoknál fordítva van a nevem. Bár jónak látszik. De a first névnél a vezetéknév szerepel..
És nem tudok adatmódosítani, max egy két karakterelütést enged korrigálni "gyors" eljárásban.. -
TheWich
csendes tag
válasz
TheWich
üzenetére
Így működhet a feltöltés? Tulajdonképpen magyar banknak utalok belföldi utalásként igaz? (o.t .p direkt)
A PayPal számla feltöltése:
Paypal -> Top Up Account menüpontot, utaláshoz szükséges adatok kinyerése.
Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684
Your Transfer ID: egyéni azonosítóm (saját).
Ily módon mennyi idő amíg átvezetésre kerül az összeg Paypal számlára??? Köszi -
CloZee
aktív tag
hello. Sikerült letiltatnom a VISA kártyám (rossz ellenőrző kódot adtam meg), és most fel kellene töltenem dokumentumokat, hogy bebizonyítsam én vagyok és tudjam használni a kártyát.
"We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
"
A valid photo ID (front/back copy)A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
"
A másodikat nem teljesen értem. az első az a személyigazolványom eleje, hátulja, de a második alatt mire gondol? A számlakivonatomra ?Ui: Mit takar a ?Proof of name" ?
-
TheWich
csendes tag
Sziasztok!
Korábban veryfied paypal számlám már egy ideje új bankkártya kiállítás miatt. Ekkor a társítás lejártnak tekinthető? Azaz újra kellene aktiválnom ahhoz, hogyha vásárolok ebay-en akkor az automatikusan vonja a hun bankámláról? "kiutalás paypal számlára" ez esetben is működik? milyen úton, módon ha igen?Köszi
-
CHaooSS
őstag
Helló
Egy olyan kérdése lenne még, hogy a személyazonosság ellenőrzése átlagosan mennyi ideig tart?
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na akkor álljon itt a kincstári megoldás:
A paraszt ebay most fizetés után már érdekes módon össze tudta kapcsizni a paypalt az ebay accal. Ami eddig is megvolt, de mindegy...
A menete aki kintről venne dolgot (mean UK, vagy egyéb) és nem húzná ki a kariról a pénzét: először is legyen odaszóló címe felrakva listára, aztán át kell tolni instant topup-al a paypalre a forintot. Aztán onnantól már simán kifizetheted, ahogy eddig történt a dolog minden sima vásárlásnál. Minuszba nem csap át a paypal amúgy, ez fix és szerintem országra vonatkozó korlátozás van a legtöbb ilyen UK only dolgon, mert karis fizetés sem volt jó, mert nem oda szólt a kártyám.
Brutális mennyiségű ideget nyeltem be, de végülis majdnem féláron lesz új gépem, annyit megért
Plusz serial alapján garis így mondjuk úgy, hogy mocskos jó üzlet volt, éljenek a tejet teával szürcsögő barátaink ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Tikakukac
üzenetére
Erre nem tudok neked mit mondani, mert mint olvashattad, a hibaüzenet szerint a társított kártyát hiányolja, márpedig állításod szerint az megvan, ergo valami nagyon hülye a pp-nél! De persze lehet, hogy egyenlegről le tudnák venni, hiszen ahhoz nyilván 1000x egyszerűbb a hozzáférése, mint a bankszámládhoz, mert azt ők maguk kezelik! Nem tudom, ne vedd készpénznek, nekem nincs sok tapasztalatom ezzel, csak "hangosan gondolkodtam"!
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem változott semmi, mondom, nem ma kezdtem a dolgokat, 100 körüli bizniszt toltam már le. Ott virít az account az egésznél, nagyon verified vagyok és nagyon minden. Meg lassan ideges. Írtam eladónak magyarokat rakja már be valahogy fizuhoz hátha az a baja, hogy magyar kari van és arról az ő ebayük nem húzza be a pénzt paypalon át. Ami hülyeség mondjuk...
Más kérdés: ha top up instantly-ban felrakom a pénzt előrébb vagyok?
-
Tikakukac
titán
Okés, 1órája küzdök. Számlán pénz vastagon. Szépen fizetnék, eredmény:
To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.
100 üzleten is túl vagyok, továbbra is ott figyel minden társítás stb. Ez most ilyen poén?
-
Tikakukac
titán
válasz
axioma
üzenetére
A gond: ez úgy mostanra kellene, tehát nincs telefon sehova meg semmise. Holnap reggel már én is meg tudom tenni, hogy beütöm a pénzt és rendesen átfizetem mint szoktam. De nem biztos, hogy ez reggelig kibírja.
A tuti jó ajánlat azért tuti jó, mert én tudom mi benne az érték, az eladó 100 eladott cucc után is 100%-os, csak ehhez a cucchoz nem ért, ellentétben velem. És szvsz van rajtam kívül más is erre specializálódva.
Közben látom kiszerkizted.
Van pénzem itt van az asztalon. De ezt én nem fogom tudni bevarázsolni így este, meg más sem. Mint ahogyan pölö hiába küldettem át most is a cimbimmel a tartozását, holnap nyitásig az sem ér be.Engem ez a negatív balansz érdekel, az egyik pontja az pont az amit én akarok csinálni most. Tehát levesz amennyit tud, a többit ha nem igazítod rendre 30 napon belül akkor behajtják rajtad.
-
axioma
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Varj, most akkor mi van?
Ki kell fizetni leuteskor, igen, van ilyen.
A szamlad ures, es nincs hozza hitelkeret, tehat otp nem fogja a tranzakciot engedelyezni.
Ellenben tudsz penzt szerezni a szamladra, kolcson, amit meg el tudsz vasarolni a paypalnal. Mi a problema?Bocs, tok atirtam szerkesztesben, mert kozben ugy tunt hogy a szamlarol tud vasarolni, ami nyilvan kartyaval megy, szoval akkor nem az a gond hogy kartya nincs regisztralva.
-
Tikakukac
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kártyás nem opció akkor kérnék kölcsön és tolnám, de ez paypal only.
Annyit kihámoztam, hogy elviekben ha nincs a számlán pénz amiről áthúzna akkor mehet minuszba elég nagy tételeket láttam fórumokon.
OTP árfolyama most okésnak tűnik 393 forint 1 font eladásnál.
MadBlade: Megvan igen, olvastam nem tudom...
hidroponi: ebay a dolog, UK-ból. A gond az, hogy nem bírom checkoutra se rakni. Egyből fizetésre dob ki, gondolom ilyet is lehet már állítani, nehogy valami sinkófálás legyen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
Hali!
Olyan gondom van, hogy van egy cucc, ami nagyon kéne, de a számlámat éppen tegnap nulláztam ki és nem hagytam rajta csak csekélységet. Még van idő a lejáratig azzal nincs gond, de nagyon fosós, hogy le fogják ütni mert egyszerűen túl jó annyiért amennyiért.
Tud olyat a paypal, hogy most leüttetem, megjelenik minuszban és holnap feltöltöm? Ha igen mit számolnak fel és jelent-e ez valamilyen hátrányt később?Másik: paypal váltson át ha vált vagy az OTP? 60k sincs az érték amiről szó van.
Danke.
-
aytukabozs
addikt
válasz
thefreeman
üzenetére
mégvalaki?
http://logout.hu/tema/paypal/hsz_13796-13796.html -
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Az én kérdésemre tudna válaszolni valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

az érintőkijelzőm szinten nem működött .

Plusz serial alapján garis így mondjuk úgy, hogy mocskos jó üzlet volt, éljenek a tejet teával szürcsögő barátaink

V/