- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis88
tag
Sziasztok.
Ma vettem egy játékot Steam-en (2 euró).
A PP számlámon van 10 euró , de nem abból vonta le hanem a kártyámról.
Mit tegyek egy következő vásárlásnál , hogy ne a kártyáról vonja le hanem a PP egyenlegből? -
aytukabozs
addikt
válasz
Sipi1984 #12896 üzenetére
Már csak azért is mert;
" Depending on how quickly your bank processes the refund, it may take
up to 30 days for you to see the refund reflected on your card balance."
Tehát a PP számlatörténetben látszania kellene akkor is ha a bankod még ül kicsit a pénzen.
Ugye a banki adataidban semmi nem változott a vásárlás óta...?( #12893 ) snooze
Akkor azt javaslom keresd fel a PP ügyfélszolgálatát, mert a "denied-you chose not to accept this payment" az azt jelenti hogy te állítottad le a tranzakciót, szóval ez akkor magyarázatra szorul a részükről. -
Sipi1984
csendes tag
Ezt meg előtte kaptam:
Dear László Sip?cz,
We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.We were able to recover $187.13 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges. -
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok:
Ezt a választ kaptam egy pénz visszafizetési kérelemre,mert nem kaptam meg az árut meg nem is válaszolt nekem az eladó a kérdéseimre. Ez szerint sikeres volt a refund? Vagy akkor nem kaptam volna meg ezt a mailt ,ha nem tudták volna vissza fordítani a pénzem. Csak már március 27-én volt ez és még a mai napig nincs a számlán a pénz.
Thank you for contacting PayPal regarding the payment made to your credit card. I am very pleased to take this opportunity to assist you today.
I have reviewed your PayPal account and I can confirm that a refund of 44,253 HUF was completed on the 27th of March 2014.
Money is refunded according to the funding source you used to complete your original payment. As you completed this payment with your card ending 0730, a refund of 44,253 HUF has been completed to the same card.
PayPal makes every effort to ensure that refunds to cards are processed in a timely manner. The vast majority of refunds will appear on your card account within 2-5 business days. Depending on how quickly your bank processes the refund, it may take up to 30 days for you to see the refund reflected on your card balance. I recommend that you contact your card issuer after this timeframe to confirm that you have received your refund.
I hope that I have been able to assist you with resolving your issue and the information I have provided has been of use.Please let us know if you require any further assistance. Thank you for choosing PayPal.
Válaszokat köszönöm!
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12892 üzenetére
nincs minusz,vagyis van,mert irtam,hogy visszautalt pénz volt refund miatt,és azért nem értem miért tünt el onnan ide..nem kaptam meg a terméket,ezért visszakértem a vételárat..
-
snooze
veterán
válasz
aytukabozs #12890 üzenetére
nem utasitottam el,elöször nem itt volt,hanem egy másik helyen my recent activityn..vártam,hogy a bankszámlára átmenjen,mikor megnéztem legközelebb amott nem volt,itt találtam meg..
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12889 üzenetére
bankszámlán nincs..
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12887 üzenetére
igen az volt,devalahogy átkerült ide..
akkor ez elveszett?
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12885 üzenetére
nem akartam fizetni..ez visszautalt pénz,egyszer csak átkerült ide..ezért nem tudom mi a teendö..
-
snooze
veterán
sziasztok!
valaki tudna segiteni,hogy most ezt a pénzt hogy tudnám átrakni bankkártyára,vagy felhasználni vásárlásra.. köszi..
[link] -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
most nyitottam PayPal számlát eBay-es vásárlás miatt, elég új nekem ez a rendszer (meg a saját bankomé is, nem sokat foglalkoztam eddig vele).
A kérdésem az lenne, hogy ha az instant top-up opciót választottam, ott végigmentem minden lépésen és a végén kiírta a számlaszám, tulajdonos neve, összeg, leírás kombót, kell-e még valamit csinálni utána?
Ír egy ilyet, hogy:
"Kérjük, másolja le a fenti adatokat és a fizetésnél adja meg ezeket az ön bankja honlapján..." stb.
Csináljak egy "Napközbeni forint átutalás"-t ezekkel az adatokkal, vagy valami mást kell, ha kell? -
csubuka
addikt
válasz
CoolBoy323 #12881 üzenetére
Köszi!
Igyekszem így tenni akkor.
-
csubuka
addikt
Meg boven 45 napon belul vagyok egy vasarlasnal, egy dispute bezarasat keri az elado hogy kompenzalhasson engem antelife oontokkal. Ha bezarom a dispute-ot lehetseges ujranyitni ha atver? Bocsi mobilrol irtam...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Stanley-B. #12876 üzenetére
Megjött, hála égnek, még gyorsan elrendeztem este a fizetést, amit kellett.
De ilyen se volt még, hogy 4 órát várjak rá
-
Chaser
legenda
Erősítsetek már meg, bár lehet kérdeztem, de most hulla vagyok olvasgatni.
Friss reggel - persze a pár napos aktiválási folyamat után - nincs akadálya kb 300-350k egyösszegű vásárlásnak? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Stanley-B. #12874 üzenetére
TrustPay volt igen. Csak sürgősen kéne, mert holnap délre van határidőm PayPalon fizetni, szóval reggel-délelőtt jó lenne ha megjönne
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Rég nem használtam PayPalt, ma kellene. El is utaltam a pénzt a számlára (azonnalit választottam) Viszont még mindig nem jött meg, ennek meg már vagy másfél órája. Máskor 20 perc után simán rajta volt. A bank levonta a pénzt, el lett utalva. Mi lehet a bibi?
-
Skinny26
aktív tag
válasz
Stanley-B. #12866 üzenetére
Ja....
"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." Ettől függetlenül tudom használni a paypelem? -
ronaldo
őstag
válasz
Stanley-B. #12849 üzenetére
Köszönöm!
És a telefont nem indiaiak veszik fel? Btw melyik telefonszámot hívjam?
-
Skinny26
aktív tag
válasz
Stanley-B. #12853 üzenetére
Nem, szerintem változott a kártyaszámom, mert amikor feltöltöttem az új kártyám, akkor más volt az "x" utánni szám.
-
D4v3
őstag
válasz
Stanley-B. #12862 üzenetére
Köszi! Sikerült, szerencsére képben volt.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Skinny26 #12851 üzenetére
A paypalnál a kártyaadatok módosítása, bár van, de elég random a működése, annó nekem sem ment, amikor megújították a kártyámat.
Régit törölni, újjat beregisztrálni a megoldás. (Bár így újra lemegy az 1 dolláros próbaterhelés, és a 400Ft-os móka, ha meg is akarod erősíteni, de tiszta,gyors és fájdalommentes megoldás)
Stanley-B.
ez bizony így van, bankfiókban abszolút fogalmatlanok úgy általában az elektronikus dolgokhoz. Telefonos ügyfélszolgálaton már ki lehet fogni olyan embert aki képben van, de a többség ott sem mestere az ilyeneknek (tudom, hosszú éveket húztam le banki call centerben
)
Nálunk egy idő után az érdeklődések miatt bekerült a munkafolyamatokba "ha paypal kódról érdeklődik valaki, akkó eztmegezt a négy számot kell bemindani a a 400Ft-os tranzakció közleményéből"
Így már többnyire ment a dolog a kollégáknak -
Stanley-B.
őstag
a leggyorsabb, ha felhívjátok az OTP bankot, elmondod, hogy melyik napon történt egy 400ft-os terhelés, és ennek a terhelésnek szeretnéd tudni a részleteik, elsősorban azt a 4 jegyű kódot, ami a terhelésnél látható. Megmondják telóban simán, én is felhívtam őket annak idején ezért.
Van olyan ügyintéző is, aki egyből levágja, hogy "PayPal terhelés?", de a legtöbbnek fogalma sincs arról, hogy mi a PayPal, tehát felesleges elkezdeni magyarázni az egészet, csak kréni a 400ft-nál lévő 4 jegyű kódot és kész. -
D4v3
őstag
Hello!
Húgom kapott pénzt új pp számlára, ami nincs hitelesítve, úgyhogy levonták a 400 ft-ot az OTP számláról, de még mindig nem látszik OTP direktben a levonás, ez volt tegnap délután.. Meddig kell még vajon várni? Lehet gyorsabban meglenne, ha elmenne a bankba és ott kérné le? Viszonylag fontos lenne, hogy a héten megjöjjön a pénz kinti számlára, úgyhogy ma még el kéne indítani gondolom. -
mtibi55
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy az ebay-on vásároltam pp-vel, de az eladó egy hónap alatt sem küldte a csomagot csak egy fake TN-t kaptam amit ugye sehol nem lehet lekövetni. A pp-nél csináltam egy claim-et ahol most 10 napot kapott az eladó hogy reagáljon.Viszont ma megjött a hivatalos válasz is az érintett postától hogy a szám amit kaptam az nem létező szám. Fel lehet-e ezzel valahogy gyorsítani a claim folyamatot illetve az ebay-nál érdemes-e case-t nyitni a pp-s claim mellett.
-
tread777
tag
Üdv! Mi a teendőm, ha nem saját számláról utaltam PayPal számlámra? A rendszer visszadobja és kész?
-
VironB
csendes tag
válasz
Stanley-B. #12852 üzenetére
Áhh rendben! És esetleg van még valami jó tanács, h mire figyeljek oda, mert viszonylag nagy összegről van szó. Olyan nem létezik h az eladó vmi számla szerűséget csinál paypalon és én úgymond azt fizetem ki?Mert így tulajdonképpen megvan h miért fizettem .. vagy most butaságot írtam? Bocsi de eddig csak ebay-en vásároltam paypal-al!
Amúgy meg köszönöm a gyors választ!
-
Stanley-B.
őstag
válasz
VironB #12848 üzenetére
ha normál módon küldöd, akkor van védettség és a tranzakciónak a díja is levonásra kerül a fogadó féltől. Írd bele a megjegyzésbe majd, hogy mire küldöd az összeget részletesen.
Viszont ha úgy küldöd, hogy a family, friends opciót jelölöd be, akkor nincs védettség (ilynekor a tranzakciónak sincs díja egyébként). -
Stanley-B.
őstag
válasz
ronaldo #12844 üzenetére
ha mindenhol zöld pipa van, hívd fel őket és 24 órán belül vissza lesz állítva az accountod.
Majd egyszer az emailre is válaszolnak, de azt ki tudja mikor.Ha azt akarod, hogy az emailjeid ne a kiszervezett indiai ügyfélszolgálatosok válaszolják meg sablonnal, hanem tényleges döntési hatalommal bíró emberek, ide írj: executiveoffice@paypal.com. De csak akkor ha nagyon nem akarsz telefonálni, mert az gyorsabb.
-
VironB
csendes tag
Üdvözletem!
A segítségeteket kérném!
Ha egy magánszemélytől vennék/veszek vmit, akkor is biztosítva vagyok?Tehát ha gond van akkor a pénzemet vissza szerezhetem vhogyan?Vagy ha magánszemélytől veszek akkor nem csak simán utalok a paypal számlájára hanem vmi más teendőnk is van?
Ő ragaszkodik a paypalhoz.(külföldön dolgozó/élő magyar) Esetleg valakinek volt már hasonló "esete"?Köszönöm!
-
tread777
tag
válasz
tread777 #12845 üzenetére
Megtaláltam magyarul is.
"13. Utalhat át összeget az én PayPal számlára a TrustPay TopUp-on keresztül saját bankszámlájáról más személy?
Nem, pénzösszeget a PayPal számlájára csak Ön utalhat az Ön nevén nyilvántartott bankszámlájáról. A PayPal számlához és bankszámlához megadott személyi adatoknak egyezniük kell."Akkor most ballagjak be az Unicreditbe párommal együtt, h utalják vissza a pénzt?
-
tread777
tag
Sziasztok!
Most böngészem a PayPal GYIK-t... Ha jól értem az gond lehet, hogy párom kártyájáról utaltunk az én PayPal számlámra? Kérem erősítsetek meg (ha igen miért?) vagy cáfoljátok ezt meg nekem... Köszönöm!
-
ronaldo
őstag
"Your account access is limited."
Valószínűleg azért lett az, mert lakóhelyet változtattam (országot) s lehet támadásnak vélték amikor bejelentkeztem másik IP-ről. Ezt észre sem vettem amúgy, mert az elmúlt 2 hónapban nem használtam az ebayt. Csak most amikor ASAP akartam venni egy terméket, akkor szembesültem vele. Van három dolog, amit ha megcsinálok akkor visszaveszik a limitet (a paypal szerint): bankkártya megerősítés, jelszóváltoztatás, bizonsági kérdés változtatás.
Mindegyik mellett ott a "Complete" felirat és a zöld pipa mégsem történt semmi. A jelszót még egyszer megváltoztattam, semmi nem változott a státuszban.
Pontosan egy héttel ezelőtt írtam nekik e-mailt, hogy mi van, arra sem válaszoltak. Kezdek kissé ideges lenni. Mit lehet tenni?
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
PayPal-en szeretném a kártyám lejárati és CSC kódját frissíteni, de amikor beírom ezeket az adatokat, a következő hiba üzenetet írja ki. http://prntscr.com/381onl
Mi lehet a baj?Mindent rendesen beírtam
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Stanley-B. #12840 üzenetére
Köszönöm!
-
Stanley-B.
őstag
válasz
CoolBoy323 #12839 üzenetére
működése olyan, mintha vásárolnának nálad, standard díjszabás vonatkozik az összeg fogadására.
(kivéve ha regisztrált nonprofit szervezetről van szó, akkor kedvezőbb).Ha számlára utalod a pénzt (withdraw), nem költséges móka, ingyenes.
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogy mukodik a Donate "gomb"?
Ha en akarok magamnak egy ilyet, akkor van valami koltsege? Mind adomanyozo, mind az en oldalamrol?
A penz maradna a PP szamlan, abbol vasarolnek pl. Ha szamlara utalnam vissza, azt tudom h koltseges moka.
-
ben400
újonc
válasz
Intruder2k5 #12814 üzenetére
Köszi. Mikor én is ilyen 1-2€ dolgot akarok venni nem engedi de már 5€tól igen. Bonyolult ez a PayPal. De a segítségedet köszönöm
-
Chaser
legenda
válasz
Stanley-B. #12834 üzenetére
Lajkó: De lehet PP-ről utalni bármilyen számlára, withdraw menüpont asszem.
-
Lajkó
őstag
válasz
Stanley-B. #12834 üzenetére
ha bankszámlára: az összeg, meg az, hogy PayPaltól jött, meg pár azonosítószám.
Ezt gondolom csak vásárlás esetére érted. Mert egyébként nem lehet másnak direktben a bankszámlájára utalni PayPal-ról csak úgy, ha vásárolsz. Vagy nem jól tudom? -
Stanley-B.
őstag
válasz
Hintalow #12831 üzenetére
igazából lehet, hogy ott sem korlátozni akar a PayPal, mert pl. ha valaki mondjuk 2 oszágban él életvitelszerűen, ez simán lehet életszerű helyzet, hogy mindkét helyen nyit bankszámlát.
Ennek szabad döntésnek kell lennie, hogy ki hol nyit bankszámlát.Csak mivel pl USA accountot kreált, ezért annak a beállításai érvényesülnek a fiók felett, tehát van routing number mező számla hozzáadásakor, stb, míg EU-ban nincs ilyen. Szóval szerintem nem feltétlenül PayPal korlátozás ez, csak pusztán account beállítás.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Stanley-B. #12830 üzenetére
Nofene, akkor csak számlás fel/le utalgatásra érvényes a korlátozás.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Sipi1984 #12825 üzenetére
A szlatörténet alapján márc 27-én visszafizette a paypal a pénzt, és visszaküldték a bankszámládra, ez több napot is igénybevehet, bár azért jellemzően rövidebb, mint nálad, de a kép alapján bíztató a dolog
Radványi:
Az teljesen természetes, hogy különböző országbeli paypal fiókokhoz nem kapcsolhatsz hozzá, más országbeli számlát/kártyát. (országonként eléggé eltérőek a paypal felhasználási feltételei, lehetőségei)
De nem hiszem, hogy zavarná őket, hogy több országbeli regisztrációd van, max bekérnek esetleg majd iratokat, szerintem nyugodtan megpróbálhatod.Chaser:
pénz csak akkor fog paypalról automatikusan átkerülni folyószámlára, ha hozzákapcsolt kártyával fizettél, és refundol az eladó, akkor ugyanoda megy a pénz, ahonnan jött.
Ha csak simán pénzt küldenek neked, akkor marad a paypal egyenlegeden. -
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Ezt a képet értelmezze már nekem valaki? Most elvileg visszafizetik a pénzem,mert elvileg itt úgy néz ki csak még nem jött meg. Vagy még mindig van az a verzió,hogy nem lesz belőle semmi. Írtam a paypal-nak egy emailt ezzel kapcsolatban,de azt írták több napot is igénybe vehet,de előtte meg kaptam egyet ahol meg azt írták nincs fedezet az eladó számláján. Szóval segítségeteket kérem. Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok nem tudok rendelni ebayről mert ezt adja ki állandóan fizetés előtt
[link]tudnátok segíteni hogy mit tegyek?
-
Chaser
legenda
válasz
Laza... #12819 üzenetére
Az stimm.
Tehát elvileg csak fogadásra van limit?
Még azt lenne jó tudnom, ha árulok ebayen és acc-ra jön a zseton, az marad is ott, vagy ha kártya is társítva volt a számlához átküldi-e?
Az lenne jó ha nem küldené át és átküldhetném valami huf számlára.
Ha most csinálok egy új acc-ot és egy új számlát+kártyát társítok hozzá, akkor nem lesz vásárlásnál limitem?
Előbb kaptam egy refundot, de az a kártya már nincs acc-ban, számla éll de nincs acc-ban. Azzal a pénzzel vajon mi lesz? Megkapom vagy eltűnik az éterben? -
Laza...
addikt
válasz
Chaser #12818 üzenetére
Levonás akkor van, mikor hozzárendeled a kártyát a PP fiókodhoz. Ez egyszeri összeg, és elkölthető (visszautalható).
Ha van a PP számládon x összeg, azzal, annak értékében tudsz vásárolni, valutától függetlenül, a váltást a PP végzi (rosszabb árfolyamon mint a bank tenné)
a Premier, azt hiszem olyan 6-700k éves fogadott összeget tesz lehetővé
-
Chaser
legenda
Ha nem rendelek kártyát az acc-hoz, csak magát a számlát, pénzmozgás látszani fog rajta PP felől?
Illetve most kaptam acc-ra pénzt, az maradt is PP-n, ilyen még nem volt, mindig küldte kártyán keresztül számlára.
Ez HUF, ezt USD vagy egyéb pénzbeni vásárláskor fel tudom használni, vagy mindenképp át kell küldeni egy magyar számlára? Máskor volt olyan, hogy regkor PP levont 400ft-ot, azt utána jóvá is írta vásárláskor.
Azóta csatoltam még egy kártyát az acc-hoz, ott is levont 400-at, de az azóta is a PP számlán van.
Van valami hátránya ha nem rendelek kártyát az acc-hoz, csak számlát? Kell most még egy, mindegy mért. De mintha láttam volna olyasmit, hogy vannak pénzbeni korlátok ha csak számlát rendelek. Esetenként lenne nagyobb értékű, pl 3-400k-s vásárlás, ezért érdekes. Jelenlegi acc-om premier. -
Laza...
addikt
válasz
Sipi1984 #12815 üzenetére
Sosem mondta a PayPal hogy visszaszerzi a pénzed. A visszatérítésnek alap feltétele hogy a másik fél számláján legyen pénz, ezért érdemes nagy forgalmú web áruházból rendelni. (nagy mozgás, sok vásárlás ~ mindig van fedezet)
Nagy értékű cuccot nem rendelek épp ezért (ÉN) pl. ebayről.
Olyan ez mint az étterem: ahol kevesen vannak, oda Te se menj, mert valószínűleg a frissensült nem lesz friss, és/vagy az alapanyag sem lesz az
-
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Még a korábbi hozzászólásokban írtam,hogy volt egy kis problémám egy rendeléssel. Indítottam egy vitát a paypal-on,mert az eladó nem válaszolt semmilyen e-mailre nekem a rendeléssel kapcsolatban, később már a weboldaluk sem működött. Szóval a vita indítás után 10 nappal a javamra ítélt a paypal,de sajnálattal közlik,hogy az eladó számláján nem volt fedezet a teljes összeg visszatérítésére,de hogy ne aggódjak mindent megtesznek,hogy zárolják stb.stb. Ennyi erővel aki csalni akar az tud,mert csak egyből átmozgatja a pénzt egy másik számlára és kész. A paypal már nem is tud mit tenni.
Csak a tapasztalatomat szerettem volna megosztani veletek. Én nem nagyon bízom ezek után ebben a NAGY Paypal-ban akik, nagyon reklámozzák itt,hogy visszafizetik a pénzedet ha gebasz van...ja,visszafizettetik ha tudják...
Mellesleg 150euro volt az összeg nem pár ezer forint.
-
válasz
ben400 #12813 üzenetére
Szia!
Én igazából nem szándékoztam a paypal számlámon pénzt tartani, de próbaképpen a minap ráutaltam 1500Ft-ot, amiből 1140-et hamar el is vásároltam, a fennmaradó 360-at pedig tegnap reggel! Egy 375Ft-os lámpát vettem, így még 15Ft-ot a kártyáról vett le a paypal! Ha van is minimum (bár én ezt kétlem), akkor az 360Ft alatt van!
-
ben400
újonc
Üdv az lenne a kérdésem, hogy a PayPal on van valami minimum? Úgy értve, hogy ha van a számlámon pl 900Ft és venni akarok egy 100Ft os dolgot azt nem engedi a PayPal azt írja, hogy A PayPal nem hajtotta végre... De mikor ilyen 5€-t vagy a felett fizetek valamit és kb van 5000Ft a számlámon akkor már engedélyezi. Mennyi az a minimum pénz aminek a bankszámlámon kell lennie, hogy engedélyezze a tranzakciót? Vagy ha nincs is ilyen akkor mi lehet a baj?
-
Radványi
aktív tag
válasz
Stanley-B. #12811 üzenetére
Szia,
Probaltam a CIB es bankartyat de cimet ott is meg kell adni es az ugye magyar az orszag pedig mar ott sem volt megvaltoztathato.
Igazad van abban, hogy majd irok nekik de nalam nem a valtas esete allt fent, hanem mindketott szerettem volna hasznalni. Neha errol a szamlarol neha a masikrol fizetni.De akkor jol ertem, hogy ez nem lehetseges.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Radványi #12810 üzenetére
nem javasolnám a dupla regisztrációt, mert elvileg szabály szerint csak egy PayPal regisztrációd lehet és emiatt felfüggeszthetik a regisztráció(i)d.
Hívd fel a PayPalt és 5 perc alatt meg lesz oldva az országváltási problémád.
Viszont arra készülj fel, hogy kérhetnek majd esetleg vmiylen papírokat, amivel igazolod az új címed.Routing numert egyébként az általad leírtak miatt kér és mivel ez USA-ban használatos dolog, CIBnél lévő számládhoz ilyen nincs.
Annak nem látom akadályát viszont, hogy a cibes bankkártyádat hozzáadd a PayPal fiókodhoz. -
Radványi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12808 üzenetére
Gondolom ez foleg azert van, hogy a csalasokat megelozzek illetve a penzmozgast lehessen ellenorizni.
Nem hulyeseg csak nekem pl kenyelmetlenebb leszAmugy koszi a segitseget, igy legalabb okosabb lettem.
-
-
Radványi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12806 üzenetére
Azthiszem az a gond, hogy ugye en a paypal-t akkor kezdtem hasznalni amikor az USA ba koltoztem. Igy az itteni cimet hasznaltam a regisztraciora.
Megprobaltam nem bankszamlat linkelni, hanem a magyar bankkartyamat es nem engedi megvaltoztani az orszagot csak a cim tobbi reszet.Igy azt gondolom hogy ugyan tobb bank szamlat is lehet hozzakotni ugyolvastam, hogy 8-at. Viszont egy paypal fiokon belul nem lehet tobb cimed igy a magyar bankartyat vagy bankot sem kapcsolhatsz mert ahoz magyar cim tartozik.
Megyek es csinalok egy masik paypal fiokot a magyar kartyamnak.
-
-
Radványi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12804 üzenetére
Jelenleg egy a Bank of America -s szamla van hozzakotve a paypal fiokomhoz es szeretnem a CIB bankost is lehet, hogy ez okozza a gondot, hogy kulonbozo orszagoket nem lehet?
-
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Paypal on szeretnek egy masodik bankszamlat hozza adni az fiokomhoz es keri a routing numbert illetve az account numbert amiket sehol nem talalok.
A bank a CIB bank.Halas lennek ha tudnatok segiteni.
-
bajaki
őstag
válasz
psycroptic #12801 üzenetére
Így is történt, ott volt azonnal a pénz. Csak nem voltam benne biztos, ezért rákérdeztem, de most már tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged