Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hali!
Csináltam PayPal fiókot és mikor a kártyámat akartam regisztrálni és a terhelésig ment a dolog, csak hogy a netbank-ban nem láttam csak a terhelés részt (és nem lehet lekérdezni hogy kik terhelték), de ugye be kell irni egy kódot hogy használhassam a kárytát, elmentem a ügyfélszolgálatra és adtak pár adatot de mint utólag rájöttem nem lehet próbálgatni
na szóval elvileg azt irta hogy letiltják a kártya számot. 
Hogy tudom újra használni a kártyámat?
Hogy a rákba szerezem meg azt a kódot amit be kell írni, a takarékszövetkezetnél van számlám és maestro kártyám. -
Sipi1984
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy rendeltem egy szemüveget egy külföldi webshoptól paypalon keresztül. Jelenleg az én kártyám van bekötve a paypal accounthoz,de akkor amikor vásároltam a testvéremé volt mert azon volt annyi pénz. Időközben semmi válasz az eladótól,hogy mi a helyzet a szemüveggel és webshop weboldala sem működik már(a fizetés február 26-án volt) . Március 16-án nyitottam egy vitát a PP-n,mert se választ nem kaptam és,mint fentebb irtam kicsit gyanús lett nekem,h kb.már 2 hete nem működik az oldal. Elvileg 10 napja van az eladónak válaszolni,de eddig még nem tette meg. Az lenne a probléma,hogy vissza kapom-e az összeget valamikor talán? És hogy azt a Paypal accountra teszik rá vagy közvetlenül a bankomnak utalják? Vagy legrosszabb esetben felejtsem el a pénzem!
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Paypal számlámra utaltam összeget, amit ma meg is kaptam. Viszont nem tudok a paypalon keresztül fizetni, ugyanis a hozzárendelt kártyám lejárt. Egyszerű lenne ha a kártya regisztrációt megújjíthatnám, de nem tudom, ugyanis az egyenlegem a bankkártyámon mínuszban van.
Amikor a webshopból, ahonnan a paypalos fizetést indítanám egyből a kártya regisztrációval kezdi, és nem enged tovább.
Kérdésesem az lenne, hogy hogyan tudom a paypal számlámon lévő pénzt felhasználni abban az esetben, ha nincs hozzá érvényes kártya regisztrálva.
Megköszönnék minden segítséget!
-
válasz
sintaksz
üzenetére
Jobban jársz, ha a saját bankoddal váltatod a pénzt. Ilyenkor a PP devizában terheli a kártyád, és a saját bankod napi árfolyamon váltja át azt forintba (nem a Mastercard csinálja, nekik ehhez annyi közük van, hogy az ő nevükkel fémjelzett kártyát használod). Ezt fizetéskor (mielőtt a Pay Now gombra kattintasz) át tudod állítani "Other conversions..." néven fut. PP alatt is beállítható, ilyenkor ez lesz az alapértelmezett. Ha így fizetsz, a PP fizetési jóváhagyásánál (ahol az említett Pay now gomb van) is valutában lesz feltüntetve az ár, tehát ott nem 18 xxx forint, hanem 47 font lesz. Szinte mindig jobban jársz így. A bankod aktuális napi árfolyamát megtalálod a bankban, a honlapjukon, netbankban is megnézheted (például ha OTP-s vagy, akkor ott nézd).
Mivel Angliából rendelsz (onnan is jön?), egyéb költség nem várható. Unión kívülről (Kína, USA például), ha a csomagod fennakad a VÁMon, akkor ÁFA fizetési kötelezettséged van, ami a termék árának (szállítással együtt, tehát amit összesen fizettél) 27%-a.
130 dollárnál már 1100 forintot nyertem úgy, hogy a bankom váltotta, nem a PP.
-
sintaksz
csendes tag
Hello!
Eddig többször rendeltem ebay-en fizetve a Paypallal, de most egy kis segítséget kérnék, mert nem értem a valutaváltás folyamatát. :-)
Szóval angliából szeretnék rendelni egy 47 font összegű dolgot. A Paypal átváltójával számítva ez 18.264 forintra jönne ki.
- Hogy tudnám kiszámolni ugyanezt a MasterCard-os (úgy tudom itt kerül átváltásra ha nem a Paypal váltja) árfolyamon számítva mennyi lenne?
- Amit kiszámolok a Paypal kalkulátorával az pontosan annyi is lesz vagy még megy rá egyéb költség?
- Mit jelent a kalkulátorban ez a két opció: payment és balance conversion?
- Ti hogy szoktátok kiszámolni a vásárlás összegét?
Előre is köszi a segítséget! -
hidroponi
tag
válasz
thefreeman
üzenetére
csak ugy ha a szuleid nyitnak PP szamlat. ok felutalnak a sajatjukra penzt es miutan megerkezett a te pp szamladra kuldik.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Akkor arra nincs mód hogy szüleim számlájáról pénzt tegyek a paypalomra? Mivel nekem nincs bankkártyám. esetleg bankszámla nélkül lehet? Bocsi de nagyon kezdő vagyok.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
Csak saját neveden lévő számláról utalhatsz a PayPalodra. Az utalást lehet otthonról kell netbankon keresztül. Ez a top up modszer. Ha azt akarod hogy ne kelljen mindig utalgatnod a PayPal egyenlegedre, akkor hozzáadhatod a kártyád és akkor arrol automatikusan levonja majd a vásárlások összegét.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
A paypal számlámra ami az én nevemen van lehet utalni olyan kártyáról ami nem az enyém? És egyáltalán hogy megy az utalás kell bankba menni vagy itthonról is elvégezhető normál bankkártya és hitelkártya esetén is érdekel. A válaszokat előre is köszönöm. -
kaktuszok
csendes tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Így tettem, sikerült is. Ezt igazán leírhatná a paypal is a hibaüzenet helyett.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ha egy termék alatt az áll hogy nem szállít MO-ra, de lebeszéltem az eladóval, és azt írta nagyon szívesen elküldi mi a teendő?
Mert írtam neki, hogy akkor hogyan tudom kifizetni, erre azt írta hogy nyomjak a buy it now-ra. De hát ott meg kapom a rendszerüzenetet, hogy nem szállít az eladó ide.
Neki kell átállítania, vagy van más módja ennek?Előre is kösz!
-
Hintalow
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Ez érdekes, erre nem gondoltam volna (bár logikus) volt már ilyen tapasztalatod?
-
Siera
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Rendben, köszönöm.
Valószínűleg így teszek.
-
Stanley-B.
őstag
-
-
Siera
senior tag
Jól hangzik, köszönöm a válaszokat, de felmerültek bennem kérdések.
-Az eho-val mi újság?
-Az ezzel való kereskedés ingónak számít? Tudtommal csak abban az esetben vonatkozik ez a 6-800 ezres bevételű adómentesség. (600ig tudtommal meg sem kell állapítani, hogy üzletszerű-e., 800-nál pedig már be kell vallani, de nem kell adózni)
-Ha nincs számlám az ügyletről, és ingónak számít, tudtommal csak a bevétel 25%-ából kell levonni a 16+27%ot (szja+eho)
Sorry, ha valahol tárgyi tévedést tettem; eredendően nem gazdasági szakra járok.

-
kelly7
aktív tag
Ma jött egy csomagom, amit paypal-al fizettem. Fedex vámolni akarja, de kér hozzá valami befizetési bizonylatot tőlem. Azt hol találom?
-
Myers
senior tag
Helló!
Érdekes kérdés.
Legfeljebb 16%, szerintem. Csinálsz egy adóbevallást jövőre, kicsengeted a 16%-ot és kész.
Jobb esetben semmi.
Annyiból érdekes, hogy az (internetes) árusít(gat)ás évi 800 rongyig adómentes, ha alkalmi árusításról van szó. Ha rendszeres, amolyan üzletszerű, akkor ez alatt is 16%, meg talán adószámot is ki kell váltani.
Esetedben a helyzet szerintem nem olyan súlyos.
Ugyanis a Paypal szépen elfedi a tevékenységedet, és ezalatt nem rosszindulatúságot kell érteni.
Nem tudom, hogy az APEH beleláthat-e a paypalba. Szerintem nem. (Abból kiindulva, hogy az egyik topikban volt valami ilyesmi, hogy a NAV semmit nem tud kezdeni az adós paypalon lévő pénzével, sőt azt sem tudják mi az a paypal.
, nem csipcsup ügy volt, mert volt benne ügyvéd, meg végrehajtó, meg NAV is.) Max annyit látnának - ha egyáltalán vizsgálódnának, hogy egyszer érkezett 1 összeg a számládra, de hogy a mögött mi van, arról fogalmuk sincs. Így nem áll meg a rendszeres üzletelés. Szerintem ne apránként, hanem egyszerre utalj a számládra egy nagyot, és ha 800 rongy alatt van 1 évben, akkor semmit sem kell csinálnod.De jó lenne, ha valaki lektorálná az irományomat, nem szeretnélek aknára futtatni.
Már csak azért sem szerencsés felhívnia az embernek magára a NAV figyelmét, mert akkor megfordul a fejükben, hogy fejőstehénként használják az embert. Ugyanis hazánkban a NAV nem a cukor ÁFA után nyomoz, meg nem az 1000mrd-os csalást nyomozza, hanem vaterázó kismamákon és kényszervállalkozókon próbálja megkeresni a napi betevőt.

-
Siera
senior tag
Sziasztok!
Lehet kicsit OFFTOPIC, de remélem még belefér.

Lehetőségem nyílt egy internetes számítógépes játékból, játékon belüli tárgyak üzletelésével (többnyire más nemzetek tagjaival) pénzt szereznem. Ez a csere-berélés a játékon belüli csere-rendszeren keresztül történik, nem érintkezünk fizikailag a többi játékossal.
Anyagi befektetésem a játékba nem történt (a játék megvételén túl), tehát mondhatni a teljes játékbeli "tárgygyűtjeményem" profit. Ezeket a digitális tárgyakat PayPalen keresztül tudom értékesíteni, majd a pénzt átmozgatni a folyószámlámra.
Lévén, hogy viszonylag nagy pénzmennyiségről beszélünk, szeretném leadózni a szükséges összeget, de nem tudom, milyen adónem vonatkozik erre a típusú bevételre, és nem tudom, hogy hány százalékát kellene leadóznom.
Kérem, amennyiben tudtok, világosítsatok fel ebben az ügyben!

Köszönettel
Sieraui.: Egyéb bevételi forrásom, egyetemista lévén, nincs.
-
kaktuszok
csendes tag
Sziasztok!
Elakadtam. Ebay-ren volt már számtalan fizetésem, minden rendben működött a paypal számlámmal, de most át akartam utalni egy kisebb összeget e-mail címre, de ne msikerült. Ekkor a címzett küldött nekem egy paypal-os invoice-t, azt sem tudtam kifizetni. "Payment cannot be funded with a credit card."A fiókom egy OTP-s Maestro kártsyával van összekötve, Ebay-es fizetések rendben működnek.
-
sintaksz
csendes tag
Sziasztok!
PayPal profilomból eltűnt a currency converter menü. Hogy tudom vissza állítani, hogy egyből a kezdőlapon ismét látható legyen?
-
po1son
addikt
Ha vki küldött nekem pénzt, de egy idő után refundol arról küldenek nekem emailt?
-
utgyuru
aktív tag
Lehet állítani vásárláshoz valami plusz biztonságot? Pl minden vásárlásnál küldjön megerősítő kódot sms-ben, vagy ilyesmi?
-
Hintalow
senior tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Pedig nagyon egyszerű a megoldás
Nekem az jön le, hogy a vásárlás elött regisztráltál, aminek a menete: a kártyaadatok megadásakor csinál a paypal 1 egy dolláros próbavásárlást (ezt nem fogják lekönyvelni, majd szépen kijön a zárolásból 1-2 hét múlva)
Említésed szerint megcsináltad a 400Ft-os kódos megerősítést is.
Majd ennek örömére vásároltál 200 Ft-ért.És össze is jött az említett 824 Ft.

-
Stanley-B.
őstag
válasz
tepimartin
üzenetére
Nekem pl mindig kb 600ft ot vont le kartya hozzaadasakor, szoval lehet h nalad is ez van. Majd mikor lekonyveli az otp latni fogod hogy mi tortent valojaban.
-
tepimartin
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Hát sajnos én sem tudom. Igazából nem fogok belepusztulni ebbe a 200 Ft-ba csak zavar, hogy mégis egyfajta módon átvágtak. Na meg vehettem volna ebből az árból kettőt is. Mind1 most írtam egy levelet az eladónak, majd meglátjuk milyen segítőkész. Ez volt a tanulópénz, legközelebb remélem nem lesz ilyen.
Köszi azért! -
Outlander
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
OTP-nél semmisem az aminek látszik...

Akkor nem tudom

-
tepimartin
tag
válasz
Outlander
üzenetére
Rendben de a számlámról 424 Ft ment le és nem 212 Ft. Tehát valami nem oké, mert mégis kétszer vonta a PayPal. Az OTP-nél az előjegyzett kártyaforgalmak -824 Forintot írnak. Ebből 400 Ft volt a Paypal kártya megerősítés. A maradék 424-nek a vásárlásnak kellett lennie.
-
Outlander
addikt
válasz
tepimartin
üzenetére
Csak egyszer fizettél....
Az egyik mint látod "minuszos összeg", másrészről nem "payment" hanem "transfer".
Nem akarok megint én lenne, nagyon havasi Yeti, de minimális angol tudás, vagy googli fordító használata nem ártana, ha már külföldi rendeléseket bonyolítasz.

-
tibee77
őstag
En meg nem ertek hozzä mivel uj vagyok e teren de a tanulopenzt meg kell fizetni mindig!
Örülj neki hogy ez csak 200 HUF volt.
-
tepimartin
tag
Üdv.
Vettem magamnak egy durván 200 Ft-os terméket Ebay-en. A probléma az, hogy a Paypal kétszer vonta le az árát. Ugye beírtam a bankkártya adatait (mert most vásároltam először kártyáról) majd tovább léptem. Ekkor már jött is SMS, hogy levonták. Majd kiválasztottam, hogy a bankom árfolyama szerint vonják az összeget. Befejeztem a rendelést, ekkor levonták ismét az árát. Mert oez nem látszik a History menüpont alatt, hogy kétszer vonták le. Illetve kétszer sorolja fel, így:
Szerintetek ilyenkor mit tehetnék? Refund a paypalnál?Előre is köszi!
-
Outlander
addikt
válasz
hidroponi
üzenetére

Ha otthon vagyok akkor Hungarian az ip címem, ha a munkahelyen, ami egyébként 2 kmre van, akkor meg német IP-m lesz (ip alapján közel 1200 km a különbség)... már jó pár éve így használom, sőt néha telóról is belépek, akkor meg Hungarian 3gs az ip címem... mindezt úgy h akár 5 percen belül mind 2 esemény megtörténhet.
Soha semmi baj nem volt ezzel...kopp-kopp. -
hidroponi
tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
kivancsi leszek mikor jossz, hogy problema van a PP-vel.

-
Stanley-B.
őstag
jelentem, kipróbáltam, hogy totál más nevén lévő számlára withdrawolok, mert a PayPal nem tudhatja, hogy kinek a nevén van a számla.
Szóval nyomtam withdraw-t a saját nevemet emgadva, de más számlaszámát és ma megjött.
HAHA -
Lengyi
aktív tag
Üdv!
Előre is elnézéseteket a láma kérdésért. Ha össze akarom kötni a számlám a paypalos fiókommal, hogy ne kelljen minden egyes tranzakciónál külön a paypalra utalnom, akkor a Credit Card-ot vagy a Bank Account-ot adjam meg neki? Ugye a Credit Card elviekben hitelkártya kell, hogy legyen, nekem viszont csak egy dombornyomott MasterCard-om van. Melyik kell nekem?
-
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Pici segítségre lenne szükségem. Anno regisztráltam Paypalra, de nem használtam. Ugyanazzal a mailcímmel regeltem Ebayre, és szerettem volna rendelni valamit. Át is dobott Paypalre. Írom a jelszót, nem stimmel. Pfff. Ok. Reset Password. Kaptam is a mailt. Linkre kattintva, jön az oldal, ahol elvileg új jelszót adhatnék meg. De.... Biztonsági kérdések : Kedvenc éttermem, első főnököm neve. NEM tudom mit adtam meg !
Mi a teendő ilyenkor ? Mivel belépni nem tudom törölni a fiókom sem. Mindenképpen kell csinálnom új fiókot most ? De ezt az emailcímet szeretném megtartani. Ötlet ? 
-
törölt tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
2 nap után dobta vissza az utalást, és levonta az 1500 forintot.
-
törölt tag
paypal-ról szeretnék utalni a számlámra, és egyszer már visszadobta a dolgot.
a topikba beleolvasva több hiba is volt a dologban:
a bank neve csak OTP volt OTP Bank Nyrt. helyett.
keresztnevem ékezetek nélkül adtam meg a paypal regisztrációnál(Adam), és otp szerint Ádám vagyok.
illetve az alszámlára küldtem volna a lóvét (amiről leszedte a 400 forintot), de elvileg a főszámlára kellett volna.ha "Adam"-ként a főszámlámra utalok még egyszer OTP Bank Nyrt. nevet beírva, akkor visszadobja az ékezetek miatt?
-
tibee77
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Köszi, megfogadtam es bejött.

Hintalow: Amugy igen itt kint nyitottam.
-
Phobion
addikt
Köszöntem a segítségeket!

-
axioma
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
1. a valuta a kp, te devizara gondolsz (forinttol eltero)
2. kuldeni sehogy, a topup egy magyar foirnt szamlara megy, ott konvertalodna automatikusan; de ha kapcsolodik a szamlahoz ahol a deviza van kartya is, akkor viszont azon keresztul tudod kozvetlen devizaban terhelni (at kell kapcsolni a Bill me... opciora) -
Phobion
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ez az oldal lenne az? Ez ugyanúgy a PayPal tulajdona, megbízható?

-
Phobion
addikt
Ismételten egy amatőr kérdést szeretnék feltenni. OTP-ről, hogyan tudok PayPal-ra valutát küldeni?

-
hidroponi
tag
válasz
Balázs0916
üzenetére
hat igen. a PP-nek hiresen lassu az ugyfalszolgalata. az 1 nap az egy hipergyors ugyintezes volt.
-
-
hidroponi
tag
válasz
Balázs0916
üzenetére
szerintem ott van az uzenetben vhol a megoldas is, nem hiszem hogy csak ennyi van odairva.
pl. reggelni kell egy kartyat vagy elkuldeni az adataidat. -
Hintalow
senior tag
válasz
tibee77
üzenetére
Itt az a kérdés, hogy a paypal fiókot is odakintről nyitottad -e?
Ha igen, akkor osztrák fióknak számít, a kinti paypal kondíciókat pedig szerintem itt kevesen ismerik (országonként változhatnak)
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy pár napnál tovább kéne tartania.PhobioNN7
Ha a számládnál elindítod a "currency convertert" akkor ott bármilyen átváltást kezdeményezve (nem kell végigvinni) meg tudod nézni, hogy éppen milyen az árfolyam.
-
Phobion
addikt
Azt lehet tudni, hogy a PayPal milyen árfolyamon váltogatja a valutákat?
-
-
hidroponi
tag
válasz
Balázs0916
üzenetére
"Rég nem használtam a Paypal fiókomat"
pl. ezert.
-
sbazsi
veterán
kaptam most két refundot.
az egyik direkt a kártyámra került, a másik a paypal accon maradt.
ennél mintha egyszer megjelent volna, hogy 1500ft a kártyára való utalás díja.mitől függ, hogy hova érkezik?
nem nagy tételek, kb 2-3 usd mindkettő. -
Sziasztok!
Rég nem használtam a Paypal fiókomat, de most nagyon kellene, de ez az üzenet fogad a belépéskor: Your "account access is limited"
Egyszerűen nem jövök rá mik okozza, bankkártyaadatok rendben, minden "Begin a limitation review" mezőnél zöld pipa.Tud valaki ebben segíteni?
Nagyon köszönöm -
Edorn
senior tag
Hogy tudok a saját PayPal számlámra pénzt utalni a bankszámlámról? Elvileg egy "Add Money" linkenek kellene lennie valahol, de sehol sem találom...
Bankszámlát már társítottam a PayPal-hoz:MKB
Checking Account
x-xxxx Hungary Primary -
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Ha valaki küld nekünk pénzt "Money Transfer", az nekünk jóvá kell hagynunk/el kell fogadnunk, vagy automatikusan megkapjuk az összeget? -
Mindenkinek jól működik a PP? Nekem nem sikerült vele fizetnem Indiegala oldalán...
Amúgy jött egy mail ma tőlük, megszólítás név szerint, majd:
That shiny new article you ordered still hasn’t arrived? Did you receive the wrong item or was it damaged upon delivery?
Don’t worry, we’ve got you covered so that you can spend more time doing what you love to do: Shopping worldwide hassle free with PayPal.
Innen jött: paypal@e.paypal.com
Aggódjak, vagy sima reklám?
-
válasz
tepimartin
üzenetére
Igen, sima belföldi utalásnak minősül.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Dombornyomott bankkärtya hiänyäban gondoltam nyitok egy paypal szämlät igy majd tudok väsärolni bärmikor neten.Banki utalässal akartam feltölteni az egyenlegem, igy elsöre csak 10 euroval (ausztriäban elek) nehogy valami gebasz legyen.Bementem a "geld einzahlen" menüpontba es az ottani adatok szerint (nev, iban, tranzakcios kod) elutaltam a penzt a bankombol szombaton.Na most ugye 1-2 napot irtak mig ätmegy a penz (munkanap) tehät ez az idö ma järna le es meg semmi nincsen a paypal szämämon.
Valamit rosszul csinältam? (leellenöriztem mindent ketszer, nem ütöttem el egy szämot/betüt se)
A segitseget elöre is köszi! -
Pikaa
aktív tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Rájöttem,mi a gond,csak most a bankkártyám nem engedélyezi az online vásárlást. Pl. OTP-s bankkártyáról van szó nekem, és ezt kell aktíválni az OTP oldalán,a 3D Secure-nél.
-
Phobion
addikt
PayPal-nál van olyan, hogy havonta esetleg levonnak X összeget a számláról?
-
Hintalow
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Semmi gond, párnál többször én sem láttam, nem volt egy főnyeremény.
-
Hintalow
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ugyan, hogy lett volna drágább

Akármilyen ebay oldalon vásárolsz, ugyanazzal a paypallal fizeted ki, ami ugyanazzal az árfolyammal számol.
Valszeg arra gondolsz, hogy a magyar ebay csökevényen (nem is volt igazi lokalizált ebay, csak egy kereső magyarul, ami a többi oldalról nézte a találatokat) ki voltak írva forintosított árak tájékoztató jelleggel, ki tudja milyen árfolyammal számolva, ami úgyis mindegy, mert ugye a paypal árfolyama a lényeg, amin fizetsz. -
tepimartin
tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Otp junior számláról van szó. Elvileg a terhelés az utalt összeg 0,4 %a. De köszönöm a segítséget.
-
zsolx
tag
Problémám a következő.
2 hónapja megváltozott a kártyaszámom a paypal-en.
Regisztráltam az újat, azóta is ezt használom semmi gond vele.
Viszont most van egy visszafizetésem és látom a már nem létező régi kártyaszám van megadva gondolom mivel arról fizettem akkoriban a vásárlást.
Mivel az a számla és kártya megszűnt a paypal-nél is töröltem azt gondoltam automatikusan az újra jön a pénz, de ez sajnos nem így van.
Ilyenkor mit lehet tenni, valaki segítsen!
Ha lehet priviben hogy kapjak róla értesítést
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Szerintem nem lesz 1500. Max 800 ft környékén. De ez csak az én véleményem.
-
tepimartin
tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Tehát ha így akarom feltölteni akkor számítsak rá hogy az az 1500 is vonva lesz, igaz?
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Az eseti utalási költsg azért van, mert unicredit bankra utalsz.
-
Garada
őstag
Üdv egy külföldi boltban vettem ledet nem érkezett meg mind és jött egy üzenet egy pénzvisszatérítésről.Na itt a gond ugyanis a pénz azóta se érkezett meg nem nagy összegről van szó 600FT de engem akkor is zavar.Paypal üzenet volt a 3 dollár visszatérítéséről még 1 héttel ezelőtt de a pénznek nyoma sincs.Mit tegyek most hogy visszakapjam a pénzt?
-
regos
tag
ha hozzáadtad a kártyád akkor csinál egy próbavásárlást a PP.majd ez után jelenik meg a számládon a 4 jegyű kód. PPxxxx néven fogod látni.ez lehet pár nap is.
akkor most milyen 4 jegyű kódot szeretnél megadni neki? már tudod a kódot?
azt a főoldalon a profil fül alatt /confirm credit card (ha jól emlékszem) tudod megadni.
vagy rosszul értelmeztem a kérdésed ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na szóval elvileg azt irta hogy letiltják a kártya számot. 

Ugyanis a Paypal szépen elfedi a tevékenységedet, és ezalatt nem rosszindulatúságot kell érteni.
, nem csipcsup ügy volt, mert volt benne ügyvéd, meg végrehajtó, meg NAV is.) Max annyit látnának - ha egyáltalán vizsgálódnának, hogy egyszer érkezett 1 összeg a számládra, de hogy a mögött mi van, arról fogalmuk sincs. Így nem áll meg a rendszeres üzletelés. Szerintem ne apránként, hanem egyszerre utalj a számládra egy nagyot, és ha 800 rongy alatt van 1 évben, akkor semmit sem kell csinálnod.

Mi a teendő ilyenkor ? Mivel belépni nem tudom törölni a fiókom sem. Mindenképpen kell csinálnom új fiókot most ? De ezt az emailcímet szeretném megtartani. Ötlet ?

V/