Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Ha a paypal-omat trustpay segítségével töltöm fel akkor az OTP felszámolja az utalás költségét is, ami a 38000 Ft-nál nekem durván 1500 Ft lenne vagy ilyenkor nincs eseti átutalási terhelés?
Köszi előre is! -
janos80
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
nincs magyar nyelvu telefonos helpdesk-juk.sajnos...
ha tudod,akkor szakitsd meg a tranzakciot az OTP-nel...akar telefonon is erdemes lenne felhivni a bankodat. -
ujlakany1993
aktív tag
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy utaltam pénzt Paypal-re. OTP-s bankból ment és amit meg kell adni közleménybe számot az elé írtam véletlen 2 betűt. Pl: dj25055d <---ez kelett közleménybe és én ezt írtam be: AB dj25055d. Mi a teendő ilyenkor? Van magyar telószámuk?
-
1tompika
csendes tag
Tisztelt Fórumozók !
Bankkártyával hozzárendelt paypal regisztációmból ki akarom venni a bankkártya hozzárendelést . Ezt csak profiltörléssel érhetem el vagy a regisztráció megmaradása mellet is kivitelezhető ?
Ugyanis csak ritkán használnám netes vásárlásra ,akkor a vételnél adnám csak meg a bankkártya adatait. Sajnos a bankomnál nincs se virtuális kártya ,se virtuális számla és a meglévő számlámat pedig féltem.A megoldást előre is köszönöm.
-
janos80
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
milyen adatokra gondolsz? minden adatom ott van

minden duplan lett leellenorizve...lasd credit kartya, bankszamla... azt sem ertem mi a bajuk... de ha lehet a jovoben az biztos,hogy kihagyom a paypal-t ha van ra mod. -
Stanley-B.
őstag
válasz
janos80
üzenetére
ha elküldöd az adataid, visszakapod a pénzed.
amíg nem küldöd el, addig nem kapod vissza, akkor sem ha be akarod zárni a fiókod.A luxemburgi PayPallel állsz viszonyban, ezért fordulhatsz:
- helyi bírósághoz
- CSSF
- ECC
+ még pár helyhezha nem említettem volna még, ha nem küldöd el az adatokat, nem kapod vissza a pénzed. Akkor sem ha be akarod zárni a fiókot.
És akkor sem ha fejenállsz.ps: "igy pont lesz@rom,hogy hackernek neznek vagy nem,mert az en bankszamlamra fog visszajonni a penz."
ők is leszarják, hogy te mit szarsz le, mert nem fog visszamenni a pénzed.
-
janos80
senior tag
sziasztok
kinek milyen infoja van arrol,hogyha be akarom zarni a fiokomat,akkor a rajta levo penzzel mi lesz?
tudom az lenne a legegyszerubb,ha atkuldenem a bankszamlamra,de sajnos a paypal zarolta a fiokomat ,es az utalasi funkciot,mert azt feltetelezi,hogy hacker vagyok es vizsgalatot folytat jelenleg. ez tart mar 2 hete. mindezt azert,mert itt vagyok kint hollandiaban es neha a holland paypalra es a magyar cimre regisztralt paypalra is beleptem es utalgattam egyikrol a masikra. nevetseges amit csinalnak. a bankkartyam is mar ujra azonositva lett. most még szemelyit meg a cimemrol valami igazolast akarna kerni,de mondtam nekik,hogy eleg volt. Ne akarjanak hivatalos szemelynek tuno mivoltukban ugymond kihallgatni. ezert mondtam nekik,hogy zarjak be a francba a fiokomat es kuldjek oda a penzt vissza ahonnan az eredetileg erkezett
igy pont lesz@rom,hogy hackernek neznek vagy nem,mert az en bankszamlamra fog visszajonni a penz.
viszont valasz mar gyakorlatilag napok ota(3-4 nap) nincs. persze irtam tobb levelet azota,hogy nehogy elfelejtsek. megfenyegettem oket mar ,hogy a hatosaghoz fordulok,amiert zarolták a penzemet es ezert nem tudtam vasarolni stb stb... de le sa sz@rnak. ezert gondoltam azt ,hogy akkor bezarom en a fiokom es induljon el vissza hozzam a penz amilyen gyorsan csak lehet.
a velemenyetekre vagyok kivancsi,hogy mi tortenne,vagy esetleg hova fordulhatok jogorvoslathoz.
koszi a valaszokat.udv
Janos -
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam a PayPal-ra,hozzáadtam az OTP-s bankkártyámat és szerettem volna megerősíteni,hogy lássam majd azt a 4 jegyű számot a számlakivonaton,amit beírhatok a kártyám ellenőrzésére,de " Continue " gombra kattintva a következő probléma jön elé. Az este is ugyan ezt írta,meg most is.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
r92king
tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
kártyáról
-
r92king
tag
Üdv!
Ma reggel véletlenül rossz email címre utaltam pénzt, de miután elvileg completed lett, rájöttem és rámentem, hogy cancel, azóta azt írja ki canceled és hogy visszaküldte a számlámra a pénzt. Ez olyan reggel 8 körül volt azóta semmi nem történt gyakorlatilag. Egyébként K&H- ás vagyok. Elvileg ha PayPal-lal fizetek akkor több idő mire megjelenik a tranzakció a számlatörténetben. Várok holnapig, addig hátha visszajön. Ha esetleg nem érkezne vissza a pénz, mi a teendő? -
Outlander
addikt
"Már sok terméket rendeltem az Ebayról!"
Hagyjuk már az ilyen kamudumákat.
Ha télleg sokat rendeltél volna, legalább kétszer, akkor nem kérdeznétek alap dolgokat. -
hidroponi
tag
válasz
russel87
üzenetére
te latod a tranzakciokat, mi nem latjuk, hogy mi tortent.
ki vonta le az osszeg es miert?amit irtam, hogy ha kartyaval fizettel, akkor ha refundot kapsz az nem jelenik meg a PP egyenlegeden, hanem a karytaszamlara kerul par nap alatt.
ez a PP historydban ugy jelenik meg hogy lesz egy refund sorod es egy masik minuszos ahol jelzik, hogy az osszeget visszaraktak a kartyadra.
ha ezt nevezed levonasnak, akkor vagy a PP-nel vagy a bankodnal kell korulnezni az osszeg miatt.
ha mas levonas latsz, akkor meg a PP-nel. -
russel87
csendes tag
válasz
hidroponi
üzenetére
Sziasztok!
Már sok terméket rendeltem az Ebayról! A paypal számlámra be van regisztrálva a bánkártyám, tehát ha vásárlok valamit az Ebay-on, akkor ezt azonnal ki tudom egyenlíteni. A minap egy megrendelt termék nem érkezett meg. Kértem az eladót, hogy a pénzt térítse vissza. Ezzel nem is volt probléma, de amikor beléptem a paypal-ba , akkor látom, hogy az egyenlegem nulla. Láttam, hogy az eladó visszaküldte a termék árát, de aznap az összeg levonásra került. Ebben kérném a segítséget, hogy mi alapján vonták le tőlem ezt az összeget. Tartozásom elméletileg nincs , soha nem kaptam semmilyen formában ennek ellenkezőjéről.ha kartyaval fizetsz, akkor a refund a kartyadra megy vissza nem a PP egyenlegedre. par nap amig megerkezik.
A pénzt március 3.-án vonták le! A mai napig nem érkezett meg a számlámra a pénz. Ez normális? Kb. mennyi idő az átutalási idő?
probaltam visszanezni, de neharagudj, nem ertem mi a problemad.
-
repvez
addikt
Ebayre elég egy sima regisztráció a vásáráshoz, vagy oda is minden adatomat meg kell addni, postázási cimet és kártyadatokat paypal számlát?
Mert beregisztráltam,de láttam, hogy ezeket az adatokat is meg lehet ott is addni.Vagy elég egy sima regsiztráció és a fizetésnél ugy is átdob a paypalra?
-
Sqveeze
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy az miért van amikor kinézek valamit egy webshopban, oda van írva, hogy pl: 10000 Forint, berakom kosárba még mindig annyi, utána rámegyek, hogy paypal fizetés, bejelentkezek és hirtelen jóval több összeget ír. Mai eset pl: Áru 66Ezer volt, a paypal már 70Ezret írt fizetésnél. Ez miért van? Van Pay with Credit Card gomb is, érdemesebb lenne azzal fizetni?
-
hidroponi
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
a feltoltessel is a paypal fog valtani (rosszabbul), mivel csak forintot lehet feltolteni.
-
psycroptic
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Vásárláskor van lehetőséged kiválasztani a paypalnál, hogy ki váltson, de ezt a lehetőséget csak akkor kapod ha nem a gyorsított fizetéssel(paypal+ebay fiók összekötése miatt lehet gyorsabban fizetni) fizetsz.
Másik megoldás, hogy feltöltesz 400 dollárt a számládra és nem a kártyádról fogsz fizetni.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
A mastercard kártyám össze van kötve a paypal accountommal. Eddig csak kisebb, pár dolááros tételben vásároltam, de most tervezek nagyobb értékben (kb. 400 USD) vásárolni, nem ebay-ről, hanem a mindeal-ről. Ilyen eseteben honnan tudom a vásárlás előtt, hogy milyen árfolyamon váltják a dollárt?
-
kelly7
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Gondolom ha a bankom vált át jobban járok mint a paypal-al.
-
Hintalow
senior tag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
legegyszerűbben úgy tudod összehasonlítani, ha elkezdessze egy váltást a paypalodon currency converterben (nem kell befejezned, hogy lásd éppen milyen árfolyamon váltana)
Így már lesz összehasonlítási alapod, amit össze tudsz vetni a bankod honlapján lévő aktuális deviza eladási/vételi árfolyammal.
Őszintén meglepődnék, ha jobban váltana a paypal, mint a bankod. -
Tomi_Sci
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Konkrétan a jobb oldali nyíllal jelöltre gondolok. Mert olvastam olyat is, hogy a Profil fülön a My Money-ban kell az átváltást nézni, és nekem ott más szám jön ki.
-
Laca1212
őstag
Amazon.com-os vásárlásnál minden esetben fennakad a csomag a vámon ha értékhatár feletti?
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Amikor paypal conversion van kiválasztva, a feltüntetett összeg (forintban) már a végleges? Tehát annyit von le a számlámról? Gyanús, hogy jobban jön ki az árfolyam mint OTP deviza eladásival. (EUR) -
kelly7
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Igazad van, rajta van a paypal fiókon. De miből adódik a két összeg közötti különbség? Deviza váltás?
-
kelly7
aktív tag
Az mitől lehet, hogy pay pal regisztrációnál a webes számlámon volt 1000ft. Le is vették róla a 400ft-ot, vagyis nem 400-at, hanem kb 620ft-ot, és azóta sem kaptam vissza. Kódom meg van már és aktiváltam is, de pénz sehol.
-
ferke72
aktív tag
Leírom mi történt nálam credit kártya regisztrációnál..
Szóval Decemberben valamiért újraregisztrálta a kártyámat rendszer igaz lehet én bütyköltem valamit el.
Új cím esetén csinálhat ilyet kérhet a rendszer? Most vettem észre sokadik e-mail után hogy volt egy megerősítő kódom rá két napra decemberben viszont egészen január végéig engedett vele vásárolni/utalni..
Ott jött a csavar a dologban hogy most engedte beaktiválni végre a kártyát valamiért.
így a végére csak egy kérdés maradt számomra,vajon ha ma a számlámról indított utalás nem landol paypal számlán akkor a paynél vagy a bankomnál reklamáljak hogy valahol elpárolgott menet közben?
Mindez azért fura mert mindent flottul lerendezett a pay főleg úgy hogy most nem volt elég a számlámon és az egyenlegem terhére és a banki számlámról levonva teljesítette a tarnzakciót.
köszi
-
_Csaba_
senior tag
Üdv! Paypalhoz lehet paypassos kártyát csatlolni ?
-
citkar
addikt
Üdv!
Kis segítséget kérnék, ugyanis rendeltem valamit, ami elfogyott es módosítottam, de a különbözetet, 7 dollart at kell utaljak egy paypay számlára, amihez egy emailt kaptam is.
A kérdésem, ott melyik fülnél, hol találom ezt a lehetőséget, ugyanis így még nem fizettem.
Köszönöm -
taybor28
csendes tag
Az a poén, hogy amint elküldtem az utolsó hozzászólást, érkezett az e-mail, hogy levonták a balance-ról a rénzt. Végülis csak 2 hónapot késtek...

-
taybor28
csendes tag
válasz
Hintalow
üzenetére
Igen, Unicredites vagyok és onnan jön az sms a sikertelen kártyás vásárlásról, de akkor is, ha azon is van elég pénz, meg a Paypal balance-on is. Szóval nem értem, miért nem tudja levonni a pénzt egyikről se, pedig a bankkártyám is aktiválva van, mondjuk örülnék, ha a bankkártyámhoz nem nyúlna, csak a balance-hoz.
A Paypal fiókomban pedig az Activity fül alatt semmilyen tranzakció nem történik. Az főmenüben pedig ugyanazt a mennyiségű pénzt mutatja, amit hónapokkal ezelőtt rátettem, tehát nem vont le semmit azóta a rendszer. Továbbá, amikor regisztráltunk és elküldtük az első havi összeget a szervert szolgáltató cégnek, át kellett váltani dollárra a forintot és ezután sikerült is a regisztráció, de azóta a profilomban ez jelenik meg:Available balance in USD (primary): $1.95 USD
Total balance (all currencies, available and pending) converted to USD: $36.29 USD
Currency Total
USD (Primary) $1.95 USD
HUF 7,919 HUFEz azt jelenti, hogy mégis valahogy forintban maradt meg a pénz a balance-on és azt nem tudja levonni?
-
czmarek97
csendes tag
Sziasztok! Azt olvastam, hogy amíg nem küldöm vissza a négyjegyű kódot, addig van egy 100$-os limit. Ez rendben is van, mert én csak 90$-ért akarok rendelni. Azonban a PayPal azt írja ki, hogy 21000Ftos keretem van csak. Most ez hogyan is van? A PayPal 210Ft/USD árfolyamon számol? Vagy már megváltoztatták azóta a 100$ limitet?
-
Hintalow
senior tag
válasz
taybor28
üzenetére
Ha sms-t kapsz, az gondolom a banktól jön, tehát nem a paypal egyenlegről hiúsul meg a dolog, hanem a bankszámládon nincs elég pénz.
A papyalra belépve mit látsz a tranzakcióknál?
A paypal nem fog hitelezni neked, az biztos, esetleg a partner kamuzik/bénázik, amire még tudok gondolni.syler123:
az valami gyorsított utalás, nincs extra díjja (ha jól emlékszem), de mivel már a normál utalási rendszer is napon belüli, sokat nem nyersz vele időben.
-
taybor28
csendes tag
Sziasztok!
Régóta fent vagyok Paypal-en, de ilyennel még nem találkoztam. Általában Steam-en szoktam játékot venni vele, mert Maestro bankkártyám van és azzal ugye nem lehet közvetlenül. A lényeg, hogy bérlünk 2 hónapja egy szervert egy német cégtől és minden hónapban kapom az sms-t, hogy sikertelen tranzakció, tehát elvileg nem tudja levonni a pénzt a paypal balance-ról, pedig van rajta elég pénz. A vicc az egészben az, hogy írtunk nekik e-mailt és azt válaszolták, hogy ők megkapják a pénzt. Szóval nekünk is rajta marad a paypal balance-on a pénz és ők is megkapják, de akkor ki finanszírozza nekünk a szervert? Mert végülis így tök ingyen kapjuk meg és ez elég zavaró, mert nem szeretnék a 3. hónap után kapni egy e-mailt, hogy x dollár tartozásom van.
Tudok erre valamit mondani? -
syler123
veterán
Sziasztok!
A paypalomhoz nem rendeltem hozzá számlaszámot, csak feltölteni szoktam a néhány napos átutalással. Viszont van itt olyan hogy azonnali feltöltés. Annak van plusz költsége? Végigmentem a lépésekben hogy hogyan történik, lényegében ugyanúgy mint a néhány napos, csak másik számlára megy. Ennél az otp bank-nál az azonnali utalás/viber-t kell választani? Meg ahogy néztem az nem is belföldi számlaszám ahova utalni kell, szóval jó a belföldi forint átutalás?
Köszi a segítséget előre is.
-
repvez
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Közben ma megérkeett a kód és a paypalon is sikerült az engedélyezés,igy elvileg már minden jó az első vásárláshoz.
Márcsak at szeretném megkérdezni, ha ebayen fizetek akkor csak rányomok a paypal gombra és utánna nekem kell valamit jóváhagynom vagy beirni adatokat?
Mert ugye eddig ha rákattintottam ugymond büntetlenül tehttem,mert nem volt paypal accuntom nem tudott miról leemelni pénz,de most a véletlen kattintás ellen van valami stornozási lehetőség? vagy valami kódot kér mint mikor bankkártyával fizetek? -
Stanley-B.
őstag
válasz
repvez
üzenetére
ha kell a kód, hívd fel az OTP-t, mondd meg nekik melyik tranzakcióról van szó és a hozzátartozó 4 jegyű kódot szeretnéd elkérni.
Megmondják.
Anno mikor felhívtam őket, mert nem akartam emgvárni azt a pár napot mire a számlatörténetben felbukkan, még végig sem mondtam már jött a kérdés: "ja a paypal 4 jegyű kódja?"
Szóval az az ügyintéző tudta nagyon jól mit akarok azonnal. -
maestro87
őstag
válasz
hidroponi
üzenetére
Na ma megérkezett a paypal számlámra a feltöltött összeg, de még ezt írja ki: "Status: Unverified Get verified"
Ha ellenőriztetni akarom akkor kéri a kártya adatokat. Most akkor ha még egyszer feltöltöm, akkor már ellenőrzött lesz? Nem ellenőrzött számlával is lehet már vásárolni?Ja, igen ebay-jel történő összekapcsolásánál igaz ennyi a lényeg:
"Your eBay account is linked with your Paypal account: x...y@gmail.com" ? Vagy kell még valamit csinálni vele? Vagy már küldhetem is a kínaiaknak a lóvét?
-
repvez
addikt
Na annyi fejlemény van , hogy ma már a 400fos terhelés már nincs is a számla részletezőben de az 1$-os még mindig elöjegyzett tranzakcióként ott van.
A felhasználható egyenlegem még mingig 4300,de a számlaegyenlegem csak 4600 az 5000 helyett.
Tehát elvileg a 400 forint már "fizikailag is elment a számlámról,de sem a paypal oldalán sem az otp-s oldalon nincs nyoma hogy hva ment és a 4 jegyü kódnak sincs sehol..Vagy most elvitték a lóvét és pár nap mulva egy visszautalás alkalmával kapom a kódot meg? ,de az SMS-t miért nem kaptam meg róla hogy levonták a pénzt?
-
zsofist
újonc
Sziasztok!
REgisztralram Ebayre, meg a bankkártyámat is regisztráltam már, levont 1 USD-t még mit kell tennem h megkapjam a 4 jegyű kódot? vagy csak várnom kell h levonják a 400 FT-ot kapjak egy kódot?
SEGÍTSETEK KÖSZI! -
Hintalow
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
Hát erre passzolnék, gondolom nem többtízezres vásárlás lenne, hogy igényelje a verified fiókot.
A leggyorsabb megoldás amúgy az, hogy szépen felhívod az otp ügyfélszolgálatot (telefonos kódok kellenek) és ők megmondják a kódot.aleister:
nem te választod ki, ha van a paypal egyenlegeden pénz, először automatikusan azt költi el (az szükséges, hogy azonos legyen a devizanem, ha pl. dollárban fizetsz, akkor a paypal egyenlegeden is dollárban kell hogy legyen a pénz ahhoz, hogy felhasználja.)
-
aleister
veterán
Urak egy gyors kérdés:
Eddig mindig 0 forint volt a PP fiókomban, így értelemszerűen a bankomból vonta le a vásárlás árát. Most van rajta némi összeg. Hol lehet kiválasztani, hogy a PP fiókból vagy a bankomból történjen a vásárlás?
-
artiny
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
sajnos ezt jott ki amikor ebayrol akartam valamit rendelni ...paypalt kivalasztottam,continue es ez jott ki
http://i.imgur.com/SHLu3DC.png -
Hintalow
senior tag
válasz
artiny
üzenetére
Onnan, hogy egyáltalán eljutottál a megerősítő kódig.
Amikor a kártyád adatait megadod, akkor a paypal automatice csinál egy 1 dolláros próbaterhelést a számládon, ellenőrizendő, hogy minden rendben van-e. Csak ezután jöhet a 400Ft-os kódos dolog.
Banki szempontból az az 1 dolcsis próbakör is egy teljes értékű vásárlás, tehát nem lesz már semmi gond. -
artiny
őstag
válasz
Hintalow
üzenetére
koszonom a valaszodat
nagyonAz jo is ha nem feltetlenul szukseges a 4 jegyu kod amit ir a verify-dnál (Enter PayPal code (4 numbers)
) mert nem tudok belepni az OTP bank intertnet bankszamlaba....nem tudom mi lehet a kod a belepeshez..
most ezt latom az edit credit card fulnel,szoval keszen allok hogy vasaroljak?vagy hol latom azt h hozza van adva rendessena kártyám?

-
russel87
csendes tag
Sziasztok!
Már sok terméket rendeltem az Ebayról! A paypal számlámra be van regisztrálva a bánkártyám, tehát ha vásárlok valamit az Ebay-on, akkor ezt azonnal ki tudom egyenlíteni. A minap egy megrendelt termék nem érkezett meg. Kértem az eladót, hogy a pénzt térítse vissza. Ezzel nem is volt probléma, de amikor beléptem a paypal-ba , akkor látom, hogy az egyenlegem nulla. Láttam, hogy az eladó visszaküldte a termék árát, de aznap az összeg levonásra került. Ebben kérném a segítséget, hogy mi alapján vonták le tőlem ezt az összeget. Tartozásom elméletileg nincs , soha nem kaptam semmilyen formában ennek ellenkezőjéről.
-
artiny
őstag
Honnand tudom azt hogy mar keszen allok hogy fizethessek a paypal accountommal? jott email amiben megerositettem az akontot. a kredit kartyat hozza adtam bar a megerositve nincs mivel nem tudom megnezni a kapott kodot a levont osszeggel...
-
repvez
addikt
válasz
kelly7
üzenetére
A webkártyámat sikerült a paypalra beregisztrálni és az összegeket is zárolta,de a közleményekben nincs kód amit visszairhatnék a megerősités miatt ez a gondom.
Amugy az SMS küldés be van állitva a webkártyára is és ma voltam benn a bankba emiatt,de ott nem tudta megmondani a kiskezicsókolom, mert ő még nem csinált ilyet soha igy nem tudja mi hogyan megy.
DE ha jól értem a kódot nem azonnal küldik ?mert én tegnap regisztráltam és a pénzt levonták de itt megrekedt a folyamat.

ennyi van csak róla a közleménybe, akkor még várnom kell pár napot hogy megkapjam a kódot?
-
artiny
őstag
helotok
eppen regisztracio kozben vagyok a paypalra....itt a regisztracional azt irja hogy
bankartyaresznel card numberilyen otp bank kartyam van:http://i.colnect.net/images/f/782/673/OTP-Bank-Visa-Electron.jpg csak az enyemen elol + meg van hologram abban pedig meg 4 szám,
ezt kell beadnom majd a card number mezobe? 406..58 vagy azt amit adnak egy kis papir lapon lévo bankszámla számot -
Gr4my
csendes tag
Sziasztok,
Az én Paypal accountom is limitálva lett évi 630.000ft-ra.
Már egy hete elküldtem nekik minden papirt. kb. mennyi idő míg válaszolnak?
Telefonon gyorsabb lenne?Köszi!
-
citkar
addikt
Üdv!
A PayPalon végül beregisztráltam a cégem is, hogy adott esetben azzal fizessek. Ahogy nézem a profilt van a személynév és a cégnév. Az a kérdésem, ha ezzel fizetek ezentúl előreláthatólag cégnévre szóló számlát adnak automatikusan (annak ellenére, hogy egy személynév is virít)?
-
repvez
addikt
válasz
hidroponi
üzenetére
És nekik tudsz valami elérhetőséget?
És az mitől van, ,hogy egy ismerősőmnek szinte az egérkattintással egyidőben már jelez is a rendszer , hogy a tranzakciót engedélyezze? Nálam is van sms értesités minden pénzmozgásról,de eddig csak arról kaptam sms-t, hogy ráutaltam a webkártyás számlára összeget arról nem, hogy a 400ft-t leemelték és hogy hagyjam jóvá.PEdig az egyenleg már ennyivel csökkent. -
hidroponi
tag
igen.
-
ferke72
aktív tag
valaki erre tud esetleges megoldást?
[link]
köszi -
repvez
addikt
Valaki tud segiteni? OTP webkártya számlán feltöltöttem öszeget és regisztráltam paypal oldalon is.
Az addig rendben van, hogy regisztráltam és az email cimet is megerösitettem a paypal számlához, megadtam a webkártya adatait is.
Most jönne az a rész, hogy a webkártyát is hitelesitetem velük és emiatt 400ft+ 1 $ összeget vinnának le a számláról aminek a közleményében benne lenne a 4 jegyű kód.NA és most kéne a segitség,mert Az OTP számlámról megtörtént a terhelés ,de a közlemyénben csak annyi szerepel, hogy előjegyzett tranzakció és sehol egy kód.A paypal oldalán semmi pénzmozgást nem látok.
Most ilyenkor mi van, hogyan jutok a kódhoz vagy mikor vonja le teljesen a paypal a számlámról ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanis csak ritkán használnám netes vásárlásra ,akkor a vételnél adnám csak meg a bankkártya adatait. Sajnos a bankomnál nincs se virtuális kártya ,se virtuális számla és a meglévő számlámat pedig féltem.

nagyon

V/