Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Vége az lett zaroltam az régit csináltam új profilt és így megy.
Mondjuk ha belegondolok volt egy telefon csere nem rég az is bekavarhatott. -
RBJ
addikt
Működik még a paypal? Nekem az appban hetek óta a kártya részt nem tudja frissíteni. Semmi kártya vagy szla
Beállítási lehetőség nincs. -
RBJ
addikt
Pay pal nal 1.31 refund ból hogyan lesz 0.94 ? levonásnak fee szerepel. Ez valami kezelési?
Ez fix összeg vagy valami százalékos? Mert akkor jó áron dolgoznak a fiúk. -
RBJ
addikt
Tiszteletem.
Ma jött egy refund alis eladótól. Csak azt nem értem eddig automatán jött most meg van egy ilyen. Jóvá kell hagyni?
Your payment is waiting. Accept Decline
Ténylegesen arról lehet szó, hogy menjen e vissza a kártyára vagy maradjon a pay pal accounton? -
RBJ
addikt
Kérdeznék kicsit.

Ha a pay pal account tomra küldetnék pénzt az ott marad vagy egyből megyen a kártyára?
Account egybe van vonva a kártyával. -
RBJ
addikt
Ha bejön az a tendencia, hogy lehet pay pal nélkül fizetni csak kártyával sok helyen akkor a pay pal leshet majd ha kimarad a sorból.
Ha jó láttam akkor az ebay en lehet már pay pal nélkül fizetni?
Vagy most mivel járt a különvállás? -
RBJ
addikt
Na a kecsegek, tényleg vissza állt a beállítás pay pal osra. Ki tudja mióta vásárlok így.

-
RBJ
addikt
Jelszót hol tudok változtatni? Nem találom a profil beállításokban.
-
RBJ
addikt
Pay pal mindig a legkedvezőbb árú valután számol? vagy hogy érdemes vásárolni, hogy esetleg még meg lehessen fogni pár fillért. Már ha van értelme.

-
RBJ
addikt
valami van nem tudok belépni a jelszavammal. Vagy én butulok vagy baj van.
-
RBJ
addikt
Nekem hozzá van rendelve a kártya. Ha fizetek pay pal al és kártyáról átmegy pay pal ra vagy keresztül az egész dolog a bank irányából mennyi ktg kell, lehet számolni utalásonként?
-
RBJ
addikt
Na megvolt az első vásárlásom pay pal al.

Van apró trükk, hogy esetleg valuta váltásnál vagy melyik valutát használjuk, hogy olcsóbb legyen.
Biztonságilag még mindig nem vagyok meggyőzve mert ha valaki tudja pl az accountom nevét, jelszavát bármikor vásárolhat.
Hiányolom a megerősítést vásárláskor vagy a bank irányából, hogy mehet e az utalás. -
RBJ
addikt
Csináltam most egy fiókót, haladni kell a korral. meg is kaptam az sms t. a terhelésről. ami érdekes módon 1 dolcsit ir.
verify ed után kapom a 400 ft os terhelést. és a 4 számjegyű kódot. ezt hova?
Innen tovább?
Érdemes feltölteni pay pal egyenleget vagy jó az ha vásárol az ember és akkor vonja le a szla m ról az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Filmvilág
- Diablo IV
- EAFC 26
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)