- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
Withdrawoltam kesst reggel 4kor Juni 8-án, de még nem jött meg. Jól sejtem hogy a hétfői ünnepnap miatt csuszik az érkezése?
-
kippedli
tag
válasz
Intruder2k5 #13597 üzenetére
tiltotta a paypal a kártyám...Válaszolni meg nem nagyon akarnak.
-
-
kippedli
tag
Most láttam ,hogy banki accountot is lehet hozzá adni? Ha azt addolom akkor netbankomról veszi le a pénzt mikor utalok?
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam egy olyan e-mail-t, hogy top up your paypal. Ez micsoda pontosan?
-
axioma
veterán
válasz
ferke72 #13585 üzenetére
Az ismeros sajat pp szamlajan keresztul mukodne (o beutalja -> elobb kifizeted neki + az utalas dijat, tr.adojat), majd pp-n belul atutalja neked. Ez - persze csomagfuggo, de altalaban - olcsobb, mint kartyajarol a pp-re utalni, akkor a pp tobbet von le, viszont az egybol van, csak akkor neki kell kartya is legyen tarsitva. Ha nincs pp-je, akkor lasd lent (nem megy).
Na igen, ha nem lenne a tr.ado nem tartana mindenki otthon a kp-t es fizetne be amikor mindenaron elektronikusan kell, hanem bent tartana es venne fel amikor mindenaron kp-ban kell... -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy ma reggel 1$-t levont a PP. Mire? Miért?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Hintalow #13590 üzenetére
Ja, utána rájöttem, hogy elég nagy baromság, csak már szerkeszteni nem tudtam.
Akkor tehát elég, ha csak vásárolok, köszi.Ja még annyit, hogy 400 Ft a terhelés, de nekem 600valamennyit vont. Ez normális? Másik meg, hogy majd azt hol tudom beállítani, hogy a bank váltsa a jurót vagy a PP? Bankkal gondolom jobban járok.
-
Hintalow
senior tag
-
-
kippedli
tag
Ha a kártyám tiltásával kapcsolatban szeretnék írni nekik emailt akkor a contant us-nál melyik témát válasszam?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ferke72 #13585 üzenetére
Már szinte az összes bank kínál internetkártyát, webkártyát ingyenesen meglévő folyószámla mellé. Szerintem érdemes lenne elgondolkoznod a dolgon! Pénzedbe nem kerül és csak azt a pénzt tudják róla leemelni, amit te előzőleg rátettél, szóval még biztonságos is. Ha később nem szeretnéd, hogy társítva legyen a pp-lel, akkor a pp beállításaidnál egyszerűen törlöd.
-
Kernel
nagyúr
válasz
ferke72 #13585 üzenetére
Képen is látható a figyelmeztetés, hogy a bankszámlatulajdonos neve egyezzen a PayPal számlatulajdonos nevével.
Ezen túlmenően, amikor valaki először utal a saját fiókjába, a PayPal társítja hozzá a bankszámlát. Ha az ismerősödnek esetleg már van egy saját, társított PayPal fiókja, akkor meglepő módon a pénz a saját fiókjában fog landolni, az eltérő egyedi azonosító dacára.
Úgyhogy ezzel nem érdemes kísérletezni.
Topikban felmerül időnként a személyes befizetés az Unicredit Bankban, ami egyeseknek működik, noha nemrég valakinek problémája is volt vele. Még ha sikerül is, azt egyébként lassabban írják jóvá, ha jól emlékszem, mint az általam írt utalást.
-
ferke72
aktív tag
válasz
Kernel #13584 üzenetére
Ezzel kapcsolatban az a kérdésem csak ha ismerős utalna mi a menetrend?
Ezeket az adatokat amit bemásoltál átküldöm neki és ez alapján ha nem én vagyok a küldő nem saját számláról megy akkor jóváírják?számlámon most van egy kis fennforgás..ma is kibabráltak velem ráutaltattam hogy indítok paypal utalást az axáról erre a biztosításom lecsapták..guta üt meg..
köszi -
Kernel
nagyúr
válasz
ferke72 #13576 üzenetére
Nem tudom, hol nézted, nekem továbbra is az Unicredit számláját írja ki. Ők a PayPal hazai partnere / számlavezetője, vagyis ha a PayPal-re akarsz befizetni, oda kell utalni.
Ha Erste Netbankból a 16 órai zárás előtt utalok, éjfél után jön a PayPal email, hogy felkerült a pénz, ennél gyorsabb nekem nem kell. Reggel nyitáskor induló pénz is átérhet a délelőtt folyamán.
Az Instant TopUp, ahol még belép a láncba egy cseh bank is, ami erre van specializálódva, hogy gyorsan felrakja neked a pénzt, inkább régebben volt érdekes, amikor még kicsit lassabban működött a hazai bankrendszer. Most már nem biztos, hogy nyersz vele időt, ha mondjuk ott is keletkezik egy kis fennakadás, de egyébként mindegy, szerintem.
-
kovsol
titán
válasz
Tomi0703 #13580 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás ha társítod a bankkártyádat a paypal fiókkal, és vásárláskor levonja az összeget. Ilyenkor a bankodnál vásárlásként jelenik meg a tranzakció, így semmi extra költség nincs. Sokkal biztonságosabb ide megadni a kártya adatot, mint egy webshopnak, én nem aggódnék emiatt. Utána meg lehet törölni a kártya adatokat.
Ha félsz a biztonság miatt, hogy valaki lenyúlja az összes pénzedet akkor meg egy netkártyát kell hozzá társítani, és azon tárolsz egy összeget amiből tud levonni a paypal.
-
ferke72
aktív tag
válasz
Stanley-B. #13579 üzenetére
Szia!
Közvetlen instant top up esetén amit kidob bankot és számlaszámot be tudok fizetni szerinted?
köszi -
Tomi0703
addikt
Köszi srácok!
Megcsináltam az accot, akkor most hogyan is tudok rá pénzt küldeni? Valamit még állítani kell rajta, meg milyen számlaszámra kell utalni, vagy hogy van ez?
Bocs, hogy kicsit hülye vagyok hozzá.
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Végiggörgettem gyorsan a topikot a 'regisztráció' szóra keresve. Ott olvastam az egyik hsz-ben, hogy elég csak regisztrálni és a kártya adataimat nem kell hozzáadni. Ezáltal utalgatnék rá mikor éppen vásárolnék (de úgy tűnik ez egyetlen alkalom lenne, ezért sem akarom hozzácsatolni a kártyámat). Kicsit talán érthetetlen, de lehetséges ez? Regisztrálok, kártya adatait nem adom meg, majd az PP accomra utalok megveszem amit akarok és örülök?
-
ferke72
aktív tag
válasz
Hintalow #13573 üzenetére
Minden oldalról meg vagyok lőve ezzel az a baj.Az axának nincs fiókja,netbank..a paypal pedig mikor kértem utaláshoz adatokat K&H adta ki,így működött is csak ez hogy semmiképp nem lehet payre ráfizetni ez bosszantó.
Axat körbejárom viszont ott meg sárga csekk vagy rózsaszín belföldi. gondolom napok mire rávándorol számlára pénz ezekről..ha már rajta van két pillanat és leszedi paypal ... -
r4z
nagyúr
válasz
Stanley-B. #13572 üzenetére
Köszi a választ, mindent sikerült beállítani!
Remélhetőleg simán fog menni.
Axioma: Bizony
-
axioma
veterán
válasz
Stanley-B. #13572 üzenetére
En hozzatennem, hogy csak akkor, ha mar pp-n van az osszeg, nem pedig kartyarol huzza be.
-
Stanley-B.
őstag
ha family/friends opciót jelöli meg, akkor nem lesz díja az utalásnak.
ha be van állítva h forint mellett szeretnéd euróban is vezetni a számlád, akkor nem konvertálja át automatikusan.Tehát optimális esetben lehetséges az, hogy pl küld 300 eurót és nálad 300 euró jelenik meg.
-
ferke72
aktív tag
válasz
szabogabor10 #13567 üzenetére
Az frankó mivel ez tűnik járhatóbbnak gyorsabbnak..k&h fióknál megjelölt számla ellenére nem menne? miért ne? köszi
és most az idő legnagyobb ellenség,és az axa..nincs fiókjuk..csak ügyfélszolgálat.. -
sebipayne
tag
Üdv! Paypal-ról ha áthoznék pénzt az OTP-s bankszámlámra, akkor hogyan kellene adóznom belőle? Nem vagyok vállalkozó, meg semmi ilyesmi. Mi lenne ilyenkor a hivatalos eljárás, illetve van-e valakinek személyes tapasztalata a témában?
Ja igen, külföldi üzletszerű jövedelemről lenne szó, amit egy bizonyos összeg fölött leszeretnék hívni minél kevesebb költséggel.
-
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
paypal számlámra bankfiókban jelen esetben k&h számlára közvetlen be tudok fizetni?
ha igen kb mennyi idő mire landol számlán sajátomon a befizetés?
köszi -
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van lehetőség PP számla valutával való feltöltésére bankfiókon keresztül?
-
thomasa
senior tag
Egy kis segítséget kérnék CIB-es Paypalosoktól.
Most változtak a CIB kártyafajták, így
a kérdésem, hogy paypalhoz
CIB Visa Inspire kártyát lehet-e használni, vagy csak CIB Visa Inspire Dombornyomott a jó?
Vagy igazából mindegy, mert az internet kártyával kell csak beregisztrálni. -
kippedli
tag
válasz
Intruder2k5 #13557 üzenetére
Gondolom magyar ember nem dolgozik náluk. Ez így akkor bukta esetleg ha írnék emailt?
-
-
kippedli
tag
Sziasztok.
Régóta használom már a paypal-t de még nem volt "verifikálva" ezért gondoltam megcsinálom, levonta a 400ft-t majd kért egy kódot. Nem tudtam milyen kód kell a szövegben az volt ,hogy sms őr vagy netbankon nézzem meg (PP****). Semmi kód nem jött sehol ezért beírtam a hátoldalon lévőt majd az utolsó négyet de nem fogadta el és letiltotta a kártyámat. Írta ,hogy csatoljak fel személyi képet és banki kivonatot. Megtettem el is telt a 7-10 munkanap (kb20) de még semmi, viszont fontos lenne a paypalom. valami megoldás erre?
-
ladlac
tag
Helló! Tegnap regisztráltam a PayPal-ra, és azóta nem tudok belépni, mert az email vagy a jelszó nem jó. Először azt hittem, regisztrálásnál esetleg kétszer is elgépeltem a jelszavamat, szóval kertem a password resetet, majd nagyon odafigyelve beállítottam azt, amit használni akarok. Erre jelez a rendszer, hogy erre nem változtathatom meg, mert most is ez a jelszavam, viszont továbbra sem enged vele belépni. Aztán csináltam egy másik, új jelszót, de ezzel sem enged belépni. (És természetesen az email cím is helyes belépésnél.) Ilyenkor mi van?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13551 üzenetére
Köszi
-
válasz
LantosBerry8 #13550 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
Hogyan tudom beállítani, hogy ne a PayPal váltsa a pénzt fizetésnél?
-
Hintalow
senior tag
Van bankos topic.
Amúgy tényleg nem mindegy, hogy mire használnád, mennyi pénz jön rá, mire van igényed.
Nagyon jó a rafi prémium szlacsomagja, kb minden ingyen van rajta, annyi az elvárás annyi, hogy havonta 280.000 Ft érkezzen rá.Csongii:
Gondolom postai utalványon küldték, logikus, mert visszautalni nem tudták hová, lévén befizetted.
Pont erről írtam, hiába fizettél be már sokszor, hivatalosan a paypal szabályzata szerint nem megengedett, lazán kezelik, de ha egyszer valamiért elkezdik betartani a saját szabályaikat, vitának helye nincs.
Ezután lehet, hogy ismét rendben működne, de lehet, hogy ezután mindet megfognák. Nincs lehetőséged utalni, vagy kártyát használni?hzx0:
nem valami fantasztikus maestro kártya? bőszen reklámozzák mindenütt, hogy már alkalmas online fizetésre ez a típus is, de azért még elég hendikeppes.
-
Hintalow
senior tag
Tudom, hogy nem szép dolog más fórumot reklámozni, de legközelebb ilyen eladásos-problémás esetekben nézz körül az index ebay fórumán, itt sok tapasztalt vásárló van, de eladó nem nagyon. Ott viszont van pár nagyon spíler, nemrég írta az egyik, hogy próbálta őt hasonló módon megszívatni egy mexikói, de mintaszerűen elintézte, neki adtak igazat.
-
Liverpoolos
csendes tag
válasz
Stanley-B. #13539 üzenetére
Köszönöm!
-
Phvhun
őstag
Van valaki aki oktogon közelében lakik van paypal-ja, és ki tudna segiteni abban hogy 5000 Ft-ot átküldök paypalon, és oda tudja adni kp-ban?
Pont most kellene, csak ugye paypal withdraw eltart vagy 2 napig, meg hétvégén nem is dolgoznak szoval lassu lenne.
Vagy legyen mondjuk 5500 5000-ért.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Stanley-B. #13544 üzenetére
köszi, már sikerült is
-
Stanley-B.
őstag
válasz
LantosBerry8 #13543 üzenetére
a terhelésnél szereplő 4 jegyű kóddal tudod megerősíteni a kártyádat.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv! kérdésem lenne, hogy miután hozzáadtam a bankkártyám a PayPal-omhoz, kaptam egy értesítést a bankomtól, hogy a paypal 223 ft-al terhelte.....
ezek után kell még valamit beállítanom rajta, vagy tudom használni egyből vásárlásra?
-
hzx0
aktív tag
Mostanába ezt a hibát kapom ha £-ba vagy €-ba szeretnék vásárolni. USD és AUSD simán megy.
"We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-0406."
"To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account."
Felhívtam a Bankom de azt mondták a PP meg sem próbálta le emelni az összeget. Kell valamit állítani hogy tudjak a £-ba és €-ba is fizetni? -
Stanley-B.
őstag
válasz
vicamuso #13519 üzenetére
- tranzakció nagyságától is függ, hogy mennyit von le, én 3,5%-ra emlékeztem.
- fogadó fizeti, akkor ingyenes ha friends/family opciót választva küldesz pénzt, de ilyenkor nincs buyer protection.- milyen tranzakció után? deposit után? cska mert az ingyenes ahogy a withdraw is.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Liverpoolos #13538 üzenetére
nem fordítható vissza (legalábbis case nélkül)
-
Liverpoolos
csendes tag
Hali!
Nem értek a PayPalhoz, a legtöbb amire használom az, hogy rajta keresztül vásárolok ebayen.
Szeretnék segítséget kérni az utalások ügyében.Ha jól tudom, lehet egyes paypal accountok között utalást végrehajtani, és ez esetben a fél, aki az utalást megkapja, jóváírást kap a paypal egyenlegén, amelyet majd továbbíthat a bankszámlájára. (Javítsatok ki, ha tévedek)
Ezen utalások, ha egyszer megkezdődtek, visszavonhatóak, visszafordíthatóak? Ha valaki például pénzt küld nekem, akkor az azonnal megjelenik a számlámon jóváírásként (gondolom a cég által egy kicsit megsarcolva), és semmilyen módon vissza nem fordítható?
Főleg az érdekelne, hogy mi a technikai különbség a Purchase és a Personal mezőkben választható checkboxok jelentése közt.Felvilágosítást és a segítséget előre is köszönöm,
Liverpoolos
-
Csongii
csendes tag
válasz
aytukabozs #13536 üzenetére
Postán igen, postán kellet át vennem az összeget.
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok, többször írtam hogy lassan egy hónapja befizettem az UniCredit bankon keresztül és azóta sem került jóváírásra az összeg, erre ma a PayPal vissza küldte nekem postán, nem értem mi lehetett a gond de legalább meg van a pénz, de még csak emailben sem értesítettek hogy valami nem oke.
-
NORBl
aktív tag
válasz
aytukabozs #13533 üzenetére
Hát azért gondoltam, hogy itt talán választ, vagy "olcsó" bank ajánlatot kaphatok, mert feltételeztem, hogy PayPal topic, akkor sokan, vásárolgatnak, fizetnek, és akkor olyan bankot választanak, ami ezekhez előnyös.
-
NORBl
aktív tag
Bankok között van olcsóbb, meg drágább ? (Havi számlavezetés, kártya éves díja, utalásnak a költsége) Vagy körülbelül mind ugyan úgy jön ki, mivel egyiknél ez a másiknál az olcsóbb ? (Nincs olyan aki sokat összehasonlított, és úgy választott, melyik jön ki a legjobban?)
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok én is segítséget szeretnék kérni, korábban már írtam hogy még 2014.05.13.-án volt egy befizetésem az UniCredit bankból a saját PP számomra, mindent adatom stimmel a bizonylaton azonban a pénz sehol sincs azóta sem, kíváncsiságból 6 nappal ezelőtt be fizettem szintén de csak egy kicsi összeget és az már rajta is van. a bank nem tud semmit a PP meg nem válaszol, valahogy el kellene juttatnom a bizonylatot feléjük de nem tudom sehol. Valaki valami ötlet?
-
DaDa
senior tag
Sziasztok! Segítség kellene...regisztráltam tegnap paypal-re és ebayre. Rendeltem ebayen egy kisebb dolgot, és utána jöttem rá, hogy nem a web kártyám, hanem a sima kártyám regisztrálta. Töröltem a régi kártyát és felvettem az újat. Már azonosítás is volt. Azonban amit vettem arra a régi kártyaszámom rendelődött hozzá. Így nem vonódik le az összeg. Mit tudok csinálni? Sürgős volna, mert az eladó gondolom várja a pénzt. Ugyanakkor a detailsban meg ez áll: Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. én ezt most egyáltalán nem értem.
előre is köszi a segítséget
-
sziku69
őstag
válasz
mert_csokis #13527 üzenetére
Hát azt nem tudom mivel adják fel. Azt ígérték, holnap adják fel. Remélem jövő hét közepe fele megkapom.
Köszi a segítséget!
-
Minstrel
senior tag
válasz
aytukabozs #13523 üzenetére
Bank azt mondta, hogy ez a paypal dolga, most írtam nekik, majd kiderül.
-
sziku69
őstag
Az tudja valaki, hogy Németországból, átlagban mennyi idő alatt jut el a csomag hozzánk?
-
Minstrel
senior tag
Most nézegetem, hogy a paypal a refund-ot a lejárt kártyámra küldte vissza, mivel két hónapja még arról fizettem. Most, hogy jut vissza a jelenlegi kártyámra az a pénz? Beszélnem kéne a bankkal?
-
gabri83
csendes tag
Mit jelent ez a paypal-nál paypal 11452 merchant not enabled for reference transactions?
-
sziku69
őstag
válasz
aytukabozs #13514 üzenetére
Elküldtem neki a paypal számlát, de még nem jött válasz.
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Teljesen új vagyok paypal téren és több kérdésem is lenne.Ebay-en eladtam, megkaptam a pénzt. Az PP levont 11USD-t a teljes összegből ez olyan 4.5 %.
- Első kérdésem, hogy mindig ezt a 4,5%-ot vonja le a vásárló által átutalt teljes összegből?
- Második kérdésem: Ha PP accountról PP accountra szeretnék utalni annak van költsége amit én fizetek vagy ingyenes, vagy a fogadó PP account fizet??
-Harmadik kérdésem jelenleg angol számla van megadva, de módosítanom kell magyarra, jelenleg mekkora összeget von le a PP a tranzakció után? (tudom a bankom is levon valamennyit, de annak utánajárok)
Előre is köszönöm, elnézést, hogy nem olvastam végig 2007-től a hsz-eket, rákerestem, de erre konkrétum nem találtam.
Az is jó ha linkeltek valami oldalt ahol ezek le vannak írva.Ja a számla jelenleg USD-re van állítva.
Köszönöm, mégegyszer!
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek!
A paypal jelszót szeretném módosítani. Belépek megyek a profilba password change, kiválasztom, hogy passwor edit ám ezután Bank account és full account number kellene neki. Nincs hozzárendelve a bánkártyához és nem is szeretném. És ugye eddig még nem is változtattam meg ezért nem tudom ilyenkor mit adjak meg vagy egyáltalán meg adjak e valamit, bár ha nem adom meg akkor nem tudok továbblépni.
Valaki tudna segíteni?
-
gabri83
csendes tag
válasz
aytukabozs #13514 üzenetére
http://www.playseatstore.com itt vásároltam írtam nekik hogy küldjék el merre jár a csomag és akkor írták hogy még nem ment át a pénz pedig már megkaptam paypaltól is a számlát hogy fizetve sőt még elküldtem a tranzakciós id-t is hogy lássák bár vissza írtak ne aggódjak de attól még küldhetnének egy nyomkövetésit a csomagnak
-
aytukabozs
addikt
válasz
gabri83 #13512 üzenetére
Nem írod HOL vásároltál, pedig lehet hogy pontos infókkal könnyebb tanácsot adni.
(#13513) sziku69
Annál jobb tanácsot amit a blogbejegyzésedben (#5) greenity írt, szerintem nem tud itt sem adni senki. -
sziku69
őstag
-
gabri83
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Még vasárnap rendeltem paypalon keresztül és a paypal már levonta a bankkártyámról a pénzt, de viszont az eladó azt írja hogy erősítsem meg a kifizetést és hogy vegyem fel a rendelést pedig már rég leadtam
Most még a paypalon kell valamit csinálni vagy nem értem
-
aytukabozs
addikt
válasz
BoneDragon #13510 üzenetére
sztem csak 'lassan őrölnek isten malmai'
néha egy topupot is elhúznak napokig,
ha ez tegnapi sztori akkor várj még 1-2 napot. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #13505 üzenetére
Erre valaki esetleg
-
Nem értem a PP döntését, tudom bizonyítani a feladást és a kézbesítést is. Erre a gyökér nyit egy disputet-ot, hogy ő ugyan nem kapta meg. PP-nak bemutatok mindent, feladóvevény, tracking no. erre most jön a mail, hogy full refund a vevőnek. Hát a kva anyjukat
de szerencsére nem volt a pénz a paypalomon és nincs közvetelen kapcsolat a bankszámla és a pp között.
aytukabozs: ajánlott küldemény, értékbiztosítva nem volt, annak a költségét nem vállalta a vevő. A posta rendszere szerint kézbesítve lett, így már sok köze nincs hozzá. Szimplán lenyúlta. De jelentettem ebayen a vevőt.
-
BoneDragon
veterán
Akadt egy kis problémám. Jelzett paypal, hogy valami nem stimmel és ma bejelentkeztem, ezt irta:
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
May 27, 2014: We want to check with you to make sure that no one has logged in to your account without your permission.
Please take a moment to change your password and create new security questions. You should also take a look at your account information and recent transactions. Make sure that your account information (address, phone number, etc.) hasn't changed and that you recognize all of your recent transactions.
If you see a payment that you don't recognize, let us know by going to the Resolution Center. Click "Dispute a Transaction" to report an unauthorized transaction.
Szóval mindent elvégeztem amit kér, de még mindig limitált státuszba vagyok, pedig vásárolni akartam... Valamit ötlet
-
maj-viktor
őstag
válasz
scapetomi12 #13503 üzenetére
Bocsi... azon valóban átsiklottam... akkor 1hó után sem jelent meg az összeg a paypal-odon!?
Van hozzá csatolva bankkártya!? Nem lehet, hogy ott a pénz!?(ha jól tudom, ahonnan a vevő küldi a pénzt, oda megy az eladónak... azaz ha paypal egyenlegről, akkor paypal egyenlegre bank csatolt bankkártyáról, akkor csatolt bankkártyára)
-
scapetomi12
csendes tag
válasz
maj-viktor #13502 üzenetére
nemtudom látod e hogy mikor kaptam a számlát
lassan egy hónapja
-
maj-viktor
őstag
válasz
scapetomi12 #13501 üzenetére
Ott van írva, hogy 24óra, míg megjelenik paypal számlán (éshogy mivel "gift" nem refundolható)
Vagy ezt csak én látom!? Te nem!? O.o
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged