Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz sirdond #27699 üzenetére
Tok mindegy redditnek es a fagyalgoknak ugyse fogsz tetszeni
Azert nem lennek sose a helyukbe amilyen szinten omlesztve kapjak a magas roptu kommenteket Nyilvan kell a feedback es reg volt ilyen bugos liga talan betrayel meg synthet tudnam mondani , de ami hiszti megy az egesz korul az eleg non szensz"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #27693 üzenetére
amulett helyett mit ajánlasz? Tegnap ránéztem és láttam, hogy ez nem egy "fix" unique, hanem más-más aurákra adja a 'no reserves mana' bónuszt, és így rákeresve már nem ~70 chaos, hanem 7 - 7,5 exa volt az ára
Ha jól emlékszem van valami gyűrű, amibe ha belerakok egy aura gemet, akkor nem foglal manát (cserébe minden más aura többet foglal).
ja, és ránézhetsz most is a karakterre, a linkeket és a gemeket még csak módjával updateltem, de úgy tűnik a kevesebb EHP de az immortal call használata jobban élhetővé tette a karaktert.
Úgy láttam, a steelskin és az immortal call osztozk a CD-n. Jól sejtem, ha elnyomom a steelskin-t és a CD lejárta előtt kapok egy ütést, ami triggerelné az Immortal Call-t, akkor nem fogja? (Mert fordítva működik a dolog, ha bejön az Immortal Call, akkor a steelskin is CD-re kerül)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #27703 üzenetére
Essence Worm [link]
A cd osztozodik , mivel mindketto guard skill ha jol tudom[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #27704 üzenetére
ez az, az eszencia kukacra gondoltam
igen, azt tudtam, hogy volt egy ilyen változtatás, hogy bizonyos skillek osztoznak a CD-n, de ez igaz-e úgy is, ha az egyik CWDT miatt triggerelődik? (Gondolom igen, de hátha... )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #27705 üzenetére
Wikiről másolva "Only one guard skill should be used in all CWDT setups, as they share their cooldown"
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #27707 üzenetére
Nézd meg melyik jobb éles helyzetben aztán azt kell használni , minden másra ott a Master Card
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #27698 üzenetére
Lehet élni nélküle, nekem sincs még mindig (és pajzs is továbbra is Lioneye van), pedig már megvan a 140 map atlason és egy ideje már t16-ot tolok. Mondjuk a Surrender nemhogy nem csökken, hanem egyre drágább. 8-8,5 exát kizárt, hogy adok érte, még ha nagyon OP pajzs is a buildnek, a Lioneye nagyon jó alternativa. A charged uul-netol ára 1/3 exa, Surrender árából lehet 25-t venni. Annyiból azért kéne, hogy essen pajzs. Persze még egyszer nem állok neki kisérletezni.
Trollbálint: Igazából a wrathos amulett pár ligával ezelőttig ilyen 30 exás magasságokban járt, aztán Harvest alatt már nagyon olcsó volt, ha jól emlékszem 1exa körül vettem, az meg kihagyhatatlan. Most 5 exa ami szerintem megint baráti, de néztem az alternativákat is. Uniqueból Choir Of The Storm és egy új amulett, The Ephemeral Bond jöhetne szóba, de simán jó(jobb) egy rare is spell dmg-el, crit multival + life, esetleg attributes (és ha belefér akkor még resist), ilyet már pár chaosért kapni. Amúgy. Most jött nagyobb frissités PoB-ra és 50%-al megnőtt a Storm Brand DPS-e. Gőzöm sincs minek hála, lehet valamit mutat már, amit eddig nem, mindenesetre elég szép. Megnéztem két variációt: Essence Worm + Rare amulett és Auls amulett + Mark Of The Shaper. Akkora különbség nincs a kettő között és előbbi azért pár exával olcsóbban kihozható. Csináltam egy "fapados" verziót, amiből kiszedtem minden sok exás geart, és nem lett rossz, 3-3,5m DPS kihozható belőle (kimaxolt verzióval meg ennek minimum a duplája), miközben a védelme nagyjából ugyanaz maradt. Itt van hozzá a PoB. Ja, a CD minden guard skillnek ugyanaz, szóval csak egyet érdemes használni.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #27707 üzenetére
Meglestem a builded. Elég nagy luxus, hogy se gyűrűkön, se amuletten, se cipőn nincs life. Az a 2,8k elég kevés. Főleg ha még a MoM se aktiv. Két life flask felesleges, egyik helyett dobj be egy diamondot, crites buildnek az alap. Orb of Stormsnál bossoknál az incr AoE helyett használj Assassin Markot. Ja és próbáld ki a Sigil Of Powert, aztán várom a véleményt.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #27710 üzenetére
2,8K life kevés? ~2,7k EHP-m volt, mikor elkezdtem mapozni. Na, az kevés
viccet félretéve, alapvetően ezeket a sárga cuccokat nem nagyon van türelmem keresni, főleg gyűrűt, ezért a liga elején inkább a talált cuccokra utazok. Amit rajtam látsz, a fegyver kivételével, mind talált tárgy. És igen, a gyűrűk is csere érettek erősen, de hát a találás ugye...
viszont, ha nincsen az az amulett, akkor van értelme a MoM-nak? elevel csak fele manám van hozzá.
A Sigil-t megnézem, de félek, hogy szerda előtt nem lesz rá időm De amint tudok, beszámolokhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #27711 üzenetére
Mondjuk ja, tényleg fárasztó beirni keresőbe, hogy "gyűrű" és, hogy "life". Ha van gilisztás gyűrű, akkor persze, hogy van értelme a MoM-nak. Ha Wrathot és MoM-ot is akarunk, márpedig akarjuk, akkor vagy Essence Wormnak, vagy Auls amulettnek muszáj lennie. Lehet addigra útnak inditom én is a Storm Brandemet. Bár pár exa még kellene, hogy a geart meg tudjam venni előre.
-
42861
senior tag
válasz brunnehilde #27709 üzenetére
Szia. Ennek a mapozásnak van valami trükkje? Hogy eshet magasabb szintű map? Kb. egy hónapja már csak mapozok standardba napi szinten, de sehogy sem akar esni T5 fölötti map. Venni persze lehetne, de sajnálok rá 1+ chaost. Nem hinném, hogy ez lenne a módja ennek.
-
forguet
senior tag
Semmi extra. T5 mapon t5os map eshet normal monstakbol, max t6 magic/rare monstakbol es t7 a unique bossbol.
De ez csak az elvi lehetoseg, max ilyen szintu eshet.
Ezt lehet javitani a map bonus teljesitessel, ami plusz %ot ad arra h eggyel magasabb szintu mapot dobjon (pl esett volna egy t4 de helyette t5 esik). Ez az elvi maximumot nem befolyasolja. (Tehat jelen peldanal hiaba van 100+%-od, a unique boss akkor is max t7-et tud dobni)Amugy 1c semmi egy mapert, majd latod a pirosak sokkal tobbert mennek...
En speciel mindig komplett map tier packet veszek mert az gyors, mindig van elado...[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #27712 üzenetére
ha ilyen egyszerű lenne...
de ugye, ha beírom, hogy gyűrű, meg life, akkor kidob minden vackot. Kellene rá resist is.De ez a gyűrű ezért nem jó, az azért. Ez már egész fasza, de bukok némi resistet, kellene egy másik gyűrű/amulett...
ja, és ez azt feltételezi, hogy egyből válaszol az első ember, akire ráírok. Sajna mostanában kevés időm van játszani, de talán hétvégén már lesz normálisan
Én meg jobb szeretek játszani. Engem kevésbé zavar, hogy esek kelek (mondjuk inkább úgy, hogy tovább elviselem ezt ), mint leüljek keresgélni trade-n.
Így is, ha veszek egy essence worm-ot, megint felborulnak a resistjeim és variálhatok, már előre félek
Ettől persze igazad van, de a büszkeségem (vagy valamim) nem engedi, hogy ezt nyiltan közöljem veled42861: Ez a része nem nagyon változott a játéknak. Minél több mapon meg kell csinálni a bonuszt, és akkor nagyobb az esélye, hogy magasabb szintű map (magasabb, mint amin futsz) fog esni. Sirus-ig viszonylag gyakran beadja a conquerorokat, és a watch stone-okkal tudod növelni egy terület tierjét. Ha nem emeled meg, és úgy futsz magasabb szintű mapot (Pl. egy watch stone sincsen a citadell-ben, de te sárga mapot futsz) akkor nem fog sárga map esni. De ha raksz bele egyet és az adott terület map szintje megegyezik, amit te futsz, akkor van esély a nagyobb mapra.
Némileg megkönnyítendő ezt, érdemes lehet a határokon (T5, T10) futni Zana mapot. Olyankor ajánlhat be magasabb szintű mapot is.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
0karmacoma0
senior tag
válasz TrollBalint #27715 üzenetére
A saját kis craftolóállomásodon, kizárólag szintezés közben előkerülő craftopciókat és alchokat(esetleg pár essenset) használva, simán lehet maxos resist és ok life kombót összehozni. Én is ssf-ben megyek általában T10 környékéig, de nem volt még komolyabb life-resist gondom. Az általában az uniqueokkal kezd bejönni. Nem tudom mennyire kraftolgatsz, de érdemes ránézni, ha nem akarsz trade-elni.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
TrollBalint
addikt
válasz 0karmacoma0 #27716 üzenetére
Bevallom craftolgatni mindig szerettem volna, de sose szoktam
Ettől függetlenül mindig lelkesen rakom félre a craft alapanyagothttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
Unveil cuccokat hogyan tudok farmolni?
konkrétan ez a suffix kellene:
Trigger a Socketed Spell when you Use a Skill
elvileg 3x kell megbűvölni a suffixot hogy megtanuljam a receptet[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Rayner #27718 üzenetére
Én pont most fejeztem be. A sebzésem fele kb ez a mod. Meggyűlöltem az életem mire meglett. Minden betrayal misszió atlaszon, valamint én heist kis ládákat farmoltam, mert egész szépen dobálja(60-80 között mentem, alatta nem nagyon dobta őket). Esik másból is de azokhoz több idő és/vagy currency kell.
Ha a pénz nem gond, akkor simán keress rá trade-en unveilded modú fegyókra és vedd meg azokat amiken van szabad suffix. Szerencsétől függően nagyon drága lehet ez a módszer a végén, ráadásul ezeket az 1chaosért kirakott dolgokat, pont ugyan olyan vásárolgatni, mint anno a sárga mapokat. 3-4 emberből 1 ha visszaír.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #27715 üzenetére
Lehetőség sok van. Például elkezded használni a tradet. Vagy megtanulsz craftolni. Vagy élvezed a játékot T5-ön.
karmacoma: Sebzésed fele? Még úgy is, hogy annak a modnak valami 4 sec a cooldownja? Én azért nem rajongok érte.
42861: Érd el régión belül mindig a legmagasabb tiert. Watchstone nélkül ez T5 lesz. Rakj be egy watchstonet, fuss T5-t, és reméld a legjobbakat. Zana modot, ahogy Bálint is irja, érdemes ilyenkor ellőni. Azt az 1c-t meg ne sajnáld, az nem egy nagy összeg. Lényeg, hogy minél több mapon meglegyen a bónusz, utána nem lesz több map gondod.
-
Har_melin
addikt
A Surrenderről én egyelőre teljesen letettem, inkább gyűrűkbe ölöm majd a pénzt. Mondjuk az is messze még, mert most próbálom az összes fehér mapot kifarmolni, hogy meglegyen a bónusz, de párat az istennek se akar beadni, főleg T2-T3-on. Nem sietek sehova, egy hét telt el a ligából és 87-es szinten vagyok kevés játékkal, ráérek.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz brunnehilde #27720 üzenetére
A Vortexhez lerak egy storm brandet, ami proccolja az EE-t, ami hatalmas +dmg, valamint ez hozza az orb of stormot ami az egyetlen jó módja ez elemental overload konzisztens fenntartásának bossok ellen a Vortex-cold snap buildel. Ez már vagy 50-60% more dmg, amire jön egy frost bomb, ami egy stom brand, OoS proccig kinyírja az EE-t de utána további -resist. A fele talán túlzó, de nincs messze. CWDT-el kb tized ennyi az uptime, ráadásul mapozás közben észre se veszi az ember.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Metamorph óta nem játszottam (akkor is kb 100 órát toltam csak a játékba) és most ismét kedvet kaptam hozzá.
Arra gondoltam, hogy indítok egy arrow vagy summon necro buildet amivel jól lehet cleart nyomtni.
Sajna az előző buildjeim nem sikerültek túk jól.
A jelenlegi ligában mi a meta?
Köszönöm -
Edge
veterán
pedig érdemes nekem 2. chargedből kiesett a shield
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
LittleBoss67
aktív tag
Konzolos gond megint. Véletlenül töröltem az induló karaktert, amivel egyébként nem lehetett spectre-t targetolni ( majd javítják ).
Most inditottam egy shadow minert, de a skitterek csak állnak mellettem, meg persze jönnek velem, de nem rohannak az ellenfélre. Ez minernel igy kell legyen ? -
brunnehilde
senior tag
válasz 0karmacoma0 #27722 üzenetére
Ezt az EE-t sose tudtam, hogyan kéne rendesen megoldani, bár gyanitom én voltam a hülye hozzá. A Vortex Cold DoT? Mondjuk akkor érthető, mert az EE-nél a hit számit, a DoT meg ugye tudtommal nem hit...
Edge: Befizetlek még kettőre, aztán kérem a pajzsomat. Harvest elején 5 exát szórtam el uul netolra, és nem adta be. Aztán később levelingre még rengeteget lefutottam, akkor már dobált párat, de az arány igy is gyenge volt.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz brunnehilde #27727 üzenetére
Igen a Vortex DOT. Megnéztem pob forkban a sebzésem 3-400k között van a mod nélkül, vele 7-800k között. Mindez 5 linkben szóval a 6. link tovább tágítaná a különbséget. Én se magamtól jöttem rá erre.ShakCentral zseniális Vortex for dummies guideját követtem, ami kb a legjobb guide amit eddig a hivatalos poe fórumon láttam. Harmadszor csinálom ezt, soha nem is tudtam hozzátenni semmit, annyira jól ki van találva.
-
Badlof2k
senior tag
válasz LittleBoss67 #27726 üzenetére
Ott meg bugos ezek szerint, ugyanez a hiba volt múlthéten Pcn pár embernek De jól mondod , oda kellene futniuk a mobokhoz
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #27727 üzenetére
igen, mákom lehetett mert azóta mentem még 10et és nem esett több
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz sirdond #27732 üzenetére
átolvastam; hát nem is tudom...
Az tetszik, hogy Karst meg Tullina picit jobban fog igyekezni. De nem igazán értem, miért kell kevesebb ajtó Azért annyira nem volt az sok (mondjuk magasabb Tier-en nem mentem, ahol nagyobb a Heist, de azt meg úgy is lecsökkentik ) Csomó változtatás picit szembemegy azzal, hogy ez egy "lopakodós-rablós-öldöklős" koncepció lenne.Brunnehilde: Tegnap volt szerencsém egy mapot futni, ki próbáltam a Sigil of Powert. Hát az én "végtelen sok HP-mhoz" picit kicsi az area, meg a CD is lassú, így mapozáshoz annyira nem biztos, hogy sűrűn használnám. Viszont a CD akkortól indul, mikor elnyomod a skill-t. Nem tudom, hogy csökkenni fog-e a CD idővel de így is dobott - a tooltip szerint - 10%-t a dps-emen (mikor elérte a 4. stage-t). Azt nem tudom, hogy ha elnyomom a sigilt, felmegy 4. stage-be, amit akkor elnyomok brandek, azok a sebzésüket megőrzik azután is, hogy kijöttem a sigil-ből / megszűnt a sigil? Az külön tetszik, hogy látványos a stage-k gyarapodása, nem kell fent a buff mezőt figyelni.
Hétvégén lesz rendesen időm játszani, akkor tervezem jobbá is tenni a buildet, meg jobban megnézni ezt a gemet. (Pénteken meg a trade-re szánni az időt )[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Edge
veterán
srácok az miért van hogy ingame az impale% char lapon mondjuk 50% de path of buildingben meg 100%-ot mutat?
ugyanez a block chance-re ingame 75% de POB-ban 79%...ezekszerint ingame a statokat nem érdemes nézegetni?
TrollBalint : egyik legjobb része ennek a gaménak a trade pedig
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
bizonyos mechanikákat (jellemzően a sebzésről tudok) ingame elég szarul jelez. Nem lenne meglepő, ha az impale is ezek közé tartozna.
A trade-t szeretem a legkevésbé. Én jobb szeretek talált cuccokban menni, de ez nem az a játék így muszáj volt rászoknom, de ha tehetem mellőzöm. (Trade alatt a vásárlást értem, ha én adok el, azt szeretem )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
Mondjuk nem éreztem, hogy olyan sok ajtót kellett volna nyitni, ha meg eleve kisebb területeket akarnak, akkor ez alapból megoldódik, szóval... Az XP jó, az is, hogy pár ajtónyitás gyorsabb lesz. Haladunk.
TrollBalint: Tegnap este megvettem a komplett geart és útjára is inditottam a Storm Brandemet. Endgamere, kb 10exa ment el rá (800c körül, szóval "normál" exa árak mellett ennek a fele lett volna). Nincs Inpulsa, Mark of the Shaper, Bottled Faith, Tempest Liberation, lvl21 Storm Brand, awa gemek, azokkal 6m közelébe lehet menni. Egyébként eszembe jutott, hogyan lehetne még Sigil of Power "kompatibilissé" tenni a buildet. Bossoknál az added lightningot le kell cserélni Archmage supportra. A Storm Brand mana costja felmegy 400 fölé.
Edge: Ingameben millió dolgot nem mutat, vagy nem teljesen. Szóval azzal ne foglalkozz. Az ott látott DPS meg köszönőviszonyban nincs a valódival. A blockot viszont jól szokta mutatni, csak nem mindegy mikor nézed. HO-ban, vagy mapon, miután hiteltek, mert a Painforged hit után 8%-ot ad pl, de a Violent Retaliation is növeli, ha blokkoltál előtte.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #27737 üzenetére
Még 1 exa közelében sem járok (Mondjuk szerintem a töredékét játszhattam, a te játékidődnek) Hétvégén tervezek egy kisebb upgrade-t, ahogy írtam is, utána kíváncsi leszek milyen lesz. Maga a build, meg a játékstílus bejön, jobban, mint a cyclone-os és egyéb melee-k.
Archmage-t lehet megnézem, bár ahhoz kelleni fog az essence worm (amibe ha belerakom a wrath-ot, akkor bukom a mana regenes aurát. Jól gondolom? )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #27738 üzenetére
Yapp , archmage nem igaz reservel manat ha jol tudom sot ha lehet inkabb semmit se
Bar ott a regent ha jol neztem a mana flask meg gondolom egyeb forrasokbol oldjak demajd kijavitanak a hozza ertok[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #27739 üzenetére
úgy értettem, hogy ha használni akarom az archmage-t, akkor sok mana kell, tehát bele kell raknom az essence worm-be a wrath-ot. Viszont mivel sok manát zabál, kell valami tölteni, és erre ott is van a buildbe a mana regenes aura (aminek nem jut eszembe a neve) de az essence worm azt tudja, hogy minden más gem mana reservation-je 40% lesz. Ezzel majdnem ugyanott vagyok, mint Essence Worm nélkül + Wrath aura
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #27740 üzenetére
Archmage az aktuális manádhoz mérten növeli meg a mana costot. Nagyjából a teljes manád 18-20%-a lesz a mana costja a Storm Brandnek. Szóval ha van 500 manád, akkor 100, mig ha van 2500 unreserved manád, akkor 500 lesz a mana cost. Clarity a mana regen gem. Nem rossz, ha van, de lvl20-on már közel 400 manát foglal, ha van Worm Essence. Igazából sokkal jobban járunk, ha van a gearen, valahol, mondjuk gyűrűn, egy 40-60%-os incr mana regen. Ja és most jön a poén. Laviangas Spirit eddig nem volt jó, mert a flask effect alatt 0 volt a mana cost. Viszont ebben a ligában kihozták a Replica Laviangas Spiritet és baromi jó a buildnek. Komolyabb bossoknál le lehet cserélni a Quicksilver flaskra. A Replica nemhogy nem nulláza a mana costot, hanem még 10%-al növeli is. Plusz ad extra cast speedet és megoldja a mana gondot, amit a Storm Brand megnövekedett ára okoz bossoknál. Ezzel gyakorlatilag az az egy gond is megoldódott, ami a Storm Brand ellen szólt: hogy gyenge a bossok ellen.
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #27740 üzenetére
Ertelek , bar erdekes miert rakna bele valaki Clarity aurat mikozben a lenyeg az hogy egyaltalan ne legyen semmennyi mana lekotve
-
Edge
veterán
válasz TrollBalint #27735 üzenetére
+brunnehilde:
ohh menyire igaz, kint terepen sose nézem a statokat csak HO-ban, kösz a tippet
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Én már elvesztettem a fonalat a folyamatos nerf-buff-nerf-buff csikicsukiban. Éppen tegnap gondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen miért a ligában játszom? heisteket alig megyek, a gladiátorból ott van a fullra felszerelt lvl93-as darab standardon és bár pár alternate quality gem hasznos lehet a buildhez, nem életbevágóak. Na mindegy, a megszokás nagy úr, egyelőre elforgolódok itt, aztán hátha végre eldöntik, mi legyen a liga tartalmával.
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #27745 üzenetére
Igen, ez a problémám nekem is, sokszor lamentáltam erről badlofnak az elmúlt másfél hétben. Egyelőre alig van különbség a liga és standard között. És most nem az van, mint az előző ligában sokaknál, hogy nem tetszik nekik, mert nem szeretik a craftolást, vagy nem látják miért jó,vagy mert túl üres a map delirium után. (És megint mondom, ez nem is gond, nincs vele bajom, nem mindenkinek tetszhet minden liga).
De én szeretném, ha jó lenne a liga, szeretném játszani a liga tartalmat, de nem tudom. Mert vagy elcrashel, vagy bukom a blueprintet, amibe beleöltem 10-15-20k markert, mert hiányzik az endgame,amit csak később fognak bepatchelni. Vagy azért, mert megint ott vagyunk, hogy jön majd egy patch (amit nem tudunk mikor), ami változtat megint egy csomó mindent, valószínűleg pozitív irányba és addig nincs is igazán értelme csinálni a liga tartalmat.
És így most ott áll párszáz contract meg a pártíz blueprint a stashben, és ezek így együtt rettentő bosszantóak. -
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #27746 üzenetére
"ami változtat megint egy csomó mindent, valószínűleg pozitív irányba és addig nincs is igazán értelme csinálni a liga tartalmat"
Bingo, én is ezért nem forszíroztam a ligát eddig. érdekes módon nekem az első két nap után nem volt gondom a heistekkel (crash és hasonlók), viszont úgy nagyjából naponta egyszer se szó se beszéd kirak a játékból. Szerencsére eddig még nem buktam ezen mapot (általában a HO-ban, vagy a liga hubban történik, egyszer volt mapon, de azt éppen befejeztem), jellemzően valami inventory rendezéskor, cucc felvételkor.
-
sirdond
őstag
válasz freddirty #27747 üzenetére
Egy kicsit túltolja a post. Vannak design hibák, ezt nem tagadom, de az is olyan, hogy valakinek tetszik, másnak meg nem. Nekem nem ezzel van bajom elsősorban, hanem a stabilitási problémákkal, meg azzal, hogy ezek miatt nem tudom egy grand heistot megcsinálni. És hogy ezek más dolgot is elrontanak/elrontottak (craft bench, abyss, olyan item-ek, amik nem is létezhetnének, stb...).
btw fred: megint összeraktam a cold bv-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest