- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Tegnap beállítottam az Asus rt n10 c1 routert az általam készített padavan fw-rel vezetéknélküli kliensnek, de nem vagyok benne biztos hogy mindent jól csináltam, így inkább leírom lépésről lépésre.
1. Első körben reseteltem a routert, az egyik lan ponrtját kábellel csatlakoztattam az otthoni gépbe, böngészőben 192.168.1.1, majd a LAN fülön adtam neki ip címet egy másik tartományban, 192.168.2.1 mondjuk.
2. Ezután az Administration fül alatt átkapcsoltam AP módba.
3. A Wireless bridge fülön kiválasztottam az AP Client (AP disabled) opciót, majd csatlakoztam az otthoni wifi hálózatra.
4. Végül szintén a LAN fülön kézzel megadtam az alapértelmezett átjárónak és a DNS szervernek a fő router ip címét, 192.168.1.1Így most van internet a kliensre vezetékkel kötött eszközökön de akad pár furcsaság.
A kliens router ip címét nem látom a fő router (ez egy TP-Link szintén padavannal) dhcp listájában, nem tudok belépni az admin felületére (192.168.2.1 sem működik).
A másik, hogy minden, a kliens routerre csatlakoztatott eszköznek a fő router admin felületén azonos a mac címe (mégpedig az Asusé).
A kérdésem, hogy ez jól van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest