Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam is ue, ha az "Enable Radio" gombot kinyomom, nem lesz wifi azon a sávon.
És valóban, egyszerűen nem lehet beállítani, hogy az az 1 perc ne maradjon ki. Próbáltam 00:00 - 00:00, 00:00 - 24:00, nem fogadta el. Kivettem a pipákat a napok elől, akkor meg azt írta, hogy olyan nem lehet, hogy egy pipa sincs. De amúgy, ha kiveszem, az azt jelenti, hogy aznap egyáltalán nincs wifi. Még próbálkozom, ha eszembe jut vmi, írok.
Ebben a funkcióban mondjuk a gyári fw kifinomultabb, mert ott nem csak a napokat, hanem azokon belül idősávokat is megadhatsz hogy mikor kapcsoljon be,ki (órákra pontosan). És ott biztos vagyok benne, hogy azt is be lehet állítani, hogy ne legyen ilyen korlát, hanem menjen a wifi állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest