Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_zolee
csendes tag
válasz
Cogwheel
üzenetére
Hali!
Ha prescott-os a P4-ed, akkor akár kezdésnek is megpróbálhatod a 250 FSB-t. Az én konfigom szinte csont egyezik a tiéddel, kivéve a 1950GT-t.
A procinak adj kb. 1.45V-ot és a ramokat oszd le 5:4 arányban. Így el kell indulnia a rendszerednek. Az alaplap hőmérsékletére figyelj oda, mert az én AI-7-esem nagyon melegszik. Huzamosabb használat esetén 72°C-ra is felszökik (de van olyan, hogy 3 perc alatt!!!) . A proci hőfok max terhelésnél kb. 65°C lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A procinak adj kb. 1.45V-ot és a ramokat oszd le 5:4 arányban. Így el kell indulnia a rendszerednek. Az alaplap hőmérsékletére figyelj oda, mert az én AI-7-esem nagyon melegszik. Huzamosabb használat esetén 72°C-ra is felszökik (de van olyan, hogy 3 perc alatt!!!) . A proci hőfok max terhelésnél kb. 65°C lesz.