Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolci
tag
Sziasztok!
Nem tudom, lehet, hogy nem ebbe a fórumba kellene írnom, de azt hiszem Ti tudtok segíteni!
A jelenség a következő: Van egy pentium 4 3,00Gzz-es 478-as prescot magos 800 fsb-s processzorom. Amikor bekapcsolom a gépet teljesen tökéletesen beindul. A biosban is tökéletes minden. Viszont amikor kellene indulnia a rendszernek, egyszerűen nem ismeri fel a Winchestert! Kipróbáltam másik winyót is ua a helyzet. A Biosban felismeri a winyót fel is pörög meg minden. De nem akar egyszerűen be bootolni , a cd-t dvd-t felismeri meg minden. Ezek után átraktam egy másik procit a gépbe azzal meg teljesen tökéletesen szuperál. A kérdésem az lenne, hogy van-e erre megoldás? Valaki tapasztalt már ilyet? Egyáltalán létezik ez? Ha igen mi köze van a procinak a winyó felismeréséhez oprendszer indításakor?
Tehát HELP! Kérlek segítsetek!?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest