Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hát végülis az összes tényező számít valamennyit, de inkább az FSB+CPU freki.
    Tehát én azt javasolnám, hogy nézd meg mennyit megy a ramod a procival 1:1-ben, aztán használd úgy a rendszert /már ha legalább 450-460MHz-et megy a ramod/.
    Ha nem megy ennyit akkor a procit továbbhúzni, ameddig megy, és a ramokat visszaosztva járatni.

Az alaplapodat nem ismerem, de i865pe chipsetes, tehát elvileg egy tuningolható darab --> így rendelkeznie kell a biosban ram időzítés és ram osztó/szorzó állítási lehetőséggel.

Ha 3200-2800 a mem olvasásod, akkor ott valami nagyon nagy gubanc van./bár nemtom melyik everest verzióval mértél/

Hali ... köszi, kb. ilyesmire gyanakodtam én is, bár még mindig nem tom az egzakt választ a kérdésre ... :) de lényegében akkor az FSB a fontosabb .... ugye?

A számértékeket ne vedd készpénznek .... azért irtam, hogy nagyjából.... :) egyébként ez szerintem a memory copy sebessége volt ha jól emlékszem, de ebben sem vagyok biztos (everest elég friss, a pro verzio, de nem a legujabb, persze a gép sem .. :) )

Az alaplap ez: [link]

Sajnos a biosban nem találtam ilyen beállítási lehetőséget ...

Új hozzászólás Aktív témák