Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
Nem muszáj magyar bankkártyát használni a vásárláshoz, probléma megoldva!
Ez külföldön jóval egyszerűbb!
Pl. az én OTP-s debit MC kártyámmal nincs ilyen gond!
Persze ezt a kártyát az OTP Bank Románia adta nekem!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
GreatL
őstag
válasz Hosssszu #9897 üzenetére
Halálra idegesít ez a kártyás vásárláskori azonosítás... van valami olyan bank ahol a kártyás vásárlás kártyás vásárlás maradt, vagy mindenhol applikációkban kell turkálni vagy sms-eket nézegetni?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
[CS]Blade2
addikt
Nem pont bank, de másnak sem megy az OTP Portálok SZÉP kártyás felület? Bejelentkezésnél nem küldi az e-mail-t, ha pedig rálépek, hogy küldjön másikat, akkor kiírja, hogy sikertelen, így nem lehet belépni.
-
GreatL
őstag
Szar a smartbank.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Beregisztráltam ma az új alkalmazásba, létrehoztam a digitális fiókot, a folyamat végén dobott egy hibát. Kaptam emailt, hogy erősítsem meg az email címem, de a linkre kattintva azt írta, hogy hiba történt.
Azóta ha újra akarok regisztrálni, a netbank adataim megadása után azt írja, hogy már van fiókom, de ha be akarok lépni, nem fogadja el a jelszót, ha új jelszót akarok igényelni, és megadom az email + telszámot, azt írja, a meadott adat nem megfelelő.Van ötletetek mit próbálhatnék még? Ha lehet, megpróbálnám itthonról elintézni.
[ Szerkesztve ]
-
nhpeti
tag
Egyébként ilyenkor az internetes kártyás fizetésekkel mit lehet kezdeni, ha amúgy smartbank-os push üzenetbe kapod a jóváhagyásokat viszont belépni nem tudsz? Másodszorra járok így, de eddig nem jöttem rá hogy lehetne átállítani hogy inkább sms kódot kapjak.
Üdv: Peti
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ahogy nézem senkinek se működik az új (20.3.0) verzió, mindenkinek (nekem is) ugyanazt a hibát dobja.
Remélhetőleg még ma adnak ki frissítést.
Vagy remélem nem az van, hogy így akarják beszántani ezt az alkalmazást.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
vnorbi
aktív tag
válasz F.E.K.. #9886 üzenetére
Tegnap olvasva ezeket a kommenteket, inkább nem engedtem frissülni, aztán este mégis rávett a kíváncsiság. A másodlagos telefonomon (Android 6) engedtem, ott a 20.3.0-s SmartBank van most, és meglepő módon nincs hiba. Rögtön a frissítés után is simán be tudtam lépni, és azóta is működik.
Az újabb telefonomon (Android 11) azért még kivárok...
-
-
F.E.K..
senior tag
Kíváncsiságból visszaraktam mentésből a 20.2-őt... nem központi hiba okozza, ezzel ugyanis simán működik minden, a friss 20.3-nak van hibája csak...
Nem szoktak upgrade deploy _előtt_ alaposan tesztelni? Valahogy nem hiszem el, hogy egy ekkora banknak nincs rá erőforrása (pláne eljárásrendje) erre.
Elég ciki mindenesetre...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
F.E.K..
senior tag
Szintén... Szép a design, de a hibaüzeneten kívül másra nem hajlandó...
(Ami vicces, mert mobilnetre kapcsoltam kíváncsiságból, ugyanúgy a wifi hálózatra panaszkodik... )..
Play-en mindenki ugyanerre panaszkodik.
Csodás...[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
scream
veterán
Én is megnéztem, gyorsan lefrissítettem és nálam is jön a hiba.
"Hiba a kommunikációban! A kiválasztott WIFI hálótzat a SmartBank használatához nem megfelelő."
Gondolom majd jön hozzá vmi hotfix, ha nem épp valami háttérrendszer térdelt le.
Az új app (Internetbank) rendesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Smartbank ma frissült, valami Selfie account opening került bele, de arra hivatkozva, hogy nincs net, nem csinálhatok az appal semmit
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Grande Ale
őstag
Van egy kis pénze, azért gondoltam, tegye így félre.
-
Madwe
nagyúr
Nem írta hogy kamat lenne a célja (ha az akkor tényleg nincs sok értelme - de ha pl az egészséges pénzügyi életre való hozzáállásra állás lenne a cél arra egy jó eszköz lehet, ahova havonta a bevétele legalább 10-20% automatikusan átutalja…) ha kamat lenne a cél akkor erre vannak sokkal jobb megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Grande Ale #9878 üzenetére
Ha elmúlt 18 éves igen.
Egyébként a megtakarítási számla sem ad olyan nagy kamatot, így egy(vagy több) ismétlődő lekötés megoldás lehet, hogy ne legyen szem előtt, ha mégis SOS kellene, akkor pedig fel lehet törni, ha pedig nem akarja feltörni legalább gondolkodik a lejáratig, hogy valóban szükséges-e a vágyott termék.
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Fiam junior számlája alá lehet megtakarítási alszamlat nyitni?
-
MasterMark
titán
válasz tothjozsi96 #9876 üzenetére
Nem.
A smartbank majd meg fog szűnni. Az egész otp direkktel együtt.
Most az új internetbank az ingyenes, viszont papíron 500 forint lesz majd. Viszont hogy valójában mi lesz azt nem tudni. Valószínűleg ugyanúgy járni fog a számlacsomagokhoz ahogy most a smartbank is.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tothjozsi96
addikt
válasz MasterMark #9875 üzenetére
Nem arról van szó hogy nemsokára bevezetik azt hogy havi 499 forintos díja lesz a Smartbank szolgáltatásnak?
-
MasterMark
titán
válasz tothjozsi96 #9874 üzenetére
A smartbank ingyen jár a Junior számlához. Meg a legtöbb számlacsomaghoz ingyen van.
Switch Tax
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Tesóm most akarok bankszámlát nyitni, OTP Junior-os lenne. Itt is van ez a havi 500ft SmartBank díj? Vonatkozik a Junior-os számlákra is?
Köszönöm.
-
Jakuu
őstag
Hogya fenebe erek el egy online ugyintezot, mert a smartbank alkalmazasnal hiaba allitom be a 10 szamot es utolso 3 szamot kvra nem akarja elfogadni Nagyon kezdem mar unni, hoy jleszo valtoztatas utan mar be se tudok lepni az alkalmazasba
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Forint számláról szeretnék euro-t utalni. Az átutalás típusa bankon kívüli
-SEPA (Single Euro Payments Area) átutalás
-Egyéb deviza átutalás
Melyiket kell választani?
Egyáltalán miért van több fajta lehetőség?
Köszi. -
tatararpad
őstag
válasz KubanitoS #9856 üzenetére
Én abban reménykedek hogy ha már 500 Ft lesz, akkor az eddigi kiegészítő csomagok közül pár már ingyen benne lesz. Vagy pl. Smart csomagban ingyen lesz nem pedig 500 Ft, stb. Ha a direktet kivezetik, akkor meg vagy ezen keresztül bankolsz neten, vagy sehogy, nem hinném, hogy konfigurálható lesz.
-
válasz Peter.70 #9862 üzenetére
Bázis csomag, mert az a legolcsóbb. Alap esetben havi 1 pénzfelvételem van, meg nagy ritkán 1-1 utalás. A következő 2 hónapban várható még ez az őskáosz amit a házfelújítás okoz... Az otp meg különösen tetűláda, ha az ember a saját pénzét akarja visszakapni.
#dptrsk: Van Revolut-om, csak rootolt telefonnal nem megy, pedig fent van a MagiskHide. Telekom, Otp app simán megy rajta, a Revolut meg nem. Mondjuk őket nem nagyon csípem, mert egyszer több hónapba telt mire megtalálták a hozzájuk utalt pénzt egyáltalán... baromi megbízhatóak ők is. 10e forintért szívtam több órát az otp-nél is miattuk, mire rájöttek, hogy náluk nincs, cseszegessem a revolutot.
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
dptrsk
addikt
válasz Victoryus #9861 üzenetére
Fintech-ek(Revolut, Wise, Curve?)?
MÁK készpénzfelvétel, ha lejárt pl egy DKJ ?
Másik bank? (pl. Gránit Bajnok Plusz csomag, havi első 4 darab felvétel korlátlan összegben, akár 4*800.000, MOST kártyával személyes nyitással 2 nap alatt megvagy vele)macera, hogy egy új számlát tartani kell fél évig mielőtt megszűntetnéd, ha csak most kell, akkor kövi hónapban átváltod másik feltétel nélküli csomagra és tartod, amíg díjmentesen be nem zárható a csomag. Ki kell számolni megéri-e a 990 forintot(havidíj) ez a művelet
[ Szerkesztve ]
-
Van valami költségcsökkentő megoldás arra, hogy ha adott hónapban sokszor kell sok pénzt felvenni automatából? (150e-200e kb. többször) A tüzép, a kőműves, a gépész mind kp-t kér.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
tomp
félisten
Óó hát a simple-nél mindig van lejjebb...
Ha évek óta nem sikerült normálisan megcsinálniuk az érintéses fizetést majd egy új UI miatt sikerülni fog?
Én is remélem, hogy azt a bugos kód halmazt nem rakják vissza hanem beleraknak egy "add GPay" gombot és le van tudna.
Ha már a csőlátású Gránit is belátta, hogy zsákutca a saját megoldás és ott is jönni fog a GPay. -
veterán
válasz KicsiRegő #9855 üzenetére
Nocsak, érdekes, bár bizonyos szempontból érthető döntés, hogy újraírják az egészet
Érintéses fizetés nélkül nem sokat ér, így én nem rakom fel. Mondjuk remélem nem is kerül bele, hanem mehetünk Google Pay-reHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
KubanitoS
veterán
válasz tatararpad #9852 üzenetére
Vajon, ha kikapcsolja majd az ember ezt a funkciót az applikációban, akkor nem kell majd fizetni? Nekem ez nem igazán fog megérni 500 forintot, pláne, hogy Smart csomaghoz kb 300 forint a korlátlan SMS csomag...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KicsiRegő
tag
Van aki tesztelgeti az új Simple appot?
Mik a tapasztalatok? Az a pár szolgáltatás, ami jelenleg benne van, az tényleg működik is rendesen? -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Csak egy kis tapasztalat leírás.
Tegnapelőtt voltam OTP-ben, hogy számlacsomagot szerettem volna váltani.
Megkérdezték legalább 4x, hogy biztos vagyok benne? Mert hogy ilyen kedvező meg olyan kedvező meg nem tudom. Mondom igen, mert megnézegettem a hirdetményeket és kiszámoltam saját használat alapján, hogy az jobb lenne. Onnantól nem is kérdeztek, csak csinálták. Már az elején mondták, hogy tök új netbank tök új mindent kell csinálni. Mondom oké, csinálják meg. Nem sikerült. Ugyanis kb 20 perc kattingatás után az ügyintéző elnézést kért, odahívta magával a fiókvezetőt, mert ő nem tudta megoldani a dolgot. Újabb 20 perc után a fiókvezető is elment beszélni még valakivel, amikor visszajött, közölte, hogy hát ők most ezt nem tudják megcsinálni. Új a rendszer és fogalmuk sincs, hogy hogy kell számlacsomagot váltani benne. Pénteken lesz oktatás, ha jó nekem jövőhéten visszamehetek és megpróbálják majd megcsinálni. Pedig előre kértem időpontot, majdnem egy héttel előre, és odamentem a semmire. Az őszinteséget becsülöm, hogy bevallották, hogy fogalmuk sincs hogy kell. Amit viszont nem értek, hogy egy kb 7 ügyfélhelyes bankfiókban nincs egy olyan ember, aki a már nem tegnap kijött új rendszert kezelni tudja? Meg az oktatást nem előre kéne megtartani? Hogy mire élesedik a rendszer már tudják használni?Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
titán
válasz tatararpad #9852 üzenetére
Elég sok elektronikus tranzakcióért kell fizetni.
-
tatararpad
őstag
Ez havi 500-ért érdekes lesz. Remélem nem lesz univerzális minden számlacsomagra ez a díj, mert ilyen alapszolgáltatásért fizetni 2022-ben olyan, mintha az elektronikus tranzakciókért fizetni kellene. Oh wait...
[ Szerkesztve ]
-
KicsiRegő
tag
válasz KubanitoS #9850 üzenetére
"Az új Digitális Szolgáltatási Szerződés és az OTPdirekt szerződés 2021-ben még érvényben maradnak, egymással párhuzamosan, így a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat is használhatod.
Terveink szerint azonban 2022-ben fokozatosan kivezetjük az OTPdirekt szerződést, ezzel együtt pedig a jelenlegi lakossági OTPdirekt internetbank- és SmartBank szolgáltatás is megszűnik. A kivezetés után a lakosság részére már csak az új szerződések fognak élni, és az ehhez kapcsolódó új internetbanki és mobilbanki szolgáltatások fognak működni."
Forrás -
KubanitoS
veterán
Arról tudunk valamit, hogy mihelyt megjelenik az új android app, akkor a régi is megmarad-e, vagy összevonják a kettőt?
-
Tyca
senior tag
Másnál is csinálnak olyat androidon az otp-s appok, hogy wifi-vel nem engednek belépni se a régi app, se a béta? Mobilnettel meg szó nélkül megy. Wifi-vel sincs hibaüzenet, csak végtelen várakozás.
Új helyre költöztem, úgy a wifi-s kábelmodem (digi-s, huawei), valami security beállítást kéne átállítanom a modemben?
Telón nincs semmi dns/vpn/adblock/root -
zzola
titán
válasz racskobalazs #9845 üzenetére
Ezt csak az OTP tudja megmondani, hogy melyik csomaghoz igényelhető premium kártya.
-
racskobalazs
senior tag
Szia!
Nekem is pérmium MC van, a számlacsomag a kérdés (tudtommal 600k-nak kell legyen a költés az ingyen kártyához). A kérdés, hogy lehet-e jump/smarthoz igényelni/megtartani a jelenlegi kártyát.
Ahogy most néztem a hirdetményeket, a Jumpnál van számlavezetési díj, mindenképpen 100 forint környéke, a Smartnál nincs, viszont a Jumpnál az utalások díja fix 41 forint, ami a smartnál 0,2% (de szerencsére itt sincs minimum) így 20k felett már a Jump-ról éri meg jobban utalni. Viszont annak a számlavezetési díja kb 60k utalásával egyenértékű a Smartban, annyit pedig nem szoktam utalgatni. SMS és hasonló dolgok nem kellenek, takarékszámlát se használnám (hiába kell 2 is a Smarthoz), mert ami van rajta kamat, az nevetséges (0,05-0.11%).[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
zzola
titán
válasz racskobalazs #9843 üzenetére
Ha OTP-nél vagy érdemes körbenézni. Nekem Premium MC van, ugye itt feltétel az éves kártyás költés (azt hiszem) ~700k, mert így nincs éves kártyadíj. Meg kell nézni mennyi a díja a Jump és a Smart csomagnak, lehet egy ilyen prémium kártyával jobban jár az ember...
[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
OTP-nél jár lassan le a junior számlám, és az ügyintéző azt mondta, hogy ha így hagyom, akkor automatikusan Jump csomagba kerülök, ami ugyan már nem igényelhető, de a régebben kötött juniorok ebbe kerülnek.
Melyik érné meg jobban? A régi Jump vagy a Smart?
Nagyjából mindenhol kártyával vásárolok ahol lehet, utalásaim kb minimálisak (havi 10-50k nagyon max), mindent online próbálok intézni amit lehet, a bevétel kb 2x minimálbér, munkabér jellegű, havi 1x, alkalmazotti státusszal.Előre is köszönöm!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
zzola
titán
Lehet megint valami fizetési probléma van?
Online próbáltam decathlonból vásárolni, az appos hitelesítés végigmegy, de a weboldal nem lép tovább, így csak mégse gombot lehet megnyomni. Terhelés nem történik!
WTF?
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam ma egy Smart bankszámlát.
Szeretném hozzáadni a Tranzakciós csomagot. 35 év alatti vagyok, így a hirdetmény szerint ez nekem havi 223Ft-ba kerülne.
De a netbankban kiválasztva 390Ft-ot ír:
Ez hiba csak, mert mondjuk nincs implementálva, hogy életkornak megfelelő összeget jelezzen? Vagy 223Ft-ot kellene látnom?
-
addikt
Tegnap este kaptam egy készpénzfelvételi díjról smst, ami 127 Ft volt. Nem igazán tudom, hova tenni, mivel 2x vettem fel kpt az elmúlt két hétben, 1x 11000-t meg 1x 1000-t. Smart számlacsomagom van és OTP automatából lett mind felvéve. Miből jött ki ez a 127 Ft? Vagy megint vihar van a biliben az OTP-nél és random történnek a rendszerben a dolgok?
-
kp78
addikt
Más nem érzékelt a Smartbank működésében fennakadást ma 17 körül?
Folyószámlámról tettem át 2e Ft-ot a webkártyámra OTP kártyák között utalással.
A rendszer ezt úgy "oldotta meg", hogy levonta az összeget a webkártya számláról, majd kb. 1 óra múlva visszatette rá, ugyanazzal a óra és perc idővel, amivel levette.
A folyószámlán mindeközben semmi terhelés és jóváírás nem volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
muzli1963
csendes tag
válasz MasterMark #9832 üzenetére
Köszi! Akkor várok várok "türelemmel".
-
muzli1963
csendes tag
válasz MasterMark #9829 üzenetére
Amikor kitöltöm az adatokat (email, jelszó), akkor automatikusan sms-t küld. Már a telefonon is regisztráltam. ott a Face ID tökéletesen működik.
-
muzli1963
csendes tag
Az új internetbankba csak sms útján lehet belépni? Qr kód lehetőség nincs, mint a régi változatnál???
-
veterán
válasz headhunter #9826 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
KicsiRegő
tag
válasz headhunter #9823 üzenetére
A direktes szerződéshez a második, SmartBank tartozik.
Használhatod az elsőt is, ami fejlesztés alatt áll, ahhoz is van külön webes felület, de azzal új Digitális Szolgáltatási Szerződést kötsz, ami jelenleg szeptember 30-ig 0ft, utána 499ft, ha nem hosszabbítanak, és csak személyesen mondható le. -
veterán
válasz headhunter #9823 üzenetére
Mindkettőt a HU végű külön regisztrációt igényel, mindennapos használatra jó, de még előfordulhat, hogy hiányzik belőle olyan, ami a SmartBankban benne van.
-
headhunter
addikt
Mobilra, melyiket érdemes feltenni?
1. OTP Bank HU
2. OTP SmartBankJelenleg otpdirekt webes felületét használom. (PC)
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
OTP hitelkártya a gyakorlatban hogyan működik? Csak magát a kártyát kell megigényelnem az egyik számlacsomagomhoz? Költsége csak a kártyának lesz?
-
-
axioma
veterán
Huhh... ne mar, hogy ezt el is hiszed! A francokat. Nyilvan neked devizat ad el, tehat eladasi arfolyamon - annyi majdnem igazsag van benne, hogy
1. zarolas lehet hogy kozeparfolyamhoz kozel (kartyatarsasagi arfolyam) tortenik, de nem biztos ez sem, fugg nem lathato korulmenyektol
2. a "jobbik" (szamlakonverzios, esetleg ahol harom van ott a harmadik), legkisebb marzs-ot tartalmazo valtasi paron tortenik
3. a konyveleskori arfolyam szamit, igy lehet hogy a par nappal korabban vasarolt aru ugy tunik mintha akkori kozepen lett volna, ha kozben pont javult a forint, de tortenhet pont forditva is [es pont ugyanezert sose fogod tudni pontosan mennyiert vasaroltal, de azert annyira nem volatilis hogy nagy meglepetes erjen - masnak vasarlaskor meg konyveles utani forintosszeget adj meg]
Konkretan otp-nel nem tudom a reszleteket, de altalaban nem lehet kozeparfolyam (egy kivetelt lattam iszonyat regen: banki dolgozo eves max. hatarig kozepen valtott, az se otp volt amugy). -
MaciG
addikt
üdv!
Azt hol tudom nyomon követni, hogy otp bonusz hitelkártyás vásárlásnál milyen árfolyamon számol a bank, ha külföldön használom a kártyát?
BANZAII
-
Madwe
nagyúr
A smart csomag nem lenne jobb? ( a 18-35 éves kiírás nem kitétel, lehet idősebben is igénybe venni )
itt pl van smart sms csomag kb havi 300huf ami korlátlan sms küldést tartalmaz a bank részéről.
[link]
kártyaőr szerű szolgáltatás nem tudom van e… smsben alapból ezekről értesít:Maga az online felület teljesen felhasználóbarát - az új felület egy fokkal még jobb is mint a régi (jelenleg párhuzamosan fut, új teszt jelleggel, regelni kell hozzá) viszont még nem mindent tud az új. De a régivel sincs különösebb baj ux szempontból. Mobilos app is teljesen rendben van.
S,artban a havi díjam így meg is áll 350ft körül - nyilván ha utalások vannak azok a havi költségeket megdobhatják… éves kártyadíj 34 éves korig 2. Évtől 2k körül van, felette 4k körül.
kérdés mi lesz az új felülettel, ami jelenleg ingyenes a próbaidőszak alatt de késöbb fizetős lesz - lehet e a régiben maradni vagy kötelezően ráerőltetik e mindenkire ezzel növelve a havi költségeket…
pár idegesítő dologba bele lehet futni, pont feletted részleteztek párat, de amúgy általánossűgban szvsz rendben van.[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy váltok otp-re az erste george webes nyomoréksága miatt. Eddig annyit találtam, hogy egy átlag fizetés mellé az aktív bázis számla felelne meg (amit lehet online intézek). Virtuális kártya itt is van. Az internetbankja mennyire felhasználóbarát az otp-nek? Illetve létezik itt olyan kártyaőr, ami még az egyenleglekérdezésről is értesít? Tehát teljeskörű felügyelet a vásárlásoktól kezdve a pénzfelvételig stb. Ilyen feltételek mellett körülbelül milyen havidíjjal lehet számolni? Nyilván ez függ mennyi sms-t küldenek, tehát azt leszámítva.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz racskobalazs #9802 üzenetére
Tegnap volt ilyen hiba, az oldal elméletileg ír egy email címet, oda egy screenshotot küldj el meg az adataidat (email, név, számlaszám pl)
SMS-ben kaptál jóváhagyó kódot, vagy emailben linket?
A fiók létezik, csak nem aktív....
-
Winne
nagyúr
válasz MasterMark #9801 üzenetére
Akkor itt ez is más. CIB-es vagyok/voltam, ott nem úgy ment, még amikor nem volt ez a pikkpakk átmegy sem, akkor is egyből a másikon volt az átvezetés.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam az új netbankra, de valamiért sehogy se tudok belépni.
Ha be akarok lépni, nincs ilyen fiók / jelszó kombináció. Ok. Jelszó emlékeztetőt szeretnék kérni, akkor nincs ilyen fiók. Ok. Akkor újra regisztrálok. A megadott fiók már létezik.Más is belefutott már ilyenbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória