Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otp-nél van olyan, hogy átvezetés? Sehol nem látok ilyen menüpontot. Ersténél volt, és a saját számlák között lehetett rajta mozgatni a pénzt.
Otp-nél tennék át összeget a webkártyám számlájára, meg értékpapír számlára. Akkor sima átutalással csináljam? (mást nem nagyon látok ami erre szolgálna)
Még egy kérdés: ha esetleg veszek részvény, akkor vételnél és eladásnál is számolnak fel díjat?[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Hát, azt írja a weblap, hogy Hiba, értékpapír számla nem lehet kedvezményezett számla.Akkor ez az átutalás nem megy így mégse.
Szerk: látom van olyan, hogy kapcsolt számla, és arról le tudja vonni vételnél. No, akkor ez működik[ Szerkesztve ]
-
Nincs DirektBrókerem, nem is szólt az ügyintéző, hogy ez előnyösebb lenne. Így valóban elég húzós volt a vétel, a feltételeket átolvasva kevesebbel kalkuláltam. Még az Ersténél is több, pedig már azt is sokalltam. Gyakorlatilag ez így egyáltalán nem érte meg, főleg ha az eladásnál is ugyanennyit levonnak+adó. Ezek se jobbak, ugyanúgy elhallgatják az infókat.
Egyedül a virtuális kártya ami tetszik, de azt is úgy csinálták meg elsőre, hogy webszámlát kártya nélkül, persze hogy nem tudtam Alin fizetni... pedig prémium ügyintéző intézte.
Az se tiszta, hogy tudnak-e mások a webszámlára utalni, mert volt akinek sikerült, volt akinek nem. Az ügyintéző szerint arra nem is lehet utalni, csak saját számláról... akkor mégis hogy sikerült a hardveraprós srácnak? Bár azt hiszem otp-s volt ő is, szóval gyanús, hogy otp-n belül működik...Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Ha az otp-n keresztül adtam-vettem részvényt. Úgy néz ki mind elment ma,de nem látom az összegemet. Azt írja, hogy sikerült eladni, csak az összeg nincs rajta... Mennyi idő szokott ez lenni? Pl már ma jó lett volna másba beforgatni.
Egyéb: ha tőzsdézek, akkor a nyereségből mennyit vonnak majd le adóba? Azt látom, hogy az otp az marha sokat levonogat, lehet mégis csak beruházok a direkt brókerre.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
tbsz számlával kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Mi az a visszaforgatás? Azt írja, hogy ha meglépem, akkor ugorhat az adókedvezmény, mert nyereség képződhet... Hát bakker pont azért van tbsz-em meg befektetési alapom. Otp supra éppen most hozna valamennyi nyereséget...
Ezekkel hogy a bánatba lehet másként nyereséget elérni? Nem csapja hozzá magától azt az 1%-ot.[ Szerkesztve ]
-
Otp-nél hogy lehet külföldi részvényeket venni? Apple, tesla,netflix érdekelne...
-
Plusz erre még rátesz az otp is? Múltkor DirektBróker nélkül adtam/vettem papírokat, az elég húzós volt, de lett valamennyi haszon szerencsére. Keresem, hogy mennyi ezeknek a díja..
Olvastam korábban, hogy le lehet mondani a DirektBrókert időszakosan, ez ebben az esetben is működik?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
Hát, eddig -75000 az otp-s csodabefektetések eredménye. Frankó hozama van a Suprának meg a kiegyensúlyozott bef.jegynek.Ez még az Esténél is rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
-
vicc az otp is, azt se tudják, hogy lehet külföldi részvényt venni, telefonálgatnak fel a központba. Azért egy prémium ügyintézőnek illene tudnia. Nekem kell megmondani, hogy kell hozzá deviza számla is?! (én is csak innen tudom...) Egy fokkal se jobb, mint az Erste volt. Megint a saját f0s befektetéseiket ajánlották, mondtam, hogy a Supra most ment -5%-ba hagyjon már békén... Bár, lehet tényleg most kéne venni.
-
Mi a bánatért nem tudok még mindig Netlix-et venni?? Megadom a megbízást, és semmi. Piaci áron hibát ír, ha meg limit árat adok meg akkor nem csinál semmit. LEgalább valami üzenetet dobna,hogy miért nem megy... tegnap óta megint feljebb ment 5%-ot, tegnap 4%-ot kb... retek otp, semmit nem lehet itt se elintézni. Deviza számlán van rá keret...
-
-
A tranzakciók ellenőrzésénél tényleg írja, a tegnapi megbízásra, hogy fedezetlen. De tegnap direkt átutaltam a devizaszámlára, ott is van. 20%-al többet is, tehát bőven ki kéne futnia. A mai vételi megbízást meg nem is muatja.
A limit ár nem volt +10%, akkor 276eur-ra írta az árfolyamot, én 280-as limitet adtam.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Victoryus #4700 üzenetére
Prémium bankár szerint ez így ok... Írtam levelet is a honlapon, ennyit írtak, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot. Se egy elnézés, se semmi senkitől. Parasztok. Mikor lesz újra ilyen, hogy tuti fixen elöre lehet tudni, hogy fel megy egy részvény? Most meg már mindegy, van egy felesleges deviza számlám, buktam az átváltási díjat stb...
-
Eddig jó nagy csalódás az otp. Ennyire gagyi átláthatatlan weboldalt, mint ami nekik van... Sokszor semmi infó arról, hogy éppen mi is zajlik, sehol. Ennek a direkt brókernek is havi x ezer az ára, de átláthatatlan, káosz az egész.A saját rendszerüket nem látják át, csak telefonálgatnak Pestre. Mi az, hogy egy ügyintéző nem tudja, mit lát az ügyfél? Nem is képzik őket, vagy mi a tököm van? Beültetik együgyű Gizikét 1 hónapos gyorstalpaló után, mint mindenhol máshol, úgy hogy minimális tapasztata van?
Ennél még az Erste is jobb volt, pedig azt is gyűlölöm. Én ezentúl tuti senkinek nem ajánlom ezt a bankot se. Max arra jó, hogy folyószámla+egy darab bankkártya.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Otp-s számláról másik ember otp-s számlájára mi a bánatért von le 200 forintot a bank? Eddig nem ingyenes volt?
-
Deviza számlán levő eurót hogy lehet náluk lejre váltani? Nem találtam ilyen lehetőséget. A múlkor átváltottam egy nagyobb összeget, mikor nem tudtam végül NetFlixet venni, (meg mást se a Xetráról) azóta se derült ki igazából miért nem. Akkor volt a telefonálgatás Pestre, meg írtam nekik leveleket is, de azokra mindig az a válasz, hogy kösz, de forduljak telefonos ügyfélszolgálatukhoz vagy ügyintézőhöz.
Na most ez eddig kb 20e forint bukó az ő hibájukból. Plusz a nyereség amit hozott volna a részvény.
Ha lejbe átváltanám egy az egyben, mivel most lement az árfolyama, akkor nem 20e bukó lenne hanem kevesebb... Bár amilyen genyók arra is felszámolnának biztos valami szép kis díjat.[ Szerkesztve ]
-
Aki használ xetrát, az felül látja a deviza számláját, vagy amikor xetra részvénynél rámegy a vételre, ott tud választható bármi is?
Továbbra is itt tartok, hogy semmit nem tudok onnan venni. 2 bankfiók és 3 ügyintéző se bírta megoldani.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Köszönöm! Ott nekem is rajta van a devizaszámla száma. Akkor nem értem mi a gond.
Igen, van ilyen gondom nekem is, hogy nem látom a forgalmat, piszok idegesítő. Most egy elég nagy összeggel kevesebbet mutat, mint kéne. BÉT részvényt akartam venni, arra adtam megbízást, de ez egyedül az információknál látszik, sehol máshol. Ez a rendszer egy fos. Miért nem mutatja mondjuk a zárolt tételként vagy ilyesmi? Azt se értem, hogy a főoldalon ahol a bankszámlákat mutatja, ott miért nem mutat mindent. pl: részvényeket egyáltalán nem jelzi, pedig az is értékpapír számla.Amikor Xetrás megbízást adsz, ott neked választható a deviza számla fedezetként? Nekem csak ez a kettő van. De logikusan ha az értékpapír számlát választom, akkor az ahhoz rendelt devizaszámláról kéne, hogy levonja nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
Januárban csináltattam másik minősítést, amivel agresszív kockázatvállaló lettem. Mikor a devizaszámlát.is, meg a direktbrókert. Még a mobil appot megpróbálom, ha úgy se megy akkor beviszem a laptopot, megmutatom hogy nem megy a vétel... B verzió, vetetek ott helyben az ügyintézővel.
-
Egyéb otp-s kérdés: ha adtam egy tőzsdei megbízást, limittel, akkor addig ül a pénzen a bank, amíg nem tudja teljesíteni a kérést?(szerencsére csak 2 héttel későbbi dátumig...) Arra meg nem látok a weblapon menüpontot, hogyan lehetne visszamondani a megbízást.Ha mondjuk december 31 lenne a határidő akkor addig nem is lehetne visszavonni?
Ami még fura, hogy ezt a levont összeget nem is jelzi sehol, kivéve az információknál, hogy van megbízás, de mégis hiányzik.
Nagyon gáz ez a webes felület. Sehol nincs egy olyan összesítő, hogy éppen mennyi az összes pénzem náluk. Saccoljam meg? Vagy mi? Így még azt se látnám, ha netán sikasztana valamelyik ügyintéző. jó nagy biztonsági rés szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
Az otp a tőzsdei eladásaim után nem fizeti ki a nav-nak az adót? Anno az Erste ezt automatikusan rendezte, nekem nem kellett külön befizetni semmit a nav-nak. Pedig rohadt sokat levonnak ők is mindenre, de ezek szerint az otp még ebben is rosszabb.
-
Már megint mi a tökömért tesz keresztbe ez a bank? Akartam Alin vásárolni a virtuális kártyámmal, erre átküld valami otp-s megerősítő oldalra. Ami közli, hogy kérek-e sms megerősítést, majd rögtön utána, hogy az időkeret már le is járt... Imádlak otp! 3x próbáltam meg kifizetni, a végén már sms-t se küldött, csak a hülye hibaüzenetét, hogy lejárt az időkeret. Eddig sose kért sms megerősítést a virtuál kártyára. Pénz úgy sincs rajta... csak annyi amennyi pont kellene. Ha nem működik valamelyik szolgáltatásuk akkor minek erőltetik?!
szerk: a chates otp-s meg csak annyit regált, hogy "ez az oldal, ahol vásárol tőlük függ, hogy milyen biztonsági funkcióval látják el az oldalukat." Ez aztán megint egy k.jó válasz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mokus18 #4972 üzenetére
Ha az Aliexpress app-ban várásolok akkor bezzeg megy...
Több böngészőt nem próbáltam, lehet csak a Chrome-ot nem szereti. De miért is az ügyfélnek kell kisérletezni, hogy tudjon fizetni? Szokásos, egy rohadt elnézés kérést nem képesek kinyögni.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
az otp direktnek mióta lett havidíja? Mikor átjöttem az otp-hez kb 400 forintos havidíjról volt szó cakk-pakk, most meg már 1400 lett belőle csak úgy... ? why?
-
Bázis számlám van. Ennyi van írva, hogy otp direkt havidíj 921 forint. Plusz a számlavezetési díjak, meg pár utalás.
szerk: januárban 150 forintot vont le otp direkt havíidíjra, februárban meg 2000-et. No akkor ez a tözsdés szolgáltatásuk lenne ezek szerint... megoldódott[ Szerkesztve ]
-
Ma reggel is csupa pozitívum: a fő fiókban takarítás miatt nem lehet bemenni az automatához... 20 perc, kivárni nincs időm. Másik automata 100m-re, kp. kifogyott. Jeee. Munka után meg megint dolgom lenne, de vadászhatok automatát. A Csabacenterben még van egy, hátha 30 perc alatt sorra is kerülök majd.
-
Saját deviza számláról - forintra kb mennyi idő mire átváltják a pénzt? Remélem nem 3 napos... bár kitelik tőlük.
-
-
Nem. Reggel igényeltem direkt brókert, mert amit visszaváltok teszem részvénybe. Tenném... Azóta se írták jóvá. Ha ráindítom újra, akkor meg azt írja, hogy ön ma már ezt elindította, tranzakció befejezve 11:57-kor. Sima számláim közötti átutalás/váltás.
De van pozitívum is, a nem működő jóváhagyó smsekről szóló panaszom kivizsgálták, elismerték, hogy náluk volt a hiba. A jóváhagyó sms-ek díjmentesek, bla bla...nem lemondhatók 2018okt.utáni kártyáknál.
[ Szerkesztve ]
-
Megbízás sikertelen... Ma megint próbáltam, most elsőre hibát dobott, meg azt, hogy van már egy ugyanilyen megbízásom. Harmadjára már kerek értéket adtam meg, arra nem dobott hibát... Nekik alap, hogy 0,88 eurót csak úgy benyelnek? ... Legalább jelezné a kretén weblapjuk. Komolyan, az az érzésem mintha náluk gyakornok informatikusok dolgoznának kizárólag. 1 sor javascript vagy php lenne kiíratni, hogy bocs, a centeket nem áll módunkban átváltani, benyeltük...
Semmilyen hibát nem ír, ha nem egész értéket adok meg.[ Szerkesztve ]
-
A pénznem jó. Alapból forintot ír be, de ott eurót választottam mindig.
Legelsőnek, tegnap simán bemásoltam az általuk kiírt euróm összegét, gond nélkül elfogadta. Utána már beírtam inkább kézzzel. Megerősítés előtt kiírja az utalás adatait, és ott rendben volt. Szépen átírja a saját formátumukra, 9.999,99... Számlatörténetnél semmit sem ír. Számomra ez is teljesen logikátlan, hogy miért kell egy külön menüpont a tranzakciók ellenőrzésére, mikor ez mind számlatörténet gyakorlatilag.
A devizaszámla költségét a folyószámláról vonja, tehát nekem ebből logikusan az következik, hogy teljesen lenullázhatom a deviza számlát, mert a költségeket nem arról vonja. Plusz meg akarom szüntetni.
Még az lehet, hogy aki nyitotta ezeket a számlákat nekem, valamit iszanyúan elcseszett. Nem véletlenül nem ment a Xetra egyszer se... Ennyire azért nem vagyok béna, a BUX-on érdekes módon tudok adni/venni. Nesze nekem prémium ügyintéző. Az Ersténél ugyanez volt, ott is a sima jobban tudott midnent a prémiumosnál, de azoknak nem volt joguk prémium ügyfelek ügyeit intézni.
Úgy látom megint be kell menjek személyesen, csak nincs sok értelme. Megint széttárja kezeit a néni, telefonálgat a központba, jobban mondva mossa kezeit... Egy rohadt bocsánatkérésre nem képes. Sajnos másik meg nem nagyon van.[ Szerkesztve ]
-
-
Az lett. A lényeg, hogy a bankos fickó szerint mindig arról a számláról vonja az utalás költéségét a bank, amiről utalunk. Valami uniós szabály miatt most már akkor is befogadja a rendszerük az utalást, ha nincs elég fedezet rajta... Csak ezt nekem, honnan a bánatból kéne tudni, ha utalás közben nem jelez hibát?
Korábban automatikusan levonta utaláskor a díjat. Szóval nekem azért nem sikerült, mert a teljes összeget akartam utalni, és nem volt fedezet az utalási költségre, ami egy ezrelék. Pár hónapja ilyen, ennyit mondott. Végre nem a hölgyikéhez kerültem
Ami még totál logikátlan, hogy amit én ma elkezdtem a neten utalást, az még mindig függőben van, és ő sem tudja törölni. Én sem találtam meg a weboldalon, hol lehet visszavonni. E miatt nem is tudta megszüntetni a deviza számlám. De basszus, ha ott vagyok, és kérem az egész összegem, plusz megszüntetném a számlát, akkor miért nem lehet visszavonni? Max valami papírt akkor aláírok, hogy igen, akarom. De nem, ilyen sincs.És még nincs vége, tegnap igényeltem újra direkt brókert, majd abban a hiszemben, hogy sikerült is, üzleteltem. Este látom, piros üzenet, a direkt bróker aktiválása időtúllépés miatt sikertelen. Utána láttam, mennyit is vont le a tőzsdei tranzakciómra... király. Ez nagyon nem az én bankom.
Ugyanez volt ugye a múltkor az sms megerősítéssel, majd elismerték, hogy náluk volt a hiba. Csak ez így elég gáz, hogy mindig panaszt meg hibajelentéseket kell nekik írogatni... Hogy használhatnak ennyire béta állapotú rendszert? Miért nem tesztelik előtte normálisan?
Másnál nem volt gond a DirektBrókerrel a napokban?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Direktbrókerrel akartam venni pénteken részvényt. Akkor írta, hogy új megbízás elfogadva, díja stb, de utána semmi visszajelzés.Pénzt nem vonta le, nyilván nem történt vásárlás. Nézem az információknál, de az ég világon semmi visszajelzés. Ez normális? Legalább a sikertelenek között lenne ott, de semmi.
Limit áras volt, nem ment feljebb a limitemnél, és úgy látom/láttam van eladó belőle rengeteg. (Mtelekom egyébként. 470-es limittel)
Megint írjak nekik, hogy mi bánat van?[ Szerkesztve ]
-
-
Lejárt egy féléves állampapírom, tbsz-en volt egyébként. Most mutatja a tbsz-nél is meg a folyószámlán is az otp csodálatos honlapja. Ez így hogy?! Pont azért volt tbsz-en, hogy ne legyen kamatadó stb. Levontak 1500 forintot is valamire. Legközelebb mindent a MÁK-nál veszek az is biztos, ezt a tetű bankot meg kihagyom. Éljen a Revolut...
Azt se értem, miért csak számok lehetnek az otp-s jelszóban.. annyira primitívek, mint az ősember.[ Szerkesztve ]
-
Hol a fenébe írják mi mennyibe kerül? Van képük 1500 forintot levonni a féléves állampíprok kamatából... Tényleg az államkincstárnál kötöm le legközelebb. Ez az 1500 egyáltalán fix díj, vagy százalékos...?
Meglett, google barátom megtalálta[ Szerkesztve ]
-
Reggel óta sem telefonon, sem a weblapjukon képtelenség belépni... Szánalmas banda. Ha sikerül belépni írok nekik panaszlevelet. Megint. Sokadszorra. Király az it részlegük.
-
-
-
Ha részvényt akarok eladni, akkor is érdemes a direkt brókert.aktiválni?
-
-
-
Ha adtam megbízást részvény eladásra, azt hol lehet megnézni ezen a csodás honlapjukon? Vissza lehet vonni valahol a megbízást, vagy cseszhetem ha 25 napos határidőt adtam meg?Kicsit lejjebb kéne vinni az árat, mert így sose fog elmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi! Közben pont nézem, és ma jóváírták az eladást... De annyira f0s az egész, utálom. Miért nem lehet normálisan odatenni a honlapra, hogy mennyi ment el?! A folyószámlánál látok összeget, de mennyiséget nem. Az értékpapír ellenőrzésnél csak az egyik eladást írja ami nem a teljes mennyiség, a másikat meg nem, mindegy milyen szűrő feltételt adok neki...
ui. a befektetések eredményénél meg írja, ott meg 3 tételként. ÁÁÁ akkora fos, mert az információ lekérdezésnél meg nem. Hogy lehet ennyire pocsék egy weblap? Sima adatbázis lekérdezés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest