Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz ScomComputer #9698 üzenetére
A havi értékpapír számlakivonaton, ami letölthető az OTPdirektből is, rajta vannak az állampapírok lejárati dátumai. Az "Elszámolási időszak alatti értékpapír forgalmak tételes kimutatása" részben fel van sorolva az összes tartott értékpapír részletezve, és itt megvan a lejárati dátumuk is.
Ha ettől bővebb infó kell, akkor allampapir.hu, és ott az adott papír nyilvános ajánlattételét kell megkeresni.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz ScomComputer #9698 üzenetére
Az állampapír nem lekötés, nincs futamideje.
Az állampapír neve árulkodik, arra rá lehet keresni az államkincstárnál.
Az OTP kvázi csak tartja a papírt az ügyfél megbízásából, nem ő szabja a feltételeket. -
ScomComputer
veterán
Hali...a meglévő magyar állampapír lekötés futamidejének
végét,hol találom,anyukámnak van és nem tudja,hogy mennyi a futamidő mikor veheti fel,a direktben nem lászik?
Köszi szépen ! -
kp78
addikt
De lüke vagyok, az a folyószámlám (net számlacsomag) hirdetménye
Az 1 díjmentesnél a bankon belül azt jelenti, hogy bármelyik OTP fiókban, bárki nevén lévő számlára utalhatok akár 7 számjegyűt is díjmentesen?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
vnorbi
aktív tag
A Takarékszámla hirdetményében írják. Itt találod meg a díját is, ha a havi 1-et túlléped.
-
kp78
addikt
válasz Flowtation #9691 üzenetére
Ez a havi 1 ingyenes hol van benne?
Nem találom sem a hirdetményben sem a terméktájékoztatóban.
@dptrsk„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
A havi 1 utalás rémlett nekem is.
A díjai ugyanazok, mintha a folyószámláról menne?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
dptrsk
addikt
válasz Flowtation #9691 üzenetére
OTP-s takarékszámla esetén bárhova mehet az utalás.
SMART takarékszámla esetén csak a főszámlára.Én így tudom.
-
kp78
addikt
válasz MasterMark #9689 üzenetére
Nem jött meg a folyószámlámra, így akkor tuti kedd lesz belőle.
Csak holnap fizetni kellene.
Utalni ha jól tudom nem lehet róla külső/idegen számlájára, de innentől nem is lenne értelme, ha lehetne sem, mert nem menne át azonnal.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
A takarékszámlámról hétvégén a folyószámlámra (net számlacsomag) visszautalt összegnek (nem lekötött) teljesülnie kellene azonnal?
Vagy ez lehet összegfüggő (is)?
Vagy tudok esetleg takarékszámlámról utalni egy idegen Erste bankos számlájára, hogy meg is kapja mondhatni "azonnal"?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
viktorhu
veterán
Használ valaki Recash alkalmazást otp hitelkártyával? Nekem csak a folyószámla számokat adja át a rendszer az alkalmazásnak.
-
Littoral
aktív tag
Valahogy mindig meg tudnak lepni. Az új internetbanki felületre szerettem volna regisztrálni, később kiderült, hogy meg is tettem, de mégsem. Az egyik kötelező lépésként mindenféle adatok és nyilatkozatok ellenőrzése és elfogadása volt a "feladat", ahol lakcímemként egy közel húsz éve nem aktuális címem van feltüntetve. Tulajdonképpen már vissza sem találnék arra a helyre, annyira elavult az adat, de a lényeg, hogy az OTP emlékszik rá. A téves lakcímadat miatt nem fogadtam el a dokumentumot, de innen továbbmenni így nem lehetett. Visszalépéskor azt közölte a rendszer, hogy ugyanezekkel az adatokkal nem tudok újra regisztrálni (eszemben nem volt). OK, akkor megpróbáltam belépni, de az volt az üzenet, hogy a regisztráció státusza miatt nem lehetséges belépni. WTF?
Azért az megvan mindenkinek, hogy bármiféle otp-fióki ügyintézéskor rögtön az adategyeztetéssel indítanak, mindent csekkolnak és rögzítenek, anélkül nem szól hozzád a banki ügyintéző. Ez nálam a ~20 év során n+1 alkalommal (azaz mindig) megtörtént, most mégis egy értelmezhetetlen adat szerepel egy ezredik dokumentumon.
Megoldásra onnan számítok, hogy elküldtem nekik a probléma leírását a rendszerükön keresztül (értsd: a fenti rendszerükön keresztül).
És akkor itt eszembe jut a _másik_ bank, ahol szükségképpen vagyok: ugyanazzal a regisztrációval, mint ami a régi felülethez köt, be tudtam jelentkezni az új felületükre, onnantól az működik. Mindenféle szarakodás nélkül (és a megfelelő adatokkal). -
vnorbi
aktív tag
válasz Grande Ale #9683 üzenetére
Ezzel is okosabbak lettünk, köszi, hogy megosztottad.
-
Novver
senior tag
válasz Grande Ale #9681 üzenetére
Tudomásom szerint igen, de csak másodkézből van infóm erről. (kollégám)
Life is a game... The game is my life!
-
Grande Ale
őstag
Kártyás vásárlások után van kedvezmény , amit a smartbankban lehet aktiválni. Ha a Curve kártya alatt használom az OTP kártyát, akkor is jóváírják?
-
Technoman
őstag
megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MasterMark #9676 üzenetére
Az egy tranzakcióval befizethető készpénz maximális összege 3.599.500 Ft (max. 200 db bankjegy).
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Befizetős ATM-nél mekkora összeget lehet befizetni?
Switch Tax
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Van valami gebasz az online fizetéssel most? Fizettem volna a netkazán oldalán (CIB) de hibára futott, az applikációban ott volt a jóváhagyási kérelem, de az is sikertelen lett, banki rendszer hibájára hivatkozva.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
jtzk
tag
Sziasztok!
Otp Bonus hitelkártya. Kapom az SMS-t hogy az elszámolási időszakban X összeg tartozásom van, minimum fizetendő összeg Y Ft.Ha az Y minimum összeget befizetem, de a teljes tartozást nem, akkor már rárakják a magas kamatot? Vagy mi értelme ennek a minimum fizetendő összegnek?
köszi
-
Redneck
nagyúr
válasz viktorhu #9667 üzenetére
Nem vagyok ennyire benne, de meglepett hogy valaki 100k fölötti összeget előre utal, magától. Gondolom ezért van annyi sz*rházi csaló.
Itt inkább a posta előre fizetése, és az utánvétel a divat. Ezzel max időveszteség érheti az eladót, feltéve, hogy normálisan adja fel a csomagot (jól becsomagolva, törékenyként, értékbiztosítva, saját kézbe).Köszönöm a segítséget!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
viktorhu
veterán
válasz Redneck #9665 üzenetére
A vaterán az előre utalás a jellemző módszer. Utánvétet már szinte senki nem mer biztosítani, mert sokan nem veszik át a csomagot, aztán fizetheted az oda-vissza postát eladóként, ami elég nagy bukás egy csomag esetén.
Viszont a vatera elvileg lecsekkol eladóként - már nem emlékszem a részletekre, mert nagyon régen regisztráltam, de emlékszem, hogy a bankszámlámat valahogyan igazolnom kellett, plusz ott vannak az eladói értékelések, meg a számlatulajdonost is könnyen megtalálná a rendőrség, ha gond lenne.
-
viktorhu
veterán
válasz norbi2010 #9661 üzenetére
A számládon van a pénz, csak lefoglalta az OTP a vásárláshoz. Ha a bolt a határidőn belül nem hívja le az összeget, akkor fel fogják oldani a zárolást rajta. És igen, a kereskedő nem látja, az OTP meg a sikeres tranzakciót látja ilyenkor.
A régi smartbankban nem is látnád a tranzakciót.
-
Redneck
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Bevallom meglepett hogy előre utalást választott 100k fölött, ezért kérdeztem, van-e buktatója a dolognak.
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Az előbb vásároltam kártyával H&M-en, de fizetés után mikor jóváhagytam a tranzakciót összeszarta magát a rendszer és kijelentkeztett. Miután beléptem újra, mintha mise történt volna, az összeget viszont levonta a számlámról. Felhívtam az H&M ügyfélszolgálatot, ahol a hölgy azt mondta, hogy ő egy sikertelen megrendelést lát csak, zárolták az összeget, majd a bank intézi. OTP Internetbank-on egy sima netes vásárlásnak néz ki, Könyvelés dátuma: Könyvelés alatt, én nem látok semmi zárolásra utaló jelet, de lehet régi Smartbank-ben más lenne, abba viszont nem tudok belépni.
A kérdésem az lenne, hogy OTP esetében mennyi idő múlva érkezik vissza a pénz a számlámra? Hívjam az OTP-t is hátha jobban haladna a dolog?
Köszi.
-
alakesh
tag
válasz Redneck #9657 üzenetére
Visszakérést tud rá beadni az utaló banknál, de ez költséges, és hosszadalmas. Az utaló fél bankja megkeresi a fogadó bankot, aki kiértesíti az ügyfelet, és megkérdik, hozzájárul e a visszautaláshoz. Ha igen, visszautalják a bank költségén, ha nem, akkor értesítik az utaló felet, és igény szerint megadják a fogadó alapadatait ahhoz, hogy polgári peres úton visszakövetelje az összeget.
-
dptrsk
addikt
válasz Redneck #9657 üzenetére
Velem még sosem történt ilyen, de úgy tudom, megfelelő indok kell a visszahíváshoz és mindenképp előtte Téged is értesít a saját bankod, hogy érkezett egy ilyen kérés és teljesíthetik-e. (Jogtalan gazdagodás is bűntetendő, így ha pl. egy lakás árát utalta Neked valaki, akkor, ha beleegyezel visszavonják a tranzakciót, s az utaló fél örül, neked pedig nem kerül pénzbe a visszajuttatás)
Ha megtagadod, akkor hatóság fele kell fordulnia, ha úgy gondolja tévedés történt és jogtalanul van nálad a pénz.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Ugyan nem kifejezetten OTP Bankos kérdés, de OTP-s vagyok, nem értek hozzá, ezért itt kérdeznék. Ha eladok hardveraprón csomagküldéssel egy csomagot (jól becsomagolva, biztosítva, törékenyként) és a vevő előre utal nekem, akkor a tranzakciót később visszavonhatja? Tehát biztosabb az utánvét, mintha előre utal?
-
-
emeritus
tag
A tanács akár jó is lehetett. Ha bemész, akár a levéllel is, nem válsz ügyféllé, vélhetően még tájékoztatást sem kapsz a számláról. Értelmetlen befizetned a tartozást is, hiszen a számla lezárását nem kérheted, az élve marad és újra költségek - számlavezetési díj - keletkeznek.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
alakesh
tag
Utóbbi.
A tartozást befizetheted, de a megszüntetést ő indíthatja el, tipikus esetben két módon - személyes megjelenéssel, vagy megfelelő adattartalmú postai levéllel.
Amire esetleg az üszolgon érdemes lehet rákérdezni, hogy netbankos üzeneten keresztül leadott megszüntetést elfogadnak e (több banknál van erre most példa a covid miatt).
-
Sleed
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Innen is csókoltatom az ügyintéző hölgyet, aki ezt a remek tanácsot adta. ( Ez egy jó lecke volt, legközelebb írásbeli állásfoglalás nélkül ilyeneket nem fogok nekik elhinni.)
Ha most bemegyek ezzel a levellel, hogy jo, akkor szuntessek meg, befizetem a tartozast, akkor vajon tovabb fognak szivozni, hogy a srac kuldjon nekik levelet, vagy en is el tudom ezt intezni? Erdemes ezert bemennem, vagy egybol le fognak pattintani, hogy nem az enyem a szamla?
-
emeritus
tag
Volt - alig némiképp - hasonló esetem, ami - hosszas vita után - pozitívan zárult. Javaslom, hogy az ügyfél forduljon e-mail kérelemmel az OTP Ügyfélszolgálathoz, vázolja a helyzetet és kérje méltányosságból a számla megszüntetését, valamint a "tartozás" elengedését. Indokoljon valós okkal (sürgős hazautazás?) és ne várja, hogy gyors, vagy egyszerű lesz.
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
Van egy del-amerikai baratom aki itt tanult egyetemen es volt egy OTP szamlaja.
Miutan hazament, eszebe jutott, hogy lehet be kene zarnia a szamlajat, nehogy annyira "negativba menjen" a kartya meg a havidijak miatt, hogy aztan egy nagyobb osszeget megprobaljak behajtani rajta kesobb, ha esetleg visszater az orszagba.
Besetaltam az egyik fiokba es megkerdeztem, hogy ezt hogyan tudna megtenni. A holgy azt mondta, hogy vagja ossze a bankkartyajat es kuldje el a szamlavezeto bankfiokjanak egy nyilatkozattal egyetemben.
Ez nem tunt tul egyszeru megoldasnak, meg sok egyeb kerdest felvetett, ugyhogy vegul azt a javaslatot kaptam, hogy csak siman hagyja "negativba menni" es az OTP majd megszunteti a szamlat es leirja a veszteseget.
Ez kb. egy fel eve volt, ma jott egy level (hozzank volt bejelentve a srac) - magyarul, nyilvan -, hogy ~8000 Ft tartozasa van, es "Tovabbi nemfizetes eseten a tartozas kamatokkal es koltsegekkel folyamatosan no."
Van egy bekezdes: "Mi tortenik, ha tartozasat nem rendezi?"
Itt tobbek kozott az all, hogy a szamlacsomag felmondasra kerul, amellyel a teljes tartozas egyoszegben azonnal esedekesse valik.
Illetve, hogy vegrehajtasi eljarast indithat a bank egy koveteleskezelo ceg segitsegevel.
Ugy tudom, hogy ezek a cegek ~10%-os jutalekert dolgoznak, tehat ezert az osszegert nem hiszem hogy talalnanak valakit aki ezt elvegezne nekik.Az lenne a kerdesem, hogy mi az altalanos tapasztalat, az ilyeneket tenyleg leirja a bank? Vagy addig fogjak novelni ezt a tartozast (valami 30%(!)-os szamlafedezetlensegi kamatrol van szo a tartozas reszletezesenel), hogy megerje nekik ezzel foglalkozni (valszeg nem tudjak, hogy a sracot nem fogjak itt megtalalni).
Mivel hozzank volt bejelentve, szeretnem ezt megoldani es a csaladomat az esetleges jovobeli kellemetlensegektol megkimelni. -
Flowtation
őstag
-
Razor1
aktív tag
válasz Flowtation #9644 üzenetére
az övébe, a netbank ügyfél alapú, mindenki csak a saját kártyáit (és egyéb szolgáltatásait) látja benne, hiába közös a számla
-
-
emeritus
tag
Jól értelmezed, az OTP új internetbank alkalmazása díjköteles. De: akciós jelleggel a díjat jelenleg nem kell megfizetni. Az akciós időszak egyszer már meghosszabbították, van esély a további hosszabbításra is. (Bár regisztrálni/szerződni lehet online, a lemondás jelenleg csak személyesen, bankfiókban lehetséges.)
-
Breki
veterán
Sziasztok
Jól értelmezem, hogy az új internetben illetve az ehhez tartozó új alkalmazás használatakor
létrehozok Új internetbank regisztráció-t ahogy írják és ott elfogadnám a szerződést akkor külön havidíjat számolnak fel ezért? magyarul az új felület és applikáció használata nem ingyenes?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Miért nem tudok online fizetni? Webaruhazbol akartam vásárolni, mindent megadtam ami kell, jovahagytam a tranzakciót, aztán ez fogadott.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Razor1
aktív tag
válasz Flowtation #9637 üzenetére
nincs külön simplepay limit, netbankban tudsz mindent állítani: atm kpfelvét limit, vásárlási limit, virtuális vásárlási limit. utóbbi vonatkozik a simplepay fizetésekre is
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Simple pay-es fizetésnél is van limit vagy ott is a bankkártya limitje a mérvadó? A kártya limitet netbankban tudom módosítani igaz? A simple limitet azt hol lehet változtatni?
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
ates2
senior tag
mi lesz fizetős? le vagyok maradva
-
herdsman12
őstag
Mindig felhúzom magam ezen az "ÚJ, de fizetős" megoldáson.
Nagy mutatvány lesz az otp-től, ha ezt simán lenyomják az ügyfelek torkán.
Gondolom nem 80-90%-os csomagdíj emelésként, hanem valami önkéntes befizetésként/adományként adják elő az egészet. -
-
ates2
senior tag
nvm
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zsoltzsolt #9620 üzenetére
Na az még nekem ment, 4 csekket fizettem be egymás után. (Bár az furcsa volt, hogy a kétlépcsős azonosítás nem volt.)
-
Narxis
nagyúr
Nem tudok fizetni OTP-vel barion-on keresztül, a bank elutasította a kérést üzenettel! Mocskok!!!!
Szerk. tudtam, hogy a 10. próbálkozásra sikerül, omg...
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Mikeee89
senior tag
Nekem is lassú a PC-s és a mobilos változat is.
-
DS39
nagyúr
Nektek működik a netbank?
Megjön az sms, de nem lép tovább, így nem lehet beírni a kódot, majd 1-2 perc várakozás után error connection reset hibát dob. -
headhunter
addikt
"...Nemzetközi átutalás változás
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a kanadai bankok 2021. június 1-jétől a pénzmosás és terrorizmus megelőzése érdekében csak abban az esetben teljesítik ügyfeleik részére érkező nemzetközi átutalásokat, ha az tartalmazza a kedvezményezett nevét, számlaszámát és a pontos címét is. A címadatnak tartalmaznia kell az ország, állam, tartomány, terület, település, utca, házszám, irányítószám információkat, ami ezekből az adott cím esetében alkalmazható, de célszerű törekedni a lehető legszélesebb körű információk megadására.A felsorolt adatok hiánya esetén a kanadai bankok visszautasíthatják az átutalásokat. Amennyiben jövőbeli átutalásihoz a szükséges információk nem állnak rendelkezésére teljes körűen, javasoljuk, hogy szíveskedjen felvenni a kapcsolatot a kedvezményezett féllel az adatok egyeztetése, pontosítása érdekében.
Üdvözlettel:OTP Bank Nyrt...."
-
Madwe
nagyúr
Pedig van egyéb előnye is ám a revolut curve dolgoknak:
ingyen tudsz x összegig felvenni pénzt atmből (a kibocsájtó általi limitig, ez nem számít bele a banki limitedbe, ez “vásárlás”)
ingyen tudsz küldeni s fogadni utalásokat
curve esetén rügtön vált árfolyamon ami előny tud lenni, revolut esetén meg előre be tudod váltani s tárolni a devizát amikor szted érdemes. -
vnorbi
aktív tag
Ez elég meredek. Ha a deviza eladási árfolyammal számolt összeghez képest még ~3,4%-kal többet zároltak, az nagyon sok. Ezt szerintem nem magyarázza a mai árfolyam ingadozás. Jó rég nem fizettem így közvetlenül OTP-n keresztül, de akkoriban nem rémlik, hogy így nyitottak volna.
-
tng
tag
Köszönöm a választ! Én is gondoltam rá, hogy csinálok 1 Revolutot pont ezért, de ez volt a 28 évem alatt a 2. nagyobb összegű külföldi rendelésem, (az előző kb. fele ennyi volt) így nem csináltam. Akkor várok pár napot, aztán meglátjuk. Egyébként az eladási árral számoltam, és kb 7e Ft-tal többet vett le, ezért nem értettem.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
Ezt nem tudod előre kiszámolni.
A vásárláskor zárolnak egy összeget az éppen aktuális árfolyam alapján, aztán könyveléskor (2-3 nap múlva) az aznapi árfolyammal véglegesítik a tranzakciót. Az amúgy majdnem biztos, hogy a PayPal árfolyamától még így is jobban jársz, de van az a bizonytalanság, hogy a PayPal azonnali árfolyamát hasonlítod az OTP napokkal későbbi árfolyamával (deviza eladási árfolyamot kell amúgy nézni az OTP-nél).
Olcsóbb és azonnali árfolyammal történő váltáshoz nézd meg a Curve, Revolut és Wise topicokat például. Itthon ez a három szolgáltató a legnépszerűbb a témában.
[ Szerkesztve ]
-
tng
tag
Sziasztok! Paypallal fizettem egy 563,8 euró értékű külföldi rendelést. Azt láttam, hogy a Paypal elég szarul váltja az eurót, ezért a kibocsátó (OTP) árfolyamának használatára nyomtam. Előtte megnéztem az OTP oldalán a devizaárakat, amik sokkal kedvezőbbek voltak, mint a Paypalos. Ahogy nézem hülyeség volt, mert még többet vont le a kártyámról. Hogy tudom ezt legközelebb előre kiszámolni?
-
Panzika
tag
Sziasztok. Nálatok megy az Otp netbankban az átutalás?
Ma tegnap délelőtt óta nem tudok utalni és nem látom az egyenlegemet sem.
Kép mellékelve[ Szerkesztve ]
Magyarországon az egy főre eső hülyék száma: kettö! (Hofi Géza)
-
Razor1
aktív tag
válasz viktorhu #9604 üzenetére
de:
6. A biztosítás területi hatálya
A biztosítás sürgősségi betegségi-, baleseti ellátás biztosítás, asszisztencia szolgáltatás, utazási balesetbiztosítás, és vásárlási biztosítás Magyarországon kívül bekövetkező biztosítási eseményekre vonatkozik, a világ összes országába történő utazás esetén érvényes. -
amargo
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mennyire lesz érzékeny a téma, de segítséget kérnénk benne.
Érdeklődnék, OTP hitelkártyákkal kapcsolatban. COVID-ban elhunyt személynek volt OTP Bonus hitelkártyája. Van-e ilyen esetre biztosítás (haláleseti) a hitelkártyába foglalva?
Egy ilyet találtam: [link] , ahol azt írják, hogy van.Azt látom, hogy a Groupama Biztosító Zrt. adja a biztosítást és a kártya díjában benne van a haláleseti biztosítás is.
Egyáltalán érvényes-e bármilyen biztosítás igazoltan COVID-os főkártyakiosztások esetén?Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ates2
senior tag
Létezik olyan számla ami arra van hogy pénzt tartani rajta.
Tehát ilyen gyűjtőszámlaszerű. -
Madwe
nagyúr
válasz Grande Ale #9600 üzenetére
De ezt 99% hogy a nike app fejlesztőinek kell kijavítani, nem az otp apijával van a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Táp ventilátor csere
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest