Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madwe
nagyúr
Fintech bankok (revoulut, wise, curve)
ingyenesek (van havidíjas szolgáltatásuk is, de a lényegi dolgok ingyenesek)
könnyen tudsz velük digitális webkártyákat csinálni (de valós, fizikai kártyát is adnak ingyen)
Közel költségek nálkül (rendes bankoknál ezerszer jobban) váltanak devizát. Curve pl meglévő kártyádat terheli s rögtön vált, a másik kettőt top-upolni kell.
mellesleg atmből ingyen tudsz velük pénzt felvenni -
Madwe
nagyúr
válasz #04441088 #10128 üzenetére
[link]
Számodra érdekes rész:
“A követelések felmondásának kezdeményezésére általános esetben
• ingatlan fedezetű hitelek esetén 4 havi törlesztő részlet hátralék,
• fogyasztási hiteleknél 3 havi törlesztő részlet hátralék,
• folyószámla tartozás esetén 5 havi folyamatos negatív egyenleg elérését követően kerül sor.Amennyiben a felmondás valamely feltétele bekövetkezik, és az ügyfél fizetési problémái banki eszközökkel nem kezelhetőek, a bank a követelést felmondja. A követelések felmondására csak a felmondási feltételek valamelyikének teljesülése esetén kerülhet sor.
A felmondást követő 1-2 hónap elteltével a bank ingatlannal fedezett és fedezetlen hiteleit, valamint folyószámla követeléseit a bankcsoporton belüli faktoring cégnek értékesíti, vagy megbízza ugyanezen céget a behajtás folytatásával.”lakáshitelt különösképp okos nem fizetni, max elveszti a tulajdonát, nekünk végülis csak jó, mert olcsón lehet rá majd licitálni
faktoringhoz kerülő hiteltartozásból csak sokkal rosszabbul fogsz kijönni. Hitelt eleve nem nagyon kéne felvenni, pláne erőn felül. De nem fizetni meg egyenesen a lehető legrosszabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madwe
nagyúr
Nem írta hogy kamat lenne a célja (ha az akkor tényleg nincs sok értelme - de ha pl az egészséges pénzügyi életre való hozzáállásra állás lenne a cél arra egy jó eszköz lehet, ahova havonta a bevétele legalább 10-20% automatikusan átutalja…) ha kamat lenne a cél akkor erre vannak sokkal jobb megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
A smart csomag nem lenne jobb? ( a 18-35 éves kiírás nem kitétel, lehet idősebben is igénybe venni )
itt pl van smart sms csomag kb havi 300huf ami korlátlan sms küldést tartalmaz a bank részéről.
[link]
kártyaőr szerű szolgáltatás nem tudom van e… smsben alapból ezekről értesít:Maga az online felület teljesen felhasználóbarát - az új felület egy fokkal még jobb is mint a régi (jelenleg párhuzamosan fut, új teszt jelleggel, regelni kell hozzá) viszont még nem mindent tud az új. De a régivel sincs különösebb baj ux szempontból. Mobilos app is teljesen rendben van.
S,artban a havi díjam így meg is áll 350ft körül - nyilván ha utalások vannak azok a havi költségeket megdobhatják… éves kártyadíj 34 éves korig 2. Évtől 2k körül van, felette 4k körül.
kérdés mi lesz az új felülettel, ami jelenleg ingyenes a próbaidőszak alatt de késöbb fizetős lesz - lehet e a régiben maradni vagy kötelezően ráerőltetik e mindenkire ezzel növelve a havi költségeket…
pár idegesítő dologba bele lehet futni, pont feletted részleteztek párat, de amúgy általánossűgban szvsz rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Pedig van egyéb előnye is ám a revolut curve dolgoknak:
ingyen tudsz x összegig felvenni pénzt atmből (a kibocsájtó általi limitig, ez nem számít bele a banki limitedbe, ez “vásárlás”)
ingyen tudsz küldeni s fogadni utalásokat
curve esetén rügtön vált árfolyamon ami előny tud lenni, revolut esetén meg előre be tudod váltani s tárolni a devizát amikor szted érdemes. -
Madwe
nagyúr
válasz Grande Ale #9600 üzenetére
De ezt 99% hogy a nike app fejlesztőinek kell kijavítani, nem az otp apijával van a gond
-
Madwe
nagyúr
válasz Véreshurka #9575 üzenetére
Hozzá van rendelve a telefonszámod az sms-es azonosításhoz?
-
Madwe
nagyúr
válasz pajorgergo #9401 üzenetére
Az egész sms rendszerük lehalt, megint nem jönnek s,sek utalásokról, vásárlásokról. Lassan az a fura ha működik
-
Madwe
nagyúr
Az új egyelőre teszt jelleggel futott, holnaptól éles lesz, új mobil app netes felület stb.
a régit fokozatosan ki szeretnék vezetni 2022ig, idén valszeg még marad.
aki a régiben pl kért sms értesítést annak nem lesz nagy a drágulás (hiszen havi 300huf volt kb az opció pl s,art csomagban, újban 500 huf ami egyebek mellett push értesítéssel ezt kiváltja) de pl aki ezt nem igényelte azzal nem tudom mi lesz 2022ben... azért csak lesz vmi ingyenes opció, fura lenne ha minden csomag fizetős lenne... -
Madwe
nagyúr
Tegnap óta nem küld smseket az otp vásárlásoknál, központi hiba van s másnál is jelentkezett ez a gond vagy csak én vagyok ilyen szerencsés ?
-
Madwe
nagyúr
Hi!
szerettem volna befizetni az elmű számlámat. Hitelesítésre vár - no mifene, utánanéztem, beállítottam a telekódot meg az internetes biztonsági kódot az appban. Se értesítést nem ad se smst nem küld új tranzakció esetén sem ez a csoda... vicc, mert eddig kaptam amúgy smst netes vásárlásokkor
szóval tök jó ez az új eus biztonsági cucc, elhiszem h otp is jól implementálta, de mégis mít szúrok el ? Van akinél már megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla