- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma szerettem volna IKEA-nál online fizetni kártyával (MC Premium Debit) naná hogy nem sikerült
Még szerencse, hogy a Paypal-t elfogadta.
Nem tudom ez is kinek a hibája, de a bakancsom tele ezzel az új szuperjó a vásárlótvédjük rendszerrel. -
Scarabe
csendes tag
Esetleg valaki tapasztalt változást Amazon.de -vel kapcsolatban? Most rendszeresen elutasítja a master cardomat, pedig jan 13.-án még gond nélkül a psd2 kódos mizéria nélkül, sőt cvv kód nélkül ment a fizetés sikeresen. Érdekesnek tartom hogy egy amazon nem tudta időben lereagálni ezt, vagy csak én nézek félre valamit.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
tylerddd #9087 üzenetére
Nekem tegnap volt egy sikertelen kártyás vásárlásom.
Weboldal feldobta a hitelesítő kód kérést, app szintén kérte, megadtam, app-ból eltűnt....majd pár perc után a weboldal közölte hogy sikertelen az engedélyezés, úgyhogy próbáljam újra.
Megpróbáltam.
Akkor is ugyanez lett a vége... Weboldal írta hogy kéri a megerősítést, app feldobta hogy jóváhagyandó tranzakcióm van (adatok stimmeltek), jóváhagyom, app-ból eltűnik... weboldal egy idő után sikertelen megerősítés, próbálja újra.
Mintha timeout-olt volna a rendszer.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Január 1-je óta úgy érzem elég sokat szívok a tranzakciók jóváhagyásával. Megadom a kártyaadatokat, fizetés gomb, kapom az értestést mobilra az app-től, belépek ujjlenyomattal és ... nincs ott a tranzakció adott kártyánál VAGY 2-3 alkalommal el kell ezt játszanom, mire sikerül kifizetni.
Már azon gondolkodom, hogy kérem SMS-ben inkább a kódot + telekódot használok, de erre meg nem jövök rá, hogy hol kell beállítanom, hogy ilyen formában kapjam az értesítést.
Tapasztalt már valaki ilyet? Hogyan lehet az SMS-ben való jóváhagyást "kérni"?! Természetesen a telszámom be van állítva, telekódot is tettem minden kártyára.
Köszönöm!
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Regisztráltam erre az új OTP mobil alkalmazásra. De mégse szeretném használni. Mit lehet tenni? -
karlkani
aktív tag
válasz
ReSeTer #9070 üzenetére
OTP-t ez ügyben nem kerestem meg, de rájuk fogok írni. Mondjuk nem tartom valószínűnek, hogy ahol nyitottam a számlát, ott levonnak a felvett összegre 193 Ft + 1%-ot, másik OTP bankfiók meg odaadja ugyan azt az összeget (NET csomagnál, ami 2014. december 3-e előtt lett megkötve) mindössze 1448 Ft-ért.
Ennyi erővel idegen ATM minden olyan OTP-s is, ami nem annál az OTP bankfióknál található, ahol a számlát nyitottam...
HÁT NEM
-
sopruk
senior tag
Ma nekem is csak pörgött...
A "Fizetés alkalmazásban" kiválasztása után, kipipáltam, hogy elfogadom a szerződési feltételek módosításait. Aztán elindult a visszaszámlálás, de nem dobta fel hogy kiválasszam a kártyát, csak pörgött...
Kilépés után beléptem a Simple appba, és megint el kellett fogadni a szerződés módosításokat. Úgy tűnik fizetés közben ez a rész nem működött jól. Mivel ezután már rendben tudtam fizetni mint máskor... -
Nekem meg az volt a fura hogy ma vásároltam online itthoni boltból és a kártyaszám és cvc megadás után egyből levonta a pénzt, nem kért internet és telekódot. Azt hittem ez ma már kötelező.
-
RoyalFlush
őstag
Volt, hogy egy pizzát nem sikerült online kifizessek. Felhívtam a bankot, hogy nem léptem túl a napi limitet mégsem sikerült a fizetés, miért? Azt mondta az ügyintéző, ő is látja, hogy nincs túl lépve a napi limit, nem érti, de ilyenkor az szokta megoldani a problémát, hogy állítsam át a vásárlási limitet mondjuk 300 ezer forintra
Nem az, hogy kivizsgálnák, mi a hiba oka...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Peter.70 #9063 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Elmondtam, hogy kérem megnyitni a számlát. Miután harmadszorra mondtam el, hogy hogyan kellene csinálni csak gyanús lett neki valami, ennek ellenére mégis elb@szta, utána hívta oda a kollégáját segítségül. Ellenben minden szir-sz@rt beakart nekem állítani pofátlan módon amit nem szerettem volna és még cinikus is volt.
-
mihal
csendes tag
Nálam az volt, hogy valamikor pörgött 10 percig a simplepüay felület, és teljesen lefagyott. Többször meg lett probálva, és akkor meg visszadobta, a bolt felületén a fent említett kódot, és a megrendelésnél is azt mutatja, hogy nem rendeltem semmit.
Az a pláne, hogy velem még soha nem történt ilyen.
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Mit jelent ez a hibakód?
076 | base24_51 válaszkódA válaszokat előre is köszönöm!
-
KicsiRegő
tag
Simple kártyával csak Magyarországon lehet fizetni, és 45.000 ft a havi keret.
Itt van minden infó és az aktuális hirdetmény a díjakról. -
KicsiRegő
tag
válasz
Peter.70 #9063 üzenetére
Nekem is ez volt a tapasztalatom a héten
Számlacsomag váltás, bankkártya témában előre felkészültem, aztán csak néztem, hogy miről beszél az ügyintéző, majd nagy telefonálgatásokba kezdett, és kiderült, hogy mégis nekem van igazam, pedig még nem is bonyolult dolgokról volt szó, aztán még üldögéltem egy kicsit nála, mert szegénynek a gép is lefagyott -
Peter.70
addikt
Ma voltam OTP fiókban, információt kérni. Befektetés, számla csomag váltás, hitelkártya. Komolyan mondom felkészültebb voltam mint az ügyintéző.
Most biztos lesz aki meg kérdezi, hogy akkor miért mentem be a fiókba? Azért mert ilyenkor úgy vagyok, hogy lehet hogy valami felett elsiklok, és mégis a fiókban van a szakember. Hát nem -
karlkani
aktív tag
Most lett aktuális a dolog, így délelőtt felhívtam a bankfiókot, ahova munka után még épp odaérnék, zárás előtt (takarék), rákérdeztem a pénzfelvételre. A hölgy a telefonban azt mondta, hogy idegen bank ügyfelének nem tudnak pénzt kiadni, nincs rálátásuk a számlámra. Mondom a hirdetményben foglaltakat, a válasza az volt, hogy az idegen bankfiók nem másik bankot, hanem sajátot jelent, csak nem azt, ahol a számlát nyitottam... megköszöntem, letettem a telefont (vitatkozni nem akartam). Marad az idegen ATM-es megoldás (reggel, munkába menet elintézem), még úgy is spórolok közel egy "tízest" a saját bankfiókos készpénzfelvételhez képest.
-
válasz
enginev3.0 #9036 üzenetére
Jól láttad, ma már nekem csak az küldte az értesítést a jóváhagyásról, ami gyorsabban is működik, kevesebb menüponton lépdes végig
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Utalással kapcsolatban lenne kérdésem. Net számlacsomag hirdetményében ez szerepel direktnetnél belföldre, bankon kívüli forint:
A felső kedvezményes díj meddig érvényes, lent csak annyi van visszavonásig, de az gondolom nem az új hirdetményt jelenteni, mert akkor minek van alatta a másik is. Illetve ugye nincs semmi limit utalásnál, legalábbis én nem látok ilyen beállítást. Ha az ember 100 millát utal, akkor is 6400 lesz a max?! -
kp78
addikt
Majd meglátom, de már írnak róla pár helyen, ismert előttük a dolog, arra kérdésemre meg úgysem tudnának választ adni, h az emailcím honnan kerül(hetet)t ki, bár nagy valószínűséggel nem OTP-s ügyfél is kap(hat)ott ilyet, mint ahogy én is NKM Energia Zrt-s számlát, pedig nincs földgáz szolgáltatásom.
Amúgy ez az OTP-s tényleg gagyi volt, de egy idősebb, nem annyira jártas és óvatos ügyfél simán lehet, hogy nem nyitja le a címzés részleteit, hogy kicsit "mögé nézzen a dolgoknak" és kattint. Sajnos szerintem kevés helyen figyelmeztetik az idősebbeket, akik nem bújnak egész nap internetet, és nincsenek tisztában a net ilyen fajta veszélyeivel, mert max. a FB-os kapcsolattartás miatt vannak regisztrálva. Ők könnyedén "belegyalogol(hat)nak" egy ilyenbe.Itt eléggé OFF, de ha már feljebb szóba került beteszem.
OTP-s levélhez képest ez azért sokkal jobban sikerült csaló email, még figyelmeztet is adathalászatra.
A bejövő mappába érkezett természetesen, én tettem Spam-be azóta, csak a fentin nem látszik az email cím.
-
RoyalFlush
őstag
A 2021. január 28. napi
"A panaszosok telefonkészülékei a hívó fél telefonszámaként a bank Központi Ügyfélszolgálatának 06-1-366-6666 telefonszámát jelezte ki, annak ellenére, hogy a hívást valójában nem erről a számról indították."
-
ates2
senior tag
Csak azt ne mond,hogy MVM - CIB ennyire balfasz 2 hónapja,illetve szerencsejatek zrt - OTP oldalon való fizetésnél,hogy nem tudják mit kell beállítani
Én tippem is inkább kártya gond,hogy instant elutasítja a fizetést és nincs autentikáció.mint írtam nekem hölgy telóba azt mondta több % ban visa kártya a gond,náluk minden rendben.
meg az is vicc netpincerren tudok fizetni de MVM számlát meg szerencsejateknál pénzt feltölteni nem... szóval én is inkább kártyámra tippelek hogy szar valahol. De már le van adva hibajegy rá aztán kiderül majd,majd hívnak. -
enginev3.0
félisten
Fogyasztóbarát lakáshitelnél az otp-nél még mindig olyan irgalmatlanul magas a nettó fizetési igény? Azt hiszem 350ezer
-
GabN73
addikt
válasz
adamssss #9045 üzenetére
Panaszkezelés vagy telefonos ügyfélszolgálat, valóban fel lehet rá venni hibajegyet, és valóban főleg a Visaval van gond. MC kártyákkal is van néhol probléma, de az esetek 98%-ban elfogadó oldalon van beállítási hiba. Valakinek csomó helyen megy Visaval a fizetés, néhány helyen pedig a megerősítéses oldalra se dobja át őket.
-
Ádám16
addikt
Van egy OTP-s LTP-m, és 15 éve az OTP-nél bankolok.
Veszek fel lakáshitelt más banknál, ugye oda kell emiatt folyószámla, ami miatt az OTP-től lépni szeretnék, felesleges 2 számla. Szükséges OTP-s folyószámlámnak lennie, hogy onnan vonja az OTP a LTP havi összegét, vagy más bank folyószámlájáról is simán vonják?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
RoyalFlush #9037 üzenetére
hát igen, vicces dologra képes az internet világ, mint régen hogy minden 5. trabit nyitotta ugyanaz a kulcs
csak meg kellett keresni melyik az az 5 -
pube111
senior tag
válasz
enginev3.0 #9036 üzenetére
Erre gondolsz?
Tranzakciók, Folyamatban.
Ez eddig is volt, csak nem működött. -
RoyalFlush
őstag
válasz
Lacielvtárs #9018 üzenetére
Év elején gyakorlatilag valaki másnak a tranzakciója jelent meg nálam a SmartBankban jóváhagyásra, míg az általam indított elutasításra került. Visszaélés gyanúja miatt az ügyfélszolgálat letiltotta a bankkártyámat, de a tájékoztató levelük alapján a hiba náluk volt, a bankkártyám adatai nem kerültek ismeretlen személyek birtokába - a programhibát már javították és elnézést kérnek a kellemetlenségért.
Áh, no problemo...
-
enginev3.0
félisten
Végre megjött az új appba is a netes fizetés elfogadás, jól látom?
-
Szinte hihetetlen miutan irtam a panaszkezelesnek ket het alatt megoldottak s visa-s mobilfizetest. Most mar megy. Koszi OTP.
-
ano_nymus
újonc
Erről az adóriportról nem is tudtam, nagyon hasznos!
Ez alapján valóban levonhatóak a vételi és eladási költségek is.
Köszönöm a segítséget! -
kungzi
veterán
Üdv
Áruhitelt szeretnék felvenni. Az adott boltban OTP a hitelt adó és a számlám, amire a fizetés jön, az is OTP. Ilyenkor kell bankszámlakivonat? Vagy megoldják bankon belül?
Köszi
-
ano_nymus
újonc
Sziasztok,
Tavaly vettem néhány OTP részvényt az OTPdirekt Brókeren keresztül, amit még ugyanabban az évben el is adtam némi haszonnal. Vagyis árfolyamnyereségem keletkezett, ami után nyilván adóznom kell és bevallást készítenem.
Kérdésem, hogy pontosan mennyi az SZJA mértéke, kell-e (és, ha igen, mekkora mértékű) SZOCHO-t fizetni, van-e bármilyen más járulék? Bevallásnál mire érdemes odafigyelni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
karlkani
aktív tag
Még utánajárok, nagyon nincs kedvem öt egymást követő nap elbuszozni egy ATM-hez. Nem lusta vagyok, csak ~1-1,5 órával később érnék haza minden alkalommal, köszönhetően az itteni tömegközlekedésnek...
Azért van jó pár idegen ATM, ami kiad 40 címletet egy tranzakció alkalmával, így két felvétel elég is lenne, de mint már írtam, hiába, ha az OTP 300 000 Ft-ra korlátozza az MCO kártyával ATM-ből felvehető maximális limitet.
#9025 viktorhu
A posta szinte ugyanannyiba fájna, mintha bemennék egy OTP bankfiókba kivenni a pénzt...
196 Ft + 1% (OTP), 220 Ft + 0,94% (Magyar Posta) -
vnorbi
aktív tag
válasz
karlkani #9023 üzenetére
Annyi, de az idegen bank fiókjában jó eséllyel azt fogják mondani, hogy nem foglalkoznak más bank ügyfelével, és kiküldenek az ATM-hez. Ha mégis adnak ki pénzt, akkor nem lennék meglepődve, ha erre felszámolnának egy saját díjat az OTP-s mellé.
Az automatával meg akkor lehet gond, ha korlátozott az idegen bank kártyájával egyszerre felvehető összeg.
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló összeget vennék ki, mint namenlos, szintén Net számlacsomag, 2014. december 31. előtt kötött szerződés. A hirdetményben az áll, hogy idegen ATM-ből a készpénzfelvétel díja 1245 Ft. Napi készpénzfelvételi limit maximuma az elektronikus (online) kártyák esetén 300 000 Ft (MCO kártyám van). Összesen 6225 Ft lenne, ha öt napon keresztül, napi szinten a maximum felvehető összeget venném ki idegen ATM-ből. Idegen bankfiókban, egy összegben kivéve 1448 Ft.
Valóban 1448 Ft a készpénzfelvétel díja a csomagommal, ha idegen bankfiókban veszem ki a pénzt?
-
namenlos
tag
Vett fel mostanában valaki nagyobb összegű készpénzt? 1,5 milliót szeretnék, nekem az jön ki, hogy idegen fiókban lenne a legolcsóbb. (Net számla)
-
net91
senior tag
Nálam is kapcsolati hiba volt, de már működik.
-
Herczi
senior tag
Nekem a kocsi törlesztőt nem emelte le elsején (csoportos beszedés). Van még más is akinek nem teljesült a csoportos beszedési megbízás? Most nem tudom, hogy dadog a rendszer, vagy valami egyéni hiba és kezdjek el telefonálgatni.
-
kp78
addikt
Megy a smartbank másnál?
Főképernyőn sem mutatja az egyenleget, belépésnél pedig (mobilnetről) "hiba a kommunikációban, ellenőrizze az internet hozzá férését" üzenettel elszáll. -
ates2
senior tag
Most beszélek OTP-vel telon a kártyámról miért nem tudok fizetni és az ügyfsz hölgy azt mondja,hogy VISA kártyákkal van a gond mindig....
se SMS se smartbank alkalmazás nem küld 2. autentikációt...
Így nem tudok MVM felé fizetni illetve egyenleget feltölteni a szerencsjatek.hu-n pl. -
gg72
veterán
Nekem is gondom van a német amazonos vásárlással, pedig minden új biztonsági opciót beállítottam, de állandóan csak annyit SMS-t kapok, hogy "sikertelen vásárlás" és az amazontól is jön email, hogy nem tudták zárolni az összeget. Van valakinek vmilyen ötlete/megoldása a problémára? Más oldalakon megy a kártyás fizetés.
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Az nálatok is előfordult már, hogy QR kódosan fizetve a számlákat nem kaptok emailben visszaigazolást? Ma így fizettem be több számlát, de csak az első és utolsó tételről kaptam értesítést. Pedig normál esetben az elmű és a vízmű is szokott küldeni, ha külön vannak befizetve.
-
axioma
veterán
válasz
MasterMark #9007 üzenetére
Jogos, en az eredeti igenyt fedtem le
Na meg tovabbutalni raiff-bol ingyenes lesz, mak-bol ki nyilvan nem sajat szamlara me'g mindig kedvezo de nem ingyen. (Kp-felvetre viszont a MAK max. 6e Ft dij lesz a nyero erre a tetelre. Csak megfelelo mak-pont kell.)
-
MasterMark
titán
válasz
tepenzed #9006 üzenetére
Akkor addig be lehet tenni MÁP+ ba, ha kiveszed 4 hónap múlva, akkor már 180 ezer pluszban leszel. (Levonva a visszaváltás 0,25%-os (jelenlegi) díját már.)
A kiutalás meg ingyenes lesz a saját számládra, ahonnan majd tovább tudod utalni, vagy kivenni kp-ban.
De azt hiszem a MÁK-tól is tudsz kivenni készpénzben, csak előre kell jelezni. -
tepenzed
őstag
válasz
MasterMark #9005 üzenetére
Köszönöm nektek, akkor ennek utána nézek. Valóban nincs értelme rajta tartani, csak házvásárláshoz szükségem lesz majd a pénzre vagy utalás vagy kp formájában nyáron, ezért nem láttam értelmét, hogy bárhol lekössem. Gondoltam így tök jó lesz a Rafis, mert alapból kedvezőbb, plusz azon ingyen tudok utalni is bármekkora összegben.
-
axioma
veterán
válasz
tepenzed #9001 üzenetére
Szerintem a MAK-on keresztul gyorsabb (na meg a revolut idonkent a nagyobb penzmozgasokra fura folyamatokat indit es nem is mindig korrekt a lezaras, ott nem merne'm). Persze ahhoz kell mak szamla (full ingyen de intezni kell, kormanyablak vagy talan uj szemelyivel online), kartyas vasarlassal legkozelebb lejaro diszkont kincstarjegyet veszel, es vagy visszavaltod ne'mi veszteseggel vagy kivarod azt a 2-3 hetet, es sajatnak megjelolt(!) szamlara 0Ft-ert (tr.ill. sincs) kiutalhatod, persze oda mar a Raiff-t irod.
-
Hosssszu
őstag
válasz
MasterMark #9000 üzenetére
Mert megtehetik: [link]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Nyitottam a Rafinál egy prémium gold 2.0 csomagot, úgy láttam az a legkedvezőbb az összes bank közül.
Van egy OTP NET számlacsomagom, erről mondjuk ha szeretnék átvinni kb 20 milliót a másik számlára, akár az OTP-s megszűntetésével akkor nincs valami jó módszer, amivel elkerülhetném a brutális költségeket? Nézegettem a csomagokat, de nem nagyon láttam olyan lehetőséget, amivel mondjuk az ATM kp felvétellel, utalással olcsón meg tudnám úszni.Olyan jutott eszembe pl, hogy azt látom a Revolut standard csomagban havi 1 nemzetközi utalás ingyenes. Ha naponta töltögetem fel a tárcámba a pénzt a kártyavásárlási limitemig, míg feltöltöm az összes pénzem (ez ugyebár kártyás vásárlás, így ingyen kéne lennie), onnantól kezdve ingyen át tudnám egyben utalni a Rafi számlámra nem
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged