- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz yogibear #14446 üzenetére
Köszi!
Eddig fejenként feleségemmel elég volt a havi 150k-s ingyenes keret, de most költözünk és kinőttük.
Akkor hogyan működik a számítás, ha egyből nagyobb összeget veszek ki havonta, mint 150k? A 150k-s határig "ingyenes"-en számolja és a diff-re számolja rá a lenti díjat vagy a nagyobb összeget úgy veszi, hogy nem akarom, hogy beleszámítson a havi ingyenes keretbe és a teljes összegre számolódik a kp felvételi díj?
-
scream
veterán
Hali!
Nem sikerült megtalálni az aktuális hirdetményben, hogy Net számlacsomagnál mennyi a kp felvételi díja (bankkártyával, ATM-ből)?
Csak a bankkártya nélküli Ft/valuta költségeit látom...
Valaki el tudna igazítani ebben a kérdésben?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Lejárt a személyim, megjött az új és nem igazán találtam információt róla, hogyan kellene ezt jelezni az OTP felé.
Beszéltem chat-en az aktuális üfsz taggal, elvileg 5 munkanap áll rendelkezésre a személyes bankfióki bemutatásra (nem lehet online intézni) a kiállítástól számítva (én 20+ nappal kiállítástól számítva kaptam egyáltalán kézhez az újat) és egy ideig még nem fogok tudni bemenni személyesen bankfiókba (nem vagyok most mao-n).
Ilyenkor mi a teendő? Milyen kockázata van annak, hogy nem kerül frissítésre a személyim?
-
scream
veterán
Én szívesen váltanék, de azért elgondolkoztató, hogy egy hitel + nagyösszegű kiutlás mellett megéri-e másik bankhoz átmenni (pénzügyileg).
A hitel miatt ugye nem szüntethető meg a folyószámla, így a törlesztőt oda mindig kellene az új/másik számláról utalgatni; a nagyösszegű kiutalás ugyan 1x költséget jelent, de lenne a az aktuális hirdetmény alapján is 1-2 éves banki költségem az OTP-nél is (ami köztudottan nem olcsó), szóval azért ez nem ennyire fekete-fehér, nem?
-
scream
veterán
válasz marciart11 #12386 üzenetére
Nem, nálunk se megy - több készülék, több szolgáltató, több oprendszer.
-
scream
veterán
Hali!
Van esetleg bármi arra utaló jel, hogy a közeljövőben esetlegesen sikerül meglépnie az OTP-nek itthon is a GPay-es (Wallet) engedélyeztetést vagy a Simple (app megléte) miatt felejtő?
-
scream
veterán
Hali!
Babaváró szüneteltetéséhez (első), milyen igazolásra van szükség az orvostól (12 hetes vizsgálat)? Nem találtam rá sajnos, hogy pontosan milyen igazolást vár az OTP, minek és hogyan kell rajta szerepelni és nem szívesen ingáznék a nőgyógyász és a bank között.
-
scream
veterán
Hali!
Az utóbbi időben azt a jelenséget tapasztalom (feleségemnél is, ő is OTP-s), hogy pl Simple vásárlásnál/hoz vagy Revolut-ra pénzfeltöltésnél nem jön az eddigi megerősítős push üzenet, hanem nekem kell az SMS-ben kapott kóddal + kártyához tartozó telekóddal megerősíteni.
Általánosságban ezzel nem is lenne akkora baj, kivéve, amikor mondjuk az ember sietne (és ha push üzenet jön ott is kell külön authentikálni csak nem SMS kód+telekód kombóval, hanem az app-nál használt auth-tal) + nem is állítottunk át semmit.
Mi lehet ennek a változásnak az oka? Hogyan lehetne "visszacsinálni", hogy megint jóváhagyós push üzenetek jöjjenek ezekhez a tranzakciókhoz is?
-
scream
veterán
Hali!
Esetleg más se tud/tudott utalni (bankon belül, nem saját számlák között) az elmúlt 3 órában vagy csak nálam van a hiba?
-
scream
veterán
válasz FoxiestFox #11737 üzenetére
Ez szerintem nem az OTP sara, legjobb tudomásom szerint ez több (ha nem az összes) EP-nál is így működik.
-
scream
veterán
válasz Peter.70 #11676 üzenetére
Általánosságban nem a szakemberekkel (fejlesztők) van a baj, nem ők döntenek arról, hogy milyen irányelvek mentén működjön egy app, hanem a mngmnt elmondja az üzleti igényt, korlátokat és határidőket, amiket kell tartani. És főleg nem ezek a szakemberek (fejlesztők) kapják meg azt a sok pénzt, amit egy-egy bank beszed az ügyfeleitől.
-
scream
veterán
Hali!
Forint számláról szeretnék SEPA átutalást indítani, de nem találom az új internetbankban, hogyan lehet ezt megtenni?
-
scream
veterán
Hali!
Olyan kérdésem volna, hogy az lehet, hogy se az új webalkalmazásban, se az új mobilalkalmazásban (Android) nincsen lehetőség meglévő csoportos beszedés módosítására/új felvételére?
-
scream
veterán
Hali!
Érdeklődni szeretnék egyrészt arról, hogy hogyan (kell-e személyesen bemenni), illetve másrészt arról, hogy mire/milyen betéti kártyára lenne érdemes váltanom? Mostani kártyám (MultiPont Mastercard Prémium betéti kártya) lejár (02/22), viszont a MultiPont részét jó, ha 1x használtam, illetve meg is szűnik a program/kártya, de információt nem kaptam, hogy az új kártya milyen típusú lesz, mikorra várható vagy bárminemű egyéb infó ezzel kapcsolatban nem ért el hozzám.
A kártya alatt egy Net számlacsomag van, szinte minden fizetést kártyával intézek (PayPass/NFC-s fizetés + online (igaz van webkártyám is)), KP felvétel a havi ingyenesen felvehető összegen felül nincsen, továbbá külföldön is van néha használva (USD és EUR zóna).
-
scream
veterán
Hali!
A havi ingyenesen felveheto 150e Ft automatából naptári hónapok szerint van, vagy felvételek között kell hónapnak eltelni? Tehát ha mondjuk június 28-n vettem fel, akkor utána akár július 1-n vehettem volna fel megint? Vagy hogy van ez? :F
-
scream
veterán
Nálam Android 10-en megy, 11-en nem ment/jött a popup, hanem ha megnyitottam több fizetés után a Simple-t akkor dobta be/fel az adott activity-t...
Ez különösen akkor volt király, amikor futottam buszhoz, és próbálnám beolvasni a QR kódot Simple-el, de vásároltam 3-4 különböző helyen, akkor 3-4x vissza-t kell nyomni (egyből persze nem lehet eltüntetni) hogy egyáltalán a main activity-re tudjak jutni... De szerencsére 10-esen ez rendben megy.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz viktorhu #9993 üzenetére
Köszi, hazafelé már jó volt, mind a kettő.
Csak olyan kellemetlen, hogy a buszsofőrnek magyarázkodhatom, miközben meg rendesen megvettem, csak épp a Simple nem tud valamelyik service-ével kommunikálni és megáll az egész.
---
tompBocsi, véletlen ment a címzés számodra, telefonról elnyomtam.
-
scream
veterán
Én is megnéztem, gyorsan lefrissítettem és nálam is jön a hiba.
"Hiba a kommunikációban! A kiválasztott WIFI hálótzat a SmartBank használatához nem megfelelő."
Gondolom majd jön hozzá vmi hotfix, ha nem épp valami háttérrendszer térdelt le.
Az új app (Internetbank) rendesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem volna, hogy azt honnan tudhatom meg, hogy a Multipont Mastercard Premium kártyámmal milyen díjon tudok felvenni ATM-ből pénzt (a havi 150e Ft-os ingyenesen felül)? A hirdetmény alapján nem tudom eldönteni, hogy melyik csoportba tartozom (I. vagy II.), mert nem világos számomra, hogy a feltételnek megfelelek-e (I. csoport) azzal, hogy már nagyon régen történt - még a Junior eleje - a szerződéskötés, vagy kicsúszok belőle, mert nemrég kerültem át a Jump-ból a Net számlacsomagba?
-
scream
veterán
Hali,
jelenlegi Jump számlámat 2021 febr-tól kinövöm, most jött róla az értesítés.
Merre/hogyan érdemes tovább menni - számlacsomagok tekintetében?
Jelenleg van OTP-nél (a Jump a főszámla) egy VISA hitelkártya, egy MasterCard webkártya és egy MasterCard MultiPont Premium kártya hozzárendelve (webkártya 2021/01 lejár).
A számlát leginkább online vásárlásra (webkártya), illetve "offline" bolti vásárlásokkor használom, VISA-t USA-ban használtam (de ott is csak autóbérlés miatt, amúgy teljesen kihasználatlan és nem is tervezem használni a továbbiakban sem), van havi 2-3 rendszeres beszedésem (számlák), utalni ritkán szoktam (általában, ha kell akkor TransferWise, Revolut, PayPal), pénzt kivenni még ritkábban. A szlára munkabér érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Úgy elvileg jó lesz, ha kiválasztod a főképernyőn aktívnak a hitelszámlát (amihez a hitelkártya van kapcsolva) és utána lépsz be a "Kártyás tranzakció jóváhagyása" oldalra.
Viszont figyelj, mert ha a push értesítésből nyíitod meg a SmartBankot, akkor automatikusan a folyószámládat rakja be aktívnak.
De továbbra sem értem, hogy akkor feleségemnél miért látszik ilyen workaround nélkül mind a kettő és választható, míg nálunk meg van, ami hiányzik?
-
scream
veterán
Hali!
Idáig jól ment, most nem tudok weben webkártyámmal fizetni, mert a jóváhagyás-ra rányomva a SmartBank-ba lépve a jóváhagyásnál a legördülő menüből nem választható ki a webkártyám, csak a sima fizikai kártya. Webkártya még tuti jó, nem járt le.
Több helyen is próbáltam fizetni most vele, mindenhol ez a szimptóma.
Mi lehet ez? Van-e rá fix?
Szerk:
Megnéztem gyorsan feleségem app-jánál, neki látja a sima és online kártyáját a tranzakciók jóváhagyása résznél, nálam csak a fizikai kártya látható ott.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Esetleg van valakinek arról információja, hogy a babaváróhoz tartozó kezességvállalási díj miért nem került ebben a hónapban levonásra? Ez csak egyedi vagy esetleg másoknál is jelentkezett? Nyilatkoztam (időben), hogy mehet minden törlesztés/terhelés, úgy mint idáig, ezért nem értem a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Jump számlacsomagommal szeretnék egy Takarékszámlát nyitni, OTP telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
Ezzel kapcsolatban három kérdésem volna:
- Honnan tudom, hogy nekem van-e OTPDirekt telefonos szolgáltatásom?
- A hirdetményben nem találtam meg, hogy ez az ügyintézési folyamat kerül-e nekem plusz költségembe?
- Kell-e külön kérni azt, hogy az új számla bevonható legyen az OTP Direkt felületén a többi számla mellé (szóval hogy bejelentkezve lássam a hozzákapcsolódó információkat)? -
scream
veterán
Hali!
Hirdetmény alapján nekem nem egyértelmű, hogy a saját Jump számlacsomagról, nem saját, de OTP-n belüli számlaszámra való egyszeri forint-forint utalás milyen költséggel jár? Illetve hogy járok a legjobban?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Esetleg van ötletetek arra, hogy az SMS értesítések miért csak késve érkeznek meg? Van, hogy több nappal később kapok meg 1-1 értesítést az adott vásárlástól/átutalástól/befizetésről, ami igen zavaró.
-
scream
veterán
Nekem is 01.23 volt az utolsó bejegyzés a history-ban.
Viszont most Web-en fizetnék QR kóddal, de csak tölt a telefonon az alkalmazás (ahol mutatná alul a kártyákat) majd time-outol és elhal.
Esetleg másnál is jelentkezett ilyen mostanában vagy csak én vagyok a kiválasztott szerencsés?
-
scream
veterán
válasz vodrosjozsi #6286 üzenetére
Szerintem sem fenyeget a veszély, hogy mostanában jönne ez az új app, csak szomorúan konstatáltam, hogy ez is jól el lett/lesz kefélve.
-
scream
veterán
válasz viktorhu #6077 üzenetére
Szerintem, amire te gondolsz, hogy tudtad állítani 0-ra is az a sima debit kártyád kerete, hitelkártya keret módosítást - legjobb tudomásom szerint - személyesen lehet intézni és félévente 1x lehet változtatni és nem te mondod meg, hogy mennyi legyen a minimum értéke, hanem az adott kártyának/konstrukciónak van egy minimuma.
-
scream
veterán
válasz namenlos #5965 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír! Viszont hogy vesz fel az ember bankártya nélkül pénzt? Még nem csináltam soha ilyet, bemegyek, adok egy személyi és lakcímkártyát? Vagy amikor odaszólok, hogy nagyösszegű lenne a felvétel, akkor mondom, hogy kártya nélkül venném fel?
Erről jut eszembe, azt sem tudom, hogy milyen módon kell és mennyivel előtte jelezni, hogy mennék nagyösszegű felvételért.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hogyan érdemes, és milyen díja van/lenne nagyösszegű (1M feletti) kp felvételnek?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Valaki Android 10 alatt használ Simple-t? Nekem idáig ment rendesen a fizetés - annyi volt, hogy nem jött fel az overlay, a kártya képével - de ma egyszer sem sikerült fizetnem vele, míg a kártyával, ami Simple mögé van regisztrálva simán ment az érintéses fizetés... Mi lehet?
-
scream
veterán
válasz batai15 #5875 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a folyószámla hitelkeret csak akkor lép életbe, ha minuszba megy a folyószámlád (azaz igénybeveszed ezt a keretet).
Szerintem büdzsé és kiadáskövetésnél nem kell ezzel számolnod - feltéve, hogy nem mész minuszba.
Én 2017 év eleje óta vezetem a kiadásaimat, tételesen - mindennel együtt 28 accountunk van a feleségemmel - és nekem kb fél évente elég pontosítani (ilyenkor kb 2-300 ft diffi szokott lenni, valami apróság miatt -, míg feleségemnél havonta nem árt átnézni, mert van, hogy kimarad 1-1 tétel.
-
-
scream
veterán
Jump számlánál a 3D secure SMS-ek után mennyit számol fel az OTP? Ügyintéző OTP fiókban azt mondta, hogy az általános SMS árak vonatkoznak rá, de kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, nem tűnt ebben annyira biztosnak (mellékes témaként jött ez fel).
-
scream
veterán
válasz Handball94 #5543 üzenetére
És a Revolutos virtuális kártyára hogy kerül rá a pénz? Akkor az utalási költséget kell fizetnie, nem?
-
scream
veterán
válasz canniball #5535 üzenetére
De előreláthatólag nem lesz következő hónap -> leadom a kártyát, megszüntetem a hitel szlát - legalábbis szeretném, mielőbb. Remélem ez a többlet nem okoz a számla megszüntetésnél gondot (feltételezem vissza tudják utalni a folyószámlámra az ottmaradt összeget).
-----
(#5537) mecsek20
Köszi, közben mára már lekerült a zárolás (12 munkanap volt).
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hitelszámlán való túlfizetés esetén a zárást követően fennmaradó összeget (a túlfizetés több mint a könyvelt tartozás) visszautalják arra a számlára ahonnan érkezett vagy az ott marad a túlfizetési egyenlegen?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Mi épp most értünk haza USA-ból, autóbérléshez váltottunk ki 1 fő és 1 társkártyát (csak a bérlés miatt), és amint feloldják a zárolást amit ráraktak, viszem is leadni OTP fiókba (ha jól emlékszem 8500 Ft körüli a kártya leadási díja, szóval szerintem ezzel kell számolnod).
Viszont autóbérlésnél lehet erre terhelik majd az autópálya díjakat, ha előre fizetsz így lehet lesz valami forgalmad rajta, nem csak a zárolás.
-----
És ha már ez feljött, a zárolást mikor oldja fel az OTP? Mármint mennyi időn belül? Az autókölcsönzőben azt mondták, hogy ez a banktól függ - a kölcsönzővel rendezve lett minden már.
-
scream
veterán
válasz Fandango #5372 üzenetére
Köszi, akkor utánakérdezek.
Azt hogyan tudom ellenőrizni, hogy könyvelésre került-e egy adott tétel vagy csak zárolva van a számlán?
Jelenleg ugye van az a 7ezer valamennyi, ami - gondolom - a két kártya díja, plusz feleségem napközben lefoglalt szállást vele (a társkártyával), amiről megint nincsen infó, hogy az zárolás vagy könyvelésre kerül, a tranzakciók között nem látszik egy bejegyzés sem.
-
-
scream
veterán
Hali!
Átvettük feleségemmel a hitelkártyáinkat (1 hitelszámla, hozzá 1 rendes és 1 társkártya) és ha jól gondolom, akkor ami most rajta van egyenleg az a két kártya díja (7e HUF), ugye? Feltételezem ezt is ki kell egyenlíteni mielőbb, hogy ne kerüljön rá plussz költség.
Pontosan mennyi idő van kiegyenlíteni többletköltség nélkül a ráterhelt egyenleget? Illetve olyan esetben hogyan kell eljárni, amikor tényleges terhelés nem történik, hanem csak zárolnak egy összeget rajta (usa-ban autóbérlés, szállás), azt is egyenlíteni kell, ha a zárolás feloldása nem történik meg a fordulóig?
-
scream
veterán
Amióta Pie-ra költöztem a telefonomon, valamiért QR-es fizetésnél nem ujjlenyomatot kér a SmartBank app, hanem SMS jön (ami ugye fizetős), hogy/hol lehet ezt állítani? Bejelentkezéshez elég az ujjlenyomat, az be van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hm, köszi. És azt tudod esetleg, hogy ez az összes Visa kártyára (debit/credit) vagy csak debit-re vonatkozik?
Csak azért kérdezem, mert USA-ba való utazáshoz kell csináltatni egy credit cardot (autóbérléshez) és azt mondták a bankfiókban, hogy USA-ban okés a Visa (MC-vel szemben ugye dupla váltás), viszont akkor itthon lesz kétszeres váltás utána. Vagy rosszul modta vagy valamit félrehallottam.
-
scream
veterán
+ (#5269) karlkani + (#5270) dptrsk
Köszönöm az infókat!
Kolis címre mentek a levelek, a koli meg visszaküldte őket, így nem jutott el a címzetthez, mint kiderült.
Azt lehet tudni, hogy miért lett a váltás OTP-nél az alapértelmezett MC-ról Visa-ra? Mármint inkább vagyunk EUR területen, mint USD-n?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Ismerősöm most tölti ebben a hónapban a 29-et, és megérkezett az új kártyája (idáig Jump-ban volt, MC kártyával), de valamiért Visa lett belőle.
Annyira nem mentem bele, de nem pontosan értem, ez hogy lehet, nem is nagyon látok számlacsomagot, amihez alapból Visa lenne. Melyik számlacsomagba kerül át az ember ilyen fordulókor?
Meg előtte miért nincsen felhívás/tájékoztatás, a MC -> Visa váltásról meg kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz betyarr #5146 üzenetére
Én még akkor voltam bent, amikor szerintem még ők sem tudták, hogy lesz ilyen kötelező adategyeztetés és rutinból ahogy ellenőrziték és bevitték a rendszerbe később ez egyeztetésnek minősült.
Arra akartam utalni, hogy nem igazán állhat semmi extrából az egyeztetés, max lakcímet kérdeznek, hogy változott-e, személyit és PIN kódot a kártyához, de ez egy sima pénzfelvételnél is megtörténik.
-
scream
veterán
Még annyi kérdésem merült fel, hogy ezeknek a hitálkártyáknak van valamennyi kötelező idő, amit forgalomban kell tölteniük?
Mivel se idáig, se később nem lesz rá szükség, és csak az autóbérlés miatt kell - sajnos máshogy nem látom, hogyan tudnánk megoldani - így az a terv, hogy az utazása előtt megcsináltatnánk a kártyát nekem, és társkártyát neki, majd amikor hazaért, le is adnánk a kártyákat.
Ami miatt ez az egész fontos, hogy esetlegesen ne befolyásolja ennek a kártyának a megléte a hitelképességünket (másik topic-ban írtam bővebben erről).
-
scream
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem volna, hogy esetleg tudjátok-e, hogy ha a nevemre igényleg egy hitelkártyát (OTP-s számlára érkezik rendszeres munkabér), akkor, ha a feleségemnek társkártyát igénylek, akkor a kártyára az én vagy az ő neve kerül?
Ez amiatt lenne fontos, mert Amerikába megy nyáron és autóbérlésnél a vezető személy nevére szóló hitelkártya kell, viszont ő nem kap rendszeres munkabért (PhD-t végzi).
-
scream
veterán
válasz szabogabor10 #3207 üzenetére
Na ja, valóban jó lenne, ha ApplePay is beérkezne Mo-ra, de szerintem arra még várnunk kell egy ideig...
-
scream
veterán
Hali!
Valaki tudja esetleg, hogy miért jön vissza ez az üzenet, amikor fizetném be a Telenor számlámat?
"A terhelendő kártya az üzletági követelményeknek nem felel meg."
Az előző 2 évben semmi ilyen üzenetet nem kaptam, ment minden rendben, most találkoztam vele először.
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz headhunter #2701 üzenetére
Szerintem nem vonják ki teljesen, majd kihal.
Tehát új nem köthető, de ha szerződtél 2016. dec. 12 előtt, akkor abban maradhatsz, ameddig te nem váltasz csomagot vagy pl korhatár miatt át nem raknak másikba.
Én voltam bent hasonló miatt OTP-ben, ott azt mondták (Junior-Jump-Tempo kérdéskör), hogy most átkerültem Jump-ba és ha 28-at betöltöttem átkerülök a Tempoba, pedig az már ugye most sem elérhető, de mivel a szerződésemet még bőven 2016. dec. 12 előtt kötöttem ezért rám vonatkozik és megillet a Tempo.
-
scream
veterán
válasz maj-viktor #2681 üzenetére
Hát oké, csakhát ez péntek este (8 körül) volt az első terhelés, most meg kedd este (~4 nap telt el) és még mindig semmi.
De akkor, ha ez "normális", várok.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem volna, hogy mikor fog látszódni a forgalom a webkártyámon?
Pénteken raktam át a főszámlámról a webkártya számlájára, az látszódik is, de a PayPal levonta a 400 Ft-ot, de ez nem látszódik sehol sem az online felületen, viszont kéne a PayPal verificationhöz.
Most néztem és péntek óta nem jelent meg.
-
scream
veterán
válasz MasterMark #2662 üzenetére
Elvileg 20-a után (akkor zárják a Junior számlákat) már Jump-ban leszel, onnantól a webkártya is igényelhető.
-
scream
veterán
válasz MasterMark #2658 üzenetére
Egyből. Vagy mi a kérdés?
Én most januárban töltöttem a 24-et, és január 20-án zárták az utolsó Junior-os hónapomat, utána autómatikusan átállt Jump-ra.
-
scream
veterán
Fogalmam sincs mit csináltak, de vagy 40 percet voltam soron (rajtam kívül nem volt senki a fiókban a dolgozókon kívül) és csak ültem, meg 6-8x aláírtam, meg a személyit, lakcím kártyát átadtam.
Annyit tudok, hogy a rendszer valamiért nem akarta hozzárendelni vagy a hozzárendelést nem engedte, ilyesmi a mostani számlámhoz, aztán csináltak valami workaround-ot. Annyit mondtak, hogy néha van ilyen és nem egyedi eset.
Valahol ezt meg tudom nézni?
-
scream
veterán
Hali!
Ma reggel voltam bent, JUMP számlához igényelni webkártyát. Elvileg minden rendben ment, de az OTP Direkt megfelelő helyén még mindig az van, mint mielőtt bementem, hogy igényeljek bankfiókban...
Mikor kell(ene) megjelennie a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla