Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
"Az idősek meg már nem is igazán értik, meg nem akarnak már váltani."
Pontosan ezt tapasztalom én is!
Anyukám nyugdíjas, ragaszkodik a papír kivonathoz, mindig morog, hogy ennyi meg annyi költséget számolt fel a bank, de mikor mondom neki, hogy segítek váltani, akkor nem, jól van az úgy, megszoktam már!
És valóban rengeteg az idősebb ügyfél a bankfiókban.
Ha majd kihal ez a korosztály 20-30 év múlva, akkor lehet bajban az otp!(^)(>.<)(^)
-
axioma
veterán
válasz GabN73 #11698 üzenetére
Mar mind1, de az a menupont ahol szamlaugyek lennenek ezt mondta be [talan menuben 2-azonositas-7 de ez nem biztos]
Ujrahivtam most, 2-azon-7 azt mondja technikai gond, ujra elkezdi sorolni a menupontokat, ujra nyomok neki 7-est, azt mondja munkatarsak csak munkanapokon reggel fel 8 es este 8 kozott allnak rendelkezesre. De mas menupontra is... most mar kivarom azt a 20 percet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy picit segítséget szeretnék kérni.
Az OTP-nél van főszámlám illetve a takarékszámlám.
Szerettem volna a takarékomról pénzt áttenni a fő számlámra olyan 21:00 körül, de feldolgozásra vár a tranzakció. Miért nem megy át azonnal a pénzem??szerk: sorry, nem olvastam vissza csak most. Takarék számlánál nincs azonnali...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
axioma
veterán
Tudja valaki esetleg, hogy igy 20 ora utan - mivel normal ugyintezot nem lehet mar a telefonon kerni - a kartyatiltas menupontot meg lehet-e ugy szakitani, hogy ne tiltsak? Nincs netbankom csak az egyenleglekerdezes, es szazezres nagysagrendben latok elterest, van eselyem most erdemi infohoz jutni errol?
-
Attila2011
aktív tag
Jó, csak erről semmilyen tájékoztatást nem ad, persze lehet a 100 oldalnyi ÁSZF-ben benne van, de na... Amúgy ezzel se lennék kisegítve, mert a másik kártyát nem tudom hozzáadni, amit meg hozzá tudnék (saját), azt amúgy is tudom rendesen használni appal.
11691KubanitoS
Sajnos drágább, deviza számla is elég nagy lehúzás. Van például szlovák OTP számlánk (most már CSOB, mert eladta Csányi "úr"), ahhoz képest még nagyobb a különbség. Ott konkrétan ingyen jutsz a saját pénzedhez, itt egy vagyonba kerül, ha akarsz kivenni. Pedig az is OTP (volt). Na mindegy, ez már csak mellékes, nem kimondottan a témához tartozik. -
Noxy
veterán
válasz KubanitoS #11693 üzenetére
Tudom, és nem veszem piszkálgatásnak mert csak beszélgetünk. Én a hsz-ban, a váltani nem akaró idősebb generációról írtam, akiket még ezekkel ki lehet használni. Nem egy olyan van az ismeretségi körömben akiknek csak vonalas tel.. van. Ha bemész d..elött a fiókba 90%-ban 65+ embereket találsz.
Én sem vagyok mai csirke, de fotelból, iPad + iPhone-l kb 30 perc alatt megoldottam a bank váltást. Ha ez is emel, akkor megint keresek másikat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
KubanitoS
veterán
Smart csomagban egy csoportos beszedés 27 forint és push üzenetekkel az SMS sem kell hozzá. De lehet venni SMS csomagot is korlátlan számű üzenettel valami 300 forintért. Félre ne érts, nem piszkálódni akarok és OTP fanboy sem vagyok, csak olyan dolgokat írsz, amelyekre lazán van megoldás, ha odafigyel az ember.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Noxy
veterán
1 csop.. besze.. megbízás volt az OTP-s számlán. (Ház bizt.. Gruppama ~5 e havonta. Ez még +89 az OTP-nek. +SMS Akinek még ott van a víz, villany, TV, telefon, gáz, stb..annyiszor X 89 Ft. +SMS. Ezeket már mind lehet fizetni ingyen b.kártyával.
Sztm még azért megy a cégnek mert az időseb generáció rajtuk nőt fel, mert más nem nagyon volt. Az idősek meg már nem is igazán értik, meg nem akarnak már váltani. Ha nincs segítség akkor inkább beletörődnek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Attila2011 #11683 üzenetére
Akkor is le akart vonni 100 Forintot, amit nem is értek,
Nem levonni, csak zárolni. Ellenőrzi a kártyát. Semmilyen kár nem ért volna.
Egy barátom is szentségelt először, hogy miért vonta le egész napra a parkolás díjat. Még a parkolási céget is felhívta. Utána hívott engem, Qrvára nem értette, hogy amikor leállítja a parkolást akkor vonja le csak az időarányos összeget. Addig csak zárol, mert honnan a f..ból tudná hogy meddig akar ott parkolni. Eztán már meg értette.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vacs
veterán
válasz MasterMark #11688 üzenetére
Igen, tudom, de a lényegen nem változtat!
Édesanyám otp számláját én kezelem és az OTP internetbank és mobilapp is fel szokta b*szni az agyam, hogy pl a számlatörténetnél csak 1 vagy 2 havit lehetett kiválasztani, ha a többire is kíváncsi voltam, akkor ki kellett választani az idősávot, de ha sokat jelöltem ki, akkor nem fogadta el ... stb.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Még az évi 18 000 is nagyon sok!
Nekem K&H-nál 3 800 volt a teljes éves költségem és van hozzá egy szinte hibátlan mobilapp (bezzeg a simple), Google Pay támogatás stb.
Az otp kb az ország legdrágább bankja...[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
rover45
őstag
válasz Attila2011 #11683 üzenetére
Szép kilátások
Köszönöm! -
Attila2011
aktív tag
válasz rover45 #11675 üzenetére
Nálunk nagyon hasonló a szituáció, én erősen fontolom, hogy keresek egy normális bankot, mert OTP esetén mindig van lejjebb... Szánalmas amit művelnek, pedig talán messze egyik legdrágább magyar bank.
Most pont a lakásbiztosítással szívunk, mert már esedékes lenne, de azzal a kártyával nem tudjuk, amelyikkel kéne.#11682rover45
Én Simple appba se tudtam felvinni a szükséges kártyát, csak a sajátom, amit regisztráltam új applikációba. Akkor is le akart vonni 100 Forintot, amit nem is értek, kiléptem és hagytam a francba.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz pictigjis #11662 üzenetére
Köszi!
Amúgy akárhogy számolom, nem éri meg a bonus kártya. Ha az éves kártyadíjat, a számlavezetési költséget, és a privát számláról átutalási költséget számolom (havi 200k esetében), akkor havi 18ezret visznek el csak a költségek. Ehhez képest a 30k cashback annyira nem éri meg a plusz odafigyelést, effortot. -
6120
tag
válasz rover45 #11675 üzenetére
Részleges kerülőmegoldás; a postás icsekk app-ban fizeted az összes csekket, figyelve h mindegyiket a megfelelő kártyával rendezd.
Az utalásokra nincs egyértelmű megoldás; talán valami revolut/wise számlát lehetne feltöltögetni a kártyákkal és onnan utalni.
De nem irigyellek... -
scream
veterán
válasz Peter.70 #11676 üzenetére
Általánosságban nem a szakemberekkel (fejlesztők) van a baj, nem ők döntenek arról, hogy milyen irányelvek mentén működjön egy app, hanem a mngmnt elmondja az üzleti igényt, korlátokat és határidőket, amiket kell tartani. És főleg nem ezek a szakemberek (fejlesztők) kapják meg azt a sok pénzt, amit egy-egy bank beszed az ügyfeleitől.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire vagyok jó helyen, de szeretném értelmes, intelligens emberekkel megosztani a problémáimat/problémáinkat, hátha valakinek lenne ötlete, esetleg megoldása.Az OTP új, ránk erőszakolt alkalmazása gyakorlatilag ellehetetleníti a családunk mobil bankolását.
Én nem tudom, hogy velünk van-e a probléma, vagy más is szembesült-e hasonló gondokkal, de az OTP részéről nulla segítséget kapunk, gyakorlatilag csak az előre megírt sablonokat kapjuk írásban és szóban is.Feleségem családja: van egy OTP-s bankszámlája a feleségemnek is és egy a szüleinek is. A szülei korban 60+, vidékiek, nem használnak okos telefont. Egy településnyire élnek tőlünk. A feleségem telefonján volt beállítva a régi Smart Bank alkalmazásban a hozzáférésük. Hétvégenként el szoktuk hozni a heti csekkeket, számlákat és a feleségem a telefonjáról szokta QR kódozni, utalni őket. A szülők számlájához beállított értesítési telefonszám is a feleségemé. Emellett, ugyanezen a készüléken be volt állítva a feleségem számlája is, ha a mi csekkjeink, utalásaink voltak porondon, akkor azzal lépett be. Működött minden szépen.
Ehhez képest most, hogy kötelező jelleggel regisztrálni kellett az új alkalmazásba az alábbiak történtek: Feltelepítettük az új alkalmazást, ami semmit nem kérdezett csak, hogy adjak meg egy e-mail címet és egy jelszót. Értelem szerűen megadtam a feleségem e-mail címét, egy jelszót hozzá majd hamarosan beléphettünk a szülei fiókjába. Vagyis az új alkalmazás automatikusan átvette a Smart Bankban használt fiókok közül ABC sorrendben az elsőt úgy, hogy erről sem értesítés, sem kérdés nem érkezett. Ezzel sikerült azt elérnünk, hogy a feleségem e-mail címéhez a szülei számláját társítottuk. Szuper.
Ezt követően szembesültünk azzal, hogy egy alkalmazást csak egy fiókkal lehet használni, nincs lehetőség további fiókokat hozzáadni ugyanahhoz a készülékhez.Két napnyi ügyfélszolgálatozás után oda jutottunk, hogy oké, így marad, regisztrálok egy másik címet a feleségemnek az új alkalmazáshoz, majd ráirányítjuk a korábbira. Az alkalmazásban a tárhely adatokat törölve pedig mindig azzal a fiókkal lépünk be, amelyikkel éppen dolgozna. A regisztráció során kaptunk egy hibaüzenetet, hogy az ehhez a fiókhoz tartozó értesítési telefonszámot, már egy korábbi fióknál felhasználták, így nem lehet regisztrálni.
És én itt elfogytam, kiégtem és elengedtem az OTP-t.
Elvégeztem sok iskolát, szereztem informatikai végzettségeket, normális munkahelyem van, ahol megbecsülnek, de erre a helyzetre nincs megoldásom.Jöhet az én családom: szüleimnek van egy OTP számlájuk, 60+ vidékiek, okos telefonnal rendelkeznek, de egy mobil bankolás túlmutat rajtuk. Van egy számlája a nagyszüleimnek is, ők 80+ vidékiek, okos telefonnal és mobil telefonnal nem rendelkeznek, egy vezetékes telefonjuk van. Mindenki számlája az én készülékemen volt beállítva. Felénk ezt úgy hívják CSALÁD. Megbízunk egymásban (ez volt azt hiszem OTP szlogen is, de minek?). Nem írtunk meghatalmazást, nem voltunk ügyvédnél... megkértek, hogy mivel ők nem értenek ezekhez a dolgokhoz, segítenék-e nekik? Persze, ez a legtermészetesebb dolog a számomra, a CSALÁD.
Nekem volt olyan szerencsém, hogy ABC sorrendben én voltam a Smart Bankban az első felhasználó, így véletlenül a saját fiókom került a saját email címemhez. De hogy ettől fogva, a hétvégi látogatások alkalmával hogy fogom fizetni a családom QR kódos csekkjeit és utalásait, arra nincs ötletem.
Én nem értem ezt mégis, hogy vitték át. Nem volt a fejlesztők között egy, aki ezt végig gondolta volna józanésszel? Nem volt senki, aki esetleg két fiókot használt volna a Smart Bankban? Életszerű az, hogy egy telefonszám, csak egy számlához tartozhat?
Play Storeban az elmúlt napokban töménytelen mennyiségű negatív értékelés és komment érkezett az alkalmazás alá. Napról napra romlik az alkalmazás átlaga. Ez nem jelent valamit?
Köszönöm, hogy végig olvastál!
-
6120
tag
válasz kw3v865 #11673 üzenetére
Nagyon régen még a hitelkártyára/szlára is lehetett csoportos beszedést adni (ez nem tudom, hogy most él-e még). De akkor a mák-os bank1.hitelkártyás feltöltését tudtad a bank2.hitelkártyájával rendezni. Így egy vásárlás után két helyen is kaptál visszatérítést. Meglehetősen nagy fegyelem/odafigyelés kellett hozzá, de akkor még a 100ezer forint szép pénz volt...
-
-
axioma
veterán
válasz kw3v865 #11668 üzenetére
Kiskapu nyitvahagyasa eleg regota mukodik. Mi a kezdetek (boven 18 elott, amex volt) ota MAK papirokat vasarlunk es maxoljuk a (nekunk csak 30e) visszateritest, mas forgalom nincs is rajta(!), es meg csak fel se mondta'k (pedig mondtak mar fel "indoklas nelkul" BB meg FHB hitelkartyaimat is ilyen hasznalat mellett, pedig nem porgettuk csak 1x 1 honapban a hitelkeretet vettuk le, ott mar az se fert bele). Mas termekunk nincs az otp-nel de ezt ve'tek lenne felmondani.
-
Noxy
veterán
válasz herdsman12 #11667 üzenetére
3 évig ingyenes. Csak az állandó jövedelem megy rá. Minden másra van 3 kártyám, meg számlaszámom.
Nem nagy gond 3 év után lelépni egy másik bankhoz hasonló kondíciókal.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gabis
őstag
válasz herdsman12 #11667 üzenetére
Ez a kedvezményes idő alatt nem érvényes, de sajnos a bankok folyamatosan emelnek, lecsípnek majd mindenért kicsit.
-
kw3v865
senior tag
válasz pictigjis #11662 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy a 2018 áprilisi Bonus hk. szerződéssel kapok visszatérítési Revolutos feltöltésre vagy akár Államkincstáros vásárlás után? Ez alapján igazad lehet: Hitelkartya_H_20170717_utani_20220301.pdf (otpbank.hu)
Ugyanakkor ez egy olyan kiskapu, amit hiba lenne nyitva hagynia a banknak.
Te próbáltad már?[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Nikaré #11652 üzenetére
[link] Amúgy nem mennék egy magyar bankhoz sem, de a Wise magyar b.számlára nem utal a kincstár nyugdíjat, így kénytelen vagyok itt nyitni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pictigjis
senior tag
ne vezesd félre a usert. régi bonus hitelkártyák adnak revolutra, 2020-tól NEM JÁR
4.3. A Vásárlás Visszatérítési Program célja a vásárlásokhoz kapcsolódó pénzvisszatérítés, erre
tekintettel visszatérítés nem kerül jóváírásra az alábbi esetekben:
• Amennyiben egy vásárlási tranzakció könyvelését követően áruvisszavételre
vagy duplikált tranzakció összegének jóváírására kerül sor, azaz a vásárlási
tranzakció összege a hitelszámlán jóváírásra kerül, a promóciós visszatérítésre
ezen tranzakció tekintetében a kártyabirtokos nem jogosult, illetve amennyiben a
visszatérítés elszámolására már sor került, a bank jogosult a visszatérítés
összegének hitelszámlán történő terhelésére;
• Tőzsdén és tőzsdén kívül kereskedett pénzügyi instrumentumok, így értékpapírok
(pl. a Magyar Államkincstárnál személyesen vagy online végrehajtott
tranzakciók), tőzsdei indexek, árupiaci termékek (pl. arany, olaj stb.), devizák
vételére vonatkozó vásárlási tranzakciók esetében;
• a Bank által felszámított díjak és kamatok után;
• készpénzfelvétel típusú tranzakciók után;
• a kereskedelmi elfogadóhelyi POS-n vagy interneten keresztül végrehajtott
fogadási / szerencsejáték típusú tranzakciók után;
• hitelkeret összegén felül végzett vásárlási tranzakciók után;
• bármely pénzügyi szolgáltatást nyújtó intézmény által kibocsátott prepaid kártya
(pl: Revolut kártya) feltöltés után.
A Bank a Vásárlás Visszatérítési Program céljával ellentétesnek tekinti azon tranzakciókat,
amelyek nem szolgáltatás vagy termék vásárlására irányulnak.[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
Ugy nez ki helyrejott
-
elite.cs11
senior tag
Otp kartyas fizetes halott teljesen?
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok! A Bonus hitelkártyával kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. Ha revolutot töltök róla, arra is megadja a cashbacket? Ha curve mögé “kötve” használom, akkor is működik a cashback? A függőben lévő kedvezményeket látom-e külön valamilyen módon. Úgy tudom ez év végén kerül kiutalásra, de attól még jó lenne látni.
Előre is köszi!
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
10M feletti utalás idegen bankba (Erste) a "régi" rendszer szerint kerül át? Azaz munkaidőben 1-2 óra alatt lefut? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Hova költöztök?(^)(>.<)(^)
-
Noxy
veterán
válasz Roland18x #11650 üzenetére
Én írtam, és azóta 1 sem jött. [link]
Nekem meg már push üzenet sem fog jönni, mert 0.4 0.1-tól több mint 30 valahány év után, lépek az OTP-től.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz scream #11645 üzenetére
Az az új internetbankban sehogy, csak a régiben megy. [kép] [kép]
Oszt amíg kitöltöd kb 2x kidob, ha lassú vagy.
Sztm meg jobban járnál a Wise-l. [link]
Komolyan vicc amit az OTP csinál az új internet bank-l.
Ezt sem lehet megoldani, + a másodlagos számlaadatoknak sem lehet email címet, tel..számot beállítani.
Összedobták oszt majd pótoljuk ha ráérünk.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
scream
veterán
Hali!
Forint számláról szeretnék SEPA átutalást indítani, de nem találom az új internetbankban, hogyan lehet ezt megtenni?
-
Roland18x
tag
Az új mobil bank appban sehogy nem lehet kikapcsolni sms szolgáltatást? A régi otp netbankba akar belépni, de nem fogadja el az adataimat.
-
Ice&Lime
veterán
Köszi mindenkinek!
-
axioma
veterán
30 (vagy 60?) nappal korabban kifuggeszti a fiokban a valtozast, HA kedvezotlen a valtozas, de az akcio eltorlese azt hiszem me'g ebbol a szempontbol is jobban kiskapu.
Mas kerdes, hogy ebben az esetben (@Ice&Lime nem lesz kulonosebben bebetonozva a lenti szolgaltatasi igennyel) kb. mindegy, mert barmikor lehet valtani egy jobbra (ha van: ha meg nincs, akkor tok mind1, amugy se lett volna ertelmes mashova menni). Na meg a bankolasi szokasok is siman valtozhatnak parevente akar maganelet-munkahely valtozasa miatt, akar csak a piac valtozasa miatt.
(Persze csusztatok de csak picit, lasd a megszunt kedvezo csomagban maradtak mint pl. cib online jol dontottek anno, ma mar nem lehet beszallni de me'g tarthatjak, de ez se mindig van igy, a KH a zerot inkabb a bank reszerol torteno felmondassal megszuntette alolunk.) -
veterán
válasz Ice&Lime #11636 üzenetére
Ez nem afféle "akció", ami szokásosan elmúlik (már sok éve létezik a Smart), de persze a bank dönthet úgy, hogy változtat, viszont azt nem tudom milyen feltételek mellett teheti meg.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Ice&Lime #11632 üzenetére
A Smart csomag kéne neked. Terméktájékoztató, Hirdetmény.
Az OTP weboldalán a fiataloknak fülön rejtették el, de 35 éves kor felett is lehet. [link]Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Érdekelne egy otp-s bankszámla és kártya igénylés, viszont vannak kétségeim.
Az egyik, hogy jogszabály írja elő, hogy havi 2x pénzfevét atm-ből ingyenes, ezt az otp honlapján nem találom illetve ott összegek vannak megadva, akkor ez most mi a helyzet?
A másik, hogy én egy egyszerű számlát szeretnék nyitni csak, menne rá a fizu, have 2x atm-ből vennék ki pénzt, néha fizetnék vele vásárláskor és 1-2x sms-ben érdekelne az aktuális egyenleg, mobil alkalmazást nem használnék vele. És körülbelül ennyi. Valaki azt mondja, hogy ingyenes a számlavezetés, pedig a honlapon ott van, hogy 460Ft/hó, atm-ből felvételi díjak, otp direkt havi díj, átutalási díj, meg még ki tudja mik. A kérdésem az volna, hogy melyik a legolcsóbb megoldás, csomag Ft-ban kifejezve mindenféle ilyen-olyan szolgáltatások nélkül (ha lehet ilyet)? Vagy páran említették, hogy ingyenes a számlavezetés, akkor az melyik csomag, hol van?
Köszi a segítséget! -
Noxy
veterán
válasz joey04 #11625 üzenetére
Engem a hitelkeret emelésével spoltak SMS-ben, pedig mindig van a számlán +ban 1-2 száz e + megy rá a fizetés is. (Kb évi 9 Ft kamatért.)
Amióta sikerült lelőnöm az SMS-t, azóta nem jön.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
joey04
titán
válasz herdsman12 #11624 üzenetére
nincs. megnéztem hivatalos otp-s email címről jön, szóval nem is átverés. meg nem is kérnek semmi adatot. max azt tudom elképzelni, hogy 1.5-2 hónapja elvittem onnan minden megtakarítást mert úgy alakult, hogy most nem fog kelleni és átraktam állampapírba meg ide-oda és minden fizunál megy is egyből tovább, szóval alig van pénzem náluk. lehet azt hiszik nagyon megszorultam?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hali!
kb 1,5 hete elkezdett bombázni az otp személyi kölcsön ajánlatokkal mailben. eddig sok év alatt nem volt ilyen gondom, néha jött pár ajánlat, promo, de most naponta, 2 naponta küldi ezt a fix ajánlatot. még próbából sem néztem utána milyen lehetőségeim lennének náluk, szóval nem értem mire fel. másnál is van ilyen illetve lehet ellene tenni valamit? szarrá spamel lényegében a bank.
-
donbig
tag
válasz raziel01 #11608 üzenetére
Húzom-halogatom én is már régóta, de most megnéztem a Net éves díjkimutatását, 21.000 ft volt az összes kifizetett díj tavaly - én sokallom. Az SMS szolgáltatás nekem elég jelentős tétel, a Smartban erre van viszonylag kedvező árú megoldás.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz namenlos #11610 üzenetére
Ahova be van állítva.
OTP Bank app - alul kártyáim - napi limitek - (napi virtuális v.. limit) módosítás (összeg, vagy akár ki is kapcsolhatod)
-29 Ft minden új beállítás.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
namenlos
tag
válasz pajorgergo #11596 üzenetére
Nagyobb összegnél nekem sem szokott sikerülni. 100 ezret még enged, 200-at már nem. Nem tudom hol a korlát.
-
raziel01
veterán
Nézegetem most én is a net vs smart számlacsomag különbségeit.
Net csomagom van régebbi. Utalás otp app-ból 0,2% más számlájára, saját számlák közt díjmentes. SMS szolgáltatást le akarom mondani.
A havi számlavezetési díj nekem 598 Ft.
Smartban ez nulla lenne, viszont a webkártya díj most ingyenes úgy 117 Ft lenne havonta.
Visa Online bankkártya éves díja 5322 Ft, smart csomagban 2601 Ft lenne még 3 évig.
Összefoglalva akkor a havi díjat mindenképp megspórolja az ember illetve a bankkártya+webkártya 4005 Ft lenne a mostani 5322 Ft helyett. Kb 8 ezerrel lenne olcsóbb/év? Nagyjából jól gondolom? Hátránya van valami? -
tipuka
addikt
Ma voltam a bankban, módosítottam a net csomagom smart-ra, lemondtam a webkártyát és az sms-es cuccokat, mert pénzbe kerül és ott az app úgy is erre.
Remélem mást nem kellett tennem.
Köszönöm még1x a segítséget és a tanácsot ez ügyben, most már folyamat figyelem a topikot. -
KubanitoS
veterán
Arról van esetleg infó, hogy az OTP direkt-> https://www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt/Belepes
megmarad-e csütörtök után is?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Noxy
veterán
válasz Flowtation #11601 üzenetére
Én írtam, és azóta 1 sem jött.
Így csináltad: Tilt [kép]
Volt aki ! jelet rakott a végére, és ezért sem működik.
Ezekről viszont továbbra is kapsz, az azonosítás miatt. [kép]
A pénzmozgásáról viszont csak push üzenet jön.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nemrég írta itt egy fórumtárs, hogy az sms-es telefonszámra ha elküldjük azt, hogy tilt, akkor azzal le lehet mondani az sms szolgáltatást. Nekem ez nem működik, azt a választ kapom, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Tudom, hogy a netbankban is ki lehet kapcsolni, de ez egy egyszerűbb megoldás lenne. Mi lehet a baj szerintetek?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla