Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Tsebacsi #18641 üzenetére
Havi 3900 ft számlavezetés ebben az esetben semmiképp nem érheti meg, de én a helyedben maradnék az OTP-nél, tényleg jó 0 ft-ért a Smart. Az elmúlt pár évben kétszer már nyitottam más banknál folyószámlát, de végül mindig inkább azokat szüntettem meg, és az OTP maradt.
Ha tényleg a költséghatékonyság a cél, akkor ahogy KubanitoS kolléga mondta, a prémium kártyát, értékpapírszámát, webkártyát le kell mondani, és máris havi 292 forintra csökkent az össz számlavezetésed.
A webkártyának pedig tökéletes helyettesítője a Revolut, sőt, az egyszer használatos virtuális kártyák még biztonságosabbak is. Az esetleges fizetős átutalások elkerülésére is jó lehet, mert onnan ingyenes minden utalás.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tsebacsi #18638 üzenetére
Ezt én most nem értem. Az alapvető gondod, hogy magas a mostani számlád költsége. Ezért inkább átváltanál Premium Nextre, aminek több, mint dupla annyi lenne a költsége… Hogy ezt miért szeretnéd meglépni, az nem derült ki számomra az írásos alapján.
Nem az alap Smart kártyát, használod, mert a másik jobban néz ki.
Na most érted…
Le kell mondani a prémium kártyát, az állampapírokat meg a MÁK-tól is meg lehet venni közvetlenül teljesen költségmentesen és akkor csökkenni a fog az átlag havidíjad is.
-
hdanesz
őstag
válasz
Tsebacsi #18638 üzenetére
A számlákhoz nem tudok hozzászólni, de a bankváltás nekem kb. 4 évvel ezelőtt nem volt problémás. Igaz, én épp az OTP-hez jöttem.
De kb. olyan mint a számhordozás a telefonok esetében.Az új bank átkér mindent, még a fizetési megbízásokat is ha kéred. Ha jól emlékszem valami dokumentumot (meghatalmazás) kellett kitölteni.
Meg is találtam. Íme.
A többi banknál is meg lehet nézni tuti. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Tsebacsi #18046 üzenetére
Ez a lényeg... én például a "rendes" kártyával nem is tudnék neten fizetni, teljesen direkt.
Alkalmazással egy percen belül átrakom a szükséges összeget, és már vásárlok is. Számomra ez bőven belefér mint extra erőfeszítés, cserében maximum az éppen ott lévő összeget veszíthetem ha valami gond lenne... -
yogibear
addikt
válasz
Tsebacsi #18046 üzenetére
Az kb egy perc se... cserébe csak annyit teszel rá, amit épp elvásárolsz... míg a plasztikodon ott az egész ami a számládon van... és elég ha vhogy meglesik a plasztikod elején hátán az adatokat és lehet vele neten vásárolni, mert Európán kívül nincs 2FA... ezért észre sem veszed...
Az enyémen pont ezért van letiltva a netes vásárlás... arra ott a webkártya...ezért találták ki...
Más kérdés, hogy plasztik sincs nálam sosem, bolti vásárlásra ott van az órám. -
Peter.70
addikt
-
albiosz
őstag
válasz
Tsebacsi #4418 üzenetére
Sikerült elolvasni, amit írtam?
,,Nem jótékonysági szervezet! Örülj, hogy kapsz 2%-ot, más bank annyit se ad..."
És ha egyáltalán nem ad kedvezményt, akkor mi van? Simán megteheti.
Nem vagyok OTP-s dolgozó. Ha visszaolvasol, írtam én is kritikát. De kicsit túl van tolva ez a gonosz OTP a fejekben. A Smart csomag pl. versenyképes simán.
+ amit (#4419) vnorbi írt, azt is érdemes megfontolni. Valamennyire nyilván a MOL is benne van a dologban. De továbbra is azt mondom, hogy örüljetek az 1%-nak is.
-
albiosz
őstag
válasz
Tsebacsi #4416 üzenetére
Szerintem fordítva ültök a lovon, nem kicsit. Igen, sok bank ad kedvezményt. Mostanában 1-2% az általános. A 4% baromi jó, a 3 is. Én még a 2-re is azt mondom, hogy jó. Az 1 átlagos.
Mire föl várjátok el, hogy giga kedvezményeket adjon?
Holnaptól elvárom, hogy a bevételed 3%-át utald át nekem! K*csög vagy, ha csak 2%-ot utalsz.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Tsebacsi #4383 üzenetére
Azért az én eseteim nem olyan súlyosak, egyik miatt sem kellett visszamennem, ott helyben sikerült végül elintézni őket (jó, a második eset elég idegesítő volt, mert nagyon nem volt partner az ügyintéző).
Ami meg már régóta húzódik, az nem sürgős nekem sem. Röviden annyi, hogy bizonyos esetekben a devizás értékpapír vásárlások után hibás igazolásokat állítanak ki (a tranzakció rendben végrehajtásra kerül, csak a végén kiállított igazoláson nem pontosak a számok, és ha már most elcsúszás van, akkor jobb ezt tisztázni, minthogy esetleg eladás után az adóbevalláshoz ez alapján megint hibásat adjanak ki, amikor nem lesznek hónapok javíttatni).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Tsebacsi #4381 üzenetére
Nagyon észnél kell lenni a fióki ügyintézésnél, mert simán elronthatják, vagy egyszerűen elhajtanak, ha nem vagy elég határozott. És ott helyben le kell ellenőrizni, hogy azt csinálták-e, amit kértél, hogy ne kelljen miatta visszamenni. Az elmúlt két évben két ilyen esetem volt.
Először a Smart számlához igényelhető eurós devizaszámlát csináltattam volna meg, de az ügyintézőnek sikerült egy normál devizaszámlát nyitnia, amit sikeresen bekötött az értékpapírszámla mellé is, és győzködött, hogy azért nem látom a SmartBank-ban, mert van némi átfutási idő. Aztán sikerült meggyőzni, hogy a számla kódja alapján nem jó számlát nyitott, szüntessük meg, és nyisson egy újat. Az már rögtön látszott a SmartBankban is.
A másik esetben szintén devizaszámlát nyitottam TBSZ értékpapír számlához. Hiába volt már ott is bekötve egy eurós, alig tudtam meggyőzni az ügyintézőt, hogy a TBÉSZ-hez lehet usd számlát is nyitni, és az nem olyan, mint a normál devizaszámla. Ezt aztán végül elkezdtük csinálni, és furcsa módon olyan papírokat adott, amire kézzel kellett beírni adatokat, mint például a nevemet... Aztán egyszer csak talált egy olyan folyamatot a rendszerben, amivel már tudott olyat is nyomtatni, amibe nem kellett kézzel beírni semmit, csak aláírni a végén...
Nem csak e-mailben lehet panaszkodni, telefonon és személyesen is elmondhatod. Ilyet csináltam is idén. Az lett a vége, hogy ott helyben a fiókban kézzel írhattam egy levelet, amit az ügyintéző átvett. Ez május 22-én volt, és azóta levelezünk. Az OTP postán küldözget leveleket, amikre e-mailben válaszolok, ha szükséges. Ez ugye 4 hónapja megy, utoljára augusztusban küldtek egy ajánlott levelet azzal, hogy kérnek még egy kis időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest