Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
MasterMark #5261 üzenetére
Nem működtek akkor sem. Be kellett dugni a kártyát. Valószínűleg nem tűntek el, csak azóta sem csinálták meg a szoftveres támogatást.
-
Handball94
aktív tag
válasz
leslieke #5258 üzenetére
Gondolom mobillal szeretné használni.
Sajnos keresőt nem találtam rá, egy tavalyi cikk szerint nincs rá túl sok esély, hogy működjön a dolog, csak a BudapestBank saját appjával talán a BB-s ATM-nél. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
MasterMark #5256 üzenetére
???
miért kell paypass?
-
MasterMark
titán
PayPass-os ATM-et tud valaki délpesten? Hogy lehet ezekre keresni?
-
namenlos
tag
válasz
Remekelek28 #5254 üzenetére
Nincs leírva a felszólításban, hogy hova kell fizetni? És milyen jellegű a tartozás? Személyi kölcsön? Ingatlanhitel? Ha pl. eddig csoportos beszedéssel vonták a párod számlájáról, elméletileg elég csak fedezetet biztosítani a lafo-n (tehát a párod számlájara utalod át). Ingatlanhitel esetén közvetlenül a kölcsönszámlára, bár ha már eladták a követelést a faktornak, akkor a levélben gondolom részletezik.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
A páromnak volt egy kis tartozása az otp fele,nem nagy összeg,de csak most tudnánk rendezni. A baj az,hogy már közjegyző általi fizetési meghagyásként jött a mokktól. 2 eljárási dijjal. A kérdésem az lenne,hogy átutalással kellene rendezni és ez lehetséges e az én bankszámlámról? Páromnak nyilván nincs rajta pénze. Igy is meg fog érkezni nekik,ha beleirjuk a közleménybe az ügyszámot stb? Kedvezményezettkéntvpedig azvotp factoringot kell megadni?
Köszönöm a segitséget -
Zoty4
őstag
Mennyit lehet utalni egy összegben smart szamlarol?
-
vnorbi
aktív tag
Ha nem változtattak rajta, akkor az új telefonon a QR kódos mobil aláírás aktiválása sem lesz egyszerű.
Ha így lenne, egy tipp: a regisztráció után legalább egy nappal az új telefonon futó SmartBankból indítani kell egy átutalást, ami nem saját OTP-s számlára megy, és ehhez nem szabad mentett űrlapot használni.
-
válasz
_Petya_ #5245 üzenetére
Ez még akkor a jobbik eset.
Családon belül volt telefonszám változás tavaly, de nem is volt eszünkben szólni róla nekik, mert a QR kódos belépés működik... Nemrég volt bent az adategyeztetésről érdeklődni, és az ügyintéző csak az elérhetőségnél írta át a telefonszámot, a mobilaláírásnál nem... Így most nem tudom egyelőre átvinni a SmartBank regisztrációt másik, újonnan vásárolt telefonra, amíg be nem megy még1x, ugyanis ahhoz kéne sms kód, ami nincs hova érkezzen... -
_Petya_
őstag
Na megoldódott, valóban itt kell beállítani, amit vnorbi mutatott, és a probléma az volt hogy az ügyintéző rosszul írta be a telefonszámot.. +701234567 volt +36701234567 helyett...Érdekes mert amint megnyitottam a módosítás ablakot, rögtön magától megjavult, nem is kellett átírnom, csak a mentésre kattintani.
-
namenlos
tag
A mobilaláírasos számot eddig csak bankfiókban lehetett változtatni. Gondolom ez is hasonló kategória. Biztonsági okokból, ha vki feltöri a netbankot, ne tudjon utalgatni csak úgy.
-
_Petya_
őstag
válasz
szabogabor10 #5237 üzenetére
Érdekes a normál vásárlásról, utalásokról az SMS-ek megjönnek, szóval a telefonszám nem lehet rossz.
dptrsk: Erről valami hivatalos linket tudsz mutatni?
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
_Petya_ #5233 üzenetére
Most hirtelen egyáltalán nem találom az üzletszabályzatban azt a részt, amire gondoltam. Lehet, hogy a virtuális vásárlási limittel keverem, az volt náluk mostanában újítás.
K&H-nál kötöttem olyan 2 éve szerződést, és akkor én úgy értelmeztem a feltételeket, hogy az SMS jóváhagyásos dolog (3D Secure) nélkül is köthető, de az ügyintéző már azt mondta, hogy anélkül nem nem engedi a rendszer.
-
_Petya_
őstag
válasz
pető bá' #5225 üzenetére
Tegnap meg is jött a csere kártya.
Természetesen az ügyintéző a hitelkerettől az életbiztosításig mindent rám akart sózni, de persze arról "elfelejtett" szólni, hogy az új kártyán online fizetéskor "internetes biztonsági kódot" vagy mit kell megadni, amit SMS-ben küldenek, csak sosem érkezik meg...
Most emiatt a baromság miatt lekéstem a Teletál kaja rendelés 15 perces időlimitjéről, így már nem lehet kártyával fizetni csak kp, de az meg külön macera előre leadni a portán, stb... mindezt azért mert OTP-s Mancika minden baromsággal húzza az időt, csak a lényeges dolgokról nem beszél.
Tudom az OTP direktben ki lehet kapcsolni. Ha szólnak róla hogy az új kártyán már be van, akkor kikapcsolom este és most nincs probléma. Egyébként az is érdekelne miért nem jön meg az SMS ha már be kett vezetve ez a csoda új szolgáltatás..
-
donmackó
addikt
Van valakinek tapasztalata OTP lakástakarék felvétel/kifizetésben?
-
totyak
aktív tag
Üdv hölgyek, urak!
Simple csomagom van ( nem tudom még így nevezik-e), ami ek ugye az a lénydge, hogy olcsóbb kicsit, mert mindent neten intézek, nem személyesen. Most viszont költöztem, a címváltozást jelentenem kellene. Kérdésem, hogy ez is elintézhető online, ha belépek az online felületre, vagy személyesen kell? És, ha személyesen, akkor fizetnem kell-e érte? Másik kérdésem ez az adategyeztetés. Ma hallottam róla, állítólag mindenkinek kötelező, de semmi levél, üzenet nem jött. Mit tudtok erről? Köszönöm
-
_Petya_
őstag
válasz
pető bá' #5223 üzenetére
Kértem. Szó nélkül intézték, levonták az új kártya éves díját, elindították a gyártást, elvileg 1,5 hét, az eredetit meg lehet tartani addig. Ha kész akkor postázzák, utána ha beviszed a bankfiókba az eredeti kártyát leadni, akkor visszaadják a hátralévő éves díjat.
Én az új kártyát (lejárat esetén is mindig) a bankfiókba kérem, mert a postás hajlamos eltüntetni és akkor fizetni kell az újabb kártyáért, mert "elvesztettem"... Ennek van valami 3-400 Ft-os díja de inkább ez, mint az új kártya több ezerért, csak mert elhányta a postás.
Szóval ha elkészül, bemegyek, viszem az eredetit és cserébe kapom az újat, majd pedig vissza az éves díj maradékát..
-
válasz
_Petya_ #5196 üzenetére
Kértél már helyette másikat? Pont ezzel a problémával szembesültem én is.. Nemrég cserélték, talán januárban kaptam meg, és két hét alatt harmadszor nem tudok vele fizetni..
Egy darabig működött az első hiba után.. Chip-mágnes szintén működik.
Hirdetmény alapján[pdf] a pótkártya díj nem vészes..
-
-
Watcher45
tag
Én is rákérdeztem mint azt korábban már leírtam, Azt mondták, hogy akinek szükséges az adategyeztetés azt értesítik, de ha már ott vagyok akkor elvégzik. Nyilatkozatot kellett aláírni arról, hogy nem vagyok kiemelt közszereplő, nem vezetek USA bankszámlát, mivel új személyim van azt is másolták, valamint 10 aláírásmintát vettek fel, mivel a nyilvántartott legutóbbiak baromi régiek voltak. Vagy három éve nem voltam fiókban csak neten bankoltam. Aki régen járt utoljára náluk ezek alapján azért jobb ha számít az adategyeztetésre.
-
-
Keem1
veterán
válasz
[CS]Blade2 #5216 üzenetére
[link] Kamu, OTP-be magánszemélynek emiatt nem kell bemennie.
-
[CS]Blade2
addikt
Kaptam egy sms-t, hogy:
törvényi kötelezettség érdekében kérjük 06.20-ig fáradjon be otp bankfiókjába. https//....tenylegestulajdonosNekem sosem volt náluk számlám, és nincs cégem, nem vagyok vállalkozó sem. Mi a retek ez?
Egészség pénztáram volt régebben, de kiléptem. SZÉP kártyám az van jelenleg is. Minden SZÉP kártyásnak be kell mennie személyesen?
-
zooole
senior tag
Első Apple Pay fizetésem. Óra és telefon van aktivalva. Órával történt a fizetés, azóta a Watch appban látható transaction historyban folyamat bukkannak fel a tranzakciók. Mindegyik ugyan az, ugyan azzal az időponttal.
Már a negyediknel tart, nem tudom meddig akarja ezt csinálni...
Valaki tapasztalt már ilyet?
Edit: Honnan van infó az kövi frissítésrol? Hiányzik a push a CIB-tol, kiváncsi lennék mik javítanak még
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szabogabor10 #5183 üzenetére
Amióta van Apple Pay elő se vettem a kártyát.
-
vodrosjozsi
addikt
Az tiszta sor h az otp jobb mint a cib de h ennél silányabb kártyát én még nem láttam.. leejtettem a földre és lepattant a sarka
-
net91
senior tag
válasz
MasterMark #5194 üzenetére
Igen.
-
axioma
veterán
De az autot is az "elmaradt" kamatbol veszik, szoval vegulis annyival kisebb a nyeresi esely is... ami a sok betetkonyvon felhalmozodik, abbol amit - es amilyen surun - tudnak. Szoval nem jobb most "jatszani" mint magasabb kamatkornyezetben.
Talan az a helyzet viszont nem valtozott me'g, hogy a nyeremenybetetkonyv ingyen szamlavezetesu, szoval ha csak annyi penz van aminek a kamatat ugyis elvinne a szolgaltatas nelkuli szamlafenntartas, akkor jo lehet. -
Razor1
aktív tag
válasz
MasterMark #5204 üzenetére
gyakorlatilag lemondasz a kamatról a nyerési esélyért cserébe. ilyen alacsony kamatok mellett elmegy, lottózás helyett. nagy összegeket szvsz azért ne rakj bele.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
canniball #5205 üzenetére
Vannak, akik nem fizetnek be havi csomagdíjra (nem tudják, hogy van ilyen, vagy olyan régi számlájuk van, amihez nem lehet ilyet kérni), hanem fizetnek akár ezer forint fölötti összegeket havonta a darabra mért SMS-ek után.
Nyilván van költsége is a rendszer üzemeltetésének, de ha csak az SMS-ek árát nézzük, akkor valószínűsíthető, hogy legalább 200% hasznuk van rajta. Kellene tudni pontos számok, de szerintem ez nem elhanyagolható bevétel.
Az sem véletlen, hogy a push notifokat úgy árazták be, hogy ne nagyon legyen különbség az SMS csomaghoz képest, azaz úgy tűnik, hogy nem nagyon akarják elengedni azt a pénzcsatornát, amit így már egyszer megfogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest