Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy van-e itt köztetek akinek Simple csomagja van? konkrétan az érdekelne,hogy ebben a csomagban,hogyan alakul a kártyás vásárlás dija? és,ha párszázezer ft-ot szeretnék kivenni,azt átutalni érdemesebb,vagy idegen ATM-ből felvenni?
Úgy tudom,hogy az idegen ATM-nél 1124 ft,a felvét bármennyit veszek ki,az átutalás viszont 0,3%..Ha minden igaz az előbbi jobban megérheti? 32 vagyok
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz Vesztor87 #973 üzenetére
érthető,köszi
És szeretném megnövelni a kézpénzfelvét összegét a maximumra,ezt neten hol tehetem meg? mert akkor csak az lenne,hogy idegen atm-ből veszek ki pénzt. Úgy lesz a legolcsób.
Vagy,ha a havi 2 ATM-es csomagot választom 349 ft-ért akkor ott nincs több költség? Bár ezt meg úgy tudom,hogy csak a köv hónaptól lehet igénybe venni.
nekem jövő héten kellene -
Remekelek28
őstag
válasz Vesztor87 #975 üzenetére
Az a 150 e ft-os felvét most nem ide tartozik. Nekem a jövő héten kell felvennem és átadnom valakinek 700 ezret Van a simple csomagnak egy olyan opciója,hogy 2 ATM,azaz 2 db atm felvét 349 ft..De úgy olvastam,hogy ez csak februártól igényelhető. Kérdés,hogy ez a 349 ft már mindent tartalmaz,nincsenek még %-os mutatók?
Ha átutalom a 700 ezret,azt 6000 ft alatt nem úszom meg. ellenben Ha idegen ATM-ből veszem ki,akkor 1124 ft a készpénzfelvét..
Viszont kérdés,hogy 700-ig meg tudom e növelni a felvehető limitet..Ezt kérdeztem volna tőled,hogy hol lehet megnövelni?? -
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. A Merkantil az az otp -hez tartozik??és van itt olyan oldal,mely a deviza visszafizetéssel foglalkozik ? Thx
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ez évben váltottam a simple csomagra és változott a kártyám is. Az lenne a kérdésem,hogy az iban számot honnan tudhatnám meg,ha nem kapok az OTP-től semmilyen havi számlaegyenleget...
paypalhoz kellene -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
ha a kamatozó kincstárjegyemből szeretnék kivenni,milliós összeget,azt be kell jelenteni előre? Vagy kiadják? -
Remekelek28
őstag
Üdv
Pár hónapja az otp-nél vettem fel hitelt és ott kötöttem lakásbiztositást ,a már tulajdonomban levő panellakásomra a groupamánál. Ez csak alapbiztositás,tehát az ingóságra nem terjed ki.
Viszont sejtésem szerint az ablakokra ,ajtókra kell,hogy legyen kártérités,ha gond van.
Pár hete egy kedves szomszédommal vitáztam,aki előtt bezártam a saját ajtómat,majd ő még tisztességgel elkezdte befele nyomni,hogy ne tudjam bezárni. Végül csak sikerült. Viszont a napokban láttam,hogy az ajtó alja behorpadt,berepedt egy lábnyomásni nagyságban. Ez egy müanyag 12 ponton záródó ajtó,megy nem pár 10ezer ft. Az idegbeteg hölgyet nem tudom lehet e ezért utólag felelősségre vonni,de szerintetek,ha jelentem a biztositónak,kijöhetnek,fizethetnek valamit? -
Remekelek28
őstag
Köszi. Igen,végülis ugy van irva,hogy betörés lopás rongálás. És mellette a pipa. Tehát elvileg igen,fizetnie kellene,ha az ajtó ingatlanhoz tartozik,nem ingónak számitják.
Annyi a szomszéddal kapcsolatban,hogy a közös képviselőnek még aznap jeleztem,hogy mit tett a szomszéd,erről rögzitett beszélgetésem is van. Azt is elmondtam,h rám nyomta az ajtót. Nem engedte,h bezárjam. Itt az a kérdés,a biztositónak mit mindjak,illetve mondhatokh fizessen. Ha azt mondom,h 99%,h a szomszéd tette,lehet azt mondják verjem le rajta,ha meg azt mondom nem tudom ki tette,csak most láttam meg,azt mondhatják,h jaa,lehet már 5 éves a kár,bocs erre nem fizetünk. Szóval mi az a köztes megoldás,amit lehet mondani. Ez a kérdés. Bár elvileg 100 ezer alatt helyszini szemle nélkül,számlára is fizetnek tán. -
Remekelek28
őstag
Üdv
tudnátok abban segiteni,hogy értékpapirt,hogy tudok visszavezetni neten a számlámra? köszi -
Remekelek28
őstag
válasz Remekelek28 #4008 üzenetére
belemegyek,hogy értékpepir és sehol nincs olyan,h eladás stb..
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
Olyan létezik még a hiteleknél,hogy 3 hónap törlesztés szünetet lehet kérni? Lakáshitelről vsn szó. Ha igen,mik a feltételek és ez milyen időközönként vehető igénybe? -
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
A páromnak volt egy kis tartozása az otp fele,nem nagy összeg,de csak most tudnánk rendezni. A baj az,hogy már közjegyző általi fizetési meghagyásként jött a mokktól. 2 eljárási dijjal. A kérdésem az lenne,hogy átutalással kellene rendezni és ez lehetséges e az én bankszámlámról? Páromnak nyilván nincs rajta pénze. Igy is meg fog érkezni nekik,ha beleirjuk a közleménybe az ügyszámot stb? Kedvezményezettkéntvpedig azvotp factoringot kell megadni?
Köszönöm a segitséget -
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Most honnan tudom meg,hogy az én kártyámat kell e ellenőrizni?
-
Remekelek28
őstag
válasz MasterMark #5308 üzenetére
A tv van tele ilyen hülyeségekkel,de nem tudok rajtuk eligazodni
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Nem tudjátok ltp ből garázst lehet venni?
-
Remekelek28
őstag
Pont azt irtam,h nrm számlára menne. Hanem én festem ki. Akkor is meg krll h kapjam. Vagy elég,ha a festékről bemutatom a számlát? És mi alapján fizetik a festési dijat? Mert azt a 90 m2 es házat kb 500 ezer ft ért festenék ki.
Neked volt már ilyen kiutalás?[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz Drenadar #6656 üzenetére
De,2 éve lakáshitelt vettem fel. Változó kamatozásút. De évente változik.
Igazábol nem is tudom egy hitelen mi tud kamatozni. Van egy tőke része,meg van a kamatrésze a havi törlesztőmnek. Ez évente fix. 30 ezer , ebből kb 12 a tőke 18 a kamat. Ha emelkedik a jegybanki alapkamat mondjuk 1%pontot alkor a következő éves megállapitásnál már 32-33 ezer ft lesz a törlesztőm 1 évig.
De itt semmilyen egyéb kamat nem kell hogy rámenjen csak azért mert felfüggesztik 8 hónapra. . Főleg pl a teljesen fixeseknél.
Talan a havonta változó személyi hiteleknél mehet majd rá minimális.
Nem csak a tőketörlrsztést,hanem a kamattörlesztést is felfüggesztették. -
Remekelek28
őstag
válasz namenlos #6660 üzenetére
Viszont ahogy a fentebbi cikkben is van,ha kitolódik ugyanannyival a futamidő,akkor nem emelkedik.. De ennyi erővel,amit ti irtok,azt is irhatnánk,hogy a töke miat is emelkedhet később a törlesztő,hiszen,azt is visza kell fizetni,ami most elmarad. Nem csak a kamatot.. De mondom,lesz olyan lehetőség is,hogy 8-9 hónappal kitolódhat a teljes futamidő. Én is ezt választom.. Oké,igy tovább kellene fizetnem. De az adig nem fizetett összegeket félrerakom és beleforgatom majd a tőkébe,ezáltal csökkenni fog a későbbi havi törlesztőm.. Illetve a fenálló tőketartozásom. Reális számitásom szerint 2 év mulva már nem lesz hitelem.
-
Remekelek28
őstag
Na,csak jol mondtam én pár napja.
[link] -
Remekelek28
őstag
Nem tudjátok.hogy lehet smart bank appbol postai csekket befizetni qr kóddal?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Nem tudjátok. Az 5 éves magyar állampapir pluszt bármikor ki lehet venni? Megkapom rá akkor is az adott félév vagy év kamatát? Első félévben 3.5%rol indul és már ez több,mint az 1 éves állampapir 2.5%os kamattal.
Nekrm kb 1.5 -2 évig lenne bent. -
Remekelek28
őstag
Üdv. Most hallottam,hogy 0.9%on maradt az alapkamat,de mégis mindenki drasztikus hitel törlesztő emelkedésről beszél. Tudom,hogy más is befolyásolja,de döntő szerepben úgy tudom ez. Mire számithatok,ha most 30 ezer ft körül van a havi törlesztőm? Mi az ami drágitani fogja és mennyivel? 3 éve vettem fel lakáshitel és 3-4 % körül volt a thm. Változó éves kamatozásu. Tehát 1 évben 1x meghatározzák,utána 1 évig ugyanannyi marad.
-
Remekelek28
őstag
üdv A hitelkártyámat a szüleimnél hagytam és most vásárolnék netről,emagról,épp a kártya adatait kéri. A netbankon a lejárati dátumot,vagy a ccv kódot láthatom valahol? vagy telefonon meg tudja mondani az ügyfélszolgálat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest