Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz canniball #10945 üzenetére
Azonnali hatállyal mondtam fel, az állami támogatásról is lemondtam, úgyhogy ez nem releváns neked, de kb 1 óra alatt megkaptam a pénzt így.
Előtte azért szétnéztem ezekkel a határidőkkel kapcsolatban, mert telefonon azt mondták, hogy egy év, de aztán én is ezt a 180 napot találtam, amit írsz, így inkább lemondtam róla.
Itt néztem:
https://www.otpbank.hu/lakastakarek/informaciotar/letoltheto-dokumentumok
Ügyintézési nyomtatványok -> Dokumentumlista a megtakarítás kifizetéséhez (magánszemély)
-
-
Tyca
senior tag
válasz canniball #8204 üzenetére
én benne vagyok a béta programban, csak az a kár, hogy régi telóm van, amin custom rom van, ezért az új app nem indul el rajta, mert nem megy át a SafetyNet ellenőrzésen. Kipróbáltam egy csomó SafetyNet csekkoló programot, persze mindegyiken átmegy, csak ennek a nyüves app-nak nem jó (nem root-olt a teló, csak régi és nincs rá hivatalos 7-es android (ami meg előfeltétele az otp-s appnak, de vajon minek is?), ezért kell a főzött rom)
-
emeritus
tag
válasz canniball #8197 üzenetére
Ezt írja az OTP: (https://www.otpbank.hu/portal/hu/IBMB#PROBALDKI)
"A mobilalkalmazásban a jelenlegi SMS-ek helyett push üzenetben értesülhetsz a kártyás tranzakciókról, valamint a számládon végzett pénzmozgásokról. A tranzakciók vagy a belépések jóváhagyásánál a push értesítés kényelmesebb és gyorsabb a korábbi SMS-jóváhagyáshoz képest.
A push üzenetek fogadásához elengedhetetlen, hogy a mobilbanki alkalmazás telepítve és regisztrálva legyen a készülékeden, emellett a beállításokban engedélyezned kell az értesítések fogadását is."[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
KicsiRegő
tag
válasz canniball #8202 üzenetére
Mivel a jelenlegi a "mindenki által használt, hivatalos" az új meg még egy zárt béta app, így teljesen érthető, hogy ezt az appos/telekódos mizériát a régin oldják meg először, de van már 16.-tól érvényes új hirdetmény szóval jönnek majd szépen a frissítések is
-
-
kontaku
tag
válasz canniball #8013 üzenetére
Szia!
1. Nekem még a "régi" OTPSmartBank applikációm van, abban pont úgy megy, ahogy leírták. (Van Bankkártyák, stb.) Pont ma állítottam be, bár az internetbankon keresztül, de most ránéztem a mobil bankra is.
2. Szerintem a kód nem csak a vásárlási limittel használható, de ha van limit, akkor kód is. Vagy lesz valaki okosabb, aki tudja. -
hard74
senior tag
válasz canniball #7636 üzenetére
Nálam is inaktivvá tette a frissítés, az alkalmazásban, de a telefon beállítások-alkalmazások-otp bank-értesítéséknél be lehet kapcsolni, és jön a push.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
vnorbi
aktív tag
válasz canniball #7308 üzenetére
Most két OTP SZÉP kártya app van a play-en. Az újat (zöld ikonos) tegnap rakták fel. Gondolom, nem megy a frissítés automatikusan a régire, ki kell keresni az újat, és aztán telepíteni.
Amúgy irigyellek benneteket ezzel a bőséggel. Az én SZÉP kártyám az MKB-nél van, és az ő appjuk a bankba olvadással tönkrement, másfél éve senki nem tud belépni, új app nincs, a régit meg nem veszik le a play-ről, inkább gyűjtik az egy csillagos értékeléseket vele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
addikt
válasz canniball #6756 üzenetére
Én eddig mindig is a különbözetet fizettem ki, szóval ki sem próbáltam sosem, hogy a teljes tartozást fizettem és hogy úgy, akkor mi történik.
De ugyanez történt volna akkor, mint amit a te esetedben írtál.A módosításokról/törlésekről meg elegek most a visszaigazolások, a tényleges változásokat majd holnap reggel-délelőtt lesz érdemes csekkolni.
Vasárnap részben áll a bank, még ezekben a modern időkben is.
-
vnorbi
aktív tag
válasz canniball #6640 üzenetére
Én soha nem használtam ezt a lehetőséget, de mivel ez egy csoportos beszedés, azt nézném meg a helyedben, hogy a folyószámlát kiválasztva az OTPdirektben mit látsz a Bankszámla -> Közüzemi számlák, beszedések -> Csoportos- és hitelbeszedési megbízások -> Lekérdezés, módosítás, törlés menüjében. Elvileg itt kellene lenni a hitelkártya-törlesztéshez egy felhatalmazásnak, amit kellene tudnod törölni.
Azt viszont nem tudom, hogy ez szabályos lemondás-e, és a következő hónapban már meg sem próbálja a hitelkártyarendszer a terhelést, vagy megpróbálja, nem sikerül, de a díjat meg levonja a próbálkozásra.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz canniball #6527 üzenetére
Na igen ezt én is néztem. De az ügyintéző hajtotta azt a szöveget, hogy ez a 378Ft az utalási díjon felül van. Pedig szerintem se így van... Illetve most nem fizetek éves kártyadíjat a Multipont Prémium MC kártyánál SMART-nál meg majd kell. Kibírom majd azt az éves kb 2400Ft-ot...
Ma bemegyek egy másik bankfiókba és átváltom. -
scream
veterán
válasz canniball #5535 üzenetére
De előreláthatólag nem lesz következő hónap -> leadom a kártyát, megszüntetem a hitel szlát - legalábbis szeretném, mielőbb. Remélem ez a többlet nem okoz a számla megszüntetésnél gondot (feltételezem vissza tudják utalni a folyószámlámra az ottmaradt összeget).
-----
(#5537) mecsek20
Köszi, közben mára már lekerült a zárolás (12 munkanap volt).
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz canniball #5205 üzenetére
Vannak, akik nem fizetnek be havi csomagdíjra (nem tudják, hogy van ilyen, vagy olyan régi számlájuk van, amihez nem lehet ilyet kérni), hanem fizetnek akár ezer forint fölötti összegeket havonta a darabra mért SMS-ek után.
Nyilván van költsége is a rendszer üzemeltetésének, de ha csak az SMS-ek árát nézzük, akkor valószínűsíthető, hogy legalább 200% hasznuk van rajta. Kellene tudni pontos számok, de szerintem ez nem elhanyagolható bevétel.
Az sem véletlen, hogy a push notifokat úgy árazták be, hogy ne nagyon legyen különbség az SMS csomaghoz képest, azaz úgy tűnik, hogy nem nagyon akarják elengedni azt a pénzcsatornát, amit így már egyszer megfogtak.
-
betyarr
veterán
válasz canniball #4720 üzenetére
2019 jan. 1-től a kormány eltörölte az utalásoknál 20000 ft-ig a tranzakciós adót. de úgy látom,hogy az otp is a k*csög bankok közé tartozik,akik továbbra is beszedik 20k alatt,csak ezentúl nem tr. adó címén,hanem utalási költség címén.igaz nem 0,3%,hanem 0,2% de akkoris...
nem baj,lesz curve,oszt bek*phatják.[ Szerkesztve ]
-
Laci37
csendes tag
válasz canniball #4448 üzenetére
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok a smart csomaggal, nem panaszt tettem, hanem chat-ben írtam nekik az volt a válasz, hogy informatikai probléma, bankfiókban tudnak segíteni. Ezek szerint lehet ott sem tudják megoldani. Megkérdezhetem, hogy mire vonatkozik a kompenzáció? Gondolom nem az all in csomagot adják olcsóbban...
-
canniball
nagyúr
válasz canniball #4393 üzenetére
A héten kaptam egy levelet melyben helyt adnak a panaszomnak, mert megállapították hogy informatikai probléma miatt valóban nem lehet az sms csomag mellé a tranzakciós csomagot beállítani, elnézést kérnek és kapok kompenzációt.
És remélem mielőbb kikalapálják a rendszert.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
blg
senior tag
válasz canniball #4392 üzenetére
nekem is ez volt. fölhívtam a bankkártya helpdesket (az élőszavas), és ott azt mondták, hogy amikor átszerződtem a Smart csomagra, akkor nem csinálták meg rendesen az OTPdirekt telefonos hozzáférést. Ezért bontja a vonalat, amikor bepötyögöm az azonosítót. Azt mondta, be kell menni fiókba.
Ekkor megint tettem egy panaszt, de azt írták, hogy ezt csak fiókban tudják megoldani, menjek be, és az ügyintézési díjat nem számolják föl.
Bementem, megcsináltattam, tényleg nem számítottak föl díjat. De azóta nem kellett telefonos elérés, szóval azt nem tudom, valóban jól csinálták-e meg...[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
-
dptrsk
addikt
válasz canniball #3740 üzenetére
Úgy, hogy a webkártyát arra találták ki, hogy akkor legyen rajta pénz, (akkor legyen nem 0 a limit - Erste), amikor épp vásárolsz róla, üresjáratban ne legyen rajta semmi.
Nekem így nem szimpatikus az ajánlat.
Az alap OTP-s, ahol a kártyafedezeti utalás is ingyenes az rendben van. itt direkt rákérdeztem annak idején, s fizetősSimpleSmart estén.Ha hétvégén tudod, hogy többet akarsz költeni róla pénteken ráteszed-> 1 nap alatt simán ellopják, mint a sima kártyádról.
Ha hétvégén utalsz rá a havidíj mellé még utalásért is büntetést fizetsz.Én maradtam annak idején a 300 forintos korlátlan SMS csomagnál, s minden értesítés 0 forintos limittel ment.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz canniball #3738 üzenetére
Én a helyedben átgondolnám...
Ha hétvégén akarsz webkártyáról vásárolni, akkor az azonnali kártyák közötti utalás minimum 140 forintos díjjal nem túl baráti.
Munkaidőben ingyen utalsz saját számlák között.Az nem opció, hogy rajtahagysz pénzt, mert akkor pont az értelmét veszíti el a dolog.
-
bernel
tag
válasz canniball #3018 üzenetére
Akkor lehet tovább találgatni. Ha kijönnek a májusi számok, akkor a változásból talán kiderül valami.
Lehet, hogy grafikonokon kellene ábrázolni a kedvezmények időbeli változását az egyes embereknél, és a grafikonok összehasonlításából talán kijönne valami.
[ Szerkesztve ]
-
-
tsteve
senior tag
válasz canniball #3005 üzenetére
nem volt akkor érthető talán amit írtam... a megadott és a kihagyott kedvezmények is ugyanazokra a vásárlásokra vonatkoznak... ez egyértelműen látható az otp app-ban...tehát ugyanarra a 13 000 ft-os vásárlásra ad 2000 ft jóvairást és a kihagyott kedvezmények közt jelez 1000 ft kihagyott kedvezményt... ezért érthetetlen... szó sincs tehát korábbi vásárlások kihagyott kedvezményeiről...és ez még 7 további alkalommal fordul elő ebben az évben
-
hibás az app vagy az egész rendszer talán.. más megoldást nem látok igy most..[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
válasz canniball #2860 üzenetére
Visszatérve még az a Tescos vásárlási visszatérítés témára, kicsit utánamentem a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Megkérdeztem a Tesco-t hogy mégis mi alapján döntik el, hogy kinek mennyi kedvezményt biztosítanak. Kaptam egy nesze semmi, fogd meg jól választ (jobbra nem is számítottam), de az kiderül belőle, hogy szerintük nem rajtuk múlik a kedvezmény mértéke, hanem az OTP-n.
Idézem:
"Tisztelt ... úr!
Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat a levél alján szereplő megkeresésével.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az Ön által igénybevett „OTP kártyák vásárlási kedvezménye” kezdeményezés nem a mi projectünk. Azt az OTP irányítja. A kedvezmény igénybevételének részletei az OTPdirekt internetes szolgáltatásban érhető el.
Hasznos információkat az alábbi link alatt talál:
OTP_Kedvezmenyprogram_szabalyzat.pdf
Üdvözlettel:
...
Kapcsolati irodai asszisztens"Szerintem megkérdem erről az OTP-t is és meglátjuk ők mit válaszolnak. Ha ők meg a Tescora mutogatnak, akkor valaki hazudik
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...