Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Ezt találtam csak az oldalon (netbankban is böngésztem, de nem találtam opciót rá):
"Mit tehetek, ha egy bankkártyával végzett tranzakciót nem tartok jogosnak?
Ha bármilyen bankkártyás tranzakciót nem tart jogosnak, azt jelezheti
e-mailben a reklamacio@otpbank.hu címen, vagyhívhatja az OTP Bankkártya HelpDesk munkatársait a +36 (1) 3 666 000 telefonszámon."[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Az elég indok, hogy egy hónapja még tracking számot sem adtak. Bizonyítsanak ők. Ha megjön később, felveheted velük a kapcsolatot, hogy megkaptad, hogyan fizetheted ki. Ha arra sem válaszolnak, akkor nyilván sehogy.
Egyébként ezt is mondd el a reklamációban, hogy nem is válaszolnak.
Ha hitelkártya volt, akkor pár napon belül vissza is kapod a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Sajnos eltelt egy hónap, és semmi hír a weben megrendelt áruról. (Egy maszkról lenne szó, amerikai cég, német raktárból küldik elvileg az árut). Kérdezni szeretném:
- Hol tudom az OTP-nél kezdeményezni a chargeback-et?
- Mivel tudom bizonyítani, hogy nem lett feladva/nem érkezett meg a csomag?
A rendelés-visszaigazoló emailben jelzik, hogy jön majd üzenet a nyomkövetési kóddal, ha feladták. A support szerint feladták, de a Deutsche post még nem szkennelte be a kódot (ez volt 2 hete, azóta nem is válaszol a support). Nem jött email azóta se a kóddal.Más magyarok is rendeltek, van, akinek megjöttek a maszkok, másoknak nem. Azóta a FB oldalt is törölték, szóval egyre gyanúsabb a dolog...
Ha sikeres a chargeback, és később megjön a termék, mi a helyzet?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
kp78
addikt
A QR kódos csekkbefizetés kártyás vásárlásnak minősül OTP Smartbank app-ban?
Ha nem annak, akkor van esetleg díja?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
KicsiRegő
tag
válasz batyuska100 #7990 üzenetére
Utalni lehet bármikor, hétvégén is, és meg is kell érkeznie 5 másodpercen belül az utalásnak, de:
Az azonnali fizetési rendszer jelenleg nem vonatkozik a papír alapú utalásokra, a munkabérek és nyugdíjak kifizetésére, valamint a rendszeres átutalásokra és a csoportos beszedési megbízásokra.
Az ösztöndíj is beleesik a kivételek közé, szóval hétfőtől előbb ne várd -
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az egyik osztálytársam szerint hétvégén nem utalnak (az ösztöndíjat várjuk), de édesanyám volt hogy már utalt vasárnap is. Várhatom az ösztöndíj érkezését hétvégén?
-
veterán
válasz namenlos #7984 üzenetére
Igen. Már elkezdődött. Amúgy megoldódott, mert beszéltem az üfsz-al és kiderült, hogy vandirekt netbankos szerződésem. Csak eddig nem tudtam róla, illetve valamikor rámsózhatták, de nem használtam. Elárulták az azonosítót, miután azonosítottam magam, aztán kértem jelszőemlékeztetőt és lááám.
Mindezek után pedig beállítottam ezt az internetes biztonsági kód szolgáltatást, plusz megváltoztattam a telekódom és így már menni fog pl a telekomos feltöltés, digiaszámla fizetés, stb. -
KubanitoS
veterán
Köszönöm!
Én is rákerestem, de nem volt egyértelmű, hogy nincs-e bármilyen rejtett költsége.
Kénytelen vagyok bankkártyás adatokat megadva fizetnem (eddig mindenhol Paypal volt), így valószínűleg majd megy a webkártyára az összeg és onnan aztán a fizetés.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kp78
addikt
válasz KubanitoS #7986 üzenetére
Díjmentes >> [link]
Nekem is NET számlacsomagom van, nem volt még terhelés webkártyára utalást követően.
Sőt, egy áruvásárlás visszatérítés után utaltam vissza is a LAFO-ra, az is díjtalan volt.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Saját számlámon belül (Web számlacsomag) ha a saját virtuális Web kártyámra szeretnék pénzt átvezetni, annak van bármiféle költsége?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
veterán
Sziasztok. Ma kaptam egy emailt az OTP-től, hogy november 2-ától sms-es megerősítő kóddal és telekóddal (illetve smartbankos azonosítással, de az nekem nincs) vásárolhatok interneten. Ez az internetes biztonsági kód szolgáltatás, ami online vásárlásoknál lép életbe. Írták, hogy automatikusan beállítja a bank és vásárlási limitet is beállítanak, amit később módosítanak. Én nem szoktam webshopokban vásárolni előre bankkártyával, viszont a simple pay-t használom pl parkolásra vagy pl a Digis számlákat is úgy fizetem, tehát oda be van regisztrálva a bankkártyám, illetve paypal mögé is. Ezeknél emailt és jelszót kér. Ezeknél is kérni fog valami plusz kódot sms-ben? Illetve a telekódomat már megváltoztattam, mert azt is meg kell adni, de ahhoz meg is kellett változtatni. Szóval? Tud valaki segíteni, válaszolni?
Egyáltalán honnan tudom, hogy nekem ez a internetes biztonsági kód szolgáltatás be van e kapcsolva? Webshopokban sosem vásároltam bankkártyával, csak a fent említett módokon használtam bankkártyát. Simple pay-el, paypallal.
Sms-eket kapok, mert van OTP direkt sms szolgáltatásom, ha utalnak, levonnak, jön az sms. Tehát van mobilszámom megadva...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
net91
senior tag
válasz FoxiestFox #7976 üzenetére
Én tegnap és tegnapelőtt nem tudtam vele fizetni.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
félisten
Most már nekem is, köszi.
-
dptrsk
addikt
igen
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, működik.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
félisten
Nálatok működik az OTP-s SZÉP kártya app?
-
kp78
addikt
válasz emeritus #7974 üzenetére
mindenkinek!
Majd a következő utalásnál kiderül."A beállítások oldal nem gördíthető tovább?"
Sem lejjebb, sem jobbra-balra.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
emeritus
tag
Ha regisztráció aktív és QR kóddal be tudsz lépni, akkor - alappal remélhetőleg - már nem lesz több fizetős jóváhagyó SMS, mi több a biztonsági funkciók aktiválása kapcsán küldött SMS(ek) is elvileg ingyenes(ek) volt(ak). A beállítások oldal nem gördíthető tovább?
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
kp78
addikt
válasz emeritus #7972 üzenetére
"Beállítások/Értesítések/Push notification/Tranzakció értesítés("be")."
Nálam ennyire nem bőséges a beállítások menüpont.
@dptrsk
A regisztráció aktív. Hogy az első utalás megindításával váltott-e át a kapcsoló, vagy az első QR kódos belépéssel, azt nem tudom, de már aktív. Mikor telepítettem az app-ot, akkor szinte egyszerre próbáltam QR kódos netbank belépést, és nem engedte, hogy majd csak 24 órát követően lehetséges...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
emeritus
tag
Nekem sohasem küldött a Smartbank SMS-t: próbáld ezt: Beállítások/Értesítések/Push notification/Tranzakció értesítés("be"). A regisztráció aktiválás is legyen bekapcsolva.
Ha ez nem oldja meg jelezd: megkeressük a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Elkezdtem használni a Smartbank app-ot a QR kódos netbank belépés miatt, de gondoltam kipróbálom az utalást az appon belül is.
Elmentett számlaszámra, amire minden hónapban utalok indítottam utalást, és a netbankon keresztül ezekre nem szokott sms-t küldeni, de az app-ból indítva az utalást, hiába elmentett űrlap volt, sms-t küldött az utalás megerősítésére.
Az app-on belül minden esetben fog küldeni, vagy csak első alkalommal?
Ha minden esetben sms megerősítéses az utalás az app-ban, akkor nem annyira jó, hogy még az sms díját is fizethetem.
-
Dyingsoul
veterán
válasz namenlos #7967 üzenetére
Köszönöm szépen, megtaláltam az appon belül! Nem volt teljesen egyértelmű elsőre, hogy ezt ugyanott kell keresni ahol a saját számlámról is feltöltök... De így minden oké köszönök mindent !
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
namenlos
tag
válasz Dyingsoul #7966 üzenetére
ha sajátodra akarsz, akkor Revolut-on belül kártyás feltoltessel (ingyen), ha nem sajátra, akkor van egy magyar gyűjtőszamla, arra kell utalni es a kedvezményezett fel azonosító számát kell közleményben megadni (belföldi átutalás díja) mindez benne van az appban
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! OTP Bankból Revolutra hogy lehet átutalni?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
namenlos
tag
Jön a bankon belüli azonnali fizetési kérelem is.
-
vnorbi
aktív tag
Nekem ma jött e-mail a részletekről. Ha te nem kaptál, itt nézz szét:
-
psg5
veterán
válasz emeritus #7960 üzenetére
Akkor itt a baj, köszi.
OTP-nél létrehozható egy virtuális alszámla melyhez kapcsolódik egy virtuális Mastercard. Idáig mindig mindennel tökéletesen működött, mintha igazi lett volna (mármint netes átutalások, befizetések, parkolás) de ezek szerint Simple-vel nem.F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! ugy tunik virtualis masterrel nem engedi a simple az nfc-s fizetest, mert toroltem ujra regisztraltam es csak azt ajanlotta fel hogy simple kartyat hozzak letre es az legyen az elsodleges es fel kellett toltenem. Ott a virtualis otp kartya is de ott nem akanlja fel az erinteses fizetest csak a virtualis simple nél. Azt hittem nem kell kulon simple kartyat tolteni hanem virtualis maestro otp-sel is megy. Rosszul csinalok valamit?
F.K.T.
-
Csocsocx
csendes tag
Sziasztok!
Telefont cserélnék és van rajta OTP SmartBank van valami extra, vagy csak az újra is feltelepítem aztán annyi?
Gigabyte B450 Aorus M - AMD Ryzen 5 2600X - G Skill Aegis 3000Mhz 2x8Gb - Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - Fractal Design Focus G Mini - FSP Hyper M85+ 550W Modular - Acer K242HL 24"
-
vnorbi
aktív tag
válasz pube111 #7954 üzenetére
Az üzletszabályzat szerint telefonon el lehet indítani, ha van telefonos ügyintézésre jogosultság az OTPdirekt szerződésben, de ugyanúgy papíros aláírás lesz a vége, mint fiókban, csak így tovább tart a postázás, meg az egymásra várás miatt.
Meglepő módon az OTPdirekt internetes felületén is lehetne ilyen számlát nyitni, ez is benne van az üzletszabályzatban, csak annyi a bökkenő, hogy ez a funkció még nem készült el. De ha egyszer megcsinálják, akkor ez elvileg gyorsabb lesz, mint a fiókban történő számlanyitás.
-
vnorbi
aktív tag
válasz pube111 #7952 üzenetére
Inkább a Takarékszámla lesz a jó. Arra utalhat más is (a Smart Takarékszámlánál van csak megkötés saját utalásra, a normál Takarékszámla nem ilyen szigorú). Lehet belőle több is, nekem például öt volt, amikor még Alap számlacsomagom volt. Akkoriban még fizettek betéti kamatot, és néhány napra/hétre volt értelme ide rakni kevés pénzt is, és mivel havi egy kiutalás volt róla ingyen, annyi számlát nyitottam, hogy ne fogyjak ki a díjmentes utalásokból.
Nyittatsz egy új Takarékszámlát, elnevezed, hogy lásd, melyiket mire használod, és az új számlaszámát adod meg azoknak, akiktől utalást vársz.
-
pube111
senior tag
Van az otp nél valami alapszámlától elkülöníthető számla amire bárki tud utalni? Hasonló mint a takarékszámla, csak más is tudjon rá utalni.
[ Szerkesztve ]
-
alakesh
tag
Sajnos a szerződési feltételekben benne van, hogy a bank figyeli a számlára érkező forgalmat, és egyéni döntése alapján növelheti/csökkentheti a keretet, ez a folyószámlahitelkeret hátránya. A CSED a legtöbb banknál sajnos csak kiegészítő jövedelemként elfogadott, és ahogy korábban is említették, ha nem a munkahely a kifizető, a bank nem látja biztosítva a munkaviszonyt / állandó bevételt.
Nem tudom, hogy mekkora összegről van szó, de tapasztalat alapján azt mondanám, hogy érdemesebb inkább rendezni a teljes összeget, minthogy a bank elkezdje küldözgetni a felszólítókat, és kamatokat kezdjen terhelni.
-
axioma
veterán
Mar bocs, de ez nem anyasag kerdese. A bank prudens viselkedest kell mutasson a _betetesei_ fele, tehat vigyazni hogy vissza legyenek fizetve a hitelek. Valoszinuleg megkaptad a szerzodes szovegeben hogy ha a jovedelemben valtozas van, akkor be kell jelentened (amugy valoszinuleg nem ugrottak volna ra, ha a munkahely lenne a tb-kifizeto... vagy a te fizud is oda erkezne).
A gyerekvallalas anyagilag eleve szivas, eleve egy negativbol belemenni boven lehet red flag a banknak.
Megjegyzem, bar nem otp-nel vagyok es nem is kedvelem, de nem feltetlen lesz jobb mashol sem az elbiralas. Nezzetek korul, hogy valoban lenne-e jobb konstrukcio ebben a szcenarioban, mielott dacbol felmondjatok az egeszet.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Sziasztok!
Van egy kis gond az OTP-vel.
Történet: Feleségem gyerekkora óta nálunk van. Sosem volt semmilyen csúszása a bank felé. Van a számláján "A" hitelkeret, melyet ki szoktunk használni. Hol maximálisan ha drágább dolgot veszünk, hol semennyire ha sikerül a mínuszból visszajönni. Pár hónapja megszületett lányunk, így fizetése nem jön a számlára. Helyette CSED-et kap. Az OTP viszont önhatalmúlag megszüntette a hitelkeretét, mivel a CSED "csak" másodlagos jövedelem. Most ott tartunk, hogy az ehavi CSED-et nem tudja levenni, nem tud a számlájáról utalni, sőt a következő havi CSED egy része is a 0-ázáshoz le lesz foglalva.
Komolyan ezt érdemli egy anya? Ha nem lenne fizetésem miből tartaná el a gyerekét? Most lehet számolgatni hogyan jövünk ki az én fizetésemből. Ha tényleg nullázás lesz végül, akkor úgy otthagyja eme csodás bankot, mint a sicc... Hétfőn írt nekik levelet, de válasz még nem jött.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Van vkinek tapasztalata arról, hogy ha az értékpapír számlámhoz akarom csatolni a deviza számlám az megy telefonon is, így személyesen kell bemennem?
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok! Külföldi webshopból (USA, de Németországból szállítanak ki) rendelt termék hosszú ideje nem érkezik meg. (Több magyar is járt így, rájuk találtam a neten). Van lehetőség ilyenkor a chargeback-re, vagy ez csak magyarországi vásárlás esetén érvényesíthető?
-
RBJ
addikt
Otp direktbe kell kikapcsolni az sms értesítést? Nem sok értelme ha az app küld üzenetet az otp meg vonja az sms diját.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
emeritus
tag
válasz Pubszon #7935 üzenetére
HCE! Host Card Emulation (nagyon műfordítva: Felhőből Elérhető Kártyák). A sim pénztárca már nem járatos, meghaladta az idő: egyébként is SIM kártyába épített NFC-vel működött, amely szintén ritka már.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Közbe a feleségem MasterCard-ját simán működésre tudtam bírni.
Enyémmel is lehet érintésmentesen fizetni, nem gondoltam hogy ezt pedig nem.
Szerintem az én számlám meg is szüntetjük, felesleges fenn tartani.Még egy utolsó kérdés.
A telefon NFC beállításaiban van egy olyan, hogy HCE Pénztárca vagy SIM Pénztárca.
Ez mi és melyik legyen?Köszi a segítséget mindenkinek!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
veterán
válasz Pubszon #7933 üzenetére
Visaval nem fog működni, MC vagy Maestro kell hozzá.
Két lehetőséged van, vagy igényelsz egy új Mastercard típusú bankkártyát a bankszámládhoz vagy a feltöltős Simple kártyát használod, ami limitekkel rendelkezik.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
emeritus
tag
válasz Pubszon #7929 üzenetére
Ha a korábbi tanácsok szerint sikeresen beállítottál mindent (a menüben a kiválasztott bankkártyánál az érintéses fizetés aktív) akkor a telefon NFC-s fizetésre kész. Vásárlásnál egyszerűen oldd fel a képernyőzárat és tartsd a telefont a terminálhoz, ahogy a kártyát szokás. https://www.simple.hu/szolgaltatasok/Mobilfizetes/
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Van egy új telefonom, mely NFC-s (Xiaomi Redmi Note 9 Pro).Hogyan tudok vele fizetni? Természetesen OTP-s vagyok és van SmartBankom is.
Nagyon hülye vagyok ehhez.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
vnorbi
aktív tag
A telekód alapesetben a számlaszám utolsó három számjegye. Az egyenleglekérdezés oldalon ki tudod próbálni, hogy működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
más:
Most olvasom a havi elszámolás alján az alábbi tájékoztatást:
"Tájékoztatjuk, hogy 2020.11.02-tõl az Internetes biztonsági kód mellett a TeleKódot is meg kell adni az internetes vásárlások jóváhagyásához. A változásról, kérjük tájékozódjon honlapunkon 2020.10.05-ét követõen."Erre vajon mi szükség van? Én azt sem tudom mi ez a TeleKód, ha van nekem ilyen egyáltalán, de szerintem felesleges még egy kódot bekérniük biztonsági szempontból az sms-ben kapott kód mellett.
-
DS39
nagyúr
volt ilyen váltás az OTP-nél, az alapkártyák esetén.... jó sz.r is az új Visa Online kártya....
amióta ez van, hol tudok fizetni érintéssel, hol nem. ugyanazon üzletek, ugyanazon(!) terminálján, egyik nap működik, másik nap nem."A 2019. január 31-ig kibocsátott MasterCard Online betéti kártyákat 2019. február 1-től kezdve lejáratkor automatikusan Visa Online kártyára cseréljük, így a kártyabirtokosok részére Visa Online kártyát küldünk cserekártyaként."
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Most vettem eszre hogy ket kartyam van egy szamlahoz. Az egyik visa a masik mastercard. A visa 2005 ota van es legutobb 2018ba kuldtek a cimemre de en nem emlekszem hogy kaptam volna. A Mastercard 2016 ota van, szerintuk en igenyeltem es azota ket kartya díját vonjak. Annyit mondtak hogy csak bankfiókban tudnak arról barmit mutatni, hogy en kertem ezt az extra mastercardot azaz a szerzodest. Tehat most bemegyek es ha nem tudnak szerzodest mutatni akkor jogosan igenyelhetem vissza az eves dijakat? Vagy valaki jart hasonloan. Mintha lett volna valami olyan hoyg az OTP lecserelei a visaka masterra, de az ugyfszlat nem emlekszik ilyenre
Eladó: GTS450
-
dptrsk
addikt
válasz alex devil #7908 üzenetére
Számlatörténetben az egyes tranzakciókra kattintva láthatod, hogy mennyi volt az aktuális könyvelt egyenleg.
Ami okozhat ilyet:
-7/24 kártyák közötti utalást fogadtál, ami nem azonnal könyvelődik., de te AFR utalással, amint megérkezett tovább utaltad az az összeget, így mínuszba mentél.
-régebben volt befizetős ATM, ami munkaidőn kívül azonnal jóváírta az összeget, de csak kövi munkanap könyvelte, ha te AFR elutaltad, akkor itt is mínuszba mehettélRégebben ezeket még hó vége előtt kezeltél és nem terheltek ezekért díjat, de érdemes megnézni a tranzakciós történetet, hogy hol mentél esetleg mínuszba.
Panaszlevelet is írhatsz, ha valóban nem jogos.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Hogyan tudom megnézni, hogy miért/mire vontak le tőlem késedelmi/fedezetlenségi kamatot?
Nem volt mínuszban a számlám.[ Szerkesztve ]
S23
-
milkabrams
őstag
válasz alakesh #7904 üzenetére
Folyószámla hitelem van, de nem használom, sajnos autóiparban dolgozom, semmi egyéb hitel.
A telefonos és OTP fiókos szerint is ez van, de fogalmuk sincs, arról hogy meddig tart.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
alakesh
tag
válasz milkabrams #7896 üzenetére
Ami így első blikkre eszembe jut (zárójelben az indoklás), saját tapasztalatokból:
-Van esetleg más kölcsönöd náluk? Gondolok itt elsősorban hitelkeretre, hitelkártyára, másik személyi kölcsön, babaváró? (kumuláltan nem igazán szívlelik, ha meghaladja a 10 milliót a hitelállományod)
-"Megbízható" szektorból van a jövedelem? (A vírus miatt mostanában a rendezvényes, vendéglátós, gyármunkás ügyfelek alapból a negatív kalapból indulnak)
-Korábbi OTP-s tartozás volt esetleg? (Ha volt, akkor feketelistára tesznek, be kell vinni a rendezést igazoló papírt, hogy feloldjanak)
- Mivel írtad, hogy korábban próbálkoztál, könnyen lehet, hogy beragadt a rendszerben az az igénylés, ezt telefonos üszolgon megnézik neked, aztán ügyintézőtől függően vagy kiüti, vagy fiókba küld.
-
vnorbi
aktív tag
válasz kw3v865 #7900 üzenetére
A tájékoztató szerint az 5732, 5734, 5021, 5712, 5719, 5722 és 5045 MCC kódokkal rögzített vásárlások esnek ebbe a kategóriába. Meg lehet kérdezni a boltot, hogy ezek valamelyikével működnek-e, de esélyes, hogy a kérdést sem fogják érteni.
Ha van ismerősöd, aki olyan banknál van, ahol ezeket a kódokat feltüntetik a számlakivonaton (például K&H), megkérdezheted, hogy vásárolt-e mostanában az adott boltban, és ha igen, akkor milyen kód szerepel nála a kivonaton. OTP-nél talán az működik, hogy először vásárolsz, aztán felhívod az ügyfélszolgálatot, és ők elvileg meg tudják mondani, hogy milyen kóddal ment a tranzakció.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest