Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Látásjavító szemműtét
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest