- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Mitsubishi R32CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Xbox Series S 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- darkFlash CF8 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest