Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciókamerák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Kuponkunyeráló
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- LG LCD és LED TV-k
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest