- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok.

Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
-Az Error kód: 327682:0.Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim.

Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot.
Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett).

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne..

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest