Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbi887

aktív tag

Sziasztok. ;)
    Egy jó ideje cseszekszik velem az Origin egy bizonyos error kóddal, amit majdnem minden játék telepités végén a "Finalizing" résznél kapok.
    -Az Error kód: 327682:0.

Windows 8.1-et használok egy jó ideje, mert szeretem, gyors, és ezen futnak a legjobban a játékaim. :U
    Viszont már megpróbáltam körülbelül mindent, hogy megelőzhessem ezt az error-t, de eddig semmi nem jött be.
    A vicc az, hogy már vagy 3x újra húztam miatta a Windowst is, igen, csak emiatt, mert nem tudom a rohadt játékaimat feltenni egyszerűen. Néha persze összejön, olyan ötödjére, onnantól viszont jó minden általában.
    Időközben aztán találtam egy EA-s fórumot, ahol egy srác ugyanezt az Error Code-ot kapta, és több mint 300+ ember jelölte meg a "Nekem is ugyanez a hibám van" gombbal a topikot. :F

Tudjátok még mi a legviccesebb? Irtam a Support-nak is, nem egyszer, vagy 10x már legalább, és minden egyes alkalommal ugyanazt a sablonfos szöveget kaptam tőlük. (Kapcsold ki a Defendert/Tüzfalat, Futtasd Adminként az Origin-t, csináld ezt csináld azt. Semmi sem segitett). :F

De már látom. Majd egyszer, ha végre jön egy bugfix erre, (már ha valaha lesz, mert hónapok óta ilyen szar), majd azt is 6.99 Euróért lehet majd beszerezni. Mert miért ne.. :U :C

Új hozzászólás Aktív témák