Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz myckey #5714 üzenetére

Hááát... A steam-el lényegesen kevesebb bajom volt/van. Inkább a nem látok senkit vagy nem látnak engem szituációk. Természetesen nem csak az én accountomra korlátozom ezt a hibajelenséget. És nem használjuk offline módban a programokat.

• djyuri

őstag

Sziasztok!

Megvettük tesómmal mind a ketten ezt a havi előfizetést,ami most van.
    Kérdés:
    Csak minket szivat az origin,hogy nem tudunk COOP-ba játszani egyik játékkal sem, (mind coop-os,amiről most szó esik) vagy pedig ez ennek az előfizetéses dolognak a hátránya,hogy single-be meg multi death match-be nyomhatjuk,de coop-ba nem? Mert akkor inkább megvesszük az összes nekünk kellő játékot,de ez így csak pénzkidobás.

Köszönöm!

ui.:
    Dead Space 3 : Failed to connect
    Battlefied: tölt egy darabig aztán semmi...(nem jut el a 3D-ig a játék)
    Plants vs. zombies: EA szerver csatlakozási hibát ír ki....de ratyi multiba meg simán tudunk játszani
    mass effect 3: Szintén a becsatlakozásnál vagy exe hiba vagy kidob.
    Need for speed szintén gatya...bár abba nincs coop,de ott is csak exe hibával tudok kilépni a játékból. Ha alátolok egy crack fájlt,akkor minden jó,csak ugye,akkor nem menti az állást. Visszarakom az origin eredeti exe-t és ugyanúgy sz*r.

Frissítésre mindre azt írja,hogy naprakész. Rendszergazdai módba is ugyanez,csak akkor nehezebb kilőni a befagyott NFS-t,mert realtime-ba fogja meg a gépet a fagyás.

Egyik steames játékkal sincs gondunk COOP-ba és önmagukban is működnek a fenti játékok(az NFS kilépési hibától eltekintve)..és a többi is,amit most nem soroltam fel. Emlékszem régebben csak a szívás volt az EA játékokkal interneten keresztül...Ez ennyire bonyolult még ma is???

Új hozzászólás Aktív témák