- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest