Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Jah nem is kell leszedni külön, benne van 2 DLC a kiadásban ha letöltöd.... előre paráztam

Egyébként le a kalappal az Origin live chat support előtt. Hihetetlen segítőkészek és tényleg mindent megtesznek... Aktivációs gondom volt pár játékkal, és simán adtak másik termékkulcsot, hogy próbáljam meg azzal. Számlát nem kértek meg semmit...
Pl a Crysis 1 aktiválásnál csak megkérdezték hol vettem. Mondtam, hogy Ööööö kb 5 éve a Hungary Media Marktban. Számlám nem lesz az tuti. Csak egy fotót kértek a lemezről és a serial kódról. Ennyi....
Az összes support példát vehetne róluk. Egyetlen probléma, hogy megeshet, hogy 1 órát is várni kell, hogy emberhez kapcsoljanak, viszont megéri kivárni. Inkább kivárom, mint bedobjak egy emailt egy support mailbox-ba.... fekete lyuk szindróma....
Uplay support meg sem közelíti ezt a színvonalat, Steam support-tal még nincs tapasztalatom mondjuk. Ott még nem volt bajom. Lehet akkor az mégis jobb?

A mai napig nem értem különben, hogy Uplay-nél miért nem lehet játékot másik accounthoz átadni ha duplikált accountod van, vagy éppen miért nem lehet felhasználó nevet változtatni. Vicc kategória... alapjaiban bénán lett a rendszer felépítve, ha usernév valami UniqueID plusz idegen kulcs náluk, egyéb magyarázatot nem tudok találni arra, ha a felhasználónév változtatás nem engedélyezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Warhammer 40.000
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest